Sötét

Kirabolták a kamionost Angliában 

Feliratkozás
Megtekintés 95 E
97% 935 19

Kirabolták a kamionost Angliában Live

Autók és más járművek

Közzététel:

 

2019.nov.13.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 92   
Stratos Lockon
Erre max csak az megoldás ha valahogy észlelni lehetne mikor vágják a ponyvát, ha megvan az észlelés utána már csak egy kellőképp hangos szirénát kell beszerezni ami még a holtakat is felkelti.
Tamás Papp
Tamás Papp Évvel
Szia! Ha esetleg Devon megyében jársz és azon belül Exeter környékén ihatnánk egy kávét! Nemsokára kezdem a kamion jogsit itt Angliában jól jönne pár hasznos tipp! További jó utat! ✌️🙏
Toti Brave
Toti Brave Évvel
Több mint 11 éve dolgozom Angliában, gyerekek, ez itt mindennapos, a biztonság nulla. Egy 60 ezres városban lakom. Volt olyan hogy rendőrt kellett hívni a céghez, de nem tudtak küldeni mert csak egyetlen egy autó volt aznap este szolgálatban, az is kint volt valamerre. Egy vicc a biztonság, vicc az egész ország. Dolgozni nem akar senki!
pazienza00
pazienza00 Évvel
Valahol Skócia környéken lehet. Láttam a Breedon-os feliratot
KiaKK
KiaKK Évvel
Vannak olyan fizetős parkolók, ahol élőerős felügyelet is van és nem alszik a portás/biztonsági őr?
birgula011
birgula011 Évvel
Csak egy (hülye) kérdés nincs olyan hogy drótszövetes ponyva amit nem lehet olyan könnyen kivágni?
Martin Kincses
Mit loptak el? Undorító dolog szerintem
solyomver
solyomver Évvel
Ilyenkor a megrendelő lenyeli - általában - a békát és egy rendőrségi feljelentéssel vége? Vagy a sofőrt terhelik valamivel? Egyáltalán mennyibe kerül egy ilyen ponyva?
TheKleinekuh
TheKleinekuh Évvel
Van-e esély angol nyelvű feliratok megszerzésére?
K David
K David Évvel
@TheKleinekuh Hey! Could you please fill out this questionnaire? docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdwi0aJG0ytZGOGu_pFpiGBSe36gkdzXqgJO6QJ2l8gznzQ8A/viewform?vc=0&c=0&w=1
TheKleinekuh
TheKleinekuh Évvel
@K David Oh thanks! I am from Finland :) Thank you very much for the information, I thought they stopped doing subtitles, but seems to be only a matter of time :)
K David
K David Évvel
@TheKleinekuh Where are you from? :) You can write in English too, if it's easier for you, though I'm glad that you write in Hungarian to us :). The English subtitles are constantly being added to the new videos, like to this one too.
TheKleinekuh
TheKleinekuh Évvel
​@K David Mikor ismét angol feliratok vannak a videókban? Sajnálom, google fordítót használtam.
K David
K David Évvel
Hogy érted?
incoocat150
incoocat150 Évvel
Dolgoztam ennel a cegnel, azokban a dobozokban elektronikai cuccok vannak, joesellyel iphoneok, tabletek es hasonlo aprosagok. A trailer vegebe szoktak pakolni a tv-ket, nyomtatokat es egyeb nagyobb cuccokat, a tolvajok valoszinuleg ezeket vittek el. Urom az oromben, hogy pont ezek a nagyobb dolgok nem ernek annyit, mint egy-egy olyan kis jellegtelen barna doboz, tele tobbezer fontos ertekekkel. (Reszben ezert is, a tolvajok miatt szoktak igy megpakolni a trailert)
Németh Martin
hogy lehet valaki ilyen paraszt már bocsánat!!!
Laszlo Fujtas
Egyre tobb a magyar arrafele
Földön Kívüli
Lacika már a v8 cal vagy angolba?
Szabó Péter
majd csinálhatnál egy videót a Révészes balesetről. te hogyan látod, elemeznéd ezt a balesetett.
Zoltán M. Tóth
Mi a véleményed a Ljubjanai balesetről? Egy Magyar kamion zuhant le a viaduktrol.
[OP] WOLF
[OP] WOLF Évvel
Az Úr áldjon meg és őrizzen meg téged te vagy a legjobb videós!
