Sötét

Itt a vége ?! Mobilitási csomag 2020 

Feliratkozás
Megtekintés 134 E
97% 1 306 33

Videótartalom.
00:00 Bevezető
00:48 Milyen útfelvétel van a beszéd alatt?
01:19 Mi ez a mobilitási csomag? ( nem csak ezért jött létre)
02:13 56 napot ellenőrizhetnek. 5 évig a telephelyen.
05:03 Nem lehet 45 órás pihenőt fülkében eltölteni
05:52 24 illetve napi pihenőt lehet? Igen.
06:40 Neked nem jó a kamionban. Tőled kérdezte valaki?
06:58 Jól felszerelt kamion
07:18 Sok sofőr utálja ezt. Megélhetési kamionos.
08:30 Van aki szereti. A lakóautósokat miért nem szabályozzák?
09:12 Nem fogom betartani! Eddig sem, ezután sem!
09:41 Szabály az szabály . Tartsd be! De hogyan?
11:22 Miért nem építettek parkolókat? A sofőr csak eszköz!
13:04 Mentesíteni kellene a jól felszerelt kamionokat ez alól.
13:30 44:59 ennyit lehet fülkében lenni 45 órát nem. Mi van?
14:19 Hogy lehet kikerülni, kibújni ez alól?
17:30 A szálloda jobb? Ezt ki mondta? 10 ágyas szoba?
19:07 Írd le a véleményed!
19:25 Én 3/1-ben dolgozom. Hivatalosan nem kell 45-ös pihenő!
20:21 8 hetente haza kell vinni a kamiont. Vége a Magyar hetelős munkáknak?
21:27 Leányvállalatok ellen van. Miért?
24:20 Hol vannak a környezetvédők? Ingázó kamionok jönnek majd üresen!
25:04 Én hogy oldom meg ezt 8 hetente? Mennyi a kiesés?
27:12 De más hogy oldja meg? Veszélyben a Magyar belföld is?
30:10 Ok, de a nagy Magyar cégek akik eddig nem jártak haza?
31:07 Egyre csökken a szint. Nem értékelik az igényes céget.
31:50 Zavarja a nyugatit az olcsó...akkor miért dolgoztat olcsón?
32:32 Miért baj az olcsó munkaerő? Gondolj bele! Magyar példa.
33:40 Itt a vége. Megölik a keleti fuvarozókat.
34:10 Majd jönnek a robotok. Ne várd annyira. Erre gondoltál...?
36:16 Nem a háború a megoldás. Akkor mi?
36:57 A következő videó a Facebook legjava ;)
Gyűjtés a Svéd kamionos videóra,forgatásra.
Paypal gyűjtés
paypal.me/pools/c/8qkbLMcuRi
Patreon gyűjtés
www.patreon.com/st22

✉️E-mail
st22-lacika@freemail.hu
🛒Webshop
www.tobbmintkamionos.hu/
🚛Weboldal
www.st22-lacika.hu/hu
🔥Facebook
st22lacika/
📷Instagram
st22lacika

Autók és más járművek

Közzététel:

 

2020.júl.12.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
dzoli85
dzoli85 Hónapja
koszi a gondolatokat.
widow1024
widow1024 2 hónapja
17:26 a legnagyobb igazság az életben szerintem, bármiről is legyen szó... legtöbb dologra nincs ész érv, normális magyarázat csak ennyi "mert ez a szabály. mert be kell tartani. stb..."
Szilárd Márton
Szilárd Márton 2 hónapja
Nem Renszámozhatja Vissza Például Németre Mert Az Kettős Adózás És Azt Európai Uniós Joszabály Tiltja
Martin
Martin 3 hónapja
Szia Laci, érdeklődnék hogy a 3/1 ben hogy lehetséges az, hogy ne legyen benne 45os, mikor a regi szabalyzas szerint két egymas koveto hetben kell lenni minimum egy 24 es 45 pihenonek? 24 es 24 nem lehet (bar az uj mobilitasi csomagba mar benne van h lehet, de kivancsi lennek hogy mikeppen lehetett ezt megoldani regen)
Úton Filmstúdió
Úton Filmstúdió 3 hónapja
Már az 561 kapcsán is azt mondtam, hogy akik ezt megalkották, jó eséllyel úgy be voltak baszva, hogy azt sem tudták hol vannak.
Vígh Lajos
Vígh Lajos 5 hónapja
Én elejétől végéig végignéztem a videót. Nem mindennel értek egyek. De ami szabályt mondjuk megszegnél, abban is van ráció. Olvasom sokszor a kommenteket, napi szinten találkozok és beszélgetek kamionosokkal. Van aki bőven évtizedek óta nyomja. Én furgonos vagyok. Igen nekünk kihajtják a belünket mindenféle mocsadék szarral... Itt olyan hogy kocsimosás, takarítás ilyesmi? Semmi. Menjél ameddig a kocsi le nem térdel és kész. Na de nem ez a lényeg. Most egy szűk megállapítást tettem. És ebben benne van az is, hogy legjobb barátom is kamionozik. A lényege az az egésznek, hogy már csak annyi a jó a kamionozásban, hogy a Magyar nem TV ben bemondott átlaghoz képest tényleg jól lehet keresni. A többi nettó szopás. Persze minden érmének két oldala van. Én minden nap hazajárok a családhoz. Hát igen sokan verik a nyálukat hogy jajj únió mire mennyi pénzt ad. De nézzünk mögé, hogy mit vesz el... Jah elvette a cukorgyárakat, elvette a buszgyártást és még sok mást is mondhatok. Ettől függetlenül simán kipróbálnám a kamionozást, de az életbe nem tudnám a pénzt a jogsira sem összeszedni...
Adam Costa
Adam Costa 5 hónapja
Erdekes gondolat a robot kamionokrol. En mindig ugy gondolkodom, hogy lehetne azt segiteni aki a robotot hasznalja. Pl autopalyan ha a robot vezetne, nem kellene pihenot kivenned mert azt a tobb szaz kmet levezeti helyetted es kozben lenne idod masra a fulkeben. De hogy ilyen hegyi utakon helyetted vezessen, vagy a cegek telephelyen extrem manovereket mutasson be es profi modon gyorsan precizen es biztonsagosan rakodjon, azt ketlem. Arra hogy valaki ezt feltorje nem gondoltam, de igazad van. Erre is kell egy megoldas. Mint kamionoskent te hogy elned meg hogy a palyan egy gepbe kell megbiznod? Tudna vmi javitana a bizalmadon, vagy folyamatosan figyelned mit csinal? Vagy inkabb Lacisan; figyelj en inkabb kiveszek egy 9 oras pihenot, futok fozok es videot szerkesztek :) Koszonom a videoid, nagyon tetszik ahogy a szakmad bemutatod.
Robert Karoly
Robert Karoly 5 hónapja
Az 56 nap az 2024tol érvényes ugy olvastam valamelyik tir fórumon. Vagy felre neztem valami?
