Sötét

Körözést adtak ki ellenem és szlovák kamionos esete Vlog és reakció 

Feliratkozás
Megtekintés 245 E
96% 2 358 92

Ne ítélkezz elsőre!
00:00 Reakció
02:57 Körözést adtak ki ellenem (történet)
08:50 Reakció folytatása
Amit a szlovák kamionos tett, az elítélendő, viszont az ami idáig vezetett senkit nem érdekel. Vajon volt e előzménye? Előítéletes ma sok ember, a videó erre hívja fel a figyelmet. Ne ítélj elsőre. A szlovák srác pedig elgondolkodhat legközelebb majd tűrtőzteti magát. De vajon a másik fél hibázott?

Autók és más járművek

Közzététel:

 

2019.jún.16.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
Ferenc Lukács
Ferenc Lukács 23 napja
Lacika ,a magyar kamionos aki Calenal rahuzta a kormanyt a migransokra bortonbe akarjak zarni,mia velemenyed errol???
Kiss Gabor
Kiss Gabor 4 hónapja
Németül tanulj már meg mielőtt gizdázol.
László Deák
László Deák 4 hónapja
Sajnos nagyon sok bunko kamionos van az utakon tisztelet a kivételnek
Szilárd Husla
Szilárd Husla 4 hónapja
Szoktad nézni az auf streifet??? Nemet politzei műsor. Ha erted a nemetet,akkor tudni fogod miért voltak veled gyökerek a rend őréi.... Sajnos Direktiva errefele a Téveben is kimondva,hogy a nem németet kell sz..patni. Ha német rendszámod van ,akkor védelmet élvezel.
Bence Pászthy
Bence Pászthy 4 hónapja
Senkit nem jogosít fel semmi arra, hogy beverje más autójának ablakát, főleg nem egy nőét... arról nem beszélve, hogy akármilyen ideges lennék ha látnám, hogy ott van két gyerek akkor meg főleg nem.
Miklós Cseh
Miklós Cseh 4 hónapja
Egy igazi hülye vagy!!!
Barna Szeder
Barna Szeder 4 hónapja
Legközelebb ne fékezz akkorát. Had tudja meg a jóember miért hívják a 36 tonnát hidegvasalónak ha már a fizika órán nem figyelt. Gute Fahrt Laci!
Péter Timár
Péter Timár 4 hónapja
Te nagyon nagy Király vagy!! Jól beszélsz. Egy kézfeltartás egy vészvillogó és le van tudva.Mindenki hibázhat.El kell ismerni,elnézést kérni,örülni,hogy kivédték a hibát. A vezetői engedélyem fullos és még rutinom is van mindenből,nem kevés.13 évesen az Ifával már oda álltam,tolattam a bányákba ahova kellett,autókban nőttem fel,azóta is az életem,de ÉN IS HIBÁZOK,el tudom ismerni,bocsánatot kérek,még,ha rám is dudál.(190cm, 105 kg vagyok,nem zsírosan😊),mert elcsesztem.
Zoltán Tarjányi
Zoltán Tarjányi 4 hónapja
Igazság szerint ez a kérdés sokkal többrétű, mivel minden éremnek két oldala van, ennek is. Nem tudom emlékszel e az anyukára aki nemrég megfordult az autópályán mert "sírt a gyerek". Én - mint családapa kérdezem - ha mögötted ott üll egy kisgyerek, aki a kezedbe adta a testiépségét, mitöbb az életét, akkor nem másképpen vezetsz!? Mert én igen, nem tudom más hogyan áll ehhez, de részemről olyankor megváltozik az értékrend, autó törik, akkor törik, abból van másik, elkésést leköpöm magasról, akkor a biztonság a legfontosabb és inkább kések 10 percet, minthogy belemenjek ilyen szerszámméregető akciókba... bevág, akkor mormogok vmit a bajszom alatt és megyünk tovább, mert mint a mellékelt ábra is mutatja nem tudod milyen habitusú emberbe állsz bele a közúton... Anyuka is addig fogja az eszét játszani "mert én nő vagyok és van hátul gyerekem is, tehát mindent IS szabad nekem" stílusban, amíg bele nem fut egy billencses kollégába, aki nem fogja tudni elkerülni a balesetet... és akkor majd lehet számolni a fekete zsákokat az árokparton...
