Sötét

Tények, hírek kamionos szemmel. Németország, Ausztria 

Feliratkozás
Megtekintés 174 E
98% 1 709 31

00:00 Bevezető. Merre jártam?
00:35 Kisebb a forgalom...
-határon nem volt gond
01:50 Nincs kézfertőtlenítő
02:48 Kaptam maszkot a cégtől
03:18 A cégek fertőtlenítenek
03:39 Az én életem nem változott semmit
04:25 Komolyan veszik a kamionosok
04:48 Hőmérsékletet mértek a Rauchnál
05:09 Megakadt a gazdaság. Nincs annyi munka
-küzdünk a nulláért
05:41 Hív a cégem. Hallgassátok meg...
06:16 Olasz munkát kaptam. Nemet mondtam rá...
06:53 Nem volt munkám, üresen jöttem
-szabadságolták a kollégáim
07:50 Felkészültünk, hisz ezért küzdöttünk
-nem gond a válság
08:44 Akik eddig jól dolgoztak, lesz munkájuk
09:08 Külföldről a karantén. Mi a gond ebben?
-100% táppénz
09:46 Helyzet idekinn a bevásárlóközpontban
(videó)
-Miért konzervet veszel, vagy zacskós levest?
-Legyen nálad + élelmiszer. Tartsunk össze
11:06 Miért van, lesz válság? Ez az ok.
12:50 Miért akarjuk mi ennek a végét? Nem jó ez így?
14:55 Mi kamionosok itt vagyunk és visszük nektek
értetek is dolgozunk. Ne felejtsd ezt el !!!
✉️E-mail
st22-lacika@freemail.hu
🛒Webshop
www.tobbmintkamionos.hu/
🚛Weboldal
www.st22-lacika.hu/hu
💰Támogatás Patreon/Paypal
www.patreon.com/st22
paypal.me/st22lacika
🔥Facebook
st22lacika/
📷Instagram
st22lacika

Autók és más járművek

Közzététel:

 

2020.márc.13.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
Róbert Sikó
Róbert Sikó Hónapja
Ez az egyik kedvenc videóm tőled! Köszönöm neked! Kitartást a továbbiakban 😉
Mihályné Árdeleán
Nagyon jó a szöveg, vigyázz az utakon.
Feri Milaskity
Feri Milaskity 7 hónapja
Kőszőnőm szépen és jòisten áldjon az utakon
Norbert Kovacs
Norbert Kovacs 9 hónapja
Nagyon jó vagy és igazad van tesó vigyáz magadra
Gyula Illes
Gyula Illes 9 hónapja
Tökéletes a végszó ( is ) 👏👏👏😊😊😊
Ramunas saliamonas
Ramunas saliamonas 9 hónapja
Patinka ziureti
Rrr Bbb
Rrr Bbb 9 hónapja
baktérium, vírus irtó ezüst koloid jó, C vitamin ( nem patikai kémiai - vesekövet okoz, tiszta C vitamin 1-2 vagy több ezer mg-t semmilyen problémát nem okoz), sós ételek fogyasztása ( nem kémiai só bolti 49 Ft az kémiai is, jódozottól felfelé jó) napsütés, mozgás, sok folyadékot méregtelenítés. immunrendszer erősítése, figyeljetek, mert a rádió, tv-s pánik félelem keltés is hatással van az immunrendszere, ezzel az alulműködést segitik elő. Minél több nyugalom ( nehéz most elérni a nyugalmat, de életmentő - meditáció sokat segít). Ez mind fizikai segítség, mellette lelki, szellemi, tudati egészség fontos,
János Czakó
János Czakó 9 hónapja
Bírom ezt a szöveget, hogy a kamionosoknak köszönd meg ezt meg azt mert el hozza. A kamionos meg köszöni a gyári munkásnak hogy dolgozik hogy neki legyen mit vinnie? Itt mindenki meg köszönheti a másik ember munkáját mert másképp nem működne a rendszer. Szóval koszi hogy el hozod a motyot, mert rad is szükség van a láncban a működéshez, de te sem azért mentél oda dolgozni, hogy ha egyszer be üt a vírus akkor tudjál nekünk enni hozni, hanem mert ezt szereted csinálni, meg a pénz miatt. Minden szembe jövő embernek meg koszonheted ennyi erővel a munkáját.
