Sötét

Megérte vállalkozni? Jön a V8? Mennyi km van a kamionban? 

Feliratkozás
Megtekintés 271 E
97% 2 657 58

00:00 Bevezető
01:01 Útvonal
01:10 Honnan jött az ötlet, hogy vállalkozzak?
01:55 Hogy lett kapcsolatom a Scania-val?
03:30 Jött a rossz hír?:(
04:10 Visszamondtam a kamiont
04:30 Anyukám szerette volna...
05:00 Késett a kamion, így...
-így búcsúztam anyukámtól-
-anyukám halála-
06:40 A házassági évfordulónkon halt meg
07:34 A túlvilágról intézték?
-nálunk mindenki munkamániás-
09:30 Anyukám üzenete a túlvilágról?
10:06 Mennyiből indítottam be a céget?
-ezért ne centizd ki, mert jön a csőd-
13:22 Cég beindítása
-mikor jön az új kamion?-
14:00 Költségek
14:40 Miért titkoltam a km órát?
15:30 Ennyi van benne...
-mennyit dolgoztam?-
16:09 Irigyek. Azt nézik kinek mi van...
-Annyit adj, amennyit megérdemlek-
18:20 Szopattak az angol munkával?
18:55 Egyszer mondtam nemet
-bukóban zártam a videó miatt-
20:05 Sok a 9-es pihenőm. Sokat segítettek!
-a két heti 90 óra plafonon!!! ez fontos!-
-én nem megyek 80 km/h-val-
21:50 Mennyi a + km a csavargás miatt?
22:57 Mennyi a pénz?
-fogyasztás!!!mennyi?-
-melyik a jobb kamion?vitatkozz mással:)))-
25:42 Opel szerviz. Mennyi km van az Opelban?
-hogy javíttatok?-
26:43 Mennyi az annyi? Folytatás
27:50 Fuvardíj
28:30 Emberekkel foglalkozni? SOHA
29:10 Ennyiért megéri? Felejtsd is el...
30:15 A csóró szabolcsi...
-Ezért nem hagynám el Magyarországot!-
31:40 Sok a 3 ezer Euro?
-Alkalmazottnak, vagy vállalkozónak jobb?-
-11 millió évente-
34:46 A feleségemmel kompromisszumot kötöttünk
-nincs munkahelyi probléma-
35:46 Néha én is váltanék...
36:15 MOBILITÁS CSOMAG. Ez mindent boríthat...
41:39 A hülye vállalkozónak van pénze!
-nem 70 órára fizetek!-
43:49 80 cent+maut alatt NE dolgozz!!!
44:23 Ne kamionozz sokáig!!! Rámehet az életed!
44:56 Nem a pénzért csinálom! Hogy értettem ezt?
-amikor nem érted, kérdezz!
-megvédtem a Szlovák kamionost?-
47:50 Eladták a kamiont!
-11 nap alatt-
49:04 Jön a V8?
✉️E-mail
st22-lacika@freemail.hu
🛒Webshop
www.tobbmintkamionos.hu/
🚛Weboldal
www.st22-lacika.hu/hu
💰Támogatás Patreon/Paypal
www.patreon.com/st22
paypal.me/st22lacika
🔥Facebook
st22lacika/
📷Instagram
st22lacika

Autók és más járművek

Közzététel:

 

2019.júl.14.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
Ferenc Sass
Ferenc Sass 25 napja
Igen ezt a videót nem làttam igy êrtem a 22 es szàm jelêt mert ezt kêrdeztem anno valamelyik video alatt ! Őszinte rêszvêtem , s tovàbbi minden jót !
zsolika861
zsolika861 3 hónapja
szeretem a komolysagod es az oszinteseged
zsolika861
zsolika861 3 hónapja
isten tartsa meg a csaladod lacika
Anna Ábel
Anna Ábel 4 hónapja
Az én Astrámban 450 ezer km volt júliusban, amikor eladtam. Nagyon szerettem az autót.:))
László Duma
László Duma 8 hónapja
Gratulálok, mindenhez, szuper gondolkodás!
Roland Szabó
Roland Szabó 8 hónapja
Szia Laci! Egy régebbi videóban említettél töltőállomás kereső appot. Leírnád légyszi, sehol sem találom :D
Okányi Attila
Okányi Attila 9 hónapja
3:39 3:39 3:39 3:39 3:39 3:39
Sándor Kamionos
Azt szeretném megkérdezni hogy ha te ugye havonta 9-10napot otthon töltesz és 140000 kilométert mentél,akkor havi átlagban 15000kmt kellett úgy menj hogy 20-22napot vagy kint. Mert akkor napi átlagban 7-800 kilométert kell megtenned. Ha a staukat számoljuk akkor ez eleve bukott, ha a bundeszokat használod a stauk kikerulesre ami eleve lehetetlen az összes staunal akkor így bundesszel jó esetben 600 kilométered van meg 1 nap. Azt szeretném megkérdezni hogy hogy oldod meg hogy így össze jöjjön neked a napi 700-800 kilométer. Várom válaszodat.
st22lacika
st22lacika Évvel
mivel havi 11.000 km.t megyek és 12,5 hónapot volt nálam a kamion így meg is kaptad a választ:)) 11.000 szorozva 12,5 = 137500 mivel 17-18 napot dolgozok egy hónapban de van hogy többet mert pl most is 8 hétig vagyok kinn így napi átlag 600 km megyek.
