Sötét

Hibáztam - 171 ezer Forint a bírság /2020/ 

Feliratkozás
Megtekintés 149 E
97% 1 455 36

Megbüntettek Magyarországon. Hibáztam. Elmondom ismét, hogy tanulhass belőle. 171 ezer Ft a mostani büntetés. Kis hiba, nagy büntetés.
✉️E-mail
st22-lacika@freemail.hu
🛒Webshop
www.tobbmintkamionos.hu/
🚛Weboldal
www.st22-lacika.hu/hu
💰Támogatás Patreon/Paypal
www.patreon.com/st22
paypal.me/st22lacika
🔥Facebook
st22lacika/
📷Instagram
st22lacika

Autók és más járművek

Közzététel:

 

2020.jan.25.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
Ferenc Lukács
Ferenc Lukács Hónapja
Eza magyar igazsagszolgaltatas ,ittmar figyelmeztetesre ne szamits egybol halal a buntetes!Undoritto
Rem Black
Rem Black 4 hónapja
Ennek a sztorinak végül mi lett a vége? Van róla videó, vagy tud róla valaki valamit?
Roland Biro
Roland Biro 5 hónapja
Az fasza Laci bá
Laszlo Imre
Laszlo Imre 8 hónapja
..Romaniaba jartam meg Sepsiszentgyorgyrol Csikszereda fele menet midenut uti dij kamera athajtottam,nekem nem volt ,vagyis lejart es nem tortent semmi az egvilagon,nem kaptam semmit,meg kell emlitsem azert nagyon szembe havazzott ,eltakarhatta a ho a szamomat??vagy eltakarta a kamerat?? nem tudom..de nem tortent semmi !
Sándor Marcell
Sándor Marcell 10 hónapja
Akkor megnézem a reklamot
FényErő
FényErő 10 hónapja
Az autópályás maffia a legrosszabb, szinte érinthetetlenek mint a pápa, de egy jól megfogalmazott levéllel esetleg amit ügyvéd ír, hivatkozva pár jogszabályra azért van némi esély arra, hogy visszakapd a pénzed egy részét, de a befizetést nem szabad halogatni, mert nagyon gyorsan a duplájára emelkedik, ha nem fizeted be időbe, általában 30 nap és kb másfél hónap mire válaszolnak a leveledre. plusz nem ritka dolog hogy direkt elfelejtik a kissebb büntetést kiküldeni rögtön a 2. kategóriát küldik... stb stb.
Róbert Kelemen
Róbert Kelemen 10 hónapja
Szia próbáltátok a díjmaximalizálást kérni?
László Varga
László Varga 10 hónapja
Mocskos Magyarország. Én külföldi rendszámmal, egy pickuppal jártam magyarországon ami LKW a forgalmi alapján, ám bár 3.5t alatti gépjármű és ugye mint ausztriában és minden értelemmel rendelkező államban 3.5t az PKW a matricákat illetően. 2 hetes magyarországon tartózkodásom alatt 4x szaladtam bele kontrolba a PKWra vásárolt HAVI díjas "matricámmal" és természetesen 4x büntettek. 1! Ha havi dijat fizettem akkor miért nem az arra a hónapra vonatkozó különbözeti díjat+büntetést kellett kifizessem 1x? 2! Mivel különb a 2.2tonnás pickup mint a 2.5t x5 bmw? Már rég beletörődtem, és igyekszem messziről kerülni a hazámat a véremet mert külföldön különbül bánnak velünk mint a saját országunk
TmT
TmT 10 hónapja
Faterom is igy jart.Magyarorszagon.Szervizben atalitottak a kutyut.Es vissza mar nem. Fater meg elindult dolgozni. Ugyan ez a hiba, annyi, hogy nyilvan hibazott.De ekkora osszeget ?
Emtra Prime
Emtra Prime 11 hónapja
Rohadjanak meg, piszkos tolvajok! Ez Magyarország szar utak meg 27% áfa mindenre és csodálkoznak, hogy menekülnek innen.
basadake
basadake 11 hónapja
Annyit azert hozzatennek, hogy nem Lacika kapta a buntetest,hanem az St22 kft. A jogszabalyok a cegek eseteben mindig szigorubbak. Vallakozokent hiaba vasarolsz online,nincs 14 napos elalasi jogod, sot 72 oras csere sincs. Ha vasarolsz egy muszaki cikket, es aznap osszefossa magat, akkor is rogton szervizbe kuldik,nem azonnali csere,mint a maganszemelyeknel. Ha ez egy nagyobb ceg lenne, akkor a szazmillios,milliardos bevetelek mellett egy ilyen eltorpul,es siman kipengetik zsebbol. Marmint gondolom. Ha arufeltolto,raktaros vagy,es leboritasz egy raklapot,csinalsz 300 ezer kart,nem fogja kifizettetni veled a munkaltato, leirjak selejtbe,. Egy ejnye-bejnye, maskor figyelj. Max kibasznak,ha tul gyakran fordul elo. Nem vagyok konyvelo, de ez szerintem egy adoalap csokkento koltseg a cegnel. Maganszemelykent huzos, de egy vallalkozasoknal egy ilyen osszeg apropenz, egy uj gumiszett tobbe kerul a verdara, egy tele tank pedig joval tobb ennel. Az jogos, hogy lehetne figyelmeztetes,meg mondjuk az elso birsag alacsonyabb. Azt azert a hozzaszoloknak nem artana szamitasba venni, hogy meg egy ilyen kis, egyfos vallalkozas is tizmillios bevetelt general evente,a forgalma akar 50 millio is lehet, itt nem lehet 5-10 ezer forintos birsagokkal bohockodni,mert semmi ertelme nem lenne. A nagy kepet kell nezni, a vallalkozasok igy is rendszeresen csinaljak azt, hogy nem torodnek egy csomo szaballyal, mert a buntetes joval kisebb, mint amennyit a szabalyos uzletmeneten buknanak. Azt meg kb. lehetelten torvenybe iktatni, hogy a szemet cegeket durvan buntessuk meg,de aki jofej,meg streamel, es neki elhisszuk, hogy nem direkt volt, azzal legyunk elnezoek.