Robertie Gaming
Robertie Gaming 5 hónapja
És ha 44:59 perckor ér véget a pihenőm és a fülkébe töltöttem,akkor nem büntetnek?
füstölt sonka
füstölt sonka 5 hónapja
Laci! Jók a filmjeid, nézem is őket, és köszönet érte. Szórakoztatók, néha tanulságosak, profin kidolgozottak. De. 175000 követőnél nem szerencsés olyat mondani, hogy a vírus(nyilván a Covid19) az egy átverés. Legyen csak egy ember, aki rád hallgat, nem vigyáz, és ennek a következtében elkapja a vírust, esetleg bele is hal. Utána nyugodtan fogsz tükörbe nézni? Egy régi videódban az oltás-ellenességedet hangoztattad. Arra is csak ugyanezt mondanám. O.k., legyél oltásellenes, a négy fal között. De ennyi követő mellett ne propagáld. Egyébként se, de így pláne.
levente vesmás
levente vesmás 5 hónapja
Ha gyerekem lesz akkor a te videóiddal tanitom majd életre ! Mert több tudásom van tőled mint a suliból :/
Tamás Őri
Tamás Őri 5 hónapja
Jogos az önvezető kamion véleményed.Viszont a teslánál hány ilyen baleset volt? Sok.Mit csináltak? Semmit.Max reszeltek rajta...de mai napig futnak önvezető módban
Tamás Tóth-Bezerédi
Én speditőr vagyok , saját magam foglalkoztatom. Engem mindenki utál, a megbízó, sofőr is :-)).A nyugati piacokról ki akarják szorítani a k.európai vállalkozókat. Én áttértem Kelet-európára és a Balkánra.
Laszlo Horváth
Laszlo Horváth 5 hónapja
Én taxisofőr vagyok, az utasoktól mindig megkapom, hogy hamarosan végem, mint a botnak, ha jönnek az önvezető autók. Én erre meg csak annyit szoktam mondani, hogy az első pár emberrablás után, vissza fogják sírni a sofőröket. Döbbent csend következik utána...
Patriot Sleeper Cell
A burokracia megol! Nagyon nehez ceget inditani.
Patriot Sleeper Cell
Welcome to the New World Order!
Patriot Sleeper Cell
Mindig azok hozzak ki a szabajt akinek semmi koze nincs ahoz a szakmahoz.
Domonkos Patkó
Domonkos Patkó 5 hónapja
Szánalmas...
Gabor Kovacs
Gabor Kovacs 6 hónapja
SziaLaci! egyetértek azzal amit mondtál és csak annyit fűznék hozzá, hogy csak a nagyon ostobáknak nem jön le az, hogy az egész történet arról szól, hogy kiszorítsák a keleti vállalkozásokat a nyugati piacról. Mivel a neoliberális rendszer ezt elméletben tiltja, ezért ők adminisztratív eszközökkel próbálják ezt megoldani. Tökéletesen tisztában vannak ők is azzal, hogy nem megoldható a 45 órás pihenő, mivel senki nem hagyja őrizetlenül az autót benne az értékeivel. A kérdés inkább az, hogy mikor indítanak és milyen ellentámadást a keleti vállalkozók ezen eszement rendelet ellen. Bennem felmerült egy kérdés, ami csak első hallásra vicces. Mi van ha a 45 órás pihenőjét a sofőr egy sátorban tölti a kocsija mellett? Az önvezető kamion meg hogyan fog gyűjtőzni és árut rögzíteni?
Sándor Balogh
Sándor Balogh 6 hónapja
Az önvezetésről van egy rossz hírem!!! Egy dolog miatt nincs jelen az utakon, bár ismerem azokat a fejlesztőket személyesen, akik bő 10 esztendeje tesztelték közúton USA-ban! Szóval, lehet olyan forgalmi helyzet, ahol nincs jó döntés, emberhalál lesz a vége! Pl...lelép egy gyalogos féktávon belül. Nagy a tempója az önvezetőnek...az útra megengedett maximum! Elrántsa a kormányt, hogy elkerülje a gyalogos halálát, ezzel veszélyeztesse a járműben utazók életét, hiszen borítékolhatóan borulás lesz a következmény, vagy pusztuljon az "idióta" gyalogos!? Na ehhez nem asszisztál senki!!! Ehhez nem adja a nevét senki!!! Se fejlesztő, se gyártó!!! Nem kell már az utakra a beépített szenzor sem az öveztetéshez! Sima, mezei utánfutóval is tud tolatni a személyautó! Akár úgyis, hogy kintről a mobilodról irányítód, mint egy távirányítós kisautót! Tehát már az sem kell, hogy akkor ember legyen az autóban, ha rámpára kell állni! Ha valaki terrorcselekményre akarja használni a kamiont, az leszarja, hogy vezeti-e valaki vagy sem! Max plusz egy emberrel többet kell megölnie! És!? Szóval, mindenre van érv és ellen érv! Kinek a szempontjából nézzük!? A gyártulajoknak nyűg az ember!!! Lásd, optimalizált termelés! A rabszolga sem emberbaráti szeretetből lett felszabadítva! Nem kell szállás, orvos, felügyelő, ruhát adni rá...stb! Viszont, úgy akar (t) majd öltözni élni, mint a fehér ember! Tehát piac! Ki van számolva, mennyi az amit megéri odaadni neki, ezzel lerázva a nyűgöt és még kevesebbe is kerül! Jaaa...hogy ez a mai melós ember is!? :-) Beszélsz a vállalkozásodról...! Mindenkinek a saját problémája a legnagyobb!!! A másét meg magasról....! GLOBÁLIS GONDOLKODÁS!!!!!!!! Ez kellene a néptől!!!!!
Sándor Balogh
Sándor Balogh 6 hónapja
Üdvözlet! Azt mondod ez baromság, idiótaság! Én meg azt mondom, h van létjogosultsága! Jellemezted a megélhetési kamionost...! Hát pont az igénytelen "keleti" sofőröknek köszönhető ez az intézkedés!!! Európa össze van szarva, húgyosnozva! Állsz egy indusztriában...! Hová szarsz kettő napig!? Hasonlítod a kamiont egy lakóautóhoz, lakókocsihoz...!? Bakker, abba ki van építve a vizesblokk!!! Mi lenne, ha nem egóból beszélnél, hanem próbálnál globálisabban gondolkodni!? Lehet, hogy neked mindegy és megteszed a maximumot és a pénzt sem sajnálod rá, de egy Magyar melósnak ezek nagyon nagy kiadások! Így, ezekkel az intézkedésekkel a fuvarozó rá lesz kényszerítve a fejlesztésre, kifizetésre! Gondolok itt fizetős parkolókra! A digitális, műholdas tachográf, tudomásom szerint nem kötelezően kell működtetni, mert fenn áll az ipari kémkedés veszélye!! UK kamionos újság szerint! Önkéntes alapon fog működni...állítólag!
lazlo
lazlo 6 hónapja
...eza forditas ott van???...vagy csak nalam latszik???
