Sötét

Kérdezz - felelek 2020 + merre tart a csatorna? 

Feliratkozás
Megtekintés 87 E
98% 853 17

00:00 Bevezető, üzenetek kezelése. Ki segít?
02:17 Eladó a drón. Milyet veszek és miért?
07:44 Mennyit keres egy kezdő kamionos?
14:25 Visszérműtét. A műtét óta mi a helyzet?
15:52 Gopro 7 vagy 8? Melyiket ajánlom és miért?
21:43 Úniós vagy hetelős munka a jobb?
23:56 Korfüggő a kamionozás?
27:02 Milyen pulzusmérő órám van? Melyiket ajánlom?
30:12 Svéd munka. Szponzoráció 1. Merre tart a csatorna?
33:56 Fizet a HUrun. Mennyit? Fizessem abból?
35:53 Milyen költségei vannak egy ilyen forgatásnak?
36:41 Szponzorált tartalom. Fizesse a szponzor?
38:13 Patreon vagy paypal. Közösségi finanszírozás.
40:15 Engem Ne támogass! Dumáljuk meg.
41:00 Milyen videókat készíthetek még? Jégen kamionozás.
42:20 Megérte vállalkozni? Változás lesz...
45:49 Nálatok a labda. Fejtsétek ki, ti mit gondoltok!
💰Közösségi finanszírozás Patreon/Paypal
www.patreon.com/st22
paypal.me/pools/c/8qkbLMcuRi
✉️E-mail
st22-lacika@freemail.hu

Autók és más járművek

Közzététel:

 

2020.jún.26.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
Tomi Bundi
Tomi Bundi 6 hónapja
Köszönöm a buzditó szavakat a korral kakcsolatban : Szakácsként dolgozom 30 éve és most 47 évesen szeretnék váltani és erre az irányba mindenképp! Tudok kv-t főzni :-) :-) ja és anyu sincs aki kaját csináljon...nem is volt :-) èlmény nézni ahogy vezetsz !
Attila Harcsa
Attila Harcsa 6 hónapja
Szerintem a Patreon, vagy PayPal nem rossz ötlet alapvetően, csak gondolom sok néző kiskorú, vagy csak nincs bankszámlája, de viszont akinek van az csak megtámogatná valamennyi összeggel. Én is támogatnám, ha úgy lenne inkább, mint hogy jöjjenek az "eladtad" magadat te is Lacika kommentek.
Levente Mark
Levente Mark 6 hónapja
Nagyon jó videó lett, várjuk az újításokat minden terén had szóljon nagyot ez a csatorna mert a határ a csillagos eg👌🍺👌
HUN_Benc
HUN_Benc 6 hónapja
Szia Laci! Engem személy szerint szinte az összes videód érdekel, nagyon szeretem az ilyen 1 napos videókat, viszont a heti összefoglalós is jó, a különlegesebb kanyarokról nem is beszélve, és a számláló engem nem nagyon zavart, viszont lehet hogy felesleges, gondolom volt egy kevés idő mire megcsináltad, ezt csak a te érdekedbe mondom, de egyszóval bármit is hoz a jövő én követni foglak lassan már 4 éve ami szerintem durva úgy hogy elég fiatal vagyok lassan 16. És a vágási stílusod nekem nagyon bejön, csak így tovább 👌
Balázs Bérczi
Balázs Bérczi 6 hónapja
Mavic AIR 2?
Balázs Bérczi
Balázs Bérczi 6 hónapja
@st22lacika Igen, P3 helyett. Szerintem az ágyúval verébre. Az új AIR2 mindent tud, ami ehhez kell szerintem. 4K, OccuSync, követés, instant HDR, Hyperlapse, Timelapse. Mindezt sokkal olcsóbban és kisebb méretben...
st22lacika
st22lacika 6 hónapja
vennék-e? nem rossz drón de nekem kevés
Orgovàn László
Orgovàn László 6 hónapja
Először is csak így tovább. Közösségi finanszírozás jó ötlet, mint ahogy az ember a tv előfizetésre is pénzt ad (ami olyan is) ezért pláne, hogy adna. Ez az én véleményem. Ezek a tartalmak színvonalasak és ösztönzőleg hatnak. A C+E kategóriát is ezért csinálom meg. A svéd és a kanadaira kíváncsi lennék én is. Kanadai kamionos céggel kapcsolatban kontaktot is tudnék kérni ha szükséges.
Ajandi Zoltan
Ajandi Zoltan 6 hónapja
Ausztrália?! ...kellemest a hasznossal,... Ausztráliába költözött már vagy 20 éve a valamikori Szivárvány együttes (muskátlizene) énekese , Jusztin Tamás! Úgy tudom ő , vagy a fiai kamionozással foglalkoznak ausztráliában,... A Face-n meg tudod találni, lehet, hogy megérné vele felvenni a kapcsolatot! Szerintem egy nagyon barátságos, vendégszerető vajdasági magyar ember,... Gondolom : próba- cseresznye?!?! További sikereket, szerencsét, egészséget! ...Zolipapa P.S. Továbbra is áll a kávé/üditő meghívás a Fekete erdőben, ha Oberndorf am Neckar, Rottweil, Freudenstadt környékén jársz! Parkolás az "eszközzel" a ház mellett! :-) Ha kéred a telszámot, küldöm! PLZ 78737
TheScyence
TheScyence 6 hónapja
38:19 a sok ostoba tényleg csak eddig jut el a bolond fejével. De azt már nem nézi meg, hogy mennyi a köztévé éves költségvetése, amit mindenki fizet sajnos és ott milyen a "tartalom" és milyen "emberek" keresnek vele pénzt.