112 Press
112 Press Évvel
Nem kötekedésből, csak tényként: ez szerencsére nem rablás, hanem lopás. Kérlek ügyelj rá! A rablás az, amikor személy elleni fenyegetéssel, kényszerítéssel, bántalmazással szereznek meg valamit.
Én egymagam
Én egymagam Évvel
Én sem kötekedésből: csak azt a tényt ismerjük, amit a videón láttunk. Hogy mikor történt a dolog és hogyan, arról semmit nem tudunk. Lehet hogy mialatt kipakolták a pótot (mert azt azért lehet sejteni, hogy nem egyedül csinálta valaki, és nem is két perc alatt), folyamatosan ott volt valaki a fülke mellett és figyelte hogy fölébred-e a sofőr. Ilyenkor szokott az történni, hogy ha a sofőr kinéz az ablakon, simán pisztollyal fenyegetik, hogy kussoljon és ne csináljon semmit. És mit tehet ilyenkor egy sofőr, ha félti az életét? Kussol.. Mert az élete többet ér mint néhány raklap akármilyen kereskedelmi árú. Ez pedig csoportos fegyveres rablás is lehetett. Még egyszer mondom: nem voltunk ott, nem tudjuk mi történt.
Johnny On The Spot
ertem mar innen jon a mondas leesett a kamionrol
TheBigENN
TheBigENN Évvel
ez tuti a brit maffia volt és semmi a köze a nemhiábaszületett nemillegális nembevándorlókhoz. nagyon remélem neked ebből nem lesz anyagi károd...
Smith John
Smith John Évvel
Ez már aztán Nyugat-Európa, már szinte Nyugat-Amerika.
Smith John
Smith John Évvel
@Zso Zso Az a baj, hogy arrafele már ez az új norma. Ha panaszkodsz, jön a rasszistázás, stb. A londoni polgármester is annyit mondott a terrortámadásokra, hogy meg kel tanulni együtt élni velük.
Zso Zso
Zso Zso Évvel
Afrika inkább
Andras Sallai
Kedves Laci. Bár nem ehhez a videóhoz tartozik, de nemrégen adtak ki egy videófelvételt, amint egy magyar kamionos a szakadékba zuhant Szlovéniában, mert egy kis személyautó szerencsétlenül találta el oldalról. A kanyar, a rakomány, a sok tényező együttes állása sajnos lehetetlenné tette a baleset elkerülését. A véleményedre lennék kíváncsi, te hogy látod ezt a helyzetet, balesetet?
Andras Sallai
@Andy Nem értem a "magyarkodásod". Engem a vezetéstechnikai kérdés érdekelne, mit lehet ilyenkor tenni vagy nem tenni.
Andy
Andy Évvel
Mindenki ezt kérdezi, de minek? Szerinted hogy látja? A kamiont letolta a fenébe, nem nagyon van erről mit mondani, a kamionos vétlen volt. Ha csámcsogni akarsz egy ember halálán az természetesen más kérdés.
Macheda 25
Macheda 25 Évvel
Ez már nem teljesen normális dolog...
TomHUN YooTengri
Biztos norvég cserediákok voltak.
TomHUN YooTengri
@Sándor Csupor Azok is ilyenek meglátnak egy kamiont és idegállapotba jönnek...bár régi Szent István király általi kezelési módszer a lopósokra igencsak ráférne.
Sándor Csupor
Ja vagy Svéd!
Sándor Csupor
Ja vagy Svéd!
roland mikó
roland mikó Évvel
Mikor lesznek új videók?
Timea Racz
Timea Racz Évvel
Én Angliában dolgozom a mi cégünkkel is hasonló történt. Termékeket szállítattunk fel Southamptonból Yorkba még Húsvétkor. Másnap jött a telefonhívás, hogy míg a söfőr aludt felvágták a kamion ponyváját és lepakoltak 5 raklapnyi árut. A sofőr felébredt a zajra kiakart szállni a fülkéből,de egy ember már ott állt a fülke mellett és megfenyegette a söfőrt, hogy ki ne merjen szállni. Ekkor visszaszállt és kis idő múlva elkezdte nyomi a dudát. Akkor szétszaladtak ezek a ....... A kürtre több kamionból is felébredtek hiszen tele volt a fizetős parkoló. A sofőr elmondása alapján körülbelül 8-an voltak, bár hihető is hiszen így is sikerült nekik lepakolni 5 raklapot. Aznap este 6 másik kamiont vágtak fel ugyanabban a parkolóban...