Ferenc Lukács
Ferenc Lukács 4 hónapja
Igen errol az esetrol lehetne buntetojogilag es emberilegis vitatkozni!
Herczenik Kristóf
Herczenik Kristóf 4 hónapja
Nincsen igaz hír manapság. Azt nem tudom, hogy régebben volt-e, de manapság már ritkaság.
arabella czinege
arabella czinege 4 hónapja
Mert egy idiótàk csak az emberektől a pènszt akarják elhúzni a zsaruk igazi tápèk
mc Szabi
mc Szabi 4 hónapja
Az a kamionos lehet Gta-n nőtt fel.
Daniel M
Daniel M 4 hónapja
Jol mondtad köszönöm
Patriot Sleeper Cell
"Penzehes tenyerbemaszo ribi" Hu geci beszarok a rohogestol ez nagyon nagy duma vagy? (straight talk)
Patriot Sleeper Cell
Nagy a duma nagyon szeretem!
Norbert Bogdán
Norbert Bogdán 5 hónapja
Akkor sem szabad ilyet csinálni!!!
mozes szarvas
mozes szarvas 5 hónapja
Egy éves a storyd viszont ez meg mai napik nagyott ütt. Nap mint nap látom az olyan autosokat akik csesztetik a nagyobbat. Tegnapi(2020.08.26)story busszal mendtem a buszt el engedte az auto villogot hogy mehet a busz elindult es az auto be vagot ele ugy hogy elengedte a buszt. Nyilvàn màs egy busz mindt egy kamion foleg ha meg van rakva a szerelvény de akkor is durva volt és az auto fel hivta a BKK-t hogy ez és az a rendszámu busz majdnem neki mendt. 2 látuk az esetet.
labi0914
labi0914 5 hónapja
Az emberek 80% kretén
László Enzsöl
László Enzsöl 5 hónapja
Hasonló előítéletes volt a tömeg az ellen az ember ellen, aki egy Mercedest vezetett, kigyúrt és még börtönben is volt. Mindenki elítélte a halálos baleset okozásárt. Azon szinte mindenki átlépett, hogy a Citroenes PIROS lámpa ellenére hajtott a főútvonalra. Nem a bűnözőt védem, de az elkövetett bűnért megkapta a büntetését. Itt ennél az esetnél az átlag ember miért hagyja figyelmen kívül a piros lámpát, és azonnal a Mercis a hibás? Miért rögtön a kigyúrt nem színpatikus embert hibáztatják? Sajnos az átlag embert simán lehet moralizálni és demoralizálni. A média ezt teszi. Azért szerencse, hogy nem mindenki átlag ember és nem hisz a hazug beállításoknak.
Tibor Mayer
Tibor Mayer 5 hónapja
Hali! Teljesen egyetértek veled. Sofőr létemre nekem is van rossz tapasztalatom a személy autósokkal
Kristóf Alex
Kristóf Alex 5 hónapja
fggxz
Kristóf Alex
Kristóf Alex 5 hónapja
rtgdt
Kristóf Alex
Kristóf Alex 5 hónapja
rfdzh
Kristóf Alex
Kristóf Alex 5 hónapja
asddtz
Kristóf Alex
Kristóf Alex 5 hónapja
rtgfd7
Kristóf Alex
Kristóf Alex 5 hónapja
rtfg8
Kristóf Alex
Kristóf Alex 5 hónapja
f
Kristóf Alex
Kristóf Alex 5 hónapja
e
Kristóf Alex
Kristóf Alex 5 hónapja
f
Edmond Papp
Edmond Papp 5 hónapja
Nőt, nem bántunk ez egy elv. Itt nem a nő lett bántva, hanem a jármű.