Laci Fókafej
Laci Fókafej 6 hónapja
Boldog névnapot druszám utólag is....
Trau ma
Trau ma 6 hónapja
Nyilvánvaló hogy a következő lépésed,... 42:34 még egy vagy két kamion ;)
Sándor Nagy
Sándor Nagy 6 hónapja
Laci, a kifejezés, amit keresel: 18:00 tervezett elavulás. Minden eszközben van (a Scaniádban is). Példa: 14 éve vettem egy LG Flatron nagyképernyős tv-t, amin két hét (!) múlva behomályosodott a kép. Jön a szerelő és aszongya: ilyent tv-k 25 év üzem után szoktak produkálni. Mikor vette a televíziót? Mondom, két hete! Hát, nézett egyet... A csatorna kimozdítása a "komfortzónából" jó ötlet, bár az edzős videók nem igazán érdekelnek. Hát, nem vagyok egy sportember... A motiváláshoz: egyetlen dolgot soha, de soha ne csinálj: NE legyél tréner! (Szabó Péter, Geszti Péter, Fenyő Iván - mint ezek a gecik.)
Haditorna Griff
Haditorna Griff 6 hónapja
Nem vagyok kamionos, sem vállalkozó, de imádom a videót. Engem folyamatosan motivál, hogy eltudjam érni a kitűzött céljaimat. Mindig megnézek egy rész mikor úgy érzem, hogy most feladom már elegem van a sok negatív emberből, amikor folyamatosan letaposnak. A legjobban a kamionos 1 napját, vagy 1 hetét szertem megnézni. Erőt ad! Köszönöm!
Rommel6600
Rommel6600 6 hónapja
Én javasolnám a Revolut használatát a Patreon helyett, mert utóbbi nagyon sokat lehúz! Revoluton meg egyszerű az ütemezett pénzküldés, és minden ingyenes. Addig is támogatlak tovább a patreonon, de inkább az azon pluszban legombolt pénzt (talán áfa) is neked fizetném! Tamás
Henrietta Tóth
Henrietta Tóth 6 hónapja
ez nagyon menő lett de tény a számláló zavaro
MR 7
MR 7 7 hónapja
Egy kérdésem lenne. Lennél szíves küldeni nekem egy útvonal tervet Angliából haza? Megyek haza autóval de fogalmam nincs melyik a legjobb legolcsobb útvonal. Köszi előre is remélem elolvasod. ✌
Garda Milán
Garda Milán 7 hónapja
Egy apró észrevétel, eddig korábbi videókban nem éreztem, de most olyan volt végig a kiejtésed, mintha egy világvégi falu kocsmájában sztoriztál volna.. nyaóócas.. :D volt persze pár direkt poénosra vett, de ezek elvittek és az egész beszéded kissé "falusi" lett.
st22lacika
st22lacika 6 hónapja
szabolcsi vagyok egy egyszerű parasztgyerek. soha nem akartam több lenni :)
Huntah Huntahsson
Huntah Huntahsson 7 hónapja
Lacika, a Paypal-os módszerre szavazok. Úgy vagyok ezzel, hogy már úgyis egy ideje nézem a videóidat, hát most gondoltam adok is érte valamit. Hamar regisztráltam a Patreonon, a fizetésnél először örültem, hogy ott belül van Paypal... de amikor megláttam, hogy a Paypal-os fizetésnél is csak bankkártyával lehet fizetni, visszafordultam. Én még ilyen ősember vagyok, nem adok meg kártyaadatot, mert pont ehelyett van egyenlegem a Paypalon. De a lényeg, hogy minden tök frankó, támogatnám a videóidat.
Huntah Huntahsson
Huntah Huntahsson 6 hónapja
.. Aztán az jutott eszembe, hogy biztos a patreonos havi rendszerességű juttatás miatt kell neki a kártya. Erre meg talán még nem érett meg a helyzet, vagyis projekt alapon talán átláthatóbb lenne. Pl ha valaki támogatna egy adott témát, akkor arra tesz némi lét. Őszintén kíváncsi vagyok, mit sikerül kihozni ebből, szóval hajrá hajrá :)
st22lacika
st22lacika 6 hónapja
köszönöm!
Telefon Mogul
Telefon Mogul 7 hónapja
A számláló zavaró és felesleges szerintem
Iván Kiss
Iván Kiss 7 hónapja
Ötletesnek tartottam a számlálót, csak a mérete tűnt nagynak. Aztán nézve a videót rá kellett jönnöm, hogy igazából felesleges. Megtekintés előtt úgyis végigolvasom a videótartalmat, hogy mi mindenre számíthatok. Nézés közben pedig alul, az idősávon úgyis mutatja, hogy melyik résznél tartok éppen, szakaszokra fel van osztva, kiírja a címeket. Ez utóbbi sokkal jobb ötlet, értelme van, gyakorlatban használható, funkcióját tökéletesen betölti. Emellett a számláló gyakorlati funkciója elsikkad. Részemről szívesebben nézem a műsort, amihez csak gratulálni tudok! :) Köszönöm!
László Farkas
László Farkas 7 hónapja
A visszaszámláló engem nem zavart :) hacsak nem azért mert előre láttam, hogy mindjárt véget ér a videó :( A patreont támogatom! Szivesen hozzá is járulnék egy-egy utazásos projecthez amennyire anyagi lehetőségeim engedik.