Rrr Bbb
Rrr Bbb 9 hónapja
Tőzsdei spekuláció előre ki volt tervelve, a koronavírust is ők maguk indították el, hogy eltereljék a figyelmet a milliárdos spekulációról. pl.: Magyarországon olcsón vett önkormányzat lakásokat fenyegetésekkel, ellehetetlenítésekkel, és utána piaci áron eladják) pl.: Otp vezér Csányi Sándor külsős cégén vett olcsón 345 millióért Otp részvényeket. külföld stb. Nem számított nekik mennyien hallhatnak bele a virusba, de főként a pánikba, vagy hitel eladosodásba, munka elvesztése véget, félelembe (akár munkavállaló, vagy vállalkozás véget). Tipikus alacsony tudatszintű spekuláció, ez még az üzleti szint minimumát sem éri el, nem üzletemberek, csak seftelők. Média is segítette ezt a pánik keltést (20% leközölte a szükséges információkat, de a többi 80%-a fizetett pánik keltés volt) Erről már szólhatnának Győrfi Pálnak ( mentőszovivő), hogy oké hogy tájékoztatás, de 80% tultolta pánik keltés felé, főképp ahányszor leadják. Okoztak nagy problémát, és utána hőst próbálnak előadni. Egészségügy meg pénzt, és kórházakat akart, hát ha nem ment szépen asszisztált a spekuláció hoz, hogy sokakat meggyőzőn, hogy elvehessen, és minden áron véghezvigye akaratát ( vírussal akarnak mindent megmagyarázni). Érdemes felnézni rájuk, hallgatni rájuk? Tisztelet a kivételnek.
Zöld M4cska
Zöld M4cska 9 hónapja
KÖSZÖNJÜK!!!!! :-) KITARTÁS :-)
Rrr Bbb
Rrr Bbb 9 hónapja
Ebben a statisztikában van egy kis csúsztatás. pl. olaszoknál is egyéb halálozásokat, vagy tüdő gyulladásos betegeket, vagy már korábban legyengült betegeket is ide sorolták. Sőt bevallották Olaszoknál is, hogy jó pár orvosi műszer nem lett megvásárolva, vagy nem lett pótolva. ( jutis marad is alapon). Ezért pl.: amennyi lélegeztető gép kelet volna, vagy bármi más készülék, nem volt elég, ezért kitalálták, hogy kinek fontosabb, és kit hagynak meghalni - sajnos ( ezt bevallották). Gyógyszer függőknek pl. cukorbetegek nem minden esetben, volt készleten stb... Stressz, C vitamin hiány, pánik stb... És ez nem csak az Olaszoknál történt ilyen. Maga a koronavírus sokkal kevesebb áldozatot szedett, mint maga a pánik, és ebből adódó zűrzavar.
Rrr Bbb
Rrr Bbb 9 hónapja
Ez a járvány rosszabb, mint a koronavírus! szemleletfejlesztes.hu/felelemjarvany
József Zatyi
József Zatyi 9 hónapja
Kitartás Laci! Véd a kaszni meg a pollenszűrő! :)
József Zatyi
József Zatyi 9 hónapja
Az a baj Mo-n a főnökök nagy része szakmailag felkészületlen még mindíg mert ugye ismerjük a vállalkozásaik mögötti eredeti tőke felhalmozás forrását,és amikor oda kell tenni magukat szakmailag és csúszkálnak mint malac a jégen. Az alkalmazottak meg morogva a sítlus meg szervezési hülyeségek miatt megoldják helyette munkakörükön felül plusz melóban ha nem akarnak még több időt és munkát elbaszni a cégre ugyanannyi zsetonért. Így attól érzik magukat vezetőnek ha minden alkalmazott ott áll előtte mindennap mint a vadászkés a faasztalba szúrva és ő kifőnkösködheti magát mindennap pszichésen. Mo-ne ez a távmunka legfőbb akadálya, mert net pl lenne bőven jobban is mint nyugaton.
Balázs Nagy
Balázs Nagy 9 hónapja
Nagyon jo gondolatok!
Santino Corleone
Santino Corleone 10 hónapja
Vėgre valami, ami nem világvėge hangulatba repít. Hatalmas köszönet! Sokkal több ilyen kellene!