David Sheperd
David Sheperd 5 hónapja
Nagyon egyet értek veled. Sajnos a média úgy alakítja híreket és az egyszerű ember véleményét, ahogy akarja.
Csaba L.
Csaba L. 5 hónapja
Igazad van, mindig van előzmény, minden okkal történik.
Zsemlye Csaba
Zsemlye Csaba 5 hónapja
ment a like !!!!
Plavecz János
Plavecz János 5 hónapja
Nem tudom, hogy emlékeztek-e rá, de 20 éve sokkal súlyosabb dolgok is voltak Magyarországon... www.origo.hu/itthon/20040428kilenc.html
László Paksi
László Paksi 5 hónapja
Ne mondják azt, hogy a nő a gyengébbik nem, mert mindig azzal példálóznak, hogy egy férfi nem tudna egy gyereket megszülni. Én ebben igazat is adok nekik. A nő az erősebbik nem, mert ha azt mondja, hogy nem, akkor az nem.
István Mázló
István Mázló 5 hónapja
Andersen meséi😂 Szakmát kellene váltanod!
raw footage dot exe
Laci kurvajó vagy. csak így tovább!
Attila Gyerko
Attila Gyerko 5 hónapja
Sajnos ez a világ nagyon le betegedett és az igazság a kukába van! Senki se törődik a kamionos sofőrrel, bármi is legyen mindig a kamionos a hibás . Sajnos ilyen világban élünk!
Longisquama
Longisquama 5 hónapja
7:44 szép
Longisquama
Longisquama 5 hónapja
6:04 az még oké lenne hogy egy átlag soför paraszt, de hogy még a rendörök is idioták
toky78schard
toky78schard 5 hónapja
Teljesen igazad van! Csak így tovább!
Felcsúti Maradona
Felcsúti Maradona 5 hónapja
Rossz hogy ilyen sok idegbeteg ember van. (Köszönhetően a politikának és a médiának)
Laszlo Enzsol
Laszlo Enzsol 7 hónapja
Sajnos az átlag embert nagyon könnyen lehet demoralizálni. Azonnal itelkeznek. Köszi a videót remélem sokan tanulnak ebből.
Imre Ágoston
Imre Ágoston 8 hónapja
Szia, Laci .Figyelmesen meghallgattam a videódat,elolvastam a kommenteket . Igazad van abban hogy ne ítélkezzenek az emberek info töredékből . De ha kicsit jobban belegondolunk az adott esetben ami sajnos nem egyedi hanem tucatjaival vannak a neten hasonlok, mint A,B,C,D,E stb kategóriában sőt gyalogosan,bringa háton stb. De egy ami biztos az eset megtörtént Nem egy kamionos és egy autós esete ez hanem 2 emberé mellékes mit vezet. Nem helyes ha egy ember legyen ez férfi,nő így viselkedik........ Ok és okozat ,nem kell egyetem ahhoz hogy tudja egy ember mit miért tesz a döntéseink határozzák meg a jellemünket........ Adott a végtermék ami egy embert arra késztet,hogy ilyet tegyen,abban a pillanatban ahogy megmarkolta azt a bizonyos tárgyat szánt szándékos a tett legyen ez hirtelen felindulás vagy akár előre megfontolt szándék. Mindegy lett volna ki ül a kocsiban sajnos egy anya és gyereki voltak jelen. Még ezek láttán se uralta vagy fogta vissza magát....... Főleg úgy ha neki is van gyereke és haza várják ............ A rendőrős sztorid nem azonos ezzel ember maradtál még ha mérges is de ember,a hangod emelted fel nem a kezed vagy ragadtál segédeszközt. Nem a kamionos a hibás hanem az az ember aki vezette a kamiont aki se idegileg se morálisan nem képes helytállni ebben a szakmában....... Vezethetett volna egy személyautót is akkor is megtörténhetett volna és akkor minden autós egy agresszív barom lenne ? Hát nem csak az az egy ember....... Véded vagy nem véded a kamionost ...... Szerintem csak állást foglalsz egy adott témában ami nem a kamiont vezető személyére terjed ki, inkább arra , hogy próbáljunk egy egészet nézni és azok de csakis azok alapján ítélkezni. Az emberek többsége sajnos nehezen fogadja be a pártatlan nézetet mert általánosítják az eseményeket apró töredékek információk alapján. Én 2 ember sajnálatos eseményét látom itt amibe belevonták a gyerekeket akaratuk ellenére...... És közel se egy kamionos és autós történetét. Sajnálom mind 2 felet. Bocs hogy most reagálok de most értem ide, Rengeteg balesetmentes utat és sok sok önuralmat .