Krisztian Pogonyi
Krisztian Pogonyi 7 hónapja
A jègkamionos dologra kivàncsi vagyok. Biztos izgalmas ès egy teljesen új meló.😀
x Mark
x Mark 7 hónapja
Sziasztok szia Laci jók videók a változásokra kitérnék egy picit szerintem ha jól sejtem szeretnél ki hozni még egy kamiont és ara egy megbizhato sofőrt ültetnél vagy te adnád árt a kormány nekem ez a sanda gyanum de majd kiderül pacsi és így tovább az Amcsi útra meg nó para ősze jön ara a lőszer az a sanda gyanúm 😀
Hadik Ádám
Hadik Ádám 7 hónapja
Nekem nagyon tetszettek a régi videók, ahol gyönyörű tájakon mész és napi eseményekre reagálsz, elmondod véleményed róluk, közben pedig lepakolsz/felpakolsz, és olyan természetes az egész. Vagy például az olasz hóviharos részt többször is megnéztem, ezek nagyon izgalmasak. Ha meg pénz kéne még a további tervekhez, miért nem csinálsz egy webshoppot: pólókat, bögréket, makett teherautókat, stb, és árulod picit áron felül, azzal a gondolattal, hogy aki megveszi is kap valamit, illetve ezzel támogatja a munkádat. Így mindenki kap és ad is. Én például szívesen vennék mindháromból, ha lenne :D
Hadik Ádám
Hadik Ádám 7 hónapja
Uh ez a számláló lehetne kisebb, jó hogy kint van, de kicsit idegesítő, ahogy pulzál ilyen nagyban
Szmok Gábor
Szmok Gábor 7 hónapja
Szia, szeretném kérdezni, hogy mi a véleményed az újabb Merci kamionok kamerás visszapillantójáról? Ha lenne rá lehetőséged kipróbálnád?
Gaben
Gaben 7 hónapja
Az a BAJ Itthon a Sok Gyökér elmegy napi 10e is dolgozni, és amíg ilyenek vannak a bérek sem fognak nőni...❗
Ferenc Lukács
Ferenc Lukács 7 hónapja
Csakigy tovabb Lacika! Csaladommal egyutt nagyon szeretjuk a videoidat! (Fuggoklettunk) jobb mint a drog!
Gábor Fercsik
Gábor Fercsik 7 hónapja
Szia Laci! Szerintem mostanában túl idealizálod a videókat! Jobbak voltak az úgymond izzadságszagú mozik! Amikor be lehetett látni a munkád keményebb oldalába is! Egy-egy rakodás, rohanás az idővel, vagy ép a várakozás, azért van ebben a munkában nehézség is bőven! Jó lenne azt is láttatni az emberekkel! Mostanábban ebből kevesebb van! Sokan azt gondolják ez így buli, de azt azért el kell mondani,megmutatni, hogy kőkemény munka!
Laszlo Somogyi
Laszlo Somogyi 7 hónapja
Utólag is boldog névnapot kíván egy mindíg jókedvű furgonos. Széles utat kolléga!!!
Kókai Dávid
Kókai Dávid 7 hónapja
Én kíváncsian várom a svéd melót, akár mindkettőt is, szerintem csináld szponzorált tartalommal, én biztos végignézném akkor is ha ez/ezek akár külön szponzor videók is lennének. Lehetne ez egy újabb "kamionos kütyük videó" :)
Joci
Joci 7 hónapja
Ha a stabil nézőszám fele 25000 nező adna 50 Ft ot bőven duplája a svéd út 😉
Sajt 22
Sajt 22 7 hónapja
Szia Laci ! Szerintem nem baj ha bevállalsz reklámot de csak azt mond el a termékről amit gondolsz.(szerintem) Jó munkát
Milán
Milán 7 hónapja
12:45 LOLXDD ezen jót nevettem :D Nem találkoztam olyan sofőrrel még aki ezt kimondta :D
Tibor Novák
Tibor Novák 7 hónapja
Kb. egy hónapja találtam a videóidra (Korona krízis), ma feliratkoztam a követőid közé. Üdvözlet Szászországból, "polgári" foglakozással.
l k
l k 7 hónapja
Számláló nem kell !a végén majd te nézed meg a videót a felíratkozók helyett vagy mi lesz a vége ?ennyire nem kell kinya...azaz kedvezni nekünk
Sandor Ficsor
Sandor Ficsor 7 hónapja
Szia laci mit gondolsz az angol gyüjtő fuvarozásról?
Gabor Kovacs
Gabor Kovacs 7 hónapja
A fizetéshez szólnék hozzá 15 éves ír munkahelyen eltöltött tapasztalat alapján. 2400-2700 euró a fizetés ha mindent szabályosan csinálsz és nem gurulsz többet 10000 km-nél. Az ilyen hely nagyon ritka, mert a futásteljesítmény nem elegendő az új vagy újszerű szerelvények lízingeléséhez, a haszonhoz, bérekhez stb. 2700-3000 euró között mozog a bér, de itt már néha van túlvezetés és csontra kidolgozod a teljes lehetséges vezetési idődet, tevékenységi idődet havi 12000 feletti futásteljesítmény. 3000-3300 esetleg 3400 euró bér esetében már rendszeres túlvezetés és rendszeres tevékenységi idő túllépés van 14000 feletti km futásteljesítmény. No és van még az extrém fizetés 4000 eurót is elérheti, de itt már gyakorlatilag nem létezik az 561-es rendelet. Egyes állatszállítós cégeknél létezik ilyen. A fizetések nettóban értendők. Angliában valamivel kevesebb a bér de ott már nincs mód az 561-es rendelettől eltérni, annyira szigorú és állandó az ellenőrzés. Németországban pedig max 2300-2400 euró a bér. A fenti bérek döntően nemzetközi fuvarozásban végzett munkára érvényes. A fenti adatok csak tájékoztató jellegűek, munkahelyenként lehetnek, nem túl jelentős, eltérések.