Jozsef Zelenak
Teljessen igazad van Lacikám jo valamilyen szinten kell a pénz is de az alap . Valojaban az igazat megvalva maga az élmény hogy világot látsz sok szép hejeket látsz és ahoz nemis kell penz csak annyi legyen hogy vásrlásokra mi egymásra. Illetbe midenekfekuk ezek a dolgok felbesculhetelen értékek Egy igazi camionos mint ahogy teis az vagy az élete ilyen és ez rendjén is van igy . Ennél több nemis kell azt gonolom igazi öszinte és nagyon rendes kellemes és jo fej embernek ismertelek meg igaz cs igy videon de euz mellékes nagyon buszke vagyok rád kevés ilyen ember van a foldon .Fogalmazásban nem igazán vagyok jo ami látszik is Ezért elnézesedet kérem . Kivanok neked sz elkövetkezö jövöben is ilyen sok szép életet és sokszép ilyen balestmentes élményeket Lacikám
kiss peter
kiss peter Évvel
Eleg ritka ilyen ertelmes es epitojellegu videora lelni a neten . Eloszor is reszvetem . Masodszor , sok embert hallok nap mint nap, hogy megelegszik egy minimalberrel, tehat a penz is subiektiv (mondjuk nekem is a tobb a jobb , de meg sok van amig elerem a 'kivant' osszeget) Harmadszor a fogyasztas.... hat en tobbre szamitottam , 13 liter es 29 sulyos rakomannyal... nagyon hatekony . Egy sima 'feszitos auto' megeszi a 10-12 ot , pedig az csak szemelygepkocsi . Negyedszer meg sok a 3000€ ? Hat nezopont es igeny kerdese valamint a megelhetes anyagi terhelese is befolyasolja . Van ahol atlag , van ahol keves , legtobb esetben nagyszeru . Szemelyes celoktol is fugg , de nekem jelenlegi felfogasommal az 1000€ boven rendben lenne.... de termeszetesen ha valaki 5k-t adna , elfogadnam . Vegul: Nem a penzert csinalod/csinaljuk.... . Hat igen ez egy veget nem ero beszelgetes lenne barkivel is , de en is az az ember vagyok aki szereti kielvezni a hetveget , en is inkabb lemondok -mondjuk igaz h. en csak 100-180 eurot , de ez mondjuk aranyos , ugyanugy ahogy te is a max plafontol elmaradsz 2000€-t . Ez igy van rendjen , mindene ramehet az embernek azert a kis plusz penzert .
Levente Kerék
magyarországon csak belföldön vajon megérné vállalkozni ?
M. Deen
M. Deen Évvel
1 évig béreltem a kamiont, majd kivásároltam. Kivásárlást követően Magyarországon kezdtem dolgozni alvállalkozóként, néha egy kis oda-vissza külföldi fuvarral. Bérelt kamionnal az itthoni fuvardíjakkal szinte ugyan ott vagy mintha egy cégnél dolgoznál. Saját, hitelmentes kamionnal nagyon megéri.
st22lacika
st22lacika Évvel
igen max nem uj kamionnal:)
Áron Kiss
Áron Kiss Évvel
Fogad őszinte részvétem!
József Zatyi
Lacika! Tavaly kérdeztem már de nem rémlik válasz.. Egyik videódban említetted hogy te abbahagytad az ADR-es melót. Mi vele a baj? Valamelyik rész ahol azt forszírozod hogy ponyvás Vs hűtős melyik a jobb? Másik, tervezed tartályokra menni videózni? érdekelne pl ipari gázzal mennyi a macera, vagy üzemanyaggal.Milyenek a lóvék? Ugyanez túlméretesben , extra nehéz cuccok.
Titanilla Kökény
Őszinte részvétem 😔🕊️❤️
Bálint Vok
Bálint Vok Évvel
Részvétem Laci. 😪😪😪😥😥😥😭😭😢😢
Barnabás Tállyai,Kiss
Laci Őszinte részvétem,,!! Szeretem a videóid,,!! Kitűnők ,!
péter kovács
Üdvözletem! Részvétem Laci! A kérdésem vennél fel női sofőrt kamionra? Tapasztalatok? Én mint raktáros, minél több női sofőrrel találkozom. Ennyire nagy már a baj? 😅😊
Imre Szilágyi
Rész vétem
Varga Pál
Varga Pál Évvel
Laci te sportot űzöl a munkából!
Zsolt Kormos
Zsolt Kormos Évvel
Ilyen barátot elviselnék a környezetemben mint te Laci.Ha építkezel kérlek Kalocsán:)
Enduro From Hungary
Hello mikor jön az új hunlandos videó?
hoffman Kertészet
Őszinte részvétem ☹
gyron1791
gyron1791 Évvel
Fogadd őszinte részvétem. mindig nézem a videóidat. szivesen találkoznék veled. jó fej vagy, igazságos stb.