László Duma
László Duma 8 hónapja
Nagyon jól látod a dolgot!
Gabor Dudas
Gabor Dudas 9 hónapja
Szia Laci. Ne úgy nézzük, hogy kamionos vs autós. Nézzük úgy, hogy férfi vs nő. Le kellett volna köpni a nőt és tovább menni.
Szilard Ambrus
Szilard Ambrus 9 hónapja
Csak sajnos sok személyautós kihasználja, hogy távolságot tartasz az előtted haladótól, s kihúz eléd, mintha a világ legnormálisabb dolga lenne.
Barnabás Pincés
Barnabás Pincés 9 hónapja
Lacikám, a fénynél csak egy dolog terjed gyorsabban: a faszság.
Noel._.
Noel._. 10 hónapja
huh
Mario Balazs
Mario Balazs 10 hónapja
0.25 ös sebességgel nézzéttek 4:30 perctől egy kis ideig. XD nagyon jooo :D:D
Kovács Tamás
Kovács Tamás 10 hónapja
Soproni
Kovács Tamás
Kovács Tamás 10 hónapja
Xanax, speed, extasy
Kovács Tamás
Kovács Tamás 10 hónapja
Sziasztok ennyi dolog ezer sofőrrel nem történik mint veled. Transcona. Szeretném ha mindenki tudná, hogy az vagyok. Kovács Tamás 2020.0315.
Zoltan Czako
Zoltan Czako Évvel
A kamionod felvan szerelve kamerakal ..Na igy nyugotan amikor leblokolt nekimehetel volna , bebizonytva az igazadot.. Es akkor is amikor nemadott elönyt...
Ladislav Beke
Németországban nagyon kell vigyázni,a legkisebb kárt is okozód,és elmész,bejelentia rendszamod automatikusan körözni fognak ez törvény és nem úszod meg ezt elhiheted,engem egy cserép elmozdulásáért köröztek.el se törött le se esett
harczymarczy
harczymarczy Évvel
"ez a pufi csesz neki egy fülest" Ezzel a logikával is gond van: aki pszichésen nem elég erős, ne menjen biztonsági őrnek. Nem elég, ha ütni tud, amikor kell, hanem ha provokálják, azt is állnia kell. Rendőr, katona, futballbíró: ugyanez. Ettől még lehetett manipuláció a dologban, de a lényeg az, hogy ami büntetendő, azt bizony a szlovák kamionos követte el, innentől pedig nincs miről beszélni.
harczymarczy
harczymarczy Évvel
Az a gond ezzel a logikával, hogy az előítéletmentesség nem erről szól, mert ugyanakkora baj, ha átmegy áldozathibáztatásba. Az pedig, ha lehet, még rosszabb, mert a törvény arra van, hogy a gyengébbet védje, ha pedig nem ezt a célt szolgálja, akkor az a törvény rossz. Nem minden kamionos hülye, már csak azért sem, mert ha hülye lenne, akkor nem megy át a vizsgán sem. Többek között. A fuvarozás komoly feladat, jól lehet vele keresni, de egy valag szabályt tudnod kell (nagyon szigorúan ellenőrzik), meg ha lerohad a kamion, nem árt, ha tudod, hogy melyik az első és melyik a hátsó kerék. Erre van a vizsga. Baleset megelőzése érdekében megengedett a dudálás, ennyi. Ami történt, megtörtént.