st22lacika
st22lacika 7 hónapja
írországban lehet így van ausztriában nem. itt ahol melós a cég, igaz a munkaidő maxon vezetési idő 85-90 óra és heti 50 rakodás, de a szabályok 100% betartva, és a fizetés ezért 3000 vagy az feletti nettoban.hollandiában franciaországban ettől még magasabb bérek vannak szigorú szabályok betartásával
Attila Nemes
Attila Nemes 7 hónapja
Nekem bejön ,hogy az idősáv fel van osztva és címe van az adott résznek !
diego87HUN
diego87HUN 7 hónapja
Az a baj, hogy a Magyar mentalitás az, hogy minek fizessek érte, ha úgyis megkapom ingyen vagy meg tudom szerezni "okosba". Ehhez egy teljes szemléletváltás szükséges. Túl sokáig kerestek rosszul a magyarok, hogy megszokja az agyunk, a szolgáltatásért fizetni kell, különben nem lesz.
st22lacika
st22lacika 7 hónapja
igen. az a baj, hogy elfogadtuk hogy ingyen van. de. ha csak 2-3 forint lenne 1 videó megtekintése, már megérné csinálni a youtube-t, és a nézőknek lenne egy leret, 1000 ft havonta nem nem sok, de joggal várná el a jó tartalmat, igaz a belenézek kategória megszünne, hisz sok kattintás sok 2-3 ft.
Tamás Tóth
Tamás Tóth 7 hónapja
Ha nincsenek nagyon felrakásról-lerakásról szóló videós témák, én szívesen látnék több ilyen videót, amikor elmondod út közben a véleményed BÁRMIRŐL! Nagyon érdekes és tanulságos az, ahogyan látod a világot és jó hallgatni téged! 👍 A Patrion támogatás jobban tetszik, szívesen támogatom havi, vagy alkalmi rendszerességgel is a munkádat!
st22lacika
st22lacika 7 hónapja
köszönöm.
Panta Csaba
Panta Csaba 7 hónapja
Lacika, ne félj, jövő héten kigúvad a szemed! Jó hogy itt a leírásban a link! Mennie kell, azt hiszem olyan emberek a rajongóid is, hogy nehezen tudnám elképzelni, hogy ne jönne össze.
Márton
Márton 7 hónapja
Van erről egy jó cikk ami egy tanulmányt elemez hogy mennyire megbízhatóak azek az okoseszközök. www.hwsw.hu/hirek/57300/stanford-kutatas-okosora-fitnesz-karkoto-pulzus-kaloria-meres.html
Róbert Klett
Róbert Klett 7 hónapja
Tetszik ez a visszaszámlálós mód. Nekem bejön. :)
gm1675
gm1675 7 hónapja
Csak annyit xeretnék hozzátenni,h hogy a viharba létezi az hogy “egyxerű szabolcsi srác”minőségibb tartalamat készít mint akármelyik tematikus ismeret terjesztő csatorna(csak nénv nélkül DISTKOVERI/NATG/PEKTRUM)?! Túl azon,h a valóságot látod,hallod. Ja mindenképpen plux pont a végtelen korrekt hozzá állásért. De a felett se szaladjunk el,h rengeteg gyszerű kis ember csak a “free wifi”-n tudja nézni a videokat mert mondjuk valahol vidéken xóxerint fillérekből tengődik,és arról álmodotik,h egyxer megváltozik az élet.és lám csak vannak csodák,neked is sikerült kedwes Laci. Uh nagyon köxönjük a videokat.
Levente Szécsényi
Lehetne pl még kamion bemutató!!
st22lacika
st22lacika 7 hónapja
tervben van ;)
Jozsi K
Jozsi K 7 hónapja
jo volt koszi! GG!
CatClub Studio
CatClub Studio 7 hónapja
Szerintem a finanszírozási formák ötvözes lenne a legjobb. Így akinek nincs másra lehetősége az továbbra is tud majd támogatni a reklámok végignézésével, a közösség további része meg a közösségi finanszírozás által is tudna támogatni. Közösségi finanszírozásnál, ha megjelölöd előtte a pontos témát, amit tudunk támogatni, akkor szerintem többen fognak anyagilag is támogatni benne.
Tamás Hegedüs
Tamás Hegedüs 7 hónapja
hurun.info/to/vide/XrCkj6lnuaDNt9k.html azért ez valami :)
Chris19790321
Chris19790321 7 hónapja
Hello. Természetesen szívesen látnám mindkét videót a csatornán. A finanszírozást szerintem vegyesen kellene megoldani, akár egyik videót így a másikat úgy. Ha érdekes amit a sponzor árul/készít/stb. akkor annak ellenére megnézném, hogy nem vagyok szakmabeli de ha az kell anyagilag is szívesen támogatom a csatornát.
János Kis
János Kis 7 hónapja
Engem hótra hidegen hagy a számláló - sokkal jobban érdekel a paypal számla linked! :)
Nagyot Spricceltem
Nagyot Spricceltem 7 hónapja
Szia Laci. Amikor azt mondod, hogy minden hétvégén visszamész a telephelyre, olyankor a pihenőidőt hol töltöd? A kamionban, vagy a telephelyen adnak szobát? Van zuhany,mosógép a transkonánál?