MrLevente15
MrLevente15 6 hónapja
Teljes mértékben igazad van!
Péter Bárdi
Péter Bárdi 6 hónapja
20+1évet voltam sofőr. Kezdtem Ifával, végigültem mindent! 16 évet kint dolgoztam külföldön jó cégnél ,jó helyen! Több mint 1éve abbahagytam pont ezen dolgok miatt! Elegem lett az értelmetlen magyarázkodásból, itt álj ott álj így vagy úgy, ezt mutasd be az hol van miért stb... Vettem azóta rakodógépet ások mint a kisangyal , naja itt is vannak vizsgák ,ellenőrzések stb... De értelme van annak amit csinálok, és nem idegesítem magamat felesleges dolgokon! Ha ellenőríznek akkor minden rendben mert érdekem az ,hogy rendben legyen! Fuvarozni ma európában szerintem csak idegkárosodással lehet! Mert csak azt elkenőrzik ,hogy az áru le legyen kötve 43spaniferrel meg legyen annyi papír róla amennyit csak nyomdàval tudjál előállítani... Ha ebben nem találnak hibát akkor jön a vezidő munkaidő sofőrpapírja faszság kérdése... Kinek kell ez?? Üljön bele a fasz kamionba az aki a szabályt hozta ,és vezesse! Anno én azért lettem sofőr mert az akartam lenni, fater is sofőr volt úgy kezdtem el ,hogy tudtam mibe kezdek! Nyilván szükség volt sok változtatásra! De ez ami most van ez már majdnem az ellehetlenítés. Mekem már mind1 is... Aki még csinálja és bírja annak kitartást kivánok!
Lastname Firstname
Lastname Firstname 6 hónapja
Annyit emlegeted a mobil zuhanyt, telen -10 fokban, vagy meg hidegebben hogy hasznaljatok a fulke mellett alsogatyaban?!
Péter Mézes
Péter Mézes 6 hónapja
Nagyon jó a videó így tovább sok sikert kívánok.
Snutz
Snutz 6 hónapja
Nem úgy volt amúgy, hogy nyiss a világ felé pár résszel ezelőtt?
pal koszo
pal koszo 6 hónapja
A + ráadás, hogy ne légy nyugodt: hurun.info/to/vide/q4imxWiJuYavybs.html Erre IS lehet gombot varrni... Birkaiskola....
Attila Bristyan
Attila Bristyan 6 hónapja
Ez nem arról szól, hogy hotelban lakj. Arról szól, hogy az embert hozzák haza legkésőbb minden második hétvégére a családjához, mert a vállalkozók többsége kihajtaná a szart is az emberekből. Te a minimumokról beszélsz, miszerint 24-es 45-ös pihenőket ki KELL venni. Senki nem állítja, hogy egy sofőr ne pihenhetne 45 órát minden hétvégén és lehetne a családdal gyerekkel. Azért beszélsz ilyen könnyen, mert nincs gyereked és nem látod az arcát mikor elmész újra és újra hetekre. Nincs aki nevelje, nincs aki mellette legyen, az asszonyt gyepálják amíg apu weekendezik valahol egy húgyszagú parkolóban a luxy kamionjában és xboxozik. A törvény célja az lenne, hogy a kamionossal, mint munkavállalóval is emberségesen bánjanak és igenis hozzák haza hétvégére. Te meg tanácsokat osztogatsz, hogyan lehet csalni... Vannak jól működő modellek, órabéres elszámolás, fizetett szabadság a munka törvénykönyve szerint működő cégek én is olyanban dolgozom. Nem csak az aetr szerint lehet dolgozni és kimaxolni az embert László. Vannak családos pici gyermekes sofőrök is akik hazamennének a szeretteikhez. Üdv egy szakmabeli.
J Gipszes
J Gipszes 6 hónapja
Álljatok le 3 napra, és kezdjetek el tárgyalni! Biztos van akkora összefogás a kamionosok közt.
Viktor Vörös
Viktor Vörös 5 hónapja
Ebben a szakmában nincs összefogás, csak utálat, meg egymás szívatása.Sajnos ez egy ilyen szakma, itt az a lényeg, hogy hogy baszhatsz ki a másikkal.
soiung toiue
soiung toiue 6 hónapja
Szép, és érdekes téma volt...🤟🙋‍♂️
Sándor Lugosi
Sándor Lugosi 6 hónapja
Van igazság a videóban👍 , de sajnos más munkahelyeken is letolják megkérdezés nélkül az "újítást" azt majd lesz vele valami.
Dávid Nagy
Dávid Nagy 6 hónapja
Nem kell szerintem túlspirázni .Van aki erre születik és van aki nem.Aki nem az vagy nem csinálja vagy kipereg.Ennyi.Pl engem motivál a pénz de erre,hogy kamionos legyek nem igazán.De én más tészta vagyok ezt csak úgy mondtam.
Timon Tomáš Četneky
Ugyan ezt csinálom mind te csak Felvidéken és regebota (azaz egyszemejes cég saját szerelvény sofőr és mindenes egyben) ha kivancsi vagy a véleményemre akor a sofőr szakma szemunk előtt fog megszunni. Beszelgetem hasonlo SK valalkozokal akik azelőtt a "jó vilagban" fuvaroztak Oroszba és azt kovetkeztetem le a egészből hovy évről évre szarab a fuvarozás és ezt meg is tapasztaltam a saját cegemel is. Szóval szerintem nem kell itt abban hinni hogy job lesz mert nem, csak szarab. Még a teror kamionracsatlakozasra azt akarnám mondani hogy szerinted mi a nehezeb, meghekellni egy bogyolult rendszert vagy odasetalni egy kamionoshoz a parkolon és kitesegelni őt a kamionbol aztan a lopot kamional belehajtani a tomegbe? Szerintem a technilogia a jövő, és erre job ha felkeszulunk. Tudom hogy neked ez még buli, nekem is az volt jó ideig és szeretem de szerintem eltudnad kepzelni magad othon is a szereteidel minden nap. Tesla bejelentete hogy idén bemutasa a önálló ROBOTpilótát és egyben várható ezel az is hogy a Tesla autok ára ezzel a duplajara vagy a triplajara fog megugrani. Gondolj csak bele a taxitarsasagok flotilakba vennék (már várják amúgy nem hasbol mondom) mert neki megeri 200 000 $ is egy önálló jármű mivel meg a pakisztan soforok bére is USAban 4 év után megterulne. Szoval a kamionoknal ez még inkább így lesz.
soiung toiue
soiung toiue 6 hónapja
Szép, és érdekes téma volt...🤟🙋‍♂️
Andy
Andy 6 hónapja
Miért nem hozták meg úgy a szabályt, hogy a sofőr nem kötelezhető arra, hogy a fülkében töltse a heti pihenőt? Ez mindjárt lehetőséget ad arra, hogy aki ezt szereti, aludhat a vason, aki nem, annak pedig a biztosítani kell a szállást. Ennyi! Már megint olyan hozott szabályokat, aki egy kilométert sem kamionozott.
sehhi vooty
sehhi vooty 6 hónapja
letiltanának. Te is egy rabszolga vagy, meg én is... max. te több világot láttál, de amúgy téged is csak ott húznak le, ahol csak tudnak. Mindegy is.......... :(
Balázs Klemm
Balázs Klemm 6 hónapja
Ha a kamionodban nem töltheted el, majd cserélsz a melletted állóval (ha szerencsés vagy hasonló felszereltség) és a cégeitek még számlát is adhat egymásnak. Elsőre viccnek szántem, de lehet nem az lesz.