Bá Ali
Bá Ali Évvel
Laci nem lesz olyan videó amikor leadod a Scaniat? :)
Violet Miller
hurun.info/to/vide/goiXvGimlYGirNk.html, megnéztem ezt a videódat és véletlenül a 2 évvel ezelőtt fogászati videódat. Először is a 18 év dohányzás soha nem múlik el nyomtalanul, elég nagy valószínűsége van nálad, Laci, hogy meg kellene nézetni DEXA vizsgálattal, teljes testre a CSONTSŰRŰSÉGEDET (tudod, a nőknél van a csontritkulás betegség, de ez férfiaknál 40 felett ugyanúgy előfordulhat). Ma Magyarországon ezek az ún. DEXA gépek nagyon jók. És az értékelés a WHO adataihoz hasonítja az eredményedet (férfi, nő külön). Merthogy amikor láttam, hogy egy foghúzást követően fent már eldöntődött a másik két fogad (fogtorlódásnak hívják szaknyelven), abban az is benne lehet, hogy a csontsűrűséged nincs rendben. Az ugyanis mindennap lebomlik és mindennap képződik (ún. oszteoblaszt sejtek, ezek termelik a csontszövetet, sokszor annak mennyiségét és minőségét is kell ellenőriztetni). Ahhoz viszont nagyon megfelelő vitamin-, ásványi anyag ellátásra van szükség, kevés alkohol, no dohányzás, jó étkezés. Az étkezés alatt kalciumot (természetes kalcium, tejből készítenek itthon természetes kalciumot, de mivel sokat jársz Nyugat-Európában ott a BIOTEJ nagyon régóta bevett dolog és az nagyon jó, a közhiedelemmel ellentétben a BIOTEJ egészséges és sok benne a hasznosuló kalcium. Lehet venni kalciumot, Szendi Gábor hírleveleire érdemes feliratkozni, ugyanis nem mindegy, hogy milyen formában és magnéziummal együtt kell, mégpedig ha jól emlékszem magnézium (citrát formában): kalcium 2:1 arányban. A magnézium tehát kell a csontszövetépítéshez és az idegrendszernek is nagyon fontos, ha ilyen fárasztó munkát végzet. A visszér műtét után azért nem ártana egy láb Ultrahangot csináltatni, a MEDICOVER elég jó cég, én nem biztos, hogy oda mennék vissza. Egyszóval nem vagy jó egészségi állapotban, ahogy elnézlek a videón, és pont 40 éves kor körül kezdenek előjönni a problémák, a szemedet gondolom kötelező vizsgáltatni a jogosítványhoz. A fogakat is kell tényleg ellenőriztetni és ha neked visszér problémád volt, sokat idegeskedsz és vezetsz (ülsz) akkor bizony többet kellene mozogni, sétálni (nem futni, zöldben sétálni) és kellene egészséges táplálékkiegészítőket szedni (Szendi Gábor tények-tévhitek hírlevélre fel tudsz iratkozni, érdemes, mindig előtte meg az orvostudománynak, ő volt az, aki D-vitamin pótlást javasolt, mert az nagyon jó a vérnyomás problémára, szív, keringési rendszerre....napi 2200 NE egységet javasolt nekem az orvos, ezt a JUTAVIT nevű magyar gyártó cég úgy árulja, hogy Van K2 és K1 vitamin is a D3 vitamin felszívódásához és szerves, nem szervetlen szar. Bocs, de az egészség az első, mert ha baj lesz, akkor mit csinálsz?
Krisztian Omboli
Lacika.....mar teljesen ugy beszelsz mint a vallalkozok....meg a vegen lesz egy vallalkozasod es a soforok 400 ezret keresnek....
salzdorfer
salzdorfer Évvel
Laci, hogy lehet munkat vallalni ausztriaban, ha nincs ottani lakcimed?
Ricsi Kicsi
Ricsi Kicsi Évvel
a leadós videót várom kibaszottul
László Orsós
Őszinte részvétem László! Erőt és kitartást! Bármilyen videót szivesen fogadunk tőled! Adj magadnak időt a gyászra! 😔😔
Alex mg
Alex mg Évvel
Jó lett a videó laci!
Rambovits
Rambovits Évvel
Amikor Laci 80-85-90 órákról beszél, azt hogy kell érteni? Hetente? Kéthetente? Túránként? Bocs, ha hülyeséget kérdezek, csak nekem ez az infó hiányzik. :)
Damcsymann
Damcsymann Évvel
Kedves St22Lacika! Szépen kérlek ha meglesz a V8-as kamionod és ha úgy döntesz hogy bemutatod, ne felejtsd már el magát a v8-as motort is lefilmezni és mutasd már meg nekem?
Gyufikaaa
Gyufikaaa Évvel
Szerintem soha senki ilyen nyilvánosan nem beszélt a magánéletről, vállalkozásáról ennyi embernek.. Maximális respect, egy példakép vagy a (magyar) társadalomnak! /Láttam hova vitted az autód, nekem G Astra-m van Isuzu motorral :D /
Dave Wincent
Dave Wincent Évvel
Sziasztok valaki megirna, hogy az ‘st22’ az honnan jon neki, vagy semmi jelentősege? Sehol nem talalom koszonom ha irtok!
Dave Wincent
Dave Wincent Évvel
st22lacika koszonom nezem is
st22lacika
st22lacika Évvel
szia. az 1millio ft levonás c videóban találod, a tartalomból gyorsan megvan;)
Frey Huba
Frey Huba Évvel
Tudod miért eszik olyan keveset a vontató? Mivel eléggé okos a számîtógépe és ha nincs terhelve a motor akkor ő úgy érzi hogy nem kell neked az a 450 paci csak mondjuk 290 és akkor vissza veszi az erőt... nag ezt jól meg fogalmaztam 😂. Jó pihenést!