Tamás Romek
Tamás Romek 10 hónapja
Köszönjük szépen amit tesztek értünk! :)
Maximus Domini
Maximus Domini 10 hónapja
igazad van....ja mert a kamionos olyan sokat jár tömegbe..jár operába állandóan tömegben mozog a sofőrülés mellett szinte milliók fordulnak meg...ja félni a kamionostól elmennek a mókusba.....király vagy. köszi a melódat...vigyáz magadra...áldás.
Feltaláló 84
Feltaláló 84 10 hónapja
Szia Lacika a cégemnél is mértek 37.5 volt erre haza kültek mikor hivtam a dokit kinevetett hogy túlzás semmi más tünet nincs ki irt betegszabira pihi .
Ferenc Hagymasi
Ferenc Hagymasi 10 hónapja
Lacika a legjobb, mint mindig! Mióta téged nézlek4 éve, mindig probálok előzékeny lenni a kamionosokkal!
Any Hoffbauer Anna
Any Hoffbauer Anna 10 hónapja
Igaza van,a tisztálkodás,higénia fontos egyéb időkben is!
YouTube Boss
YouTube Boss 10 hónapja
Köszi Laci!
Péter Takács
Péter Takács 10 hónapja
Nagyon jó videó jó útat kitartást, nagy tiszteletem nektek!
hydr0
hydr0 10 hónapja
Fantasztikus Laci munkásága néha jó hangulatú néha rossz Tanitod a nézőidet!!😊 nem sok ilyen Magyar youtuber van sőt te vagy a egyetlen mások kritizálnak de nyomodba se lennének a HUrunrkedés be!!! Te nem vagy olyan mint egyes videósok (nem mondok nevet) neked kéne 1.000000 feliratkozó példa mutató vagy egybe ezért vagy jó vidis (ez csak a én véleményem) nem érdekel mások mit gondolnak köszönjük a sok minőségi vidit nagyon sok erőt fektetsz bele Legjobb vagy!
st22lacika
st22lacika 10 hónapja
köszi ;)
Rrr Bbb
Rrr Bbb 10 hónapja
Álarcos énekes műsor folytatódik, kint az utcán. Vajon ki van az álarc mögött? 🤔
Rrr Bbb
Rrr Bbb 10 hónapja
Hát ezeket a híreket el kell osztani 2-vel minimum mondani valóját. Ezt a reklámot: Győrfi Pál tultolt, pánik keltő reklámfilm szereplése, ez már gerilla marketing, hogy szükségesnél nagyobb forgalmat generáljon a patikáknak, és a gyógyszeriparnak. Már szinte nézhetetlen majdnem minden youtubos videó, mert állandóan be gerillázák magukat.
Gergely Csáti
Gergely Csáti 10 hónapja
Szia Laci! Memmingenben élünk több éve, ha jössz legközelebb és van rá lehetőséged, jelezz bátran és vendégünk vagy egy finom házias ebédre és hozzá finom Bajor sörre. 👍🚛
kvinna
kvinna 10 hónapja
Csak annyit,a kamionos semmit nem vinne ki,ha nincs ki osszekeszitse neki. Szoval az aruösszekeszitok a kiralyok
Nanevak
Nanevak 10 hónapja
Igazából pont Laci miatt van jó véleményem a kamionsofőrökről :)
Szilvia Juhászné Danicska
Köszönjük a kamionosok munkáját!
Ragnar Rasczak Rettharradass
Amit helyben nem lehet megalkotni az minek? Pont kaja ami volna itt kilóra a többi sallang.Így kamionos sem kell thx. És spec zavar hogy otthon a szomszéd a mellettünk lévő másik telket ezért vettem meg most telepíthetem a géppuskafészkeket. Stb stb.XD De a vírusosdi tényleg jó végre nem kell érték nélkül lepacsizni,korcsokkal jópofizni nyugi van melóban és otthon meg növeli az életteret. +Jól fogynak a smileis maszkok,meg a halálfejesek,lett új divat. A sulisok meg az utcán bandáznak sok értelme,hogy nincs suli ugyanúgy tömörülnek és persze a suliban sem tanultak értelmet értéket így eleve 8
Antonia Aslan
Antonia Aslan 10 hónapja
Gazdasági válság lessz az biztos!Puszi Stuttgartbol
szecsko richard
szecsko richard 10 hónapja
Minden elismerésem nektek árufuvarozóknak. Ti mozgatjátok a gazdaságot tőletek is függ a létezésünk! Vigyázzatok magatokra nagyon!!!