Fajar Nugroho
Fajar Nugroho 6 hónapja
Thanks for the subtitles
Arnold K
Arnold K 6 hónapja
Teljesen egyetértek. Az Unió a gyarmatosítás szalonképes változata. Ugyanolyan mocskos, sunyi érdekek és módszerek dolgoznak a háttérben, mint korábban a történelemben, most csak a csapásirány változott. Régen a termőföld, nyersanyag, a fűszerek, a nemesfémek elvétele volt a cél, most pedig az emberi munkaerő vált a legértékesebbé. Azt fogják elvenni. Minden szakterületen megfigyelhető ez a folyamat. Lásd a diplomások, az eü dolgozók, építőipari munkások, élelmiszeripari dolgozók, stb esetét. A nyugati országoknak nincs szüksége a keleti cégekre, csak az ott dolgozó munkaerőre. Hogy a legegyszerűbb hozzáférni az ott felhalmozott munkaerő kapacitáshoz? Tegyük tönkre a munkáltatót és a dolgozó nem tud mást tenni, mint odébb áll nyugatra. Ez van emögött az egész mögött. Egyetlen dolgot nem értek. Ez egy hatalmas biznisz. Magán és nemzeti vagyonok halmozódtak fel keleten a fuvarozás révén. Minden kelet európai ország komoly adóbevételhez, gdp növelő forráshoz jutott a fuvarozó cégek működése által.Sok országban egy-egy nagyobb kamionos cég még stratégiai szerepet is betölt, mert háború vagy természeti-, ipari katasztrófa esetén egy gyorsan mozgósítható szállítási kapacitást jelent és sok háború kimenetele dőlt már el a logisztika hatékonyságán. Szóval nem értem,hogy a kelet eu országok vezetői miért ennyire "töketlenek", miért engedik ki a kezeikből ennek az iparágnak a felügyeletét. Minden országban létezik fuvaros szervezet, vagy szakszervezet. Vegyék fel egymással a kapcsolatot és szervezzenek átfogó,több hetes sztrájkot. Ne vállaljon munkát kelet eu sofőr egy hónapig. Jöjjön haza minden alkalmazott, minden vállalkozó és ne dolgozzon, se lengyel, se román, se cseh, szlovák, magyar, senki. Rohadjon meg az áru a nyugati üzemekben, raktárakban. Ez az egy hónap olyan érvágás lenne a nyugati gdp-ben, ami érdekelné őket. Mindjárt más hangnemben tárgyalnának.
sehhi vooty
sehhi vooty 6 hónapja
ket dolog: 1. mas iparagban os sajnos az ertelmesebbje sziv a hulyek miatt, tehat hogy masok igenytelenek meg nem pihennek eleget, addig te normalisan vegzed a munka
Gulyas Tivadar
Gulyas Tivadar 6 hónapja
23 percnel a billencs elott megy egy silos kamion.. az lehet pont en vagyok. 😃😃
basadake
basadake 6 hónapja
Igazabol a pihenesrol nem is a sofort kell megkerdezni, hanem azokat, akiket egy nem megfeleloen kipihent kamionos meggyilkolt. Ertheto okokbol oket sem kerdeztek meg.
st22lacika
st22lacika 6 hónapja
Ez így butaság mert 3 hetente kellene a szoba :) aki addig nem pihen az nem pont abban a 45 órában fog
Zoltan Toth
Zoltan Toth 6 hónapja
Az a bántó hogy nem nyilvános az, hogy KI hozta meg ezt a rendelkezést, melyik irodai motoregér! Nyilvánosan legyen megnevezve a személye! Vállalja magát😯
Rock girl
Rock girl 6 hónapja
Ennyi.
Laxley1970
Laxley1970 6 hónapja
Laci!!! Szerintem neked több eszed van mint nekem. Te is tudod jól, hogy itt semmi NEM ÉRTED VAN!!! Semmi NEM ÉRTEM van! Mindegy mit melózol, te csak egy melós vagy. Ott van úgymond az ábránd, hogy te "vállalkozó" vagy és egyben a saját magad "főnöke"! Te vagy a "főnök" és egyben a saját magad "alkalmazottja"... Tök jól hangzik. Komolyan. Én is szeretném ezt. De NEM ÍGY VAN! Mert sajnos a törvényeket NEM érted hozzák azok a........ "bizonyosak" akiket nem nevezek meg mert nem szeretném, ha az ame****iak letiltanának. Te is egy rabszolga vagy, meg én is... max. te több világot láttál, de amúgy téged is csak ott húznak le, ahol csak tudnak. Mindegy is.......... :(
Nagy Gábor
Nagy Gábor 6 hónapja
17:32 Amennyiben aktuális a kérdésed, - szívesen elmagyarázom, megpróbállak meggyőzni. Ugyanakkor egy egészen más dolgot fogsz megérteni, - aminek vajmi kevés köze van a kamionozáshoz, fuvarozáshoz vagy bármilyen gazdaság - politikai tevékenységhez. Tehát nem reakcióra fogunk reagálni, - annak semmi értelme, hiszen az olyan lenne mintha forró vízzel szeretnénk vizet melegíteni. Persze ehhez egy személyes találkozót kell létrehoznunk. Luxemburgban élek ( 15 éve) a feleségemmel, 48 éves vagyok s mint kamionsofőr dolgozom. Megtiszteltetésnek vennénk ha ellátogatnál hozzánk, nagyon szívesen fogadnánk itt akár egy hosszú hétvégére is - miközben megbeszélnénk az aktualitásokat. Nos, mit szólsz hozzá Laci?
Rock girl
Rock girl 6 hónapja
Ez a vírus erre ment ki... Ez csak az első lépések egyike lesz. Marionett bábuk vagyunk csak... Demokrácia.😂😂😂
vdanii
vdanii 6 hónapja
Par gondolat 1.) ha egy auto felett at lehetne venni az iranyitast, mar most is at tudnak. Minden elektronikus es online mar ma is. 2.) az, hogy a kamionos a 45 orat ne a fulkeben toltse arrol szol, hogy tenyleg kipihenjetek magatokat. Tudom neked megoldott a minosegi pihenes igy is, de sokaknak nem. Ez olyan, minthogy 18 ev alatt nem tudsz venni cigit, lehet van olyan dohanyos aki a gyerekevel vetetne cigit es ez neki unfair modon felesleges korlatozas de a tobbsegnek ez a jo. Az teny, akkor lenne jo, Ha lenne sok olyan parkolo, ahol ott van kozvetlen melle egy alvasi opcio is.