Nagyot Spricceltem
Nagyot Spricceltem 7 hónapja
@st22lacika köszi a választ.
st22lacika
st22lacika 7 hónapja
nem, én 2-3 naponta megyek vissza nem feltétlen van a hétvége a telepen. igen van zuhany, konyha, szoba de azt felesleges használni de van. mosógép nincs
Toth Viktoria
Toth Viktoria 7 hónapja
Nem is tudtad ki az a kaminos aki az USA-ba van addig amig Peti nem mondta most meg ugy csinalsz mint aki nezi a videoit... Elkurvultal Lacika
st22lacika
st22lacika 7 hónapja
ezt nem értem:) milyen Peti? Nekem senki nem mondta, de látom mit dob fel a youtube. én nem nézek egy kamionos csatornát sem, más témát fogyasztok eleget látom a kamiont a szerkesztés meg a vezetés alatt :))
wolfnet2
wolfnet2 7 hónapja
Veled vagyunk, remélem többen is. Én beszálltam a támogatásba, köszönjük a sok minőségi tartalmat, kitartást és sok sikert kívánok a további munkához. üdv
VdAvE
VdAvE 7 hónapja
Boldog névnapot!!! :D
BOTOND BÉLA GERÉB
És az MP4 Mercis videón 1,1 millió megtekintés van🔥
st22lacika
st22lacika 7 hónapja
igen, de 10 perc alatti, az sokkal kevesebbet fizet. talán 200 euro-t... ezért van sok 10 perces videó mert abban több a reklám de jobban is fizet.
Erdélyi Szabolcs
Erdélyi Szabolcs 7 hónapja
Szia Laci,boldog névnapot!
ATTILA ALMASI
ATTILA ALMASI 7 hónapja
Szia! A kezdetek óta nézem a videóid. Látom a fejlődést, és az elhivatottságot.. Nagyon kreatív vagy, és szerintem ha megteremtjük a feltételeket, nagyon sok van még benne, amit szeretnénk látni a te szemszögedből. A szponzorált tartalmakat Szerintem csak az íze kedvéért párat, mint eddig. A támogatásomra számíthat a csatorna, hisz a csatornára én is számítok. Sok sikert a folytatáshoz! Én itt leszek. Üdv.: Attila
st22lacika
st22lacika 7 hónapja
köszönöm
Róbert Simon
Róbert Simon 7 hónapja
Először is a számlálóról egy pár szó. Szerintem szörnyű ötlet volt, zavarja a szemet, nem tudok elvonatkoztatni tőle, pedig teljesen lényegtelen információt közöl. Akkor kellene számláló, ha az adott rész unalmas lenne, és várnám a végét. Ha általános iskolában ülnék egy unalmas töriórán akkor biztos végig az órát bámulnám, hogy mikor lesz már vége. De itt nincs ilyen, ha nem tetszik, el lehet pörgetni, leírásban ott vannak az időlinkek is. Számláló teljesen felesleges pont ezek miatt. Sem más helyen, sem kisebb formában nem kell, nincs értelme, nem hasznos. A címek feliratozása maradhat, ez a néhány másodperces felirat részenként elfogadható és összegzi hogy mit fogunk hallani a következő időszakban, ami már egy hasznosabb dolog. A csatorna szemponáról pedig az a véleményem, hogy elkezdtél utazós, világbejárós, bemutatós videókat gyártani, amik jók lettek, amiket szerettek a nézőid. Ezért ezt folytatnod is kellene. A következő kérdés, hogy miből? Először is szerintem nem kell ennyire tartani a reklámoktól. Nyilván jogosan mondod hogy nem akarsz kiszúrni a nézőkkel és valóban zavaró a sok reklám, de azért az sem baj, ha van. Elférne pl. a videó elején, a videó végén meg úgy nagyjából félóránként egy reklám. Már ha hosszabb videóról beszélünk mint fél óra. Nem nézi meg mindenki, valaki blokkolja is őket, de valaki meg megnézi, amiből lesz bevételed. És pont abban van a lényeg, hogy sokan nem nézik meg vagy épp blokkolót használnak. Mert ez is jelzi, hogy aki nem akar reklámokat nézni, az teljesen ingyen megoldhatja magának a reklámmentességet, így nincs az, hogy te nagyon kiszúrnál bárkivel is. Aki pedig ilyen formában szeretne támogatni, az megtehetné. A patreonos és a szponzorációs tartalmak közül pedig egyértelműen a szponzorációs tartalmat ajánlanám. Miért? Mert ahogy te is mondtad, hazánkban ez a patreonos dolog még nem kiforrott, az emberek nem fognak csak úgy fizetni azért, hogy te elmehess valahova videózni. Vagy ha fog is valaki, biztos nem ad a nézők fele sem pénzt. Több csatornánál látok hasonlót, ahol 100 ezres nézettségek vannak, és a patreon támogatók alig vannak néhányan. A lehetőséget fenntartanám támogatási lehetőségnek, főleg olyan formában, hogy lehet ott is havonta vagy videónként támogatni automatkusan ha feliratkozik valaki. Például csinálhatnál olyat, hogy havonta támogat 1 dollárral a feliratkozó, és ez is lehet egy pénzszerzési lehetőség. Viszont a szponzorált tartalom a nézőknek nem kerül pénzbe. Plusz a szponzorált tartalommal te is bemutathatsz valamit, ami még hasznos is. Ha valóban ennyi féle megkeresést kapsz, biztos ki tudsz választani olyan termékeket, amiket hasznosnak gondolsz, amivel segítheted is a nézőidet. Szóval a szponzorált tartalommal egyrészt úgy támogathatnak a nézőid hogy semmit nem fizetnek, másrészt bemutathatsz hasznos dolgokat nekik. Összességében szerintem mindenki jobban jár a szponzorált tartalommal, a szponzor, a videós és a nézők is. Viszont ha szponzorált videód van, akkor abban a videóban már pluszban ne használj yt reklámot mert az tényleg zavaró már. Vagy szponzor tartalom vagy yt reklámok legyenek egy videóban, a kettőt ne keverd.