József Zatyi
József Zatyi 11 hónapja
Laci Decemberben egy 1,4-es WV Polóval elcsattogtam Szabolcsból Bp-re. Életemben először megpróbáltam neten Pályamatricát venni. Beállítottam , hogy M3 Jármi kezdő.Szarul kattintottam rá sikerült egy hónaposat venni mondom szarom le 5000 mit tudom én mennyi.Vissza is halál nyugalommal jöttem egy hónapos matrica a fejben ugye. Erre kaptam két csekket pár hét múlva idő elcsúszással 15000/ irány. Kiderült hogy csak Polgárig volt megvéve a többi részre rá kellett volna állítani a neten a témát. De hogy mi a büdös lófasznak nem tudnak egy térképes szart felbaszni a netes felületre hogy látnám akkor hány szakaszt kell megvenni meg az mennyi akkor etc....? Nekem fejből kell tudni hány szakasz van egy autópályán? Ritkán vezetek nincs sok rutin ebben.Bementem egyeztetni mert megvolt az sms. Ott mondták hogy az összes szakaszra amire nem volt megváltva a díj kibaszták rám a büntetést.Gyanítom neked is ezért ennyi....
Cs Limbek
Cs Limbek 11 hónapja
azért jogos, hogy sokkal magasabb a kamionokra az útdíj, mert 99%-ban a nehéz járművektől mennek tönkre az utak. ezen az alapon a személyatókat igazából nem is kellene fizettetni...
b
b 11 hónapja
Jo kis kelet Európa, úgy húznak le, ahogy tudnak
full3nzo
full3nzo 11 hónapja
Kibaszott Hungária! Semmirekellő slepp a nyakunkon sem tisztelet sem tolerancia a melósoknak csak a lehúzások..., az jár a legjobban aki gyorsan meggazdagszik sok prolin vagy el teng-leng segélyekből. Ma a melósok közül csak az keres jól aki veszélyes melót hajt vagy egészségre ártalmasat. Szeretem a videóid - ne vegye el ez a dolog a kedved és sok 1000x1000 balesetmentes kilómétert kívánok neked! Megjegyzem itt, mert fontos! Természetesen nem a hazámmal van bajom.
Viktor Szabó
Viktor Szabó 11 hónapja
Szia! Vélemény egy „Személyautóstól” az autópályáért és az autóútért mi is fizetünk nyilván kevesebbet mi egy nagy szerelvénnyel de a szállítmányozó vállalatok nem jókedvükből közlekednek kamionnal. Hanem mert munkaeszköz. És véleményem szerint a hibás beállítás miatti birság túlzó! De az, hogy mennyi útdíjat kell fizetni a cégnek az teljesen mindegy mert a szállító cég nyilván nem ingyen viszi az árut és a szállítási költség a sofőr fizetése, az üzemagyag, az útdíjak, és a szerelvény elhasználódása, és valamennyi nyereségből tevődik össze. És ezeket a költségeket mindenki a végfelhasználóra terhelik tehát minden vásárló fizeti. „És mi nem előzhetünk” Két eset ami egy héten alatt történt: M2-es autóúton ahol ha jól tudom 70KM/h a megengedett sebesség kamionnal van egy 80-as korlátozás én 85-90 el közlekedtem óra szerint a kolléga kb 20-30 cm-re benne a seggemben de miért is? Mert rohan veszélyeztet ezzel engem, kb 1 perc és a kolléga előzésbe kezdett mivel kb 1-el ment gyorsabban mint én nem sikerült majd vissza vágódott mögém és refi kürt és mutogatás volt az eredménye. Ezt követően majdnem az M0-ánál két opció van jobbra azaz Megyeri híd vagy balra az M3 fel a pilóta ismét bevágódott mert ő is arra ment, így a kolléga mögé kerültem.(Mivel egy visszafordító következett ami személyautóval lazán 60KM/H-s így a kolléga 20-30 KM/H sebessége csigalassú a személyautóknak akkor én is villogjak és dudáljak mert feltart a lassú csiga? NEM kivárom és a M0-án lenyomtam mert ott meg jött az emelkedő) Nem értem mivel lett előrébb? Mire volt jó? A másik eset Budapest Váciút végig 60-as tábla egy 12T-ás kocsi a belsősávban 90-el repeszt és szorít le. Mivel én 60-al mentem el hagyott de ez már szerintem túlmegy minden. Ezeket a mutatványokat és pilótákat kár is lenne pénzbirsággal díjazni mert úgysem értenék, velük a szabályokat betartatni kell. Sajnos túl keletiek vagyunk ehhez a gondolkodáshoz. Max abból értenének ha a jogosítványuk ugrana, egy két hétre, hónapra és talán akkor. Ettől nem leszek túl népszerű de ez a véleményem! A videókat még a betanítós sorozat óta követem. Egy nem kamionos aki szereti ezeket a nagyvasakat.
Attila Horváth
Attila Horváth 11 hónapja
autosjog.hu/hibaztal-a-megyei-autopalyamatrica-vasarlasanal-es-megbuntettek-tudsz-korrigalni/
Attila Szilágyi
Attila Szilágyi 11 hónapja
Az van nagy fehér testvér, hogy szerintem nem tuti, el vannak túlozva ezek az összegek.. zéró tolerancia, szereti az állambácsi a pénzt, elvenni legalábbis a tisztességes munkásoktól, hogy elfizetőscsajozzák, tisztelet a kivételnek,politikusok között is van, vagy nem?😂
Roli
Roli 11 hónapja
Egyszer buntettek szerintem megegyszer nem fognak
SvonD678
SvonD678 11 hónapja
www.nemzetiutdij.hu/articles/article/potdijak
SvonD678
SvonD678 11 hónapja
Szia Laci! "Pótdíjmaximalizálás Pótdíjmaximalizálás akkor igényelhető, ha a jármű vezetője több alkalommal is abban a tudatban használja a díjköteles útszakaszokat, hogy járműve rendelkezik érvényes e-matricával, és ennek ellenkezője csak akkor válik számára világossá, mikor az első pótdíjfizetési felszólítást kézhez kapja. Ebben az esetben feltételezhető, hogy az első jogosulatlan úthasználat és az ehhez kapcsolódó „értesítés” kézhezvétele között hosszabb idő telt el. Ha ezért kettőnél több díjfizetés nélküli úthasználata keletkezett, az úthasználó (a jármű tulajdonosa vagy üzembentartója) a díjrendeletben meghatározott feltételek teljesítése mellett személyesen vagy írásban (papír alapon vagy email-ben) kérheti a tartozása maximalizálását legfeljebb két pótdíjfizetési kötelezettségre. Amennyiben nem a tulajdonos vagy az üzembentartó jár el, magánszemély esetén meghatalmazásra, jogi személy esetén cégszerű meghatalmazásra van szükség az igénylés benyújtásához. Aláírásra jogosult személy eljárása esetén ehhez az aláírási címpéldányt is be kell mutatni. A meghatalmazott személy adatainak egyeztetése céljából a személyes ügyintézés során mindkét esetben szükség van a személyazonosító okmányok bemutatására, írásban benyújtott kérelem esetén a személyazonosító okmányok másolatát is csatolni kell a kérelem mellé. A kérelem pozitív elbírálásának feltételei: A kérelem csak az első felszólító levél kézhezvételét követő 75 naptári napon belül nyújtható be írásban (papír alapon vagy email-ben) a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. levelezési/email címére vagy személyesen az ügyfélszolgálati irodák bármelyikében. A tulajdonos vagy üzemben tartó a korábbi szabályozással ellentétben naptári évenként több alkalommal is élhet a pótdíjmaximalizálás lehetőségével. A kérelmet a NÚSZ Zrt. 30 napon belül bírálja el, és a döntésről értesítést küld. A maximalizált, azaz két pótdíj összegének hiánytalan megfizetésére a döntés kézbesítését követő 30 nap áll rendelkezésre." Hülyén hangzik, elhiszem, hogy nyugaton van ami van, főleg Ausztriában, de itt ezek a jogszabályok. Az tény és való, hogy az országot megöli lassan a tranzit, qrva keményen kell fogni a témát. Ez van, nem tudunk mit csinálni. További jó utat, és hatóságmentest!