Krisztián
Krisztián 10 hónapja
nincs jobb mint amikor v8-al jön az áru 😁😁
_ LB
_ LB 10 hónapja
HUrun dobta fel ezt a videót, nem szoktam fuvarosokat nézni, bár mondjuk nem is tudtam hogy van ilyen vlogger is, nem mintha előítéletem lett volna a kamionosokkal kapcsolatban de ez a fickó durván értelmes, rögtön feltűnt hogy nem ööö-zik annyit (sőt egyáltalán nem) mint az a sok nagyfejű öltönyös a tv-ben, és tök tisztán, érthetően magyaráz. Jó tartalom, kitartást a melóhoz!
Simon Zoltán
Simon Zoltán 10 hónapja
Egyetértek veled ,de a norvégokat ne emlegessük környezetvédelem szempontjából mert az olajexportból tudják fedezni a nagy környezettudatosságukat!
TheWakerLion
TheWakerLion 10 hónapja
👌👍
hollandkemence14
hollandkemence14 10 hónapja
A tisztelet egyébként is megvan! :)
Tamás Varga
Tamás Varga 10 hónapja
Ráfér a népre, hogy szóljanak nekik hogy kezet kell mosni. Akár sofőr, akár egyéb de rengetegen nem mosnak kezet még csak látszat szinten sem budi után. Csak a napokban tűnt fel hogy én miután sofőr voltam reflexből nem kilincsnél nyitom az ajtót, vagy ha mégis, akkor a ruha ujján keresztül.
Rrr Bbb
Rrr Bbb 10 hónapja
hurun.info/to/vide/q39-l4KLwqPZs6c.html
Papp Balázs
Papp Balázs 10 hónapja
Igen tegnap éjfélkor lezárták a határokat de a magyarok haza jöhetnek a külföldiek visszamehetnek! Ügy magadra gyakran moss kezet!
János Bali
János Bali 10 hónapja
Szia Lacika! Értelmesebben össze foglaltad a lényeget, mint a sok tisztifőorvos és operatív vezető! Köszönjük 👍
Kuruc Marianna
Kuruc Marianna 10 hónapja
örülök a virágos jókedvnek, én se pánikolok, de azért Mo-n nem mindenki gazdag, és rengetegen élnek máról holnapra (ez nem mindig választás kérdése). Bevásárolni is csak pénzből lehet. Mi speciel most az iskola bezárása miatt tudunk spórolni a bevásárláshoz: benzin, szakkörök, kirándulás befizetés - ezek mennek most az extrákra. 3 kicsi gyerek mellett nehéz spórolni, főleg ha az alap nem eget rengető. És nem vagyunk egyedül evvel. Akinek nem sír otthon gyerek, könnyebben meghúzza a nadrágot. Örülünk az extra időnek, kirándulunk, rövidebb idő alatt tanulunk, de egész napra keményen ki kell találni az időbeosztást, mert a gyerekeket le kell foglalni. és ez kb. így lesz a következő fél évben. Szóval hajrá magyarok, elő a bölcsességgel, hogyan lehet olcsón nyaralni a gyerekkel a közeli erdőben, meg a kertben (és még szerencsések vagyunk, mert az is van), emellé tanulnak kertészkedni is. Mi is nagyon pozitívak vagyunk, csak jóval szűkebb a büdzsé. A szegénység mellé jó, ha társul a találékonyság :) Ja és mi nem kapunk 1700 Euro táppénzt se
ferenc pallanki
ferenc pallanki 10 hónapja
Teljesen egyetértek. A kamionosok is az emberekért vannak. Ugyan úgy mint a mezőgazdasági emberek. Hajrá mindenki. Kitartás a családoknak. Lehetne egy traktoros videó is ugyan ilyen őszintén mint ahogy te csinálod. Hátha megváltozna az emberek véleménye a traktorosokról. 👍🚜
Viktor Tollasi
Viktor Tollasi 10 hónapja
Bp a legviccesebb. Az egészséges idióták maszkoznak, és a fertőzöttek nem, azok köhögve járkálnak mindenhol.