Zoltán Deme
Zoltán Deme 7 hónapja
Szia Laci (boldog név napot) említetted Kótai Zoli bácsit, jó lenne ha valamilyen módon újra meg említenéd a "tragikus baleset" című (június 24-én) blogot. Köszi 👍
YoutubeImi
YoutubeImi 7 hónapja
Változás Lacika? Épp kezdett menni a szekér. Remélem nem ugrassz bele semmibe vakon. Még üzleti Titok az OK, de kérdezz meg egy két szakembert róla. Ha még nem tetted. Látják hogy jól keresel, sokan sokfélébe akarnak majd "belerángatni".. A visszaszámláló kiváló ötlet, párc perc megszokás után már hiányzott volna. Talán egy diszkrétebb módon de szerintem nyugodtan maradhat. Okosóra? Az Amazfit T-Rex most a menő, forradalmian kis fogyasztású és pontos a GPS benne, ha sportolásról van szó. Régóta nézegetem, de a kategóriatársak hol ebben hol abban de rosszabbak. Kertészkedés? Távol áll tőlem, emiatt szerintem még sokan másokkal együtt tátott szájjal nézem, mit hogyan érdemes. De ez így volt a házfelújítós részeknél is. Patreon, PayPal? Miért utasítod el? Kiszámolod mennyi kerülne egy egy videó és meglátjuk mennyit tudunk áttolni hogy megvalósítsd. A beágyazott reklámokkal sajnos igazad van, csak Handras videóinál nézem végig. De Őt sajnálom mert szinte nincs mit ennie sem. Terméktesztek: Nem is értem, miért nem ostromolnak. GPS navigációk, drónok, trackerek, autós cuccok tesztjeit Őszintén és Hihetően lehetne a szádból hallani. Hát ezek voltak az első gondolatok a videód után :)
star 70
star 70 6 hónapja
Handrasnak nincs mit ennie😅😮 ne viccelj.Nem vagyok irigy de azert ö messze van a szegenysegtöl..
Otto
Otto 7 hónapja
A Patreon jo otlet, de en itthon nem latom, hogy nagyon porogne, a szponzoracios dolog biztosabb forras lehet. A jovot illetoen, kicsit sajnalom, hogy a vallalkozo Lacika kicsit hatterbe szoritotta a regi, gyorsan vegezzunk a meloval es sportoljunk, kajaljunk jokat Lacikat. Kicsit azt erzem, hogy teged is kezd megenni a vallalkozoi let, kezd eloterbe kerulni a profit, sok mas karara. Lehet rosszul erzem, de azokat a jeleket latom rajtad, amik miatt en abbahagytam a vallalkozoi munkat mar evekkel ezelott. Nekem anyagilag abszolut megerte vallalkozni, semmilyen mas szempontbol nem. Remelem te nem jarsz igy, vigyazz magadra!
winz8_1
winz8_1 7 hónapja
Szia Laci! Nekem a kamionozás egészségügyi követleményeivel kapcsolatban lenne kérdésem. Régi vágyam, hogy egyszer kipróbáljam a kamionozást, főleg, hogy hibás karrierdöntést hoztam és gyűlölöm a szakmám (informatika). Szóval a kérdés: lehet hivatásos sofőr, akinek fél szemre tompalátása van? A jobb tökéletes, a bal viszont 70-80%-os élességű. Illetve mennyire megterhelő a folyamatos ülés? Bechterew-betegségem is van (gerincet érintő gyulladásos autoimmun betegség), ami miatt szigorúan hűtőben tárolandó injekciót kell 2-hetente beadnom a combomba. Ezt össze lehet egyeztetni a kamionozással vagy inkább felejtsem el a kamionozásról szóló vágyaimat?
Otto
Otto 7 hónapja
Lacika majd reagal a kamionos reszre, en az IT vonallal kapcsolatban azt mondanam, hogy probalj meg inkabb informatikan belul teruletet valtani, ha a mostani nem tetszik. Siman lehet vele annyit keresni, mint a kamionos meloval es ezerszer kisebb aldozatot kivan. Ulni ugyan sokat kell igy is, de leteznek jo ullo/allo asztalok ami a kamionban nem opcio.
Attila Jánosi
Attila Jánosi 7 hónapja
Először is nagyon jó lett a videó, jó ez a kérdezz-felelek, DE az a visszaszámláló rettenetesen idegesítő és szerintem elveszi a figyelmet a mondani és látnivalóról. Állandóan ott "villog" a sarokban, nekem ez az újítás nem jött be. Amúgy meg Hajrá Lacika!
Janek Machek
Janek Machek 7 hónapja
Szerintem jó volt a visszaszámláló (bár a filmehez nem adott hozzá semmit). De nekem bejött. Én támogatnám a munkád de a személyes adataimat a patreonnak, youtubnak … stb, (nem biztos hogy ezeken az oldalakon, de már kértek tőlem útlevél másolatot … meg a f@ßom ) nem akarom kiadni … ha személyesen találkoznák valahol, akkor kézből kézbe simán.
Miklós Doleschall
Miklós Doleschall 7 hónapja
Visszaszámláló felesleges, a helyesírás fontos. ;)
Peter Gal
Peter Gal 7 hónapja
Végig követtem a videót és szuper volt, mint mindig. Visszaszámláló: első pár percben nagyon zavaró volt, de ahogy ráhangolódtam a műsorra, sikerült megfeledkezni róla. Esetleges arany középút lehet mindenki számára ha sokkal kisebb méretben lenne látható és esetleg egy 50%-os áttetszőséget is adnék a szövegnek hogy beleolvadjon a környezetbe és ne zavarja azokat akik érzékenyek rá. A hátralévő idő ugyan hasznos infó azoknak akik csak "szörfölnek" a videóban, de szerintem legtöbbeknek stresszelő mert a tesztek/vizsgák/stb élményeit idézik fel. Én totál a sarokba tenném, picit nagyobb méretben mint a tachográf kijelzője a felvételen (épphogy olvasható legyen teljes képernyős megjelenítésben) és effektek nélkül (a pulzáló másodperc számláló csak tovább dramatizálja funkciót a hasznosságtól a stresszelő irányba). Csak így tovább, nagyon jók a videóid.