HakapesziM
HakapesziM 6 hónapja
Ha a nagyanyámnak töke lenne, akkor ő lenne a nagyapám. Jelenleg Európában nemhogy hotel férőhely, hanem annyi parkoló nincs, hogy délután 4 után meg tudj állni. És legalább egy rohadt budi legyen, mert reggel szarhatsz a bokorba. Teljesen valószerűtlen hotelról beszélni. Nekünk parkoló kell, sok - sok új parkolóhely. Hogy tudjunk pihenni.
RangerHMMWV
RangerHMMWV 6 hónapja
hurun.info/to/vide/pHqnxWeOqoGnsas.html Logan- Farkas filmben pont ezt mutatják be, szándékosan húzza rá az emberekre és a lószállítóra, majd fékezés nélkül száguldanak a vasak a lovak között. Minden amit a filmekben bemutatnak a jövőnek bizonyos szakaszai és minden be fog következni, ezért is tolják a képünkbe hogy tudat alatt szokjuk. A sok robot és automatizált gép akkor lesz használatban amikor nem lesz már dolgozó ember, mert a jövőben nagy változások és gondok lesznek a lakossággal, sajnos. :(
zsolti977
zsolti977 6 hónapja
Szerintem nagyon igazad van!!!!!!!!!
Antonis Cserny
Antonis Cserny 6 hónapja
Szép, és érdekes téma volt...🤟🙋‍♂️
claudio gaudeamus
claudio gaudeamus 6 hónapja
Haboru , a harmadik vilag haboru . Orszag zarja be a hatar , sok ceg vege lesz , turismus vege lesz , majd a kamionos sofor nem kell 2 honap dolgozni es indul a tamadas ha nincsi szallitas , Enny , a Coronavirus miatt .
Andras Jonas
Andras Jonas 6 hónapja
Egyszerűen nem értem, hogy miért nem lehet (díjmentesen vagy korrekt díjért) hitelesíttetni a fülkét hosszú pihenőre. Ha van ilyen, olyan, amolyan kiegészítő, akkor elfogadható mint hosszú pihenős helyszín.
HakapesziM
HakapesziM 6 hónapja
Mert nem a sofőr jóléte itt a cél. Az csak ürügy.
Peter P.
Peter P. 6 hónapja
˝Tudod mért hívnak Csókmasinának? Van itt kvadrofon, színes tévé na meg ráadásul egy bazi nagy bár! Na ehhez mit szólsz: egy melegvizes vízágyam is van!˝
Krasch82
Krasch82 6 hónapja
Szervusz!Teljesen egyetértek Veled! Minden egyes kérdésben. Meg akarják szabni törvényileg, mikor, hol, mit tegyél. Nem megy? Büntetés. Furgonon is. Emiatt is hagytam abba a nemzetközis áruszàllítást furgonnnal 14 év után.... Pedig ott azért "rugalmasabbak" voltak a szabályok.Meg ugye könnyebben is lehetett venni azokat.De...... Ott van az de.Elég volt, sajnos.
M. Deen
M. Deen 6 hónapja
Ahol nincs nyugati piac, ott képesek a sofőrnek adni 12000 Ft/nap-os díjat ( Magyar multi).....Alvállalkozónak 0.40-0.50 …...! Amit most hoztak, ez kicseszés a becsületes kisebb vállalkozókkal. Multi majd bedugja a sofőröket ilyen konténer leprába. Veled nem fognak foglalkozni. SK-NO járom, rendőri ellenőrzésnél mikor megtudja, hogy én vagyok a cég vezető, már nem is érdekli a tachográf vagy bármi más. Norvégba még egy tilosban való előzést is elnéztek csak ezért. Ezzel se fognak foglalkozni (velünk), a multisokat meg halálra fogják büntetni.
pum u
pum u 6 hónapja
ket dolog: 1. mas iparagban os sajnos az ertelmesebbje sziv a hulyek miatt, tehat hogy masok igenytelenek meg nem pihennek eleget, addig te normalisan vegzed a munkad. Jellemzo hogy ilyenkor mindenkit egysegesen negszivatnak. 2. sztem kifognak epulni azok az igenyes piheno szalloda orzott parkolos helyes mert most mar lesz ra igeny...rddig azert nem epultek mert tobbsegnek nem kelletek ezek a szolgaltatasok ahogy te is mondtad....
Csaba Horvatics
Csaba Horvatics 2 hónapja
Ezzel közvetetten az építőipart is fel tudod lendíteni... de ahhoz is kellenek a kamionok, hiszen valaminek oda kell vinni a motyót, amiből előbb-utóbb ház lesz.
Ákos Gulyás
Ákos Gulyás 6 hónapja
Alapvetően ez arról szól mint amikor az állat tenyészetnél a BIO szóval dobálóznak. Pl.: egy marha fele annyi idő alatt nől meg mint régen ergó fele annyi metán kerül a levegőbe tehát BIO.....xDDD azt mondják, hogy jól jár mindenki.....hát nem...
Csaba Szuros
Csaba Szuros 6 hónapja
Szia Laci! Nagyon szèpen,èrthetően fogalmaztad meg,a gondolataidat ebben a tèmában is! Sajnos a kis ember soha nem tud szembeszállni,a saját èrdekből lètrehozott, rossz döntèsekkel szemben! A mai világ sajnos nagyon pènz orientált lett, nemzetközi politikusok irányítói. Sajnos az ember már nem számít,csak a haszon! Az önvezető kamionok,felügyelet nèlküli, gondolatod pedig megèrne egy eset tanulmányt,minden ország nemzetvèdelmi hivatalában! Szèp napot neked!
Kelemenimre76
Kelemenimre76 6 hónapja
👍👍👍
tibor tóth
tibor tóth 6 hónapja
Laci,most komolyan,Mondd már el nekem,a robotkamion hegy szedi le a jeget az utánfutó tetejéről indulás előtt,hogy cserél kereket,Hogy mossa naponta kétszer le a szélvédőt,az ablakokat,hogy szedi ki a migránsokat a raktérből.Na,mondjad,hagy tudjam meg.
tibor tóth
tibor tóth 6 hónapja
Hogy neked nem jó a kamionban.Kac-kac,dehogy nem jó.Zsírral,olajjal nem pocsolod össze a fülkét,a gombokat fogkefével takarítod,az interneted sem 30 ezerbe kerül már odakint,de sokáig annyit fizettél,hogy tudd csinálni az adást.Szóval,én nem tudlak téged elképzelni egy olyan helyzetben,hogy kiszállsz a kamionból,beülsz egy szállodai szobába és nézel valamilyen utifilmet.Azt hiszem beszéltél is már erről egyik videóban,te csinálod,te mutatod az utifilmeket,gyorsséta,futás,stb.Te mutatod a tutit,nem a tévé.Ja,pont ezt mondod,amit most leírtam.