Peter Vass (Gentlevan)
Láttam valahol facebookon egy videót, ahol az éjszaka leple alatt vagy 15 ember rakja át egyik kamionról a másikra a cuccot. Itt is valami nagyobb szállítóeszközre pakolhattak, mert jócskán hiányzik belôle. Ezt nem egy-két ember csinálja.
stuntface
stuntface Évvel
Ez az igazi Anglia. Tiszta Balkán az egész. Rendszeresen járok ki. Angolokkal szerintem nagy baj nincsen, csak már ott minden 5. bevándorló és sok aljához tartozik. Ez a valóság. Asszony belső kabát zsebéből lopták ki a pénztárcát London belvárosában. Szerencse hogy az iratok, pénz jó helyen voltak az övtáska mélyen. Csak 50font bánta az esetet.
Gabor M
Gabor M Évvel
Hogy tudja ki lopni onnan ??🤔😮
Zsolt Csaplar
Szemét banda, de hogyan lehet védekezni? 5év anglia után sem jövök rá,, Vigyázz Magadra!
hunthomasjr
hunthomasjr Évvel
Lehetne védekezni, csak az a modern nyugaton nem lenne "Etikus"... Tudod mire gondolok. Anno az Angolok így takarították ki a kalózoktól a tengereket... ;)
Péter B
Péter B Évvel
Mint a Smokey és a Banditában, kell egy kísérőautó.
jani 2333
jani 2333 Évvel
Szia ilyenkor mit tehet a kaminos?
Kristof domyos
Akor még videozol
Ricsi Kicsi
Ricsi Kicsi Évvel
Laci mikor várható az első igazi v8 kamionos videó,lesz az első napjaidról videó?
blubefaszom
blubefaszom Évvel
Wazze ez a kollegám volt szerencsétlen.4 raklap cipő tünt el.
Balazs Kadar
Balazs Kadar Évvel
Mikor lesz új videó?
károly éles
Egymást rabolják ki sajnos..Fizető parkoló csak a neve az..
Erdélyi Szabolcs
És ránk mondják hogy balkán,akkor ezek kik?
Erdélyi Szabolcs
D. D. Igen,nem valószínű,hogy angolok tették,de a közbiztonság az nulla ezek szerint
David D.
David D. Évvel
hát de biztos hogy nem az angolok csinálták..
[OP] WOLF
[OP] WOLF Évvel
Te vagy a legjobb kamionos
budai tamas
budai tamas Évvel
Az szép Bátya 🤯😳
Alogonomus
Alogonomus Évvel
És ha rajtakapja a tolvajokat, még a sofőrt is talán "felvágják".
tibcsi67
tibcsi67 Évvel
@Paták Hát szerintem a kamionosok 1 százaléka sem lenne rá képes.Amikor utazunk haza s vissza,a pihenőkben látni őket hogy a többségük milyen ratyi állapotban van.Eszi a cigit,hasa akkora mint egy luftballon,menni alig tud,gerincét rommá ülte.
Paták
Paták Évvel
Vagy ha a sofőr a tolvaj(ok) at agyonveri, akkor sajnos a sofőrt veszik elő...
nagy barna
nagy barna Évvel
Szia Lacika. Nagyon gyorsan fent vagy èszakon, hètfön dèlutàn mèg a staut toltad Karlsuhenàl èn dudàltam ràd egy billencsessel.
Én egymagam
Én egymagam Évvel
Egyik jó cimborám is váltott, inkább Londonban buszozik. Nyugisabb meló. Nem vágják fel, nem kell parkolót keresni, nem baxtatja a rendőr, fix útvonal, minden nap garantáltan otthon alszik a barátnője mellett. Fizetést nem írok, de már vettek egy saját lakást London mellett egy kisvárosban. Onnan jár be melózni, saját kisautóval. És van saját családi élete, ami hugyos parkolókban sosem lesz senkinek.
ZCD 696
ZCD 696 Évvel
@Zsolt Ábrahám Azert az a 30.000 + tulora nem sokaig tart, foleg nem londonban.Meg mindig jobb a szinvonal mint pl magyarorszagon, de lassan kezd az orszag a fizeteseket nezve a vegen kullogni az union belul.
Én egymagam
Én egymagam Évvel
@Zsolt Ábrahám Azért nem írtam fizetést, mert a barátnője is dolgozik, könyvelő egy kis londoni cégnél. És nem otthon ül, azt várva hogy papinak utalják a fizuját, amit hó végéig el kell tapsolni.. Közös életet élnek és közös jövőt terveznek.