Lajos Tóth
Lajos Tóth 7 hónapja
Boldog Névnapot Laci!😉
g4b3_28
g4b3_28 7 hónapja
Az emberek itt (legalábbis én) Rád kíváncsiak. Arra, ahogy látod a dolgokat, (nyiss a világ felé) meg simán lehet tanulni tőled! (én mondjuk ezért kezdtem el újra bringázni 👍) Persze, legyenek effektezett, 1 órás videók ahogy régen de szerintem visszatérhetnél ahhoz, hogy csak egyszerűen indítod a kamerát és pofázol nekünk, miközben pár lerakót megcsinálsz. Ha nem lesz benne semmi extra akkor is szerintem sokan megnéznék. Back to the roots 🙂
Edit Hoffmann
Edit Hoffmann 7 hónapja
Szia Laci! Szívesen támogatom a csatornádat! Ja és Boldog Névnapot! 🍾
Nokedli Plays
Nokedli Plays 7 hónapja
Csak így tovàbb! Minden videódat élvezem! Boldog névnapot!!!
Sarolta Hanó
Sarolta Hanó 7 hónapja
Boldog névnapot kívánok neked!
Tibor Sersli
Tibor Sersli 7 hónapja
Laci ezt a mágneses témát nem kellet volna feszegetni
davekid 12
davekid 12 7 hónapja
ha találkoznál vele véletlen, kérnénk egy interjút 😄 a család csak nem haragszik meg érte 😁 hurun.info/to/vide/eJx42Kpq152tltk.html
01Hmmmm
01Hmmmm 7 hónapja
32:24 Bemutatni embereket? Tartalmi irányváltás? Amire gondolsz, ez televíziózás. Ez szakma. Egy többszemélyes szakmai stáb készíti el nézőknek a bemutatásra kerülő anyagot. Egymagadban végezve el mindezt a szakmai munkát ... persze előfordulnak ma is csodák. Csak a nézőid végül nehogy csalódjanak. Persze nagy veszteség nem érné őket, ha mindenki adakozik, legfeljebb 4-5 forint az anyagi káruk.
Levente Molnár
Levente Molnár 7 hónapja
Nem lesznek 18:9 képaranyu videók? (vagy hogy kell mondani)
László Nagy
László Nagy 7 hónapja
Druszám! Boldog Névnapot Kívánok! :D
Áron Suplicz
Áron Suplicz 7 hónapja
Nagyon Köszönjük a sok videot! Köszönjük a beletett munkát es időt! Várjuk a további fejleményeket! Addig is vigyáz az utakon!
dante15511
dante15511 7 hónapja
Mindenképp csinálj patreont én biztosan támogatni foglak és még rajtam kívül nagyon sokan azt meg ne hagyd hogy a sok maradi gondolkodású nyomorult befolyásoljon a nézőknek is és neked is sokkal jobb lesz ha lesz patreon szerintem mindenkinek az érdeke hogy magasabb szintre lépj a payapalt meg felejtsd el semmi értelme
Ferenk Torok
Ferenk Torok 7 hónapja
Kösz a videót már alig vártam!!!
Mr.Szalex83
Mr.Szalex83 7 hónapja
Én jelenleg is támogatok csatornákat (magyar, teljesen más témákban), és ezt kizárólag úgy voltam hajlandó megtenni, hogy bankszámlára utalással. Amíg a srácoknak patreon és paypal segítségével lehetett támogatást küldeni, addig egy árva petákot sem voltam hajlandó, mert: 1. Én tuti nem sz@rakodnék regisztráciokkal csak azért hogy támogassak csatornát! 2. Ezek az oldalak jócskán megsarcolják a kifizetéseket, én meg nem vagyok hajlandó külföldi cégeket (patreon és paypal) támogatni. Ha támogatok, tegyen közzé egy számlaszámot (vagy az e-mail címet ami a számlához van rendelve), amire 1 mp alatt elutalom az általam gondolt összeget és pont. De ez csak az én véleményem/hozzáállásom. 🙂
Gyorgy Kalanyos
Gyorgy Kalanyos 7 hónapja
Azt megtudod nézni így van fen jeglovagok!!!!
Gyorgy Kalanyos
Gyorgy Kalanyos 7 hónapja
Uuuu ára nagyon vigyázni mert én látam videókat meg jégen menek kamionok vagy is befagyott tavakom menekek kamionok ok szezon van 1 szenzomba úgy tudom rakomány megnyiseg van bányákba meg olajfurokhoz meg ilyen elzart lakosokhoz utánpótlások
Felcsúti Maradona
Felcsúti Maradona 7 hónapja
Köszönjük. A szép tájak a legjobbak
casesys
casesys 7 hónapja
Nagyon zavaró a számláló.
Gelencser Laszlo
Gelencser Laszlo 7 hónapja
Boldog névnapot!!!!
istvàn Kovács
istvàn Kovács 7 hónapja
Rendeltem olyan polot
istvàn Kovács
istvàn Kovács 7 hónapja
Szia Laci van olyan póló mint neked
Ringer Gabor
Ringer Gabor 7 hónapja
Szia Laci! Boldog névnapot! Mavic Air 2 drónon nem gondolkoztál el? Követésben nagyon erős, több mint fél óra repülési idő és már megkapta az occusync-et :)
Domonkos Kovács
Domonkos Kovács 7 hónapja
Én kíváncsi lennék a véleményedre az önvezető kamionokról, és a későbbi elterjedéséről. Illetve hogy ennek hatására szerinted ez a szakma hosszútávon kihalóban lesz-e avagy sem?