S L
S L Évvel
Igen, az rendben van, hogy a gyengét kell védeni, de az soha sem értettem, hogy mért mindig a gyengének van igaza. Ennél azért előrébb járhatna a jogrendszer. A szlovák kamionos tettét amúgy semmi nem magyarázhatja. Kábellel betörni egy szélvédőt olyan cselekedet, amitől simán eltiltanám az embert a vezetéstől. Egyénként meg megértem a kamionosok kiszolgáltatott helyzetét, iszonyú nehéz lehet. Nem tudom, mi a megoldás, körbekamerázni a teljes szerelvényt? Akkor lazák tudnátok maradni, mert minden ott lesz felvételen. Lehet, hogy megérné, nem tudom.
astrago
astrago Évvel
Laci, én úgy látom hogy ezzel a videóval csak ugyanazt váltottad ki itt amit nem akarsz látni a facebookon. :(((
MacY
MacY Évvel
Német rendőrök szeretnek kölcsönt kérni. Ezért se szeretem őket :D
Жомбор Бонн
Jó ez a magyar story time
Laszlo M.
Laszlo M. Évvel
De ismerős a sztori, nagyon tetszett! Egy furgonos a kanyarodóban elfelejtett kanyarodni és szépen pont oda hajtott ahová én is mentem, satu verejtékezés, pár cm a kasztnik között. Csakhogy ahol megálltam (kereszteződés) KAMERA figyel hogy nem állt-e meg valaki. Puff, jött a CSEKK. Anyád! Elkerültem a balesetet, felidegesítettek, pedig nem könnyű. És ismértés, még egyszer totál felkúrtak (fellebbezek,mi legyen?)! Több is volt, mint 50 Euro. De fizettem, csak elengedtem az egészet. Probálok úgy vezetni hogy (bevágnak,leszorítanak) elkerülök amit lehet, de veszem halálosan, ha összeérünk, akkor összeérünk, ha nem szerencsénk volt. Ha meghúzzák az autómat akkor meghúzzák, ha elhajtanak akkor meg el is hajtottak. Az idegeskedés mindezeken nem segít... Részvétem Laci :D
Legjobba Kona
Néhány hónappal ez előtt egy apuka húzta rám többször a kormányt két kis gyerek volt hátul e közben. Bringával voltam, ha oldalba tudott volna kapni még ki is nyírhatott volna.
Kalmár Zsolti
Sajnos nem csak a kamionos történetekre igaz ez a „negatív előítélet”, minden bűnügyi eset a bűnelkövető vagy épp a kamionos számlájára róják az esetek többségét. Sajnos a média is csak egy oldalról közelit meg eseteket fél információk szerint, de soha nem próbálja objektíven tenni azt közszemlére. Majd lassan minden kamionos egy beteg állattá degradálódik a társadalom szemében. Több ilyen youtobe-s videót kellene feltölteni, hogy ellenvéleményt is propagáljuk.
Krisztian Omboli
Megtamadtak egy autost egy gumibottal? A gyerekeiddel amik nincsenek......esznel vagy?
Csaba Csorba
Csaba Csorba Évvel
Hát ez a video nem volt tanulságos!! Igazi made in Hungary!!
Vass Boss
Vass Boss Évvel
Szia Laci! Szerintem rohadt mód igazad van ezzel kapcsolatban, és tényleg nagyon nagy baj, hogy manapság nagyon szűk látó körűek at emberek, s mindig csak azt hiszik el ami a médiában történt. Lehet, hogy pont a te verziód játszódott le...