Erik Csiba
Erik Csiba Évvel
Szia Laci először is részvétem az anyukád miatt, Másodszor pedig mi a véleményed az új Iveco S-way ről, lesz belőle bemutató videó?
Puskàs Attila
Részvétem És egyébként Ibrányba lakok
_ 78asJanos_
_ 78asJanos_ Évvel
Ez az, amit mindennél többre becsölök: GERINC!
spengjoe
spengjoe Évvel
Szia Lacika, ha neked valakire szükséged van akkor csak azért, mert egyedül már nem bírod... akkor meg annyit kell fizetni amennyit kér az a valaki érted amit mondok? Üdv Józsi
st22lacika
st22lacika Évvel
spengjoe persze de én addig csinálom ameddig bírom utána nem. Nekem nem kell alkalmazott
Hawk
Hawk Évvel
Grat a videohoz! Bekerult a felkapottak koze, a 11. helyen all jelenleg. :D
Janos Balla
Janos Balla Évvel
Szia st22lacika ismét teljesen őszinte és mély videót kaptunk köszönöm. Sajnos minden ember csak a sikereket látja és irígyeli amit elértél "de jól nézel ki tuti jó gének miatt" nem bmeg naponta futok. Ugyan így a munkába amibe bele sem gondol mi van mögötte és a kemény mindennapokba ami sokszor olyan mint egy damaszkuszi acél. Persze csak a zsebedbe turkálna fel hümmögve de jól megy neked. Ahogy egy barátom anyukája fogalmazta meg az anyósnak " drága mama ha nem segít megkeresni a pénzt, akkor beosztani se segítsen". A másik az uniós törvényeket hozók számomra egyre jobban a dilettáns szenilis barmokra hasonlítanak, amolyan elhülyült öreg befolyásolható igazi alul iskolázott emberek gyülekezetére. Csak az értelmetlen és minden logikát nélkülöző egyre gyakrabban előforduló törvények miatt mondom. Talán a kötél jog újbóli bevezetése segítene a dolgon, fejeddel felelsz a szavaidért és tetteidért hiszen emberek millióinak a sorsa van a kezedben.
lekváros Károly
Öszinte részvétem!
Dániel Marton
Őszinte részvétem László! Maradjatok erőssek! Szívszorító volt ez a része a videónak. :(
Dániel Kovács
Őszinte részvétem! És neked pedig óriási tisztelet!
TheArtimov
TheArtimov Évvel
A Honda Legendem eszik 12-et mikor tolom neki :-) Szóval a te fogyasztásod jó :-D Jók a videóid, sok sikert :-) Egy mondás: Edz keményen, harcolj könnyedén!
Marcsi Szabone
Gratulálok Lacikám! Nagyon szépen felépített, összeszedett, korrekt anyag, köszönet érte! Várjuk a Hunland folytatását, és a többit is :) Pihenj, töltődj , mert nagyon rádfér, sokat hajtottad magad! Kellemes, szép nyarat kívánunk!
Bence
Bence Évvel
Részvétem az anyukád miatt! A 22-es számról csak annyit, hogy 22.-én születtem :D
Stratos Lockon
Na ebben a részben csak úgy ömlik az igazság, de csőstül.... :)
White Man X
White Man X Évvel
Őszinte részvétem! :( Erős ember vagy. Annyira hogy végig ameddig nem mondod a tragikus hírt, azt hittem rendben van anyukád a műtét után és vígan él.
Tamás Tóth
Tamás Tóth Évvel
Szia Értékelem munkásságodat. Sok sofőr fikáz téged mert hát savanyú a szőlő. Én a 90-es évek közepén már 1 autós belföldi fuvarozó voltam de már 10 éve feladtam. Azóta nemzetközis cégnél voltam mindenes, most is sofőrködöm. Amit elmondasz mint vállalkozó helytálló. Viszont Dajkamesének tűnik a 140e km 9 hónap alatt amikor csak 3 hetet dolgoztál 1 hónapból. Ahol mindenes voltam ott angol-magyarral futottak az autók egy hónapban 18e km-t, de úgy hogy egy sofőr 2 hetet hajtotta és melegváltással a másik is 2 hetet. Igy is 100+ óra volt a 2 heti vezetésük. Én személyesen angol-olasz pályán próbáltam ki magam, de a havi 16e km teljesítményhez sem a 2 heti 90 óra sem a 45órás pihenő nem volt betartva. A magnetikus rakodásról nem is beszélve.
Tamás Tóth
Tamás Tóth Évvel
@st22lacika bocs valahol félreértettelek. 9 hónapra értelmeztem a 140e km-t. Egy évre korrekt azaz szép. Odafigyeléssel/jó fuvarokkal teljesíthető. 7nap meló 3nap szabaddal magyar-angol-magyar gyűjtővel (6-10 angol rakodás itthon a belföldesek raknak le-fel) a 12e/hó nekem is megvan. További kitartó munkát!
st22lacika
st22lacika Évvel
miért ne rakodnál? mi nagyon ritkán várunk 1-1 cégnél ha várunk akkor sem a vezetésem megy. ki mondta hogy 3 hét alatt 14 ezret mentem?:))) én 10 ezret mondtam. max 11. ha ezt 12 hónappal felszorzod meg is van, sőt, a kamion nem 12 hónapig volt nálam hanem 2 héttel tovább ami hoz még 6000 eltérést. ha 90+56 vezetést veszel az 146 óra, 10500 /146=71,9 na hol a hiba??:)) a hibát ne bennem keresd. ami másnak hihetetlen, az nem biztos hogy nem lehetséges:)) 10500km el számoltam mert 10-11 között mentem. 12 vel szorozva 132000 +6000 138000 . még kérdés?