Zsolt Ábrahám
£23,000 - £30,000 a year + tulora, majd én irok :D Nem titok, állás hirdetésbe irják.
Orosz Norbert
Az áhított,kulturált nyugat.
Khinem Saar Yalee
Migrante!!!!
András Kovács
Nagyon nagy vagy Laci! Milyen a \8/ ?
kalóz jack
kalóz jack Évvel
Lehet én vagyok a tudatlan,de hol volt a sofőr? Otthagyta a gépet? Mert ezt így lepakólni,rendesen zajjal jár.
kalóz jack
kalóz jack Évvel
@TheKisrono dehogy emberkednék! Hívnám a zsarukat! Vagy ha biztosítva van az árú,akkor aludnék tovább. 😊 Viccet félretéve,elindúltam volna a vassal,vagy ráfeküdni a kürtre? De tényleg nem okoskodni akarok,csak nem értem hogy semmilyen reakció nem születik ilyenkor?
László Kelemen
Szomorú. Melyek azok az országok szerinted ahol ez ügyben talán legjobb a helyzet? :))
Tamas Nagy
Tamas Nagy Évvel
Èszak Norvègia 🙂🙂🙂 soha nem nyùltak semmihez...mèg a hàzad is nyitva hagyhattad 🙂
astrago
astrago Évvel
Itthon manapság mi a helyzet egyébként? Régebben komplett kamionok tűntek el,főleg a műszaki cikkesek.
Gyuri Dóra
Gyuri Dóra Évvel
Ehhez hasonlóba itthon is bele lehet csöppenni. Kollégát, aki furgonozik, egy peren belül rabolták ki reggel 7 óra tájékán. Régebbi típussal tolta, kiszállt bal 1-ből és amíg hátra ment, hogy kinyissa a hátulját, mielőtt lezárja a gépet, addig jobbról megfosztották a hátizsákjától, ami inkább bosszúság volt és utánajárás, mert annyi rutinja már volt, hogy kp-t nem tartott magánál. Valszeg kifigyelték, hogy konstans ugyanakkor van ott.
Borsodi Csávó
Hétvégéztem itt (24 ) Domb tetején tus meg kajálda.Senki hozzám nem szólt.Sajnos az esély megvan mindenhol.Valóban nem a biztonságot fizeted, hanem a parkedzsót.Az a baj, hogy felfele arra már sok válogatási lehetőséged nincs.
Levente T
Levente T Évvel
Pfu azt a Mindent. Szegeny sofor, soforok. Azt a Mindent.
Knédli Benő
Az angolt egy percig sem sajnalom. Inkabb tőle vigyék. Van jo biztositasa,otthon van,hisz neki a rendőr stb.....
Adam Schmidt
Adam Schmidt Évvel
Ezek az angol pótkocsik más méretűek, mint a nálunk látható társaik?
Ottó Horváth
@Eredeti Mate de igen az angol pótkocsik magasabbak az európai átlag megszokott pótoknál
Eredeti Mate
Eredeti Mate Évvel
Nem
eu eu eu
eu eu eu Évvel
Lacikam...ertelmes embernek nezlek.mert kell tul reagalni?mert nem mondjuk ell hogy ez tip volt?mert nem mondjuk el hogy mit szalitot a kamionos?2010-tol jarom a UK,soha ki nem raboltak!egyszer felvagtak egy industrial estate-ban,en hibambol,uress voltam es nem nyitottam ajtot,sosem szoktam utszelen,indusrial-ban meg stbn aludni,akkor kenyszerultem a program miatt
eu eu eu
eu eu eu Évvel
@st22lacika igazad van!megmondtak!nem ez volt a mondanivalom.hanem csak annyi hogy ez tipp volt :)
st22lacika
st22lacika Évvel
eueu eu nem reagáltam túl csak foto helyett csináltam egy videót a fizetős parkolóban . Mert anno megmondták aki nem fizetosbe áll az hülye . Íme :)
Attila Szegedi
Ez addig fog igy lenni amig össze nem szedik a mordoriakat és vissza nem viszik oda ahonnan jöttek...
st22lacika
st22lacika Évvel
Attila Szegedi ne hidd hogy az európai nem csinálja az talán jobban
Lajos Beledi
Lajos Beledi Évvel
anglia , elfelejt , vigye merkel a potékáját angliába !!!ha nem ez lessz !!