István Román
Ne már!!! Ne haragudj, de normális vagy? Mi az, hogy DE?!?!?! Beüti más autójának a szélvédőjét? Ez elfogadható számodra? Van DE? Tök mindegy mi történt nincs elfogadható indok erre a cselekedetre!!!!!
Istvan Bartok
Te Lacika! Én azt gondoltam, hogy te egy egyenes tisztességes fiatal ember vagy! De sajnos ezzel a videóval buktál előttem! És miért elmondom röviden! Bárhol a világon történnek ilyen esetek nem egyedi ,ami a kamionos kollegaddal(szlovák kolléga)történt.Lehet az kis auto lehet nagy auto, de soha nem korrekt le reagálni így ahogyan a kamionos srác tette, az ilyennek el kell venni a jogsit és pont a végén! Azért mondom ezt mert lehet ez a sofőr legközelebb nem lesz ilyen elegáns és lehet a te feleslegednek hajt a 40 tonnával és nem csak az ablakot akarja majd betörni!Hogy ez egyedüli eset!? Hat nem,azt ajánlom neked nézzél szét Románia területen ahol naponta több száz ilyen eset történik es így járnak el,aki védeni meri az agresszív sofőröket az ne haragudj de az nem no...lis! Sokan visszaélnek azzal vagyis a legtöbbjük, hogy hatalmas autót vezetnek és más nem szamit.. ha már itt tartunk beszéljünk már arról,hogy hétvégi pihenők megtartása közben félholtra isszák magukat és kipihenten alkohollal tele kezdik a hétfői napot! Itt is egy példa nem mindenki futással tölti a szabadidőt! A kamionosok többsége itallal veri el az időt! Nem értem miért véded ennyire őket mikor igenis köztudott, h vannak és léteznek tanulatlan nagyképű sofőrök! Hogy mitől nagyképűek azt is elmondom a havi 2500 -2700 eurótól ami mondjuk ki hatalmas fizetés egy kórházi ápolóhoz vagy egy tanári fizetéshez képest! Erről ennyit ! Ha már blogger vagy akkor úgy fogalmaz meg vélelményt hogy az korrekt legyen !Szerintem ezzel a videóval melle nyúltal! Köszönöm
50 dbk
50 dbk Évvel
Lacika na hagyd a nagy mesét, 19 éve vezetek kamiont és személyautót egyaránt de ha személyautóval megyek két kamerát teszek fel egyet elől és egyet hátul mert pontosan tudom, hogy mi a helyzet a legrosszabb Románia, Svédország, Belgium és Hollandia.
József Kehi
József Kehi Évvel
köszi
Márton Mezei-Rácz
Köszönöm Laci, hogy vagytok! Hajrá csakis tempómatos ésszel és veszfekkel!!! Köszönöm a videót! Üdvözöllek ó magyar ember! :;))
Péter Teleki
És ha megütöted volna a rendőrt akkor igy lett volna a "hir" A kamionos balesetet okozott majd megis ütöte a rendört.kb.A másik ügyel kapcsolatban pedig nem hinnem hogy a kamionos egy egyszerű duda miatt pofozta volna meg.
Attila Gotthard
Nezzd Laci, én tisztelem a véleményed, de vannak dolgok az életben, amire egyszerűen nincs mentség. Na ez pont egy ilyen. Teljesen mindegy, mit követett el az az anyuka, így nem lehet és szabad rá reagálni. Ha hülyeséget is csinált, van annak normális módja, hogy tudtára adjuk és megbünhődjön.. Akárhogyan is nézem, az nem előítélet, ha a kamionos tette alapján elítélem a sofőrt, hisz egy megengedhetetlen dolgot csinalt.Ebben az esetben abszolút mindegy alapon,hogy mi volt az előzmény.