Tamás Tóth
Tamás Tóth Évvel
@st22lacika akkor matekozzunk. 80km átlagsebességet feltételezve (ekkor nem rakodsz, nem stauzol) 90 óra vezetéssel 7200km. Te ennek a dupláját mentél átlagban amihez 180 óra vezetés kell és ezt 3 hét alatt megcsináltad. Hol a hiba?
st22lacika
st22lacika Évvel
Szia! Amikor másoknak mesének tűnik, akkor érzem úgy hogy majdnem eleget tettem bele:) aki ismer, sokszor hülyének néz mennyit matekozok 1-1 munkán. a sofőrök 99,99%-a beül, és megy mert menni kell. nem én vagyok az:)) nekem a 100% nem siker hanem alap elvárás. maximalista vagyok és karrierista. lehet nem voltam otthon 3 hónapot csak 2hónap 3 hetet de ezen nem változtat, azért mondtam 3 vagy 4 hét után 1re jöttem haza, májusban 10-től itthon voltam végig. jól irányítottak, én pedig hozzátettem a maradékot.
TheJanek45
TheJanek45 Évvel
Az a baj sok ember azt nézi mi van a másiknak én is néztem egy időben és leszoktam róla,,,,,amióta magammal foglalkozom jobb lett minden körülöttem,még a politikát is kizártam mindent,,,,eljárok dolgozni pluszba senkinek semmi köze hozzá hogy mint csinálom megdolgozok érte ha már kettő helyről szerzem a pénzt....amit adózok főleg a tb-re nem kapom meg azt ami járna 15-éve nem voltam táppénzen,és merem állítani ha megöregszem nem fog senki se eltartani hiába a nyugdíj pénztáram....amíg tudja az ember hajtani a pénzt munkát addig tegye meg....
modex
modex Évvel
31:31 ott lakik escobar benne id van az egyik zenéjében nem?
Herbák László Herla
Nagyon tanulságos videó volt. S csak így továb Laci!
andrea mészáros
Németországban vagyok a Boschban a Wareneingangon,remélem egyszer találkozunk.
Bogyojunior
Bogyojunior Évvel
Üdv Azt mondtad hogy 140.000 km volt a gépben, amikor leadtad. Ha 3 hónapig állt összességében, akkor ez átlag havi 15 500 km. Ezt hogy tudtad teljesíteni?
Bogyojunior
Bogyojunior Évvel
@st22lacika Köszönöm a bőséges választ ;)
st22lacika
st22lacika Évvel
egyébként inkább 14 re jön ki az átlag, mert kb 5000 km az hogy juni 22én kezdtem, de juli 30án adtam le. igy már csak 135000. a 3 hónap sacc volt, sajnos nem tudom pontosan de nem veszünk össze azon hogy 2 hónap 3 hét vagy 3 hónap 1 hét:))) de ja, 3 hetente 10-11 ezer volt így lényegében havi 14 az átlag;)
st22lacika
st22lacika Évvel
szia. 1 célom volt. 100% kihasználtság. én emberrel nem találkoztam aki annyit matekol mint én. minden napom terv szerint megy. ezért kezdtem bele, mert ugy gondolom az átlaghoz képest 300%ot hozok. én ilyen vagyok. cég előtt alszok, csak akkor kezdek amikor nyit, minden céget 99% ban ismerek. nincs időpazarlás. és én nem araszolok:))) a dugóban állás nálam kb 1 évben kimerül 5 órában. :) van aki hülyének néz. inkább megyek át antwerpenen hajnal 5 kor és állok a cég előtt egyben 3at mint sem aludjak 11et.
Vaszilko laszlo
Őszinte részvétem
flame04ful
flame04ful Évvel
Üdv Laci! Nem egyszerű a vállalkozás, sőt az EU is beleszól, nem csak ebben a szakmába, de nagy tiszteletem, hogy így informálod azokat, akik érintetettek vagy lehetnek ebben. Széles utat és kitartást! SZIA! ;)
/////TSZ
/////TSZ Évvel
31:29 Hop egy i8
Alfred Battya
Kamionos szeretnék majd lenni, de szüleim nem engedik , te vagy a példaképem!
NeXuS
NeXuS Évvel
Találkoztam a kamionoddal. Azt nem írom le hol mert nem tudom probléma lehet e, de érdekes volt előben látni bár pont ugyanolyan persze mint a videóban de azonnal szemet szúrt.
szj1989
szj1989 Évvel
Azért nem sokan mondanák meg így "pacekba" hogy ez bizony 5 millió volt stb, így volt úgy volt és ilyenek.Lehet elmondanák de összegeket biztos nem, mondjuk megértem mert tudjuk milyen a magyar, honnan van neked ennyi pénzed stb... Anyádból, onnan hogy dolgozott érte, igen egy kamionos jobban keres de megy is éjjel nappal, ha kell ha nem.
Big Ant
Big Ant Évvel
Hát igen,napi 30 ezer forintot üvegvisszaváltasból meglehet keresni. Nagyon zoral ennyit melózni ezért a kevés pénzért. Le a kalappal előtte,hogy feláldozza az életét ezért.