Jacek Jacek
Jacek Jacek Évvel
Üdv. Mi a Pottersbari parkolóban álltunk sokszor. Van pár kamera ott is, de csak azért, hogy jól megb*sszanak ha nem fizetsz. Történt ott minden. Üres, rakott pót kinyitás, áru, üzemanyag lopás. Egyszer egy 12 tonnás lengyel kocsi mellé álltunk, az ajtaja pont rányílt a kis tankunkra. Reggelre nyitva volt a tank, de benézte, mert alig volt benne, ha vitt is max 20-30 litert. Ja és macskányi patkányok szaladgálnak mindenhol.
Laszlo Selymes
Nincs kerítés sem Security egy fizetős kis bode van vagy a kúton tudod fizetni mégis mi védene meg ? A kacsák ? Mert nem hivtak ki a Rendőröket ?
Laszlo Selymes
@st22lacika Meg fogom nézni de csak terulet használatért fizetsz egyébként ez a jószág nem is a fizetett részen allt
st22lacika
st22lacika Évvel
Laszlo Selymes és ezért fizetsz általában 25 fontot.
off bro_
off bro_ Évvel
Jézus,mik vannak ott!
off bro_
off bro_ Évvel
@Ruttner György chh..Most már ezt is tudom.. :c
Sándor Csoma
Tyű apám......nem semmi.... A kezét vagnám le. Az is biztos..... Egyszerűen hihetetlen számomra hogy ezt kapja az ember egy. Parkolóban...... Fizetős parkolóban.... Undorító
Istvàn Galambos
M*cskos beduinok miatt van az egész....
Ferenc Soos
Ferenc Soos Évvel
Nagyon durva. Pont 2 kihajtóval északabbra lakom (Darlington).
Laszlo Papp
Laszlo Papp Évvel
Hát nem egyedül raboltak legalább 4-6 kelletek
Balázs Biró
Tuti lefenyítették a sofőrt vmi fegyverrel vagy ő is benne volt mert nem hiszem el hogy ezt nem vette észre.
Balázs Biró
@Thepupehap Ez igaz. Csak ilyen ormótlanul leszedni a fél rakományt!... 😡😡 Lehet még targoncát is vittek magukkal🤣😡
Thepupehap
Thepupehap Évvel
Senki nem állította hogy nem vette észre. Ha észreveszed, akkor sem tanácsos kiszállni, mert mit is kezdesz 3-4 tolvajjal? Hagyd a 'csába, az árún van biztosítás, az életed fontosabb.
István Papp
István Papp Évvel
Egy jó kutya éjjelre a pótalá kötve 5m lánccal,, figyelne,,,,
Én egymagam
Én egymagam Évvel
Kutya.. hány éves vagy István? Kilenc?
LogRol
LogRol Évvel
És az a kutya hogy kerül oda?
maláj vezérigazgató
"anglia" (aki érti az idézőjelet érti - értsd jól) már elesett ...
Eck Pék
Eck Pék Évvel
Nálunk nagyon sok olyan kamion fordul meg aminek a ponyvája 100 helyen be van foltozva szinte minden 3. Kamion van igy , Manchester
J R
J R Évvel
Nekem máskor azt tanácsolták hogy a Nemzetközit felejtsem el,mert azt is megfogom bánni hogy a világra jöttem...
st22lacika
st22lacika Évvel
János Rohoska részemről főleg itt van gond máshol más országban főleg ilyen mennyiségben és módon nincs gond szerencsére ennek itt lassan kultúrája van hogy így vágnak fel :/
lemes István Krisztián Hungária shooting
nagyo Durva :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Berkes Adonis
Kíváncsi lennék hogy ezt hogyan csinálják... Lepakolnak fel kamiont úgy hogy senki nem látja.!?
Berkes Adonis
@st22lacika eleg gond ez... Már ez a kamionozas napjainkban egy olyan munka lett amit nem szívesen csinálnak olyan emberek sem akik eredetileg szeretnék... Mert sokan vannak. És pedig pontosan ezek a dolgok miatt... 500-600ezer forintért ez túl nagy áldozat. És ilyenkor gondolom a felettesek a sofőrt kapják szét.
st22lacika
st22lacika Évvel
Berkes Adonis kamionrol kamionra
Gergely F.
Gergely F. Évvel
Ilyenkor lenne jó az ha kamerázott lenne a raktér . Tudom nem egyszerű de nem is a sötétben tapogatózna az ember. De ez tuti megtervezett , hisz csak tudták mit visz. Legalább is az nagyon ritka hogy üres szerelvényt törnek fel. Azt sem tartom kizártnak hogy valami belsős munka volt . Valaki le adta a drótot és mentek is.