Róbert Kanalas
Róbert Kanalas 7 hónapja
Szűz kéz az szűz kéz. Northvpn beálhatna hozzád . Az ilyen régiós előfizetős app vagy az Aldi utazási iroda ☺️ és a patreon ha egyik se jön be .
Tomy
Tomy 7 hónapja
A számláló szerintem felesleges. A tartalom viszont megint minőségi.
Tomifinn
Tomifinn 7 hónapja
Szerintem egyszerű. Mondd meg, hogy egy ausztral, usa, akarmi ultra extra video Neked mennyibe kerulne, rakd ki patreonra vagy akarhova, es akkor mindenki tudna, hogy konkretan mennyire van szukseged, ha osszegyulik akkor meg megcsinalod. Sokkal motivalobb ugy tamogatni valakit x osszeggel, hogy tudom hogy konkretan mennyibe kerul, mi lesz belole, mint “csakugy” tamogatni. Ez az en allaspontom.
Balázs Varga
Balázs Varga 7 hónapja
maximálisan egyetértek a közönségi finanszírozáshoz való hozzáállással...a magyar ember nem azt nézi, hogy van felesleges 1-2 euro-ja, amivel nem tud mit kezdeni, így akár odaadhatná valakinek, aki viszont tudna. a magyar azt nézi, hogyha sokan adnak 1-2 euro-t, akkor neked milyen sok pénzed lesz, és azt te mégis hogyan képzeled, hogy így akarsz pénzt szerezni, dolgozzá meg érte, ahogy ő is. elkeserítő, de ezt már a korábbi videódban is mondtad. USA-ban van példa, hogy másnak nyaralásra, esküvőre, nászútra összedobnak pénzt, mert szeretnének segíteni és félreteszik az irígységet, mert hogy nekik sem hullik az ölükbe a pénz...itthon meg még akkor sem hajlandóak segíteni, ha egyébként valami közhasznú dolgot nyújtassz cserébe, mert akkor is neked lesz jobb, és azt ne hagyjuk... én is nemrég elhatároztam, hogy megpróbálnék pénzt gyűjteni magamnak, 500 Ft-okból, személyesen, az országot körbejárva venném a fáradtságot, megszervezni mindent, hogyan is működjön. és jönnek azzal, hogy minek adnának nekem, nekik se adnak. megkapták rá a választ, hogy amennyiben ő is megszervezné, én támogatnám a dolgot, próbálja meg ő is, és akkor majd rájön, hogy mennyire egyszerű...választ persze nem kaptam rá.
Zsolt Gyüre
Zsolt Gyüre 7 hónapja
Halihó:D Az alvásminőség javításához egy klassz módszer lehet a Buteyko légzés és tapasz használata.Egy kellemes életmód/étkezési szokás kialakításához az IKÉ(időben korlátozott étkezés)is kiváló bajtárs lehet.Természetesen szuperek a videók:D
Gábor Pergel
Gábor Pergel 7 hónapja
Minden új ötleted nagyon jól hangzik, a svéd, amerikai vagy ausztrál úttal, de néha kanyarodj vissza a 2-3 évvel ezelőtti Lacikához is, aki csak felkapott egy kamerát, kamionozott, tolatgatott, edzett és jó kis sztorikat mondott egy unalmas autópályás szakaszon. 😄 A legjobbakat! 💪🏼 (a visszaszámláló szerintem sem egy jó dolog, főleg, hogy a HUrun már az idősávban is elosztja a részeket)
Márton Pataky
Márton Pataky 7 hónapja
Boldog névnapot Laci!
Kicsi Lencse
Kicsi Lencse 7 hónapja
Boldog névnapot!
CSKpolir Precíziós polírozás
Szia Lacika! Kérlek olvasd végig ezt a hozzászólást! Nagyon élvezetesek a kamionos videóid így, nem kamionos szemmel is, de ha javasolhatom, ne hanyagold el az életmód-irányvonalat sem (arról most nem sok szó esett)! Sokunknak fontos az is, szerintem ;) A kamionozás, az útfelvételek, stb. adja hozzá a pluszt erről az oldalról nézve, ami miatt inkább nézem a te életmód-videóidat, mint bárki másét, de így mindenestül az igazi a "több mint kamionos" csatorna, amit én is szívesen támogatnék. Viszont úgy tudom, a PayPal pl. elég drága, sok pénzt elvisz a befizetésekből, szerintem inkább írd ki, hogy egy adott témára milyen számlaszámra lehet mennyi támogatást küldeni (vagy valami hasonló megoldás, közvetlenül neked küldve), hiszen téged szeretnénk támogatni, nem a paypalt, vagy a patreont! Érdemes lehet utánanézned az egyéb (tiszta, törvényes) lehetőségeknek.
Bá Ali
Bá Ali 7 hónapja
Boldog Névnapot Kívánunk! :)
Bence Kovács
Bence Kovács 7 hónapja
Szia. többiekhez hasonlóan megjegyezném, hogy fölösleges (és számomra zavaró is:) ) a számláló. A Patreon pedig jó ötlet, de azzal számolj, hogy 8% az övék :\
Következő
The life of a truck driver EU
39:47
Game Night Stereotypes
9:41
Megtekintés 5 M
137. Der Trucker .A kamionos. S1 E1
1:18:57
A kamionos 1 napja - Szopóroller 3
1:03:17
A kamionos 1 napja EXTRA
48:48
Megtekintés 215 E
Game Night Stereotypes
9:41
Megtekintés 5 M