József Kovács
Teljes mértékben igazad van Lacika hogy aki valamit nem ért irjon ! Kedves nem értö kommentelö nyugodtan lehet irni személyesen persze normális hangnemben és mindenki megnyugodhat nem fogja Lacika semmiért le szedni a fejed ! Hála istennek nekem volt szerencsém beszélni vele személyesen mármint facebookon és nagyon sokat segitett nekem ami miatt örökké hálás leszek neki ! Szóval egy nagyon jo ember a Lacika és örülök hogy meg ismertem nyugodtan lehet neki irni amit ugye sok videoban is emlit ! 😊😊😊 Köszönöm Lacika a sok segitséget ! 😊😊
Pacifista Megfaradt
Az iparűzési adó elkerülhető bizonyos hátrányos helyzetű település bejegyzetjeként (pl.: Újlengyel) Vannak erre szakosodott cégek akik ezeken a helyeken megvettek egy-egy ingatlant, van egy alkalmazottjuk aki bescanneli továbbküldi a levelet havi 30-60 rugóért (függ attól mit és mennyire gyakran kéred az emailt); és ennyi.. Máris megúsztál évi 1,5-3milla++ Iparűzési adót.. A lakóházra persze kivan rakva kb 40 cég neve és címe, (kötelező)
Gabor
Gabor Évvel
Rögtön az elején: Ilyen vastag a zafi ajtaja, vagy a kamera csal? :D Egész korrekt ez az autó.
veress boti
veress boti Évvel
Őszinte részvétem
lessik28
lessik28 Évvel
A környezetszennyezéssel lehetne a kötelező hazamenetel bevezetését hátráltatni.Itt lenne szerepe a sok semmitérő zöldpártnak és zöldalapítványnak. Csináljanak valamit és ne csak ingyenélőkként élvezzék az életüket. A fuvarozóknak jó lobby háttérre lenne szüksége, sajnos itt sem jó az érdekképviselet.
Benedek Erős
Őszinte részvétem édesanyukádért
László Varga
Részvétem
Irma
Irma Évvel
👍
Baklazs Toth
Baklazs Toth Évvel
Kemény a vàllalkozok élete!
Hologram Media
Hali. Nem vagyok Kamionos és nem is vonz a szakma viszont sokszor nézem a videóid. Hajrá 😁
Krisztián Cserkó
Nekem a bringámban van 1 év alatt 10.000 km. :D 25:42
Zoltán Makai
További sok sikert, és egészséget! Őszinte részvétem! Almeriában jársz szóljál!
Henrik Wolf
Henrik Wolf Évvel
12 órás műtét?...Részvétem
Norbert Anderka
O Istenem, olyan szomoru ez ami veletek tortent. Nagyon sajnalom edesanyadat, nem ismertem de szerintem egy aldott lelek lehetett. Nyugodjon bekeben. Szerintem minden ami dicsernivalo benned, az az o erdeme elsosorban. Oszinte resztvetem es kitartast neked Lacikam. Imadom a videoidat amugy ;)
Chabbix Avatar
Zolika se adó, se tb? Az a tuti?
László Enzsöl
Nem értem, hogy miért látod jónak, hogy a felvétel 3/4-e a kocsi viszonylag sötét belseje és csak az 1/4-e az út? Régen furcsán néztem a TV-t amikor a szélesvásznú filmeket néztem. Baromi nagy pazarlásnak vettem a képernyő alján és tetején a fekete sávot. Nálad mi a célja ennek?
László Enzsöl
@st22lacika Értem. Akkor olyasmi re gondoltál mint a szelfi. És akkor elhiszik hogy ott vagy. Viszont volt olyan videó aminél kint volt a kamera és te ott voltál a jobb alsó sarokban. Igen a tartalom a fontos. De Te már olyan profi filmeket készítettél hogy furcsállom hogy ennek csak a tartalma ütős.
st22lacika
st22lacika Évvel
igy ülsz egy kocsiban, ez a valóság. ha kiteszem a kamerát akár bicikli is lehetne. nem az út a lényeg hanem a tartalom.
László Enzsöl
"Bűnösök között bűnösebb a hallgatag".
Ricsi Kicsi
Ricsi Kicsi Évvel
Szia milyen motor van a zafirádban?
Ricsi Kicsi
Ricsi Kicsi Évvel
@st22lacika már francia motor vagy mèg nem?
st22lacika
st22lacika Évvel
2.0 135le diesel
Bogesz
Bogesz Évvel
Le a kalapal elöted laci nagyon szépen csinálod meg az elején ami volt az nagyon szépen mondtad 😍
Zsolt Kozma
Zsolt Kozma Évvel
Részvétem anyúkádért :(... egyett értek én olaszba nőttem fel kinti bérből itthon még lehet álmodni és merni...Ha disznövényt keressel a házak közt gyere néz be Debrecenbe a faiskolámba (Eco Green Faiksola) :)
vatmin international
100 milás házért megdolgoztak, angliában mosogattak érte :D ezt a szemléletet :D azok nagyrésze nem dolgozott meg érte. passzív jövedelem befekteteések, család pénzes volt, örökségböl, vagy ugye törvénytelen üzletekből a nagyrésze...