Jonatán Kovács
Jonatán Kovács 10 hónapja
14:55 ez igy van
György Kenézy
György Kenézy 10 hónapja
Köszönjük a összes kamionosoknak saját érdekükbe dolgozóknak életük árán is ! Jó utat kívánok ! Sok égésszegek Kívánok !
Gyuri Dóra
Gyuri Dóra 10 hónapja
Hatalmas respect minden kamionosnak. Építő, tartalmas. Osztottam.
Károly Kiss
Károly Kiss 10 hónapja
2002-ben a SARS járvány nem volt ennyire hangoztatva Pedig ott a halálozási arány 10% körül volt. Ez annak egy szelídebb verziója. itt a halál csak 4% körüli. Mégis mindenki ezen lovagol. Az influenza Szezonálisan több embert öl, mint ez a vírus eddig. Dehát, ez van. Kérlek titeket kamionosokat vigyázzatok magatokra! Ti vagytok a leginkább a kockázati övezetben. Úgy megkapni, mint hordozni. Kitartást!
Adrián Harmos adrián
Legyen videó
György József Krassza
Nagyon jó guten aben
krisztijan beinstingel
Drága nemzetközi sofőr kollégák a legfrissebb hír március 16 a pontosan 6:00 óra délután átlépés Németország Ausztria akadálymentes viszont Ausztriából Németországba két sávban állnak a kamionok meg a kocsik pontosan 41 km a sor
Laszlo Enzsol
Laszlo Enzsol 10 hónapja
Örülök, hogy nem csak Én gondolom így! Én már 12 éve dolgozom otthonról! ez idő alatt talán ötször voltam a központi irodában. Nem dobok ki az ablakon 2-3 órát az utazás miatt és nem folyatok el több száz liter üzemanyagot. Napi 2-3 órával több marad a családra. A korona vírus létezik, de nincs akkora veszély, mint a H1N1. Ezt szerintem egy teszt miatt gerjesztették.Oktatás home office..... Továbbá van egy kis tőzsdei manipuláció is....... Ha lenne szabad tőkém akkor most vennék olyan értékpapírt aminek az "értéke" jelentősen csökkent..... Nyilván való, hogy köszönjük a munkátokat.
Barabás Dániel
Barabás Dániel 10 hónapja
Micsoda motivációs beszéd lett itt a végén a kamionosok felé is! ✌️ Holnap hajnalban indulok ki Németországba szolgálni a közjót 😀
Nyiri
Nyiri 10 hónapja
Távmunka jó dolog, de vannak határai. Én tudok itthonról dolgozni. Sőt most kötelezve is vagyok rá. De hosszú távon nem menne. Nekem kell az a rutin hogy reggel felkelek elkészülök és bemegyek dolgozni. Találkozom a munkatársaimmal, emberi kapcsolatok, stb...
Robert Simon
Robert Simon 10 hónapja
köszönjük!!!❤️
Trerezia Gyulai
Trerezia Gyulai 10 hónapja
USA-ban sincs.
István Zajácz
István Zajácz 10 hónapja
Köszönjük a pozitív hozzá állást ,vírus mentes jó utat kívánok
Rob Sinclaire
Rob Sinclaire 10 hónapja
Köszönjük!
Szabo Gabor
Szabo Gabor 10 hónapja
Hattalmas vagy Lacika! Udv Ausztráliából!
Péter
Péter 10 hónapja
Köszönjük. Olyanok vagytok mint Jason Statham 😀
Sz Tendal
Sz Tendal 10 hónapja
Igazad van Lacika, hálátlan nép vagyunk. Könnyen elfelejtjük, kiknek tartozunk hálával, hogy így élünk, élhetünk. Ezuttal is köszönöm Neked és társaidnak, hogy még ebben a válságos időszakban is ott vagytok a frontvonalon ,és nem mentitek az irhátokat ebben a különös háborúban.
Schlögl Gábor
Schlögl Gábor 10 hónapja
Nagyon informatív szép munka. További jó munkát, jó egészséget!:-)
remixpizzazabalo
remixpizzazabalo 10 hónapja
Sajnos ez a video már nem aktuális. Így, hogy két napos.
László Szorcsik
László Szorcsik 10 hónapja
Akit érdekel! Tirolban van kézfertőtlenítő!