Sami Gy
Sami Gy 11 hónapja
Még annyit, hogy a "fellebbezés" minden esetben egy szembe helyezkedés a büntetéssel és az eljárással, (mivel az arról szól, hogy nem vagyok bűnös) ami jogilag más kategória és más procedúra mint pl. egy "méltányossági kérelem", amikor is nem a büntetés jogosságát kritizálom, hanem a büntetés minimalizálását kérem a lehetőségeken belül, elismerve a hibámat. Tehát lehet a fellebbezés helyett sok esetben egy méltányossági kérelem jobb eredményt szül.
Rajnai Tamás
Rajnai Tamás 11 hónapja
Napi minimum 9órás pihenőidőmből hiányzott 18perc... 170e-s nettó béremre kiszabott a kedves hatóság 120e Ft-os bírságot. Semmit nem mérlegeltek(előtte soha nem volt bírságom, 20éve vezetek). Nesze paraszt, fizessed!
Graman Norbert
Graman Norbert 11 hónapja
Elképesztő :/
Zoltán Kovács
Zoltán Kovács 11 hónapja
Szerb kamion 65-el ballag az M1-en, éjjel 1kor, minimális forgalom, megelőzöm sasfészek után. Igaz előzni tilos van ott. Persze hogy pont elkapnak. 10ezer+6pont.mondom a rendőrnek, ugye maga is látta hogy mennyivel ment az a gyökér, a válasz:van aki siet, van aki nem. 😎
Sandor Asztalos
Sandor Asztalos 11 hónapja
Szia!sajna ennyit kell fizetni és egy nap max 3szor tud megbüntetni mert 8orankent büntethet újból legalább is nekem ezt mondtak az autópályasok mikor ugyanígy jártam :)
Tamás Bartal
Tamás Bartal 11 hónapja
Ha fel vagy regisztralva a hu-gora ott van birsagriasztasi funkcio.
Csongor Kuzman
Csongor Kuzman 11 hónapja
Erdekes a dolog, engem csak az zavar, h a merlegnel ahol kotelezo bemenni tengelysuly meresre, miert nem szedtek ki es utasitottak volna, h allitsd at a tengelyszamot? Senki nem kockaztatja meg a buntetest. Amugy lebenyig kb 1400 huf a kulombseg 2 es 4 tengely kozott.
Tiger1981
Tiger1981 11 hónapja
Üdv Laci! Ment a Like! Hát az a véleményem, hogy ami sok az sok de sajnos Magyarország nem a tökéletességéről és az olcsóságáról híres!
Miklós Lukácsi
Miklós Lukácsi 11 hónapja
Csúcs hogy emberek azzal akarnak szerepelni hogy feltöltik a nyomorukat. Grat
Rob Sinclaire
Rob Sinclaire 11 hónapja
Ez a lehúzások országa...Én véletlen személyautó matricát vettem a kisteherautóra és mivel még át is léptem az éjfélt, simán kiküldték kétszer a bírságot. Nem voltak annyira sem hajlandóak, hogy egy büntetést elengedjenek és pótlom a különbözetet.
Zsolt Ganzler
Zsolt Ganzler 11 hónapja
A rendőrség ma nem több, mint pénzbeszedő osztag az élősködők eszközeként. Viszont azt sokan nem igen tudják, hogy ezek a pénzek, beleértve az adónkat először a nyugat zsebét tömi ki, utána az itthoniakét. Köszönjük eu. Én mindenképp beadnék fellebbezést az összeg mértékét illetően, bár valószínű a prémiumból nem fognak engedni. De legalább lássák, hogy azért nem csak úgy van ez. Hajdan volt nagyságunk mondotta, hogy gyáva népnek nincs hazája! De, azért a vágóhídra sem kell önként menni...Úgyhogy csak nyugi, ne hagyd annyiban, de lassú víz partot mos.
TheGJano
TheGJano 11 hónapja
Szia, Amennyire én tudom személyautóknál van Pótdíjmaximalizálás Pótdíjmaximalizálás akkor igényelhető, ha a jármű vezetője több alkalommal is abban a tudatban használja a díjköteles útszakaszokat, hogy járműve rendelkezik érvényes e-matricával, és ennek ellenkezője csak akkor válik számára világossá, mikor az első pótdíjfizetési felszólítást kézhez kapja. Ebben az esetben feltételezhető, hogy az első jogosulatlan úthasználat és az ehhez kapcsolódó „értesítés” kézhezvétele között hosszabb idő telt el. Ha ezért kettőnél több díjfizetés nélküli úthasználata keletkezett, az úthasználó (a jármű tulajdonosa vagy üzembentartója) a díjrendeletben meghatározott feltételek teljesítése mellett személyesen vagy írásban (papír alapon vagy email-ben) kérheti a tartozása maximalizálását legfeljebb két pótdíjfizetési kötelezettségre.