ZCD 696
ZCD 696 Évvel
Nekem mindig csikorog a fogam, amikor valaki angliat egyutt emlegeti a mosogatassal. En 16 eve elek itt, mosogatni csak otthon szoktam. Kezdettol fogva ugyanannal a cegnel dolgozom mint minositett hegeszto, es ado utan 4e+ £-t viszek haza havonta.A Magyar felesegem egy wellness hotelben manager, es o sem mosogatott soha a megelhetesert. 😉
st22lacika
st22lacika Évvel
nekem szüleim úgy érték el, hogy dolgoztak ne jártak nyaralni, nem vettek márkás ruhákat ahol lehetett spóroltak. tudod a tipikus ha nem cigizel 10 év alatt mennyi maradt, na ők megmutatták mennyi marad . nekik ez volt a boldogság és közel nem kerestek ketten se annyit mint én egyedül
Gábor Varga
Gábor Varga Évvel
Álom munkám hogy kamionos legyek de szüleim nem engedik... mit csináljak?
István Balázs
Őszinte rèszvètem.
Fantomlazac
Fantomlazac Évvel
Szia Laci! Kérlek engedd meg, hogy leírjam a véleményem! Minden elismerésem a Tiéd, hogy vállalkozó lettél, és dolgozol keményen! De biztosan buzdítani akarod erre a népet? Biztosan úgy érzed, hogy pár hülye, aki az irányjelzőt nem tudja kitenni, sőt, követési távolság lényegére nem tud rájönni, boldogulna egy vállalkozással? Biztosan megéri vállalkozni? Mielőtt elgondolkodnál a válaszokon, gondold végig azt is, amiket mondasz. A sorrenden is! - nem jó nagy cégnél dolgozni, koszosan büdösen adják vissza az autót. Hajtanak mint a szart. Dolgozd le az időd. Namármost. Én nagy cégnél dolgozok, magyar bejelentéssel, minden hétvége otthon. Busszal hoznak visznek. Ingyen. Havi 2500ercsi megvan. Te keresel 500-zal többet átlagban, kétheti kilencvenet kivezetve, kilences pihenőkkel, majd a haza utad - igaz saját kamionnal ami menő és állításod szerint a szakma csúcsa... - tíz óra. Én meg csinálok napi 15 óra pihenőket, meg kétheti 48 óra vezetést. Max 68 órát. Nem azért mert nem akarok dolgozni. Azért mert a cégem így adja a munkát. Péntek délután hazavisznek, kialszom magam a buszon, vasárnap este visszahoznak. Ingyen. Tök szar mi? Igaz havi 22 munkanapom van. - Magánfuvarozóként úgy osztod be az idődet, ahogy akarod... Látom... kilenceseket pihensz, aztán hajtasz hogy meglegyen a kétheti kilencven. Hogy meglegyen a háromezer ercsi átlag. Amit úgy keresel, hogy a feleséged is segít számlázni. Máshol ezért a nők fizetést kapnak. - 5 évig érdemes ezt a szakmát csinálni. Addig szabad. Miért? 5 év alatt építsek fel mindent, majd menjek el 110 nettóért árufeltöltőnek a lidlibe? Miből tartom fel azt, amit felépitettem? Vagy az már utána ingyen van mind? - Azt kell csinálni amit az emver szeret. Most akkor csináljam, vagy hagyjam abba 5 év után? Laci. Most minden fenhang nélkül. Mintha söröznénk ketten a fülkében. Bírlak. Esküszöm. Egy igazi férfi vagy, kitartó és bátor. Erős vagy, fizikailag is, és jellemben is. De nem lehet mindíg a Tiéd a legnagyobb igazság! Havi átlag háromezeré' legyen vállakozó az, akinek Imre az anyja. Elég nekem kettőöt, nincs kocskázat, nincs a vállamon kerék csere, se semmi. Ha büntetnek fizeti a cégem, és levonják részletben. Bukom azt a pénzt persze, de nem mindegy hogy egyben adok ki 300 eurót a zsebemből, vagy 2 hónap alatt levonják. Tudod mennyit keres rajtad a Transkona kilométerenként? Hazudtak már valamit erről? Kérdezd meg a vasas felrakók főnökét, hogy ők mennyit fizetnek kilométerenként a szállításért. 50, de inkább 70-80 cent marad kilométerenként a munkaadódnak. Persze, hogy odaadja neked ingyen a pótkocsit. Ha nem adná, is fizetne utána, ha egyhelyben állna. Odaadja, tessék. Felelősség a Tiéd, vigyed. Ők meg nem csinálnak semmit, de 1000 kilométeren - amit Te dolgozol le - keresnek mégis 700 - 800 eurót. Ezt elfogadhatónak tartod? Ez lenne a szép egységes igazságos európai fuvarozás? A gazdag nyugati cégek, spediciok, akiknek sokszor kamionjuk sincs, mégis munkát vállalhatnak el, hogy tovább adják alvállalkozóknak? Szeretem a videóidat. Komolyan. 18 év tapasztalat van mögöttem, sőt, a faterom magán fuvarozó volt. De olyan magánfuvarozó, hogy a volt dolgozói a mai napig 30 év elteltével még mindíg emlegetik, hogy de jó volt vele dolgozni. De ezt manapság nem fogja elérni senki, vagy ha eléri, akkor ehet zsíros kenyeret a hónapban, mint apám régen. Mert más nem marad neki. Viszont egyedül vállalkozást nyitni... Az pedig a legnagyobb baromság. Ugyan úgy magadnak hajtod a pénzt, és más adja a munkát.