Ernö Bartalos
Ernö Bartalos 10 hónapja
Teljesen igazadvan. Pedig hogy lenézik a kamionosokat. És nagyon jól látod a dolgokat. Legalább ki zökkenti a világot a mégtöbbet mégtöbbet mégtöbbet ökörségből kösz a filmet👍
Tibor Novák
Tibor Novák 10 hónapja
Köszönjük ! Tartsatok ki ! Kollégák !
Beros Ervin
Beros Ervin 10 hónapja
Először is nagy köszönet a kamionosoknak! Szerencsés utat nekik! Távoktatás, otthonról dolgozás témakörben lenne megjegyzésem. Jól hangzik, és nagyon öko-bio gondolat, mint a hybrid autó. De mint ahogy a hybrid autó nem környezet kímélő, így az otthonról dolgozás sem helyettesíti legtöbb esetben a személyes kontaktust munkahelyeken. Emellett a személyes jelenlét során sokszor több információ cserél gazdát és sokkal többet épülhet az ember, mint egy skype konferencián. Iskolában sem csak az átadott tananyag a lényeg, hanem ott is a társadalmi érintkezés a lényeg. A közösség. És annak az összetartó ereje. Engem ebben az aggaszt, hogy erre a vírusra hivatkozva választják szét még inkább az embereket egymástól. És máris csak és kizárólag ellenőrzött pályákon (internet) tudnak információt cserélni, nem olyan szürke/fekete zónákon, mint a személyes beszélgetések. ;-)
Kósa
Kósa 10 hónapja
Minden szavaddal egyet értek! Nekem már a könyökömön jön ki ez a korona vírus, nagyon fel van fújva ez az egész. Pedig ez is csak egy influenza. Akinek van egy csöpp esze, és tud gondolkodni, az éli az életet úgy, ahogy eddig, csak többet ad a higiéniára.
6571 Mark
6571 Mark 10 hónapja
Igazad van!!! Köszönjük szépen a munkátok Laci.👌🏼👌🏼
aladár márton
aladár márton 10 hónapja
Köszönjük, hogy a kamionosok kitartanak! Jó utat!
Gábor Maglódi
Gábor Maglódi 10 hónapja
Üdv ST.Laci és mindneki más! Febr.24 voltam 1 fuvarban Olaszban (Torino), és Márc.14-én jöttem haza Osztrákból magyarba személy autóval Sopronnál , (Hegyeshalmi határ off 20 km sor volt, kamionos sor 40km), és 2 hét otthoni karantén egyből. Átvizsgálás és mintavétel nem volt a határon (Teljesen tünetmentes vagyok). Autóra Transit matrica, házadra Piros Tiltó Matrica és autórendszám körözés alá vonva. Csak hogy tudjátok mivár rátok hazafelé ha voltatok Olaszba! Üdv
st22lacika
st22lacika 10 hónapja
Gábor Maglódi köszi ;)
SV Joker
SV Joker 10 hónapja
Hajrá sofőrök ,ès vigyázzatok magatokra!
Imre Hutvagner
Imre Hutvagner 10 hónapja
Jó fej Vagy, bírom a szöveged!
Lazlow
Lazlow 10 hónapja
Végszóhoz annyit, hogy a távoktatás pl nem lenne hülyeség abban az esetben, ha minden ország és minden ember gazdag lenne. De valakinek otthon nem hogy net de még számítógép sincs meg semmi, akkor azok hogy oldják meg?
Andras Czeglédi
Andras Czeglédi 10 hónapja
Alighanem ez a videó a kamionosok ars poeticája. ✌
All Infinity
All Infinity 10 hónapja
Szuper vagy! Maradj mindig ilyen pozitív!
asprey dave
asprey dave 10 hónapja
Üdv ,egy vasutas... az utolsók között fogunk leállni ,ránk is gondoljatok .. :) Aki nem teheti meg,hogy otthon ül vagy be kell utazzon tömeggel a városba stb stb..
László Norbert Such
Minden tiszteletem a kamionosoké, széles utat kívánok neked Lacika st22 vigyázz magadra, te vagy akinek minden videóját megnéztem és nézni is fogom, van még aki normális videókat csinál és értelmes dolgokat mond....... Én csak egy furgonos vagyok de hasonló dolgokat tapasztalok az utakon
Varga Sándor
Varga Sándor 10 hónapja
Élelmiszer raktárban melózok van raktár készlet ,nem kell idegeskedni azon vagyunk hogy tele legyen a bolt.