Hunor Körtési
Ez úgy működik, hogy felvágják résnyire és benéznek, ha olyan ami könnyen mozdítható vagy értékes viszik...
pls gregi
pls gregi Évvel
a fejlett nyugat :D
Sándor Nagy
Sándor Nagy Évvel
Közel a Kelet... :(
Gabor Hegedus
@hunthomasjr tapasztalat vagy tv2???
Albert Szasz
Albert Szasz Évvel
@Gabor Hegedus hadd csak fideszes
hunthomasjr
hunthomasjr Évvel
@Gabor Hegedus Sajnos nem szar duma... Már ugyanez van a nagyon civilizált Franciaországban is. És csak egyre rosszabb lesz...
Gabor Hegedus
Ez de szar duma ...
Sackoberi
Sackoberi Évvel
Nemrég angliába 4 kézben, mozgásérzékelő hátra hajnal 3 kor jelez kapcsoltunk mindent amit tudtunk majd láttuk, hogy valaki visszaszalad a kamionjához.
Kálmán Mihály
Egy belgát is fel vágtak ugyan itt, két nappal ezelőtt.
László Kovács
És ott van két lépésnyire a portásfülke. Bár ezek szerint a kapus nem azért van ott, hogy a parkolóra vigyázzon, hanem, hogy beszedje a lóvét :-(
Knédli Benő
Azokban a bodekban mar tobb eve nincs senki,csak ottfelejtettek..miota rendszamfelismero van a be es kijaratnal,nincs szukseg parkoloorre.
Gábor Fenyár
Lehet az adja el a tippet a be érkezett kamionokról?
Bence Kopasz
Bence Kopasz Évvel
Ez kemeny!! Vajon mikor lesz a technika olyan szinten a kamionos szakmàban, hogy a traktort, illetve a pótkocsit kameràval làssàk el? Nem lenne dràga, ès ilyen esetben sokat segítene....
Open Fridge
Open Fridge Évvel
Talan mashol igen de angliaba le se... a kamerat, rendorseg nem foglakozik mert nincs idejuk/emberuk se kedvuk sokszor, a biztositora bizzak es altalaban fizet, te mint sofor ha nem vagy bizonyithatoan benne semmi bajod.
Blake Baxter
Blake Baxter Évvel
Szerintem felesleges a kamera, inkább valami mozgásérzékelős riasztó kell, ami visít mint a veszedelem.
Gergely F.
Gergely F. Évvel
Az lenne a legjobb mikor a sín hátra húzza a palettát, felemelkedne a plató egy része és mint valami fal elzárná az üres részen meg raklap tárolása lenne. Persze ez megnövelné a pót súlyát de egy munka henger meg oldaná . Valamint a palettákba egy fajta csomag követőt tehetnének. Anno dolgoztam egy olyan mobilos Appon ha ellopják a telefont ,a tulaj tud hang rögzítést és videót is rögzíteni. Valamint GPS coordinátákat tud le kérdezni. Itt is meg lehet oldani akár egy resberry PI -al ami nagyon olcsó és maximális biztonságot adna. Persze a sofőrnek nem lenne egy plusz nyűg hisz a cégek kezelnék műholdas kapcsolattal . Igazából a komment szekció csomó dolgot megoldott a felelős cégek helyett jó mi? 😂
Levente Varga
Létezik, sőt van merev falú pótkocsi is, de a palettákat mechanikusan villa szerű mozgó plató és távirányító segítségével tolizza hátra a mehanika...
É G
É G Évvel
Migránsok.
E MF
E MF Évvel
Túl sok volt az m1
laloczki
laloczki Évvel
Már elnézést de itt nem a migráns fosztogat hanem az angol !!!!! 14 éve vagyok kint van láttam ezt azt!
st22lacika
st22lacika Évvel
É G a magyar román bulgar lengyel is az
I_LOVE_CHOCOLATE [HUNMADEVIDEO]
Azért durva, hogy bizonyos emberek mások kárára a huszonegyedik században próbálnak nyerészkedni, hasznot húzni. Minden tiszteletem annak az áldozatnak, aki ép idegekkel az ilyen bűncselekményt elviseli, mindezek mellett természetesen végtelenül sajnálom is. Hiába a sok kamera, vagy biztonsági őrszolgálat, néha még az is kevés.
Viktor Kenesei
"Azért durva, hogy bizonyos emberek mások kárára a huszonegyedik században próbálnak nyerészkedni, hasznot húzni." miért a Fidesz mit csinál ebben az országban?