TheGJano
TheGJano 11 hónapja
Szerintem van lehetőség kamionoknál is erre hivatkozni. Hacsak nincs leírva a HUGO használati útmutatójában, hogy melyik csipogás mit jelent... www.nemzetiutdij.hu/articles/article/birsagtetelek A fenti linken el lehet bogarászni, de fizetni tuti kell és nem is kicsit. Én egyébként az Ungarische Autobhan Inkasso GmbH-Val vívok, de ez egy másik történet. Sok sikert!
Ivanov, Marcell
Ivanov, Marcell 11 hónapja
Ha beállítod a tempomatot Budapesten 180-ra és így mész Hegyeshalomig, akkor nem egy bírságot fogsz kapni gyorshajtás miatt, hanem annyit ahányszor lefotóztak az úton... Hiába követted el csak egyszer a gyorshajtást - ami 1,5 óráig tartott, többször fognak érte megbüntetni... Magyar jog...
Ivanov, Marcell
Ivanov, Marcell 11 hónapja
​@Tamas Stolmar Ok, akkor legyen csak 2km-es szakasz amin 2 traffipax is van (1 fix és 1 mobil) és 10 másodpercen belül készül két kép is... Szerinted jogos? Így már remélem érthető... És ezt jelen pillanatban semmi sem zárja ki, akár 10 méterenként is tehetnek kamerákat és akkor otthagyod a fizetésedet is egy gyorsítás miatt...
Tamas Stolmar
Tamas Stolmar 11 hónapja
Azért ez egy erős csúsztatás. Budapest és hegyeshalom között ki van rakva legalább 10 darab sebességkorlátozó tábla, azt mind megszegted!
Bolygóhollandi
Bolygóhollandi 11 hónapja
Én egy Fiat Fiorino puttonyos autóra, ami hivatalosan tgk, D2 helyett D1-es matricát vettem, nem tudtam, hogy azt kell, sokan benézik. A 10 napos matrica TÖK UGYANANNYIBA kerül, mégis jött a bírság, hogy rossz matricát vettem, fizessek. Azért, mert egy személyautó méretű üres dobozra nem teherautó matricát vettem. Gyönyörű.
Bolygóhollandi
Bolygóhollandi 11 hónapja
@szilagyi gabor biztos, hogy ugyanannyit fizettem, akkor lehet én 10 napost akartam, de a főnököm mondta az évest, és végül azt vettem. 3 éve volt, lehet, rosszul emlékszem.
szilagyi gabor
szilagyi gabor 11 hónapja
(Amúgy kétszer annyiba kerül, csak az éves matricánál egyforma az ár.)
gabor balatoni
gabor balatoni 11 hónapja
Az előzésre visszatérve teljesen egyetértek vele reggel 6 után ne előzzön egyik sem mert mire az egyik kamion megelőzi a másikat egy kétsávos úton addigra 150 m-re kocsisor van mögöttük! De legalábbis valamilyen féle szabályozás erre kell,mert az egyik kamion megy 89 a másik 90-nel és már előzni akarják egymást?
Jonathán Róbert Németh
magyarba sajnos nagyon nagyon megy a kabzsisag. hazamegyek angliabol es leesik az allam h az esetek 80% ban milyen lehuzo rohadt kereskedok vannak. sokszor kulfoldrol rendelek eppen ezert...
Zoltán Desics
Zoltán Desics 11 hónapja
Lacika!!!! Ez Magyarország!! Miért vagy ezen meglepődve???? Fizetni kell ennyi az egész!!!
József Szűcs
József Szűcs 11 hónapja
Akkoriban nem egész egy órám hiányzott a kártyáról (máig sem értem, hogy hogyan), úgy kb. 6 éve, tev. igazolóm meg nem volt, mert előtte és utána (az már csak fél év volt, mert kerestem más munkát) sem volt soha ilyen hibám. 800.000 Ft-ról indult. Aztán méltányossági kérelem, megalázkodás egy huszon éves fruska előtt (már akkor a lányom lehetett volna és ne értsétek félre, az nem az ő hibája, csak ahogy viselkedett), így lett a vége 280.000 Ft. No ezért hagytam abba fél év múlva és vissza sem ültem többet, pedig a mai napig hiányzik.
Istvàn Galambos
Istvàn Galambos 11 hónapja
Tegnap én is megkaptam...3 jogosulatlan úthasználat.... Ártándi határ....150.000, 80.000, 40.000 ft bírságok.... Mindről fotók....és mindegyik alkalommal az ország belsejében történt a jogosulatlan úthasználat... Csak azt nem értem hogy ha az előtte illetve az utána lévő kameráknál működött a fedélzeti egység akkor ezt a rendszerhibát miért nem törlik.... Ráadásul olyan beépített készülék van a kocsiban amit nem is látok!Tehát ha nincs jel vagy internet kapcsolat akkor azt nem is tudom.... Egy szónak is száz a vége;A rendszer sz*r... Csak kérdem én hogy mindenegyes ilyen"üzemzavar" büntetést húz maga után.... Mert ha pl.hibáztam és az alkalmazásban nem állítottam át a tengelyek számát akkor jó elismerem a büntetés jogosságát épp emberi ész által felfogható bírság összeg esetén... Ui.a bírságoló rendőr elmondása a szerint az utidìj bevétel 60-70%-át be KELL szedni bírságként is...a költségvetés ig, van kalkulálva.... Undorító rendszer....
Norbert Kiss
Norbert Kiss 11 hónapja
Fel a fejjel, semmi remény. A 81esre tervezte meg az utat a Hugo az M19 helyett Győr-Nagykáta viszonylatban az M1-ig. Bábolnánál észrevettem, megvettem az M19-re is. 165eft... A rendszám egyik karakterét nem vette be a gép. Simán elfogadta a magyar rendszámot 5 karakteresnek. ABC123 helyett AB123nak. Megvolt minden papír, rendszámra szóló üzemanyag kártyával lett kifizetve, ott is látszott a teljes rendszám, azon az úton mentünk, amit kifizettünk, nem történt semmi "kártétel" a Núsz felé. 165eft...
jojartjozsefable
jojartjozsefable 11 hónapja
Ja és a végén már 6 tengelyt fizettem +bírság....... 😠
jojartjozsefable
jojartjozsefable 11 hónapja
A fellebezésnek nem sok értelme van😪
jojartjozsefable
jojartjozsefable 11 hónapja
Át érezem😪😪😪
jojartjozsefable
jojartjozsefable 11 hónapja
Fellebeztem, le szarják. Úgyan ez a szitú. 4 tengelyen gurultam, két tengelyre állítva. Észleltem és meg vettem mobilról a 4 tengelyt! És ennek ellenére meg vágtak😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
jojartjozsefable
jojartjozsefable 11 hónapja
Ezt én is meg szoptam kétszer😪😪😪😪
Don Pocok
Don Pocok 11 hónapja
itt kommunizmus van, kell nekik a pénz, hogy jól éljenek......