Czimmer Sebestyén
Talán ha a te gyereked ült volna hátúl nem védenéd ennyire! Ez a gyökér nem nézte hogy ki ül az autóban! Akkor is ilyen kemény lett volna ha egy kigyúrt kopasz ül a kocsiban?
Dominik Baranyai
hát vannak ilyen hulyek én is mentem kerékpárral 30-35km/h-val és kifordult elém egy anyuka hátul a gyerekeivel és annyira nemvolt képes hogy korbenezzen vagy esetleg belenézzen a visszapilanto tukorbe hogy kivágott-e valaki elé hogyha nemfékezek izombol akkor telibe belementem volna a kis suzuki swift hatuljaba
Kristóf Balázs
Már a videóban ahogyan elmondtad úgy is ideges lettem pedig nem is voltam ott mekkora szemét emberek vannak.
Sándor Gudman
De holnap én hibázok valami nagyon nagyot. Sajnos ez törvényszerű.
Sándor Gudman
Szia Lacika! Köszönjük az újabb vallomást :-). Remélem nem vették el a jogosítványát csak azért mert autóval ment bankot rabolni vagy a kocsmába felpofozni valakit. (Nem védem de lehet nem is az volt neki az első barom(vagy csak szintén szétstresszelt munkavállaló) arra a napra.) Be kellene a kresz vizsgába tenni egy kérdést, ahol az tennék fel az embereknek, hogy látják e a méretbeli külömbséget, fel e fogják a méretből adódó helyigényt, a test méretéből adódó tehetetlenséget. Amit én szeretek, az a körforgalmas F1 pilóták, hogy amikor már bent vagy 2-3 méterrel a szekérből, a civilnek semmi helye elférni, de nagy gázzal, fél autót a körforgalom virágoskertjén átródeózva, közben haragos szúrós szemmel mérve minket a szemkontaktus végig velünk fenntartva, az utat nem is figyelve, mint valami nat.geós különleges ösztönű csodalények, vagy mint csillagok háborújából szabadult űrhajós kapitányok száguldoznak, nekünk sofőröknek halálközeli élményt okozva. Na az megérne egy gúnyos animációs kis rajzfilmet.
József Vokality
Ilyenkor ér aranyat a dashcam.
Viktor Madarasz
Igazad van
TheDreamhulk
TheDreamhulk Évvel
De nincs menetrögzítő camod? Ha büntetőfékez ergo indoklás nélkül beletapos, látható hogy nincs előtte senki tudna menni az nem menthet meg?
BRSBSTYN
BRSBSTYN Évvel
Igazad van.
Farkas Daniel
Nagyon igazad van Laci, sajnos a sok médiaszennyet a többség simán bekajálja. Ráadásul sokaknak könnyebb (vagy nem tudom, kényelmesebb) gyűlölködni, ítélkezni ész nélkül, mint aggyal élni és elgondolkodni.
Zoltán Rózsahegyi
Az öklöm szabadsága, az arcod ELŐTT ér véget! Igazad van 4:16-nál, mindenki hibázhat és nálam is fel tud menni a pumpa, de ha int, hogy bocs, már nem is haragszom. A te ráfutásodnál, kresz szerint, nem tartottad be a követési távolságot. Nem akarom védeni a büdös bunkót, de csak az mentene meg téged, ha megelőz és eléd vág, majd ráfékez. Ez is nagyon nehezen bizonyítható. Jó megoldás lehetne a kamera, de sok országba nem fogadják el, van ahol a használatát is tiltják valamely számomra felfoghatatlan okból. Amikor én még teherautóztam egyszerűbb volt a világ. -Ráparkoltak a ZIL-emre, kitöltöttem a betétlapot, betűztem az ablaktörlője alá és kiálltam (a többit képzeld el).