Gábor Pergel
Anglia, ahol csak minden 1000. ember angol, cserébe nulla a biztonság....
Gábor Pergel
D F A csillagászok sem a Nap felszínéről mondták meg, hogy forró és nagy, mégis vitathatatlan tény. :)
She Mina
She Mina Évvel
En innen Londonbol is nyugodt szivvel mondom. Ennel romlotabb idiotabb orszag keves van....
Pc Blackout
Pc Blackout Évvel
@Albert Szasz Gyere ki angliába, akár csak egy hétvégére. Croydonban laktam, itt a környéken szabályos gettók vannak, amiket nagy ívben elkerültem amennyire csak lehetett. Ha láttál már amerikában készült videót a gettókról, akkor nagyjából el tudod képzelni, hogy milyen. Egy az egyben olyanok ezek a gettók. Csak azt nem értem, hogy mitől alakultak ki. Civilizált, modern országba érkeztek ezek az emberek és még is kialakulnak ezek a gettók. Szerintem ez a genetikájukban van alapból. Itt a sétáló utcán végigmenve szinte semmit sem látsz, csak arab árusokat és egytől egyik telefonokat árulnak, telefonokat függetlenítenek, stb. Folyton leszólítanak, hogy adjak cigarettát. Éjjel nappal azt hallani, hogy szirénáznak a mentők és a rendőrök. Saját személyes statisztikám az, hogy itt kb a lakosság 80-90%-a harmadik világbeli bevándorló. Elhiszem, hogy nehéz elképzelni, amíg az ember a saját szemével nem látja. Pedig ez sajnos nem fikció, nem elrettentés, ez az igazság. 10-15 ezer forintért már ki lehet repülni. A nevezetességek miatt már megéri egy hétvégére kimenni, a többi hihetetlennek tűnő dolgok meg szemmel láthatóak lesznek, nem kell keresgélni.
Albert Szasz
Albert Szasz Évvel
Látom sokan bevettétek a fidesz propagandát ...
David B.
David B. Évvel
Ezèrt hívjàk màr Londonisztànnak...
koczant
koczant Évvel
Változatos módszerekkel kínoznám meg, aki ilyet csinál...😡😠
Levente Varga
Én is. Én biza karóba nyúznám az ilyet!
Gábor Lakatos
Szomorú és dühítő is egyben. Alkalmazottként a kamionsofőrnek milyen felelőssége van egy ilyen ügyben? Mit követelhet rajta amunkáltatója? Gábor
tibcsi67
tibcsi67 Évvel
@st22lacika erről a témáról beszélhetnél egy videóban.
liteoner
liteoner Évvel
Ez amugy eleg nevetseges. Alkalmazottkent a munkaltato felel a mulasztasodert, hacsak nem szandekosan okoztad a kart.
Nagy Gábor
Nagy Gábor Évvel
@st22lacika - ha már téma akkor fűszerezzük meg azzal, hogy pl. a mi biztosítónk még azt is előírja, hogy vámzár illetve plomba is légyen a szerelvényen - ha nincs leplombálva nem fizet. Ezeket a kitételeket/megkötéseket azzal magyarázza a biztosító, hogy a fuvarozónak is mindent meg kell tennie, hogy a rakomány biztosítva legyen. Most következnie kéne egy logikus kérdésnek, hogy hogyan áll ellen a tolvaj, azaz, talán a vámzár és a plomba megvédi a rakományt ? Hát nem, nem a zsinór és vagy a plomba védi meg a rakományt hanem az, hogy átgondolhatóvá vált az esemény - ez egy amolyan pszichológiai dolog....
st22lacika
st22lacika Évvel
Nagy Gábor már gondolkodtam azon hogy felolvasom mi van a szerződésben én csak pislogtam. Azért védi magát a biztosító rendesen
Nagy Gábor
Nagy Gábor Évvel
Kiegészítésként : Tehát azon felül, hogy a megbízó írásban közli hol állhatsz meg - ez egy valóban őrzött s fizetős hely, avagy egy partnercég udvarán. Továbbá jó tudni ! A biztosító társaságok csak akkor fizetnek amennyiben a parkolóhely táblával megjelölt hely - ez nagyon fontos tétel !
Tolonc Alpina
mindig ez volt velük is be álltunk reggel meg már szarrá volt vagdosva ponyva ha olyan volt ami. tetszett nekik vitték..
szep sanyi
szep sanyi Évvel
örüljön a sofőr hogy nem fujták tele a fülkéjét gázzal
Ildikó Németh
Sajnálom
Tamás Gaál
Tamás Gaál Évvel
Rablás vagy lopás?