Scooter Fan
Scooter Fan 6 hónapja
Ez a vírus erre ment ki... Ez csak az első lépések egyike lesz. Marionett bábuk vagyunk csak... Demokrácia.😂😂😂
Nicu Tomescu
Nicu Tomescu 6 hónapja
Másagyára nézem meg ! ⭐⭐⭐⭐⭐
Balázs Hérincs
Balázs Hérincs 6 hónapja
Kiskapuk vannak. :D CMR-biztosításnak meg is felelne.Pótkocsira fel a quechua sátor meg 1 felfújható matrac és kész már nem is a kabinba van az ember komfort 0 de belekötni nem tudnak. (Üres pót ebben az esetben előny :P )
Csaba Battonyai
Csaba Battonyai 6 hónapja
Szia Laci. Bár én nem sokat értek a fuvarozáshoz, de a történet a robot sofőrről érdekes, mert a koreai film sorozhatókban a szuper autókat úgy hogy van sofőr a terroristák átveszik az irányítást. Nem tud kormányozni és fékezni, más számítógéppel irányítja a másik kocsiból. Érdekes a videód bár nem szoktam követni túlságosan. De nagyon tetszenek. Biztonságos vezetést !
Biró István
Biró István 6 hónapja
Kedves Làszlò ha neked az a mindened ,hogy egy fél négyzetméteres fülkében éld az életed 90%-àt hàt sok sikert!
HakapesziM
HakapesziM 6 hónapja
Mások egy íróasztal mögött, egy pult mögött, egy szerelőaknában, konyhában, raktárban, lapátnyéllel a kézben stb. töltik el az életüket. Aludni járnak haza, évtizedeken át. És sok esetben még rendes pénzt sem kapnak érte.
st22lacika
st22lacika 6 hónapja
Nem az èletem de jah szeretek itt lenni:) lehet beteges de az én dolgom
József Balyi
József Balyi 6 hónapja
Elképesztő az a minőség amit leteszel az asztalra. Elismerésem!
Lászlo Donát
Lászlo Donát 6 hónapja
Teljesen igazad van fiatal koromban kamionos akartam lenni de halisten nem lettem mert már a fuvarozás már nem errõl szól csak a szivatasrol
Timon Tomáš Četneky
Így van
dedei1024
dedei1024 6 hónapja
Itt csak egyféleképpen lehetne rendet tenni. Összeírni mi az amit meg kell változtatni. Egyik hétfőn az illetékesekne elkűldeni. Legyen idejük átrágni. Következő héten meg otthon maradni. 2 nap alatt átírnák a szabályokat. Nem eszetlenül. De ez nem fog menni. Mert mindig vannak akik nem állnak be a sorba. Még ha az ő érdekük kívánná. Akkor sem.
Juhász Balázs
Juhász Balázs 6 hónapja
Szia Laci! 45 ös pihenőről pár szó: Sofőr szempontból előnye hogy nem kényszeríthetnek a cégek arra hogy mindenképpen fülkében töltsd el a 45 ös pihenődet. Ugyanis hogyha dolgozni muszály és pl kezdő az ember tehát váltani sem lehet munkahelyet akkor is emberséges környezetet kell(ene) teremteni nekik. Hátránya természetesen a te példád hogy mi van azzal aki szeretné eltölteni a pihenőt a kamionba? Nagyon egyszerű nem hagynak kiskaput (itt). Ugyanis hogyha a sofőr döntene erről akkor aláiratják vele sajnos.. 44:59 et pedig azért lehet tartani de 45-öst nem ugyanis egy határban megkell egyezni valahogy és ezt találták ki. Hiszen percre pontosan sem vehetik ugyanis akkor minden kamionost meglehetne büntetni sajnos. Mit gondolsz (érdekelne a véleményed) hogy lehetne megoldani azt hogy senkinek ne sérüljön a joga? Ugyanis jogod van a saját kamionodban azt csinálnod amit akarsz mint cégvezető+alkalmazott (mármint a te esetedben ugyan az a kettő) tehát hogyha neked az az otthonod akkor mi van? Ki mondja meg azt hogy neked nem lehet az az otthonod? Kifizetted a te tulajdonod kinek mi köze hozzá? Viszont a másik oldala hogyha megengedik a cégeknek ezt akkor sok sofőrnek élhetetlen körülményei lennének sajnos. Neked nem de aki pl nem indíthatja be a kamiont? Ezért nehéz kérdés :/ biztos hogy még változni fog de sajnos nem hinném hogy kedvező irányba. Mit gondolsz?
Zoltan Zs
Zoltan Zs 6 hónapja
Az utolsó 10 percben felismertem az utat amit naponta járok B31 es. Bodensee mellett Überlingen és Friedrichshafen között.
Tamás Fehér
Tamás Fehér 6 hónapja
Sziasztok! Laci őszintén remélem, hogy nem lesz igazad, mert a hazai belföldi fuvarozást nagyon negatívan érintheti a 8 hetente "hazajárók" akár önköltségi ár alá is lenyomott fuvardíja. Ezt a nem is olyan kis kaput ki fogják használni, innentől értelmetlen a szabályozás, nem fogja elérni a célját (ugyanúgy nem szűnnek meg ezek a leányvállalatok és továbbra sem abban az országban fizetik majd a járulékokat/bizonyos adókat ahol dolgoznak a valóságban). A hazai fuvarozók és a hozzájuk kapcsolódó egyéb hazai kisvállalkozások (például magyar családi vállalkozásként működtetett benzinkutak, szervizek) viszont újabb csapást szenvednek el... most is vannak itthon "egyenlőbbek", de sokaknál ez lesz az utolsó csepp... ne legyen így!
HakapesziM
HakapesziM 6 hónapja
Ha otthon nem lehetek, akkor természetesen inkább a fülke. Engem ne vegyenek ki gyakorlatilag a saját ágyamból, hiszen az, sokkal többet alszom benne, mint otthon az asszony mellett a franciaágyban. Egy percre se higgye senki, hogy ez értünk van. Mit eszem a hotelben? Mi lesz a cuccaimmal a kocsiban? Ott kaja van, nyáron lemerül az akku, télen szarráfagy minden. Hogy jutok el a hotelba? Különben is, egyedül akarok lenni, ha a pihenő értem van, akkor hadd döntsem el, hol akarom azt tölteni. Én a kocsiban akarom - jobb híján - tölteni. Akkor vállalom a hotelt, ha: - egyedül lehetek egy szobában, klímás szoba. Rendes étel/ital, a kocsi max 200 m távolságra parkol onnan. Másképp felejtős. Nekünk egy dolog hiányzik, de az nagyon: elég parkoló. Ha valaki a sofőrök jólétét tartja fontosnak, és nem a 'parkoló' az első szó, amit kiejt, annak fogalma nincs az egészről. Mondják azt, hogy fogd be a pofád, mert ez a szabály, de azt ne mondják, hogy nekem jó, mert nem jó.