Ehment Emir
Ehment Emir Évvel
Lacikának megint igaza van.
von Döbrögi
Egyet értek a sofőr úr értékelésével. Bár némi kiegészítést igényel. --- A nő nem egyenértékű egy férfivel ugyanis a nő félig állat akit az ösztönei irányítanak... ---- a kamionosoknak a fele meg primitív surmó..szóval ez az itt előadott értékelés csak a felére igaz
Csanád Varga
Hasznalsz dashkamet? Azzal tudnad bizonyitani az ilyen eseteket.
wbejgli
wbejgli Évvel
4:20 ne hagyjátok ki 😂😂😂
J F
J F Évvel
Ez nem előitélet hanem sztereotípia . Az se sokkal jobb , de ez van
KXY5
KXY5 Évvel
Szerelj fel kamerát a szélvédőre. Sokat tud ilyen helyzetekben segíteni.
Sanci Magvasi
Szia Laci! 10:00 - inkább mit csináljon... (itt fejtetted ki) Amikor felvetted ezt a videót, kicsit a történtek alapján téged is elkapott a hév és próbálod a racionálisabb gondolkodás fele vinni a nézőidet, amit én személy szerint meg szeretnék köszönni! De az a megközelítés, hogy tolatott volna neki, vagy akár sáv váltással indokolja meg ha esetleg minden áron meg akarja büntetni, nem biztos hogy jobb lett volna. A 2 kisgyermek a hátsó ülésen ezekben a helyzetekben még mindig rosszabb tényezők lettek volna, mint a jelenlegiben. Persze ez egyéni vélemény. Amúgy mellett állok, és a te igazadat osztom én is.
tigabeee
tigabeee Évvel
Sziasztok. Sajnos az utóbbi hónapok,évek viszonylatát nézve,valami ragály szerűen terjed a németek körében a gonosz kamionos tanítása,büntetése. Már rég elveszett a közlekedés kultúrájuk. Napi szinten küzdeni kell,nem szólva a jó idővel megjelent lakókocsisokról.
GoPro Dog
GoPro Dog Évvel
A 2A-n egy szutyok tót kamionos egyszer nem hagyta a mentőt előzni kilómétereken keresztül.
Kiborg23
Kiborg23 Évvel
Jobban jár a kamionos ha "véletlenül" leta(ro)lja a büntető fékezgetőt, minthogy kiszáll azt megveri. Előbbi esetben fizet 200-500-1000-x1000 eurót (na bumm neki) utóbbi esetben többet nem lesz kamionos.
Gábor Nagy
Gábor Nagy Évvel
4:19 "Telefon vagy BÁRMI" (Khmm az a kézmozdulat 😂)
tamás horváth
csak egy példa az zcupperanyukákról... pécsi hullámfürdő utcája (Szendrey Júlia) egyirányú...azért,hogy mert lusták más útvonalon közlekedni és szegény gyerek nehogymár gyalogoljon 60m-t szembe közlekednek gyerekestől... ha jelzed nekik,hogy nem jó csak legyintenek:csak 60m az nem számít... ez iskola időben, délutánonként és óránként ahogy az úszás órák váltják egymást kb 5-6 autót jelent ÓRÁNKÉNT szembe az egyirányúban... na ennyit a szegény ártatlan anyukákról :)
HunWo
HunWo Évvel
Azt még hozzátehetted volna a történet kifejtéséhez, hogy az anyuka szlovákul szidta (mert bizonyára tudott szlovákul), a gyerekek meg megdobálták cumival szegény kamionos bácsit. Sokkal hatásosabb lett volna.
csaba19870221
Mocsoda faszkalapok ezek a német rendőrök. Nem csalódtam bennük. Köszi az életmód videókat Laci, nekem segítettél és tetszenek a kamionos videók is.
Következő
1 Millió ft levonás.
58:28
Megtekintés 861 E
Megbüntettek Németországban
11:38
Ki akartak rabolni Angliában 2019
18:55