Szabolcs Szabi
Szabolcs Szabi 10 hónapja
Nagyon b.szó a kamion
Rrr Bbb
Rrr Bbb 10 hónapja
Amúgy a patikák pl.: jó C vitamint feltolták+ 1000, 1200 Ft-al. Ennek hatására web, és bio boltok egy része is a patikai árhoz közelítette árait. Ez azért nem nevezhető teljesen segítségnek.
HASSELBECK TOM
HASSELBECK TOM 10 hónapja
rongyrázos szőveg aljya
Viktor Nagy
Viktor Nagy 10 hónapja
Azért a konzerv, mert légmentes és a szavatossági ideje akár több év is lehet! 😅
Ádám Korán
Ádám Korán 10 hónapja
A végszó nagyon jó! Napok óta így érzek, gondolkodok de nem tudtam összeszedetten megfogalmazni.
József Császár
József Császár 10 hónapja
A fertőzött emberek 70-80%-a tünetek nélkül vészeli át a fertőzést, anélkül, hogy tudná átesett a betegségen de közben ugyanúgy fertőz, akár 2-3 héten keresztül, tehát NEM IGAZ, hogy csak a fertőzött emberek hordjanak maszkot!
GREFFY
GREFFY 10 hónapja
Észre vettétek amikor tesztakrol beszelt akkor ugy magyarazta kézzel mint az olaszok? :D :D
Piri Székely
Piri Székely 10 hónapja
🙏🍀👀❤pussziiii Laciiiii🥇🏆🤽❤👀🍀
Vas Ricsi
Vas Ricsi 10 hónapja
Tudom, hogy vírus van! De megy a pacsi Danke 🙌
Nárcisz Vezsenyiné Balogh
Köszönjük szépen nektek kamionosoknak vigyázzatok magatokra! Jó egészséget és jó utat mindannyiótoknak! Üdv. Nárcisz
Peter Sz
Peter Sz 10 hónapja
Szívemből szóltál! Régóta érezhető volt hogy az élet sok területén a farok csóválta a kutyát. Az értéktelen munkát végző emberek éltek jobban, akik a "fronton" voltak azok minden áldozat ellenére rosszabbul vagy nehezebb körülmények között. Most össze kell fogni, mindenkinek valós teljesítményt adni a látszatmunka helyett, tisztelni azt aki továbbra is megteszi amit kell, és alkalmazkodni a változáshoz. A bejelentkezéseid, a tiszta hang és a tények közlése most még annál is fontosabb, hogy hozod nekünk az árut. Az Erő legyen Veled is!
zsolt unger
zsolt unger 10 hónapja
Xx éve még nem tudták volna megcsináltatni ezt a pánikot az emberekkel ,most fogunk csak majd birkák lenni ,szaladunk majd oltatni magunkat
Henry Ford
Henry Ford 10 hónapja
HU-Az Angol-Szász Misszió.
Gerrard Steven
Gerrard Steven 10 hónapja
Az az utolsó 2-3 percben nagy igazságokat mondtál Lacika ,ugye hogy lehet másképp is élni!!!!!!!!!!!
Boncus
Boncus 10 hónapja
Köszönjük az összes kamionosnak! Kitartást nektek, és vigyázzatok magatokra!
Csaba Ambrus
Csaba Ambrus 10 hónapja
Ez ott volt nagyon. Tetszett. De egy pici szösszenet azért: Te is akarod hozni nekünk az árut! Nem csak mi akarjuk hogy hozd! Természetesen hálás vagyok és köszönöm a munkátokat, de az éremnek két oldala van. Mindannyiunknak jó, ha ti hordjátok a cuccokat Laci.
Kovács Tamás
Kovács Tamás 10 hónapja
Sziasztok én néha elő kapom a lompost
x moon
x moon 10 hónapja
Egy kis információ: Hétfő este 19 órától az összes súlymérő állomás bezár.
Kovács Tamás
Kovács Tamás 10 hónapja
Sziasztok én is magamba beszélek 😪
Martin L.
Martin L. 10 hónapja
Sajnos van, ha tiltott orszagbol jössz akkor 2 karanten. Sajnos nalunk itt Nemetorszagban most kicsit kemenyebbek lettek.
Következő
Rúzsa Magdolna Aréna Koncert 2020
1:55:30
Rúzsa Magdolna Aréna Koncert 2020
1:55:30