Piroska István
Piroska István 6 hónapja
1. Szerintem ez szembemegy EUs alaptörvényekkel és jogokkal. 2. Ha mégis bevezetik ezt a baromságot, akkor nemzetküzi kamoinosként egy jó előre bejelentett akció keretében sztrájkolnék. Csak egy kicsit, mindennap, mondjuk reggel a csúcsforgalomban leállnék 5 percre, a belvároson keresztül, az autópályán, mindenhol. Abból majd tanulnak, 3 nap után visszavonják.
Kiss Virag
Kiss Virag 5 hónapja
Ezzel az a probléma, hogyha a csúcsforgalomban leállsz, nem azt bünteted aki a szabályt hozta, hanem azt a polgártársadat, aki mondjuk munkába sietne, vagy a gyerekét vinné orvoshoz stb.
Laszlo Bauer
Laszlo Bauer 6 hónapja
1. Szallodaban 45-os piheno. Egyertelmu hogy a gazdasag fellenditese a cel, a kamionosok amugy is szarra vannak ellenorizve, oket konnyu erre kenyszeriteni. Biztos azt gondoljak, hogy tul sokat keresnek, csak azt felejtik el, hogy ezert mindenki nagy aldozatot hoz, es kismillio szabalyt tart mar igy is be. Tipikusan az a szabaly, amit nem gondoltak vegig, elvileg a kamionosok egy reszere jo hatassal lehet, de azert ez nem ilyen egyszeru. 2. Telephelyre utazni 8 hetene: Minek? Nem az volt az EU lenyege, hogy szabad aruforgalom, szabad munkaeropiac az orszagok kozt? Miert lehet ilyen kulonbseg ket orszag adozasi rendszere kozott, hogy megerje ezt eljatszani, hogy keletre jeletik be a ceget meg az embereket? Felzarkoztatunk, meg miegymas, csak azt nem lehet felszabalyozni. Azt nem jol mondod, nem lehet megcsinalni, hogy azt mondjak, hogy a fuvardij minimum ennyi. Azt valahonnan ki kell termelje a ceg aki fuvaroztat, muszaj lesz neki beepiteni az arba, tehat dragabb lesz a termek a boltban, amit olyan ember vesz meg aki ugyanannyit keres mint korabban. Ennek az eredmenye hogy valahonnan elveszel es mashova teszed. Penzt kell generalni, nem az egyik helyrol a masikra tenni.
Cseze 64
Cseze 64 6 hónapja
Szia. A témát dal kapcsolatban lenne még egy hozzászólásom illetve észrevételem ami talán megérne még egy videót mert ezt a témát azért átbeszéltük egy fuvarozó barátommal rendesen. A szállodás rész ről lenne szó, most ugorjuk át azt a részt hogy hogyan lehet ezt kijátszani vagy betartják a gépkocsi vezetők illetve a vállalkozók betartatják vagy nem. De ennek van egy sokkal súlyosabb következménye amire szerintem nem igazán gondol senki sem. Európában a parkolók 80 százaléka fizetős de nem őrzik Európában nagyon kevés őrzött fizetős parkoló van ahol felelősséget vállalnak az autódért. Na most a következő a helyzet leteszem az autómat egy parkolóban ami fizetős de nem őrzött négy szálloda elmegyek szállodába öt-10 km-rel arrébb. Tehát 4550 óráig nem is látom az autómat. Ugye a kamion parkolóban és a környékén hemzsegnek a jó emberek. Tehát visszamegyek az autómhoz, hiányoznak róla a lámpa Burák, hiányoznak az összekötő kábelek, jobb esetben az üzemanyag, ha ponyvás fel van vágva és ha olyan a rakományom hiányzik a rakományból,. Na most ebben az esetben ki a felelős és ki akár értéke. Mert ugyanis a jogszabály azt mondja hogy nem alhatsz a fülkében, a parkoló fizetős de nem őrzött, és ott aludtál volna a fülkében esetleg megelőzhető lett volna ez a lopás illetve rongálás. Ahogy ez ugye számtalan esetben meg is szokott történni. Azután van egy olyan jogszabály ami kimondja hogy a gépkocsi felelős illetve rosszul írtam a gépkocsi vezető felelős a felrakódás és a lerakodás közt az áru értékének megóvásáért és szakszerű elszállítását ért. Tehát ha én nem vagyok ott az autómba mert a jogszabály azt mondja hogy nem lehetek ott közben kirabolnak a biztosító magas ívben bele fogsz szarni és nem fizeti meg akáromat ugyanis nem tettem meg mindent a rakomány megőrzése érdekében tehát ebből azt akarom kihozni és azt beszéltük fuvarozó barátommal nem kevés autója van, hogy ez óriási nagy lehetőséget ad a különböző szarházi csavargóknak hogy szét rabolják a kamionodat, illetve erre bűnbandák fognak szakosodni aki ki figyelik aki nincs ott egész hétvégén a kamionjába. És hatalmas károkat fognak okozni mint a fuvarozónak mint a rakomány ban.
Ferenc Kalmar
Ferenc Kalmar 6 hónapja
hurun.info/to/vide/ha5l2H9txnuv190.html itt pont erőlvan szó
01Hmmmm
01Hmmmm 6 hónapja
Nemzetköziben áttérnek a vasúti konténer szállításra. Feladóhelyen kamion viszi a teherpályaudvarra a konténert, lerakónál a fogadóország terminálján szintén kamion viszi majd címre. Így nem kell heteket a sofőröknek távol lenni a családjuktól ..... Íme: hurun.info/to/vide/dpBzu4OMraDKx90.html
ekszelent
ekszelent 6 hónapja
A pokolba vezető kènköves út is jò szándèkkal van kikövezve... (Köszönöm a vlogodat ismét. Jó egèszsèget!)
Type 3 66'
Type 3 66' 6 hónapja
Menny igazsag van ebben a videóban , mint mindig hajra Laci , igy tovab. ✌️🤘
Richárd Kóródi
Richárd Kóródi 6 hónapja
A lakóautós részhez szólnék hozzá. Sajnos mint minden, ez is rettenetesen be van szabályozva Európában. Olyan, hogy "vadkempingezés" nincs. Vannak fokozatok az országok között, van ahol első körben csak figyelmeztetnek érte, de a Horvátoknál, ha az országba belépést követő 24 órán belül nem jelentkezünk be egy kempingbe, akkor lefoglalják a lakókocsit és egy szabad szemmel is nagyon jól látható bírságot szabnak ki. Mindenhol az a lényeg, hogy hogyan tudnak mégtöbb pénzt leakasztani. A kamionos és furgonos szakmáról ezzel a törvénnyel, a lakóautósokról a vadkempingezést tiltó szabályozással, másokról meg máshogy....
B Georges
B Georges 6 hónapja
Szerintem az onvezeto autok nem tartanak ott es nem is fognak meg jo ideig. Lasd a halálos baleseteket Californiaban.