st22lacika
st22lacika Évvel
5. Én nem is mondtam mennyit keresek:)) a 3000 euro egy általános volt, kiinduló. az lehet 4000 lehet 2500 szóval én nem mondtam. 6. Utálok másokhoz alkalmazkodni, jön, nem jön, elaludt, büdös, cigizik, büdös a szája pofázik egyfolytában stb... na ez a busz. ezt hetente ki kellene bírnom öngyilkos lennék. de én bandázni se szeretek, én magamban elvagyok. Utálom ha nem az van amit én akarok. ha meg akarok állni megállok. ha menni akarok megyek. na ezért nem viszek utasokat se haza, mert én ilyen vagyok. én döntök, én nem alkalmazkodom, de szerintem sok kamionos ilyen. magának való. én nem hülye vagyok, hanem tisztában vagyok ezzel, én ilyen vagyok. 7. itt van, 3 hónapig most nem melózok, már ezt alkalmazottként is megteheted, csak mondjuk az állandó kocsidtól búcsúzol. azaz lehet kapok egy lelakott szart. na az kizárva. a saját kamionért már megérte még ha csak 1 évig is az enyém. az maga a mennyország:) 8.abban előnyöd van, ha esik ha fúj ha van munka ha nincs, neked akkor is annyi a béred. erről a kényelemről lemondtam:) a többi kényelemért cserébe;)
st22lacika
st22lacika Évvel
Szia! 1. Senkit nem buzdítok, de szerintem megéri, őszintén tudok róla beszélni, akinek tetszik kipróbálja, hozzátettem, pénzbe nem lesz nagyobb a difi, elég egyértelműen kitértem rá. Te hétvégékre hazajársz, buszozol, én erre azt mondom köszi nem csinálom. tudom hazaérek szombat reggel vasárnap este mehetek vissza. van a tk nál is aki így csinálja, hát nem én vagyok az, de neked jó, ámen, én inkább egyben 10 napot vagyok itthon. 2. feleségem csinálja a papírokat, szívesen teszi, és igen FIZETÉST kap érte, hiszen másképp nem csinálhatná. neki így 2 munkahelye van. közösen beszéltük meg. 3. én 5 év alatt mindent elérek, majd hazajövök belföld, minden nap vagy 2. nap itthon és ha marad 4-500 ezer akkor jó vagyok. ez pedig nem egy nagy álom, hogy meg kell érte szakadni. akkor elegendő ez a pénz ha minden megvan. nekem ez a terv. senki nem mondta hogy menj 110ért. ezért keresel sokat hogy megalapozd a jövőd, befektess állj több lábon. 4. az osztrák 1.50-2 euros díjon megy, ezt mindenki tudja. csak. engem nem érdekel ki mennyit keres, én elégedett vagyok, ha kapok jobb ajánlatot élek vele, mert ki kell tudni mozdulni a komfort zónából. igazad van, alkalmazottként semmi bajod, de hangsúlyoztam, többet akartam itthon lenni úgy hogy megtartom az osztrák bérem. Ne azt nézd ki mennyit keres kin tudod arra mondhatom, akkor szerezd meg magadnak azt a fuvart és csináld. könnyű a másikat lesni hogy mennyit szakít rajta. ő is ember, ő is elérte ha velem megosztja és elégedett vagyok akkor nekem jó ha neked nem akkor csinálod másképp;)
B Georges
B Georges Évvel
Az EU miután lefizette az ország vezetőit 90 centis kilátókkal és kisvasutakkal, megmondja hogy ki hol, mennyiért és mit fuvarozhat.
mánszí Bukovics
Részvétem😭😢😰!!!
Kristóf Németh
49:23 Hadd dübörögjön, cut out szelepet rá. :D xd
Kristóf Németh
7:25 büntető fék, ja nem. Részvétem most is, elsőre is nagyon rossz volt hallani de annak ellenére, hogy tudom mi volt is rossz.
Eszter Szűcs
Lacikám utólag is fogadd őszinte együttérző Részvétem ,átéltem én is ezt az érzést,sőt nekem már édesapám is eltávozott. Tehát együttérzek veled és megértem az érzéseidet!!!
péter Varez
péter Varez Évvel
Őszinte részvétem.
Szathmári Bence
Őszinte részvétem Lacika! Isten Nyugasztalja. :(
Péter Juhász
A 11 nap pedig a 22-nek a fele... :)
Laszlo Papp
Laszlo Papp Évvel
Le a kalappal elöted,az öszinteség az minden,jo videü volt de nagyon várom ay oroszországi film 2-dik részét
David Gate
David Gate Évvel
Megélhetésért csinálod otthon vagy más félhetett és a családoddal vagy.
Alex Apafej
Alex Apafej Évvel
CharterWay (CW - től bérelj kamiont!) 24 h csere szerviz, ha elromlik... de nem romlik el! Igaz csak Mercedes! :-)
Alex Apafej
Alex Apafej Évvel
Esetleg mész Spanyolországba oda én is mennék, dolgoztam kint 4,5 évet...bányában az igaz! 1330 műszakom van igazoltan!
Alex Apafej
Alex Apafej Évvel
Hétvégén megírom mennyi a vezetési időm + hány km / nekem nem kell 3000 €! :-)
David Gate
David Gate Évvel
Részvétem.
Következő
Az utolsó út
40:34
Megtekintés 239 E
Scania S520 V8 ST22
30:55
Megtekintés 291 E