Don Pocok
Don Pocok 11 hónapja
@Sándor Csupor NA EZ AZ! a kommunizmusban, nem volt akkora kommunizmus MINT MOST O,o azért mert valamit máshogy hívnak, az még nem biztos hogy más.....
Sándor Csupor
Sándor Csupor 11 hónapja
Milyen kommunizmus, már nem a Kádár rendszerben élünk!
Zoltán Rokonál
Zoltán Rokonál 11 hónapja
Szia Laci!Sajnos ez Magyarország ezért gondolkodom,lépek a szomszéd labanciába.A szart is kifacsarják az emberekből papolnak a jogállamiságról.??!!
Botond Goffa
Botond Goffa 11 hónapja
Kis dobozos 3,5t alattira vettem~> D2 | valamennyi olyan gépkocsi, amely nem tartozik egyéb díjkategóriába, és külön jogszabály alapján nem minősül útdíjköteles gépjárműnek. (Ha a gépjármű forgalmi engedélyében, a J (Járműkategória) mezőben N1 besorolás szerepel, akkor az adott jármű - a szállítható személyek számától függetlenül - D2 díjkategóriába tartozik.) És ez lett belőle 15 papír és rengeteg időráfordítással... D1 | motorkerékpár / legfeljebb 3,5 t megengedett legnagyobb össztömegű, max. 7 személy szállítására alkalmas személygépkocsi és annak pótkocsija ...mert azt gondoltam én amatőr ,h egy Ford zárt dobozos kisteher az teherautó! Hála a magyar fogalmazásnak kétszemélyes teherautó 3,5t alatt! ,Viva Las Vegas’
Senki Sem
Senki Sem 11 hónapja
Ebben az országban mindent lehet legálisan, hiszen törvényeket is az emberek kizsákmányolására, kifosztására szabták. A kormány szándékosan lopja meg a sofőröket azzal, hogy minimálbérre bejelentve dolgoznak sőt, még tesz is érte, hogy ez így is maradjon. Ha már a nyugdíjat is jövedelem alapján számolják, akkor ez szándékos, aljas kifosztása a magyar gépkocsivezetőknek! Szégyen, hogy ezt nyíltan megtehetik a társadalom felháborodása nélkül.
Tibor Balog
Tibor Balog 11 hónapja
Én 1 parkolást néztem be német fronton 750 000ft
fefe eeere
fefe eeere 11 hónapja
Magyarország nem azért van kitalálva,hogy te jól érezd magad benne....majd mások jól érzik magukat.
Fejű Híres
Fejű Híres 11 hónapja
Ez nem Németország !!! Előzésről meg annyit hogy az a elgondolkodtató hogy elősször a kúltúra kell aztán az előzés !
Kevin és Levente
Kevin és Levente 11 hónapja
Amúgy nagyon jó videid vannak
Kevin és Levente
Kevin és Levente 11 hónapja
Szia Lacika azt akarom mondani hogy én is kamionsofor szeretnék lenni amúgy 24 éves vagyok
András Szabó
András Szabó 11 hónapja
A helyedben már családostól kiköltöztem volna nyugatra, és vissza se néznék! Sajnos nincsenek jó lehetőségeim külföldön, de ha nem x órában mosogatni kéne kimennem (most mondtam valamit), akkor már most mennék, de így is gondolkozok. Egy szó mint száz, egy kis tolerancia, egy kis engedékenység már azért is jó lenne az államnak, mert kevesebben választanák a feketegazdaságot. Csak ennyit kellene átgondolni a szabályalkotóknak. Nem mellesleg a szabályok egyszerűsítése, vagy ahogy nyugatabbra csinálják ha már nem is tudtad követni a dolgokat, de utólag elmagyarázása levélben, hogy hogy is kellett volna rengeteget segíthetne. Eleve a közhangulat, a morál változna. Állítólag az apeh (nav) nem büntet elsőre, csak "elmondja" hogyan kellene, és ad lehetőséget a javításra. Ámen! Én egyelőre csak olyannal találkoztam a családunkban, hogy a navnál kerülte el egymást két nyomtatvány amit beadtunk teljesen szabályosan, és ezért volt zűrzavar utána. Mindenesetre mi nem kértünk ezért az apehtől büntetésfizetést, pedig elég sok stresszt okoztak.
Kovács Gábor
Kovács Gábor 11 hónapja
Ennek az országnak a legjobb és egyben a legnagyobb törvényes rablása: 1. online pénztárgép, 2. ez a Hu-go, sajnos szgk-ra is csak 60 perced van észbe kapni és 3. dohány és még van egy, az alkoholos italok lesznek
Ladislav Beke
Ladislav Beke 11 hónapja
Mindig át kell állítani,erre törvény van,ezt minden rend{őr paragrafussal szignálja
richard vincze
richard vincze 11 hónapja
Nincs értelme fellebbezni! NEM ENGEDIK EL!!!! Személy autónál van értelme ott engednek belőle! Teherautónál SEMMIT NEM ENGEDNEK EL!
Jozsef Fekete
Jozsef Fekete 11 hónapja
Ha jól tudom Ausztriaban 240 euró a bünti a tengely szám miatt!?
Jozsef Fekete
Jozsef Fekete 11 hónapja
Esetleg web eye v más nyomkövető programra nem lehetne rá tenni az ut díj fizetést tenni?
Gábor Répássy
Gábor Répássy 11 hónapja
van rá megoldásunk irj rám gabor.repassy@autosecurit.hu
Bela Gabanyi
Bela Gabanyi 11 hónapja
Az országban levö törvények érvénysek! Ha az autopályán mész ott bizony elözik egymást a kaminok, de elég keményen!
Janos Toth
Janos Toth 11 hónapja
Sajnos ez így van. Sőt tudomásom szerint nyolc óránként újra megy a bünti. Kár időt pazarolni a fellebbezésre. Nincs értelme. Tengelysúly mérésnél ami az út szintjébe van beépítve, ugyanez a helyzet. Hiteles mérlegen rakodsz, össz súlyod 39.700 kg. Ők mégis 40.100 -at mérnek. Ötvenezer bünti. Ja és nem utólag tankoltál ! Rakodás elött már megitattam a lovakat. Kedves Laci ! Ez Magyarország. Bármit dugtál te vagy a hunyó.