Harcos Tibi
Harcos Tibi Évvel
Így van, nem rabolták ki, csak meglopták. Nem mindegy.
maláj vezérigazgató
mivel "fizikai" erőszak nem történt ezért szerintem lopás de javítson ki valaki ha tévedek (feltéve, hogy nem gépelték le a sofőrt ...)
Tawny Owl
Tawny Owl Évvel
"Leesett a kamionról"
Gábor Csadó
Ezért hagytam abba az Angolozást!Kint élő ismerősök is menekülnek Angolból hazafelé mert vége van annak az országnak,épp úgy mint a nyugatnak!!Jó h megmutattad Laci!👍
Attila Kiss
Attila Kiss Évvel
Csak nem egy szociológushoz van szerencsénk aki KSH alkalmazott? :D
KILL JEWISH
KILL JEWISH Évvel
Albert Szasz Az ATV. jobb?
hunthomasjr
hunthomasjr Évvel
@Albert Szasz Pontosan ugyanannyi M1-et nézek, mint amennyi ATV-t és RTL Híradót. Plusz rendszeresen olvasom a 24.hu, 444.hu, HVG cikkeit is. Mellette a jobboldali médiumokat is. Szóval a legnagyobb rosszindulattal sem nevezhetsz egyoldalúan tájékozódónak. Szépen meghallgatok mindenkit, és levonom a következtetéseket...
Albert Szasz
Albert Szasz Évvel
@hunthomasjr Túl sok M1 et nézel szerintem vagy nem tudom.
hunthomasjr
hunthomasjr Évvel
@Attila Kiss Vége van és kész! Ez Tény! Matematikai TÉNY! Nyugaton a fehér ember önként kihal 1.4-es születési rátával. A bevándorlók 4.5-ös rátával "dolgoznak" per család. 50-100 év és a muszlimok lesznek többségben úgy 70%nyian. Ez a realítás, tisztán levezethető matematikailag. Ha vitatkozni akarsz a matekkal, tedd de abból nem fogsz jól kijönni, azt garantálom!
Doka Aed
Doka Aed Évvel
Azért ez nem lehet jó érzés magának a kaminiosnak sem.. Ilyenkor kicsit dolgozhat a bűntudat, hogy "ha nem ide álltam volna, ha kicsit tovább megyek"...
tibcsi67
tibcsi67 Évvel
Kötnek a cégek biztosítást?Csak a sofőrt hagyják ki.Én biztos nem lelkiznék az áru miatt.
MSilence MSilence
Köszi Lacika
Róbert Zámbó
Csorikám..
László Plótár
Jó világ van oda kint 😲
László Nagy
Nemzetközizzek? SOHA! Only belföld, igaz 2/3nyi fizetésért, de itthon alszok, és ilyeneket csak videón látok! Baleset-hatóságmentest!
László Nagy
@Milán Nem. Én gépkocsiVEZETŐ vagyok.
Milán
Milán Évvel
sofőr vagy?
Connor MacLeod
Ez egy legitim álláspont az egyén szemszögéből, de nézzük meg a dolgot egy kicsit távolabbról is. Hol tartana ma a világ, ha mindenki csak belföldön dolgozna? Még nagyobbak lennének az egzisztenciális különbségek ország és ország között. Magyarország biztos, hogy sokkal fejletlenebb és szegényebb lenne, így valószínűleg a te fizetésed sem lenne ennyi.
László Nagy
@Attila Bagdàn Független vagyok
László Nagy
@Tamás Hajdu ki jár jobban? ST22 mondjuk 800ezerért, vagy én 240000 nettóért 7 műszakra, belföldre (helyközi) ?
Veszélyes Medve
fasza
vízálló törölköző
Szép....
Következő
Ki akartak rabolni Angliában 2019
18:55
Prevost A kamionos 1 napja
1:32:05
Megtekintés 203 E
Flying RC Car
9:17
Megtekintés 7 M
Ford F-MAX az év kamionja 2019
27:35
1 Millió ft levonás.
58:28
Megtekintés 858 E
Az utolsó út
40:34
Megtekintés 238 E
Kamionos a Forma 1-ben
35:40
Megtekintés 138 E
Flying RC Car
9:17
Megtekintés 7 M
Making Lego Car CLIMB Obstacles
5:52