B Georges
B Georges 6 hónapja
Mi van ha hotelben alszol (tényleg), de a 45ön belül valamikor visszamesz a kamionhoz a cuccodert. Pl. valamit ott felejtettel. Es emiatt szerepelsz a kamerán?
Sarolta Hanó
Sarolta Hanó 6 hónapja
Én veled vagyok, és teljes mértékben egyett értek veled!!! Én sem adnám fel azt a kényelmet és biztonságot amit magadnak alakítottál ki!!! Ne tedd!!! ST 2️⃣2️⃣🚛👍😊
Gábor Borhegyi
Gábor Borhegyi 6 hónapja
A keleti csak akkor kell, amikor a trágya munkát el kell végezni gyorsan, hogy pörögjön a gazdaság. Aztán a mór megtette kötelességét, a mór mehet. Amikor megint szükség lesz rá, akkor láss csodát, megint kinyílnak a kapuk. Sajnos hányinger az egész EU, a képmutató, köpönyegforgató vezetőikkel együtt, az íróasztalnál okoskodó, valós munkát soha nem látott kis bürokratáival.
Zsolt Ganzler
Zsolt Ganzler 6 hónapja
Igen. Köszönöm a videót. Nagyjából én is erre gondoltam. Most már ezen a térfélen pattog a labda.
Gabor Lukacs
Gabor Lukacs 6 hónapja
Jó a videó,tetszik.Egy kérdés ha lehetne.Miért van az hogy néhány "paraszt" sofőr 2 sávot foglalva nehezíti a haladást holott ha kimenne a helyére haladhatna a forgalom a belső sávon.Ez jelenleg az M1 Győr felé való szakaszán szinte mindennapos mert pályajavítás van.Kettő pályára van szűkítve majd később egyre.Mikor már kettőre van beállnak középre és senki tovább max aki nem félti a kocsiját.
Csaba Varga
Csaba Varga 6 hónapja
st22lacika egy dologgal még te sem számoltál: a cseheknek és a lengyeleknek adott esetben semeddig sem tart hazamenni, és amíg a bolgár-román-magyar fuvarozókat megtizedeli, addig az előbbi két szereplő megerősödik
Csaba Varga
Csaba Varga 5 hónapja
Nézz a térképre. A Csehek és Lengyelek szomszédos ország Németországgal, amíg egy Bolgár haza megy és vissza, addig a Cseh megcsinált két fuvart...
Viktor Vörös
Viktor Vörös 5 hónapja
Mi különbséget látsz te köztük? Nem igazán értem...
Péter Tóth
Péter Tóth 6 hónapja
Szia. Egy régebbi videóban nem voltál ennyire ellene a hétvégi szállodájának,sőt Hollandiában még béreltél is egy szobát amit be is mutattál. Akkor mintha azt mondtad volna hogy ez még jó is lehet (ha jól emlékszem).... Mi változott? Most akkor mi a véleményed? Ezt ne vedd rossz néven de fent van a videó,és ez most eszembe jutott. Sok sikert és jó munkát.
villám géza
villám géza 6 hónapja
ez megint arra jó,hogy majd a nagy kamionos,ill szállitmányozo cégeket,kötelezik majd,hogy x összegért szerzödjenek le bizononyos szállás adókkal,és majd a sofföröknek ,kötelezöen oda kell járni.
Sándor Szabó
Sándor Szabó 6 hónapja
Teljesen jól látod a dolgokat!!!
fa kalap
fa kalap 6 hónapja
Múlt héten jön az utcán előttem a Huncargo-s szerelvény, a traktoron és a póton is szlovák rendszám. Szevasz elavult magyar adórendszer.
Way No
Way No 6 hónapja
Teljesen egyetértek a véleményeddel, hoznak egy szabályt aminek nincsenek alapjai. Nincsenek biztosítva a feltételek(min DKV parkoló kialakítása mindenhol) a többiről nem is beszélve ...tartalmilag remek videó csak így tovább!😉
József Gombkötő
József Gombkötő 6 hónapja
Teljes mértékben, igazad van! Szerintem!!
Nagy Ádám
Nagy Ádám 6 hónapja
Már megint bonyolultabbá tették a helyett,hogy egyszerűsítették volna.Parkolók kellenek,szállodákkal.A kamionokat pedig komfortfokozatba sorolni,és ahhoz mérni a sofőr fizetését is.Szar kocsi.Jó fizu, vagy a szar kocsi csak belföldezzen,mert ha elküldenek Spanyolba legkondi nelkul akkor biztos nem alszol,es atcsorogsz a masik sávba.Amúgy meg egységesíteni kell a fizukat nem csak sofőr téren.Unióba vagyunk legyen uniós minimálbér.LEGYEN uniós sofőr bér és ezt tartsák be.Akkor fog emelkedni a színvonal,mert akkor már nem kell a moldáv aki nem beszél angolt,meg a kabinba szarik.
József Gombkötő
József Gombkötő 6 hónapja
Nagyon jól beszélsz!!!!
János Arató
János Arató 6 hónapja
Váu figyelitek mennyi fordítás van a videón?🤣
Zsolti H
Zsolti H 6 hónapja
@st22lacika Románul néztem a feliratokat, kiváncsiságból, hogy mennyire jó a fordítás. Meglepően jó, csak egy-egy sajátos magyar szófordulatot fordít rosszul, illetve néhány komplikáltabb szót nem fordít le, hanem magyarul hagy. De jó az irány, a lényeg teljesen átjön a lényeg szerintem.
st22lacika
st22lacika 6 hónapja
Mostantól minden videót lefordítok fejlődik a technika
raconiggi
raconiggi 6 hónapja
Szia Laci..... Én Belgiumban nyomom már elég régóta,de talán emlékszel is még rám...... A kikötőben több cég is már cserélte le a román-bolgár autóit belga randszámra,de a sofőrök munkaközvetítőn keresztül maradtak balkáni bejelentéssel..... Egy lakásban meg hétvégéznek tömegesen........
Gábor Horváth
Gábor Horváth 6 hónapja
A piac az kell . A konkurencia az nem kell.
Anna Parad
Anna Parad 6 hónapja
Egy furgonos gyors vélemény hurun.info/to/vide/oI-frKxt2qzV1Mk.html
Viraszkó Pali
Viraszkó Pali 6 hónapja
Imádom nézni ahogy csendesen szinte repül a táj, de ez az élmény úgy teljes hogy közbe látom a fülke belsejét is. Nagyon jól ki van dolgozva a videó. Nagyon jó úton haladsz a videózással. Csak így tobább!!
Következő
A kamionos 1 napja - Szopóroller 3
1:03:17
ROOM TOUR 2021 😎
16:48
Megtekintés 56 E
Mobilitás csomag.
47:42
Megtekintés 1,5 E
truck driver accessories 7.
44:28
The life of a truck driver EU
39:47
ROOM TOUR 2021 😎
16:48
Megtekintés 56 E