Tamás Bíró
Tamás Bíró 11 hónapja
bpiautosok.hu/video-magyar-modra-szetbuntettek-a-vlogger-kamionos-st22-lacikat-allitja-ezert-nem-kamionozik-belfoldon/?fbclid=IwAR2THdrfPZBXrVCEIpEDT6XHIg7zUL_yEIrA21Nu4KKTLvUnL1MrJqDkhyM
zselatyne
zselatyne 11 hónapja
Ha egy két sávos autópályán előz egy 85tel menő kamiont egy 90nel menő, az csak torlódást okoz. Így 1,6 m-rel tesz meg többet másodpercenként, a.biztonságos előzéshez meg kell legalább 30 méter. Az kb. 20 másodperc. Az autósok nem keresnek (általában) pénzt az autópályán haladással, a kamionos is, bennr van az árban az úthasználati díj. Szerintem jogosan van előzési tilalom napközben.
Attila Györök
Attila Györök 11 hónapja
A másik szempont, mennyit nyom egy kamion? Mindig azt mondják, hogy 40 T ne gyere ki elém. Szóval kb 20x nehezebb egy kamion. 10x jobban terheli az útburkolatot ugyanazon a felületen mint egy személyauto.
Tamás Gurman
Tamás Gurman 11 hónapja
2040 valaki?
Ricardobayes
Ricardobayes 11 hónapja
Belőlem már biztos nem húznak le többet, mert leléptem Spanyolba!
Illés Róbert
Illés Róbert 11 hónapja
Kiszámlázzák simán.
Robert Fai
Robert Fai 11 hónapja
Ha jól emlékszem említetted korábban, hogy DAS-os vagy, én konzultálnék velük esetleg, hátha tudnak valami megoldást. Szerintem is aránytalanul magas a bírság összege, nem hagynám annyiban. Üdv.
Csaba Varga
Csaba Varga 11 hónapja
Én mikor már megláttam a címben a 171e Ft-ot, már tudtam hogy útdíjfizetés lesz. Amúgy ha tudja a rendszer hogy hány tengelyen jársz, akkor miért nem az szerint megy az útdíj fizetés? pudvaország...
Tamas Stolmar
Tamas Stolmar 11 hónapja
Azért mert nincs az összes útszektor lefedve. Szúrópróba szerű ellenőrzés van. És ez magyarország, ha nem lenne ennyire szigorú a büntetés, akkor mindenki ezzel szórakozna, hogy 2 tengelyt ír be a 6 helyett.
Laszlo Hoffer
Laszlo Hoffer 11 hónapja
5 eve utolag vettem meg az utdijat es 165e lett a birsag ami 8 orankent kiszabhato 2x165e lett a birsag nem tudtam fellebezni.Osztrakban pedig 1 tengelyen volt ott napi 120euro lett a birsag. Ott 3 napig hasznaltam ugy. Azert a ketto kozott van nemi kulombseg...
Pityusz
Pityusz 11 hónapja
Szerintem nincs értelme fellebbezni , mert csak elhúzzák az eljárást és csak annyi fog történni hogy felfüggesztik az eljárást. Ennyi ez Magyarország
Mária Kocsis
Mária Kocsis 11 hónapja
velem az történt, hogy elírták a rendszámot, nem vettem észre... jöttek a büntik. ìrtam levelet, elnézést kértem , és 1490 ft -ot kell fizetnem, a sok sok 10 ezer helyett :) ìrjatok , kérjétek a javítást...
József Pesti
József Pesti 11 hónapja
Szia Laci! Nem tudom, hogy teherautós berkekben hogyan működik de nekem pozitív tapasztalatom van! Hat hónapig jártam megyei matrica nélkül a motorommal, mert úgy emlékeztem, hogy az autóéval együtt meg vettem, de nem. A lassú adat feldolgozás miatt 6 hónap múlva jött az első csekk, akkor döbbentem rá nincs megyei jogosultságom. A fellebbezést követően maximalizálták a büntetésemet és a 26 helyett csak 3 pótdíjat kellett befizetnem. Szerintem van érdemes fellebbezni. Jocek
fpeter01
fpeter01 11 hónapja
Sima autós sebességtúllépés 30k Ft-tól kezdődik. (a havi fizetés ötöde) Ausztriában kb. 10k Ft, Lengyelországban 5k Ft.
Én egymagam
Én egymagam 11 hónapja
Lincselő gyilkost kedvezménnyel és dicsérettel engednek ki a fegyházból. De ha pénzről van szó, azt az utolsó fillérig be kell fizetni. Üdv Magyarországon.
Peti360
Peti360 11 hónapja
Nem akarok hülyeséget mondani, de azért fuss vele egy kört. Tavaly mikor megvettük az első nyergest (csak 18t-s autóink voltak előtte), megszokásból rossz tengely szám lett beállítva és nekünk is jött a bűnti, de egy kérelemmel megoldodott a dolog. Bár jobban belegondolva, lehet, hogy elöszőr jött a hu-gotól egy figyelmeztető mail és utána egyből korrigáltunk azért sikerült viszonylag fájdalom mentesen elintézni a dolgot. A lényeg, hogy egy próbát megér a fellebezés, legrosszabb esetben a részlet fizetési kérelmet mindig megadják és akkor kevésbé fáj befizetni ezt az összeget.
Attila Attila
Attila Attila 11 hónapja
Szia! Ausztriában automata utdij fizetö boxal mentem. Megállitott az asfinangos hogy egy kapunál nem fizettem dijat. Mondtam hogy automata nem töltögetös,lehetetlen szerintem. Azt mondta,biztosan leesett,eltakarta a kávéfözö stb. 260 Eu büntetés. Fellebbeztünk teljesen süket fülekre talált. Pedig az elötte és az utána lévö kapunál rendesen levonta a dijat. Ennyit a toleranciárol meg a korrektségröl.
Gyuri Dóra
Gyuri Dóra 11 hónapja
Szia Laci. Sajnos Mentalitásban fényévekre vagyunk Nyugat-Európától. 12 napig voltam vendégségben Eindhoveben és a 12 nap alatt egyetlen rendőrautót láttam csak, azt is az iskola előtt. Itt szinte minden a netto lehúzásról szól. Sajna ez van és szerintem ezt Te pontosan tudtad akkor, amikor eldöntötted( megjegyzem: nagyon helyesen), hogy nem itthon fogsz dolgozni. Mindenesetre tanulságos anyag, bár kissé drágára sikeredett, azért köszönjük.
Gábor I
Gábor I 11 hónapja
A NÚSZ mindig is egy fillér baszó, pénzzel lehúzó, semmilyen emberi hibát nem elismerő vaskalapos szar volt és az is lesz. Fellebbezhetsz, de el fogják utasítani.
Pákozdi Attila
Pákozdi Attila 11 hónapja
:( Ez nagyon szomorú, hogy itt tartunk... szerintem teljesen jogos a felháborodásod Laci és mindazoké akik netán beleszaladnak egy vétségbe. Én tavaly kaptam egy 50 ezres bírságot az NAV-tól, mert az egyik hónapban elmaradt a 0-ás bevallásom... (persze, hogy azzal takaróznak, hogy kiküldték a figyelmeztetést... meg miegyéb...) nyilván itt is a csaló ügyfél a hibás... :( sajnos ez egy ilyen ország... ezek után csodálkoznak, hogy igyekeznek kifelé az emberek... Fel a fejjel Laci! Sok sikert kívánok!
Csongor Farkas
Csongor Farkas 11 hónapja
Nem vagyunk bunozok, MAGYARORSZAG😬
Gergely Varju
Gergely Varju 11 hónapja
Lehet fellebbezni, lehet méltányosságot segíteni, és jó eséllyel a DAS-t is igénybe lehet venni. DE... Divat itt panaszkodni, hogy egy trafipax itt mennyivel drágább, mint Németországban. Az ember megnézi az adatot, a bemondott olcsó német bírság kapcsán kiderül, hogy az olcsó bírság tényleg olcsó, csak olyan mértűkű gyorshajtásért adják, amiért itt nincs is bírság. Amikor már itt is van bírság, az már ott is drága. Mivel ott kisebb dologért is könnyebben megfognak, van nyilvántartás, könnyen látják a trendet, kiszűrik a trükközést, ezért ott sokszor mehet az aprópénzre való büntetés, a figyelmeztetés, mert abból is tanulnak, a trükközőket megfogják. És olyan a közlekedési morál, fizetési morál, hogy ez bőven elég. Nálunk: Piszok sok szabálysértés, sok más marad büntetlenül, észrevétlenül, viszont, ha valakit megfognak, akkor olyan mértékű a büntetés, hogy az "két esett között minden szabálytalanságot lefedjen". A ritkábban hibázó kamionost szignifikánsan olcsóbb legyen alkalmazni, ha valaki tanul belőle és fél millió km-re jut egy bírság, akkor ennek a tonnakilométerenkénti költsége elenyésző, viszont tanulsz is belőle. Ez a vállalkozást érinti, kérdés mennyit lehetne amúgy keveset kereső sofőrre ráterhelni, mert arra van külön korlátozás.
Elek Tom
Elek Tom 11 hónapja
Ez a videó felér egy gyomron rúgással . Nehéz elhinni. És még csodálkoznak hogy juj nincs elég kamionos .
Seishin HUN
Seishin HUN 11 hónapja
bezzeg ha suv-bmw-mercivel 4piroson mész át elgázolsz 2 gyalogost sem kapsz ekkora büntetést mint azért hogy egy fostos tengelyszámot elfelejtettél beállítani, jah és jut eszembe nem arról volt szó hogy ezek a csoda 1600milliárd forintba kerülő VEDA rendszerek AUTOMATIKUSAN megtudják számolni hogy hány tengelyen van a kamion és mekkora súllyal közlekedik? azért hogy ne kelljen állítgatni manuálisan a tengelyszámot ezért kapott az állam 1300milliárd forintos fejlesztési támogatást... azt nocsak csaknem tudják mi a helyzet
Tamas Stolmar
Tamas Stolmar 11 hónapja
Semmi köze a védának az útdíjhoz. És szerintem súlyt sem tud mérni.
Spoiler Alert
Spoiler Alert 11 hónapja
Szia Laci, először is leszögezném, hogy maximálisan egyetértek veled abban, hogy büntetést így nem lehet intézni. Szomorú, hogy így bánnak azokkal is akik tisztességesen próbálják betartani a szabályokat. Az előzés témájában viszont nem értek egyet. Angliában vezetek, és a tököm kívan a sok kamionossal akik pofátlanul kirántják a 29 tonnást a kétsávoson úgy hogy fittyet sem hánynak a többi járműre majd 3-5 percen keresztül feltartják a forgalmat. Ilyen szempontból teljesen egyet értek a magyar szabályzattal. És örülnék ha például a 303-ason tilos lenne az előzés kamionokkal. Kiváncsi lennék a véleményedre ha jól értesültem Angliában is vezetsz.
Csokigta
Csokigta 11 hónapja
Az igen Magyarország így szeretlek, vannak ám árak, engem is meg büntettek nem rég egy kis fasságér, be fizettem, de ha 4 hónapon belül nem látom az utak, hogy javúlnának, meg ilyenek, akkor ideges leszek, mert remélem ez a pénz nem a kurva stadionokba megy be, meg az új rendőrautókba!!
Károly Szenes
Károly Szenes 11 hónapja
Nem magyarázkodni akarsz, de mégis azt teszed. :-( A svájci függönyös eset amiért 460 frankot (kb 145e Ft) fizettél hmmm és az a minimum volt ahogy emlékszem. :-P Egy függöny miatt. :-P Plusz a nem régi úgyszintén svájci eset amit elmeséltél 700 frankos (kb 220e Ft) büntetés mennyivel lett volna jobb, mert nem mindenki svájci fizut kap szóval. . . Ott nem nagyon szidtad a rendszert úgy, mint ebben a videóban. :-D Vagy ott nem állja meg a helyét a jó hibáztál fizesd ki . . . Abból mit tanult az illető? Ugyan annyit mint te ebből. :-D Akkor legyünk korrektek, mert semmit. Szóval nem csak idehaza van ilyen. :-P Amúgy pedig a rendszer nem tudja azt megkülönböztetni, hogy csalni akarsz vagy elnéztél valamit és azt ugye tudjuk, hogy sokan szeretnek csalni és még többen magyarázkodni ha lebuktak, hogy miért történt úgy ahogy. . . Hibáztál kifizeted ugyan úgy, mint ahogy külföldön. Külföldön se megy másképp. :-D
Tamas Stolmar
Tamas Stolmar 11 hónapja
@st22lacika A hibás rögzítésen életek múlhatnak, kár hogy az olasz szarik rá! A függöny tényleg köcsögség volt, igazi magyar,román jellegű lehúzás. Az útdíjas csalás nálad nem áll meg, de más magánzó ezen is próbálkozna.
st22lacika
st22lacika 11 hónapja
a függöny egy lehúzás volt, nem is értettem vele egyet. a rögzítés érthető de ott ugye a rakodónak kellene ugy pakolni akkor lehetne rögzíteni de az olasz szarik rá. az a videó arról szólt. hogy lehet az útdíjjal csalni ha ott a kamera? minek csalni ha a sofőrnek nincs belőle pénze? nekem is 100%ban fizetik. miért nem büntet 30 ezerre? minek 171 ezer? ha első alkalom 30 a második mint visszaeső 60 és így tovább azt mondom oké, de egyből ennyi ugy hogy fizettem is... akkor adja vissza azt amit befizettem, hisz ő úgy vette hogy én nem is fizetek. jaaa, azt nem. komolyan ez igazság szerinted?
János Táczi
János Táczi 11 hónapja
ez neked sok? én szlovákiában egy meghibásodott szivargyújtó aljzat miatt fizettem 300 ezer ft-nyi eurot, és még autópályára sem mentem.. csak komáromtól léva felé 20 km-ert a bundeszen.. ez van sajnos, minden országban a kamionosokat húzzak le, mert azt hiszik mindenki gazdag.
Ágota Lehoczkiné Szolláth
Áldás legyen útadon!
László Sőre
László Sőre 11 hónapja
Ausztriában is ugy müködik a dolog ahány kapun átmentel és nem fizettél az asfinag bevasalja a dijat plusz szorzokal.Amugy nem értelek hogy miért vinkodsz.Azt mondod rutinos vagy most fizetsz amennyit fizetsz legközelebb majd a tengelyeket beállitod.A német igen az elsö hibádat ugy olcson megszámitja ha a tengelyt rosszul állitot a fedélzeti gépen.Ha tovább olvasod a német büntipapirt a következö hibád az már mondjuk ugy rádgyujtja a házat és az magyar pénzben sem piti.Jo utat.
laszlo simon
laszlo simon 11 hónapja
Miért lepődtök meg? Meg vagy sértődve? Magyarországon a rendőrség és a tűzoltóság éves költségvetésébe előírt tétel a bírságok összege. Tolvaj kormány, tolvaj kiszolgáló rendszere.....nem kell rájuk szavazni 4 kg krumpliért b+. Főztétek, egyétek. Az pedig, hogy egy mondatoddal gerjeszted a feszültséget a fuvarozók és a személyautósok között csak azért mert beleszaladtál egy büntetésbe, elég primitív gondolkodásra utal. Hol az összefüggés? És igen, örülök, hogy 40 tonnás kamionok nem előzgetik egymást az autópályán, miközben mezítláb vezetik és XBOX -nak a fedélzeten...
Sándor Csupor
Sándor Csupor 11 hónapja
Nem kell rájuk szavazni, akkor kire szavazol? Szerinted egy másik Párt jobb lenne?
Bigiee Boy
Bigiee Boy 11 hónapja
Fellebbezhetsz és talán megítélik , de fizetési határidőn belül be kell fizetned, különben kamatozik . ha megítélik hogy neked van igazad (kicsi az esély) akkor visszautalják. (tudod ez ilyen Hungarikum országimázs meg ilynek.)
Erika Dósa
Erika Dósa 11 hónapja
Sajnos nálunk fizetni kell mint a katonatiszt. Semmilyen tolerancia nincs.
Zoltán Tóth
Zoltán Tóth 11 hónapja
Felebbezni nem érdemes nem engednek semmit.Én is jàrtam így nekem 2 szer küldte ki a bírságot tengelyszàm helytelen beállítása miatt.Azert is büntet ha nyomkövető készülékről működik az úthasználati és esetleg rendszám csere történik,a készülék szedi a pénzt le,de a kamera azt látja hogy az adott rendszám nincs a rendszerben.
Zoltán Tóth
Zoltán Tóth 11 hónapja
Szia.A bírságot 8 óránként szabják ki újból.Tehat 24 óra alatt 3 szor büntet meg.
Hun Anubis
Hun Anubis 11 hónapja
Ha ugyanazért a szabálytalanságért több bírságot is kapsz egyszerre, akkor lehet kérvényezni, hogy csak az egyiket kelljen kifizetni. Legalábbis gyorshajtásnál régebben volt ilyen, nem tudom most is van-e. A másik, fellebbezni talán felesleges, esetleg a bírság csökkentését érdemes kérni, hátha.
Attila Horváth
Attila Horváth 11 hónapja
Én Németországban élek és Szlovákiából jöttem. Német max. Bírság 680euró míg a szlovák max. Bírság 798 euró. A németeknek van joguk figyelmeztetni bírság nélkül míg a szlovák rendőrség min. 15euró bírságot kiszab. Hát ez van egy olyan keleteurópai országban ahol 450eurót kerestem és itt Németországban ahol a Többszörösét!!
Béci FRASE
Béci FRASE 11 hónapja
1. Fellebbezd meg. 2. kérj méltányosságot. 3. írd meg mi lett a vége. 4. ha csak befizeted, és "elismerem, de.." ennyiben hagyod.,. akkor.. nincs miről beszélni! Ha tudod, hogy igazad van, ne hagyd ennyiben!
Béci FRASE
Béci FRASE 11 hónapja
@lessik28 ezért kell menni utáná!
lessik28
lessik28 11 hónapja
Sajnos az igazság és méltányosság senkit sem érdekel.
tamás vargacz
tamás vargacz 11 hónapja
Bár személyautóval, benéztem a felhajtót, a 0-ásról felmentem az M1-re. Rögtön kapcsoltam, de nem akartam visszatolatni, mert veszélyes. Mindjárt a legelső lehajtón le is jöttem. Nem volt célom felhajtani, mert még kerülnöm is kellett, mert Biatorbágy belváros volt a célom. Nem használok autópályát, nem vagyok ismerős se a környéken. Na ezt mind leírtam nekik,hogy tekintsenek el a büntetéstől. Még csak választ se kaptam.....
Következő
1 Millió ft levonás.
58:28
Megtekintés 858 E
700 Frank svájci bírság
12:40
Megtekintés 125 E
Megbüntettek Németországban
11:38
Az utolsó út
40:34
Megtekintés 238 E
Truck driver in rotterdam
32:01
Megtekintés 527 E
The Best Car I've Ever Driven
9:06