Sötét

Hazaküldtek a Transkona-tól. Önkéntes karantén 

Feliratkozás
Megtekintés 109 E
96% 1 055 34

00:00 Bevezető
00:34 8 hétig voltam kinn. Nincs munka
01:02 Kaptam egy igazolást + térkép
01:33 Kivett a német vámos
01:50 Kivett az osztrák vámos
02:11 Magyar határ
02:18 A feleségem sem megy dolgozni. Önkéntes karantén.
02:39 Mekkora a telek ahol van a házunk.
02:28 Ez következő 1 év terve. Bontunk mindent.
03:40 Konditerem + medence + terasz
04:20 Ez nem az én világom...
04:47 Magaságyás, hobbi kert.
05:33 Sövény, díszkert + favágás, kertrendezés.
06:30 Figyeled, ezt én gazoltam ki :)
06:55 Ez a kert terv.
08:00 Nyár végén favágás. Szőlő is ki lesz szedve
08:40 Ez mind le lesz takarítva. Ez a cél.
09:00 Elkezdtem edzeni, és szigorú diéta.
09:38 Hogy gazol a városi gyerek? :)))
10:35 Én fogom építeni...

Autók és más járművek

Közzététel:

 

2020.máj. 2.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
Solid Nigga
Solid Nigga 7 hónapja
DO Dornbirn Vorarlberg Austria 🇦🇹
Dr. Scarface
Dr. Scarface 7 hónapja
Szegény Laci bácsi hazaküldtek nincs munka....reméllem becsődölsz nagyon okosnak hiszed magad, azért csalod az áfát....
TheGJano
TheGJano 7 hónapja
Szia, Ez a személyigazolvány lefénymásolás mennyire áll meg a GDPR szerint? Tudom, hogy kár vitatkozni és csinálja csak de ez olyan mintha pénzt fénymásolnál nem? Van pár sztorim ebből fakadóan... 🙂 Sok sikert a kerthez!
rudolfo291
rudolfo291 7 hónapja
Nagyon kár azokért a fákért meg a szőlősért ! Nagyon hálás dolog nyáron márcsak azért is mert hűvőst tartanak! Aztán meg oxigént termelnek! A tuja fák nem termelnek oxigént és túlságossan vízigényessek! A kavics csak a hőt adja ki magából nyáron,csupaszság érzetet nyújt! Ezek a dolgok amiket megakarsz szüntetni pont a kertes ház lényegei !Ez olyan mintha a nyolcadik emeleten átalakitod a lakást malac óllá meg csirkét nevelsz! Elnézést kérek nem sértegetni akarlak,ez csak egy vélemény! Üdv
Zoltán Józsa
Zoltán Józsa 8 hónapja
két hete nincs videó, remélem minden ok
Tamás Ábrahám
Tamás Ábrahám 8 hónapja
Jo nézni a videoid nagyon jók te vagy a kedvencem...))!!$$$
Tamás Ábrahám
Tamás Ábrahám 8 hónapja
Nagyon szép ...))!!!
ms87yen
ms87yen 8 hónapja
Rovid volt ez a karanten 😃
Rrr Bbb
Rrr Bbb 8 hónapja
szájmaszk megvédett a vírustól? jó vicc, olyan áltudományos. a szervezetnek szüksége van minél jobb minőségű levegőre is. Szájmaszkal mit lélegzel be? elhasznált, szervezet számára szükségtelen (nem építő) levegőt. Szájmaszk ( normál anyagú) 1 perc után kuka, mivel megtelik belülről (arc, száj, orr felől) és funkcióját veszti, és védelem helyett pont az ellenkezőjét csinálja, pont azt amik ellen védekeznétek. Szenes szűrős maszk kb 40-45 perc azt vége Egészséges immunrendszer pedig hosszú évekig, minél egészségesebb annál hosszabb élettartam. 🤔
Rrr Bbb
Rrr Bbb 8 hónapja
olkt.hu/a-vilagtortenelem-legnagyobb-atverese/
Norbert Christian
Norbert Christian 8 hónapja
Helló, akarnám kérdezni hogy milyen invertort használsz? Már mint hogy tőlsed a laptopot meg hogy xboxozál.
István Merényi
István Merényi 8 hónapja
Gyönyörű kertetek van!
Monster Dog
Monster Dog 8 hónapja
Házas videó is lesz még így karantém alatt?
Boldizsár Hajas
Boldizsár Hajas 8 hónapja
Szia Laci! Szerintem a szilvat ne szedd ki, igen tudom hogy nem szereted, de nagyon finom lekvárt lehet belőle csinálni, és a lekvárt jó áron el lehet adni, ezáltal plusz bevételt is lehet szerezni
László Baksa
László Baksa 8 hónapja
Hajrá Laci ! Csináld meg.Legalább olyan lesz amit szeretnél.😉😉
fa kalap
fa kalap 8 hónapja
A sárga Mercedes Actros is itthon van Győrben a Trankona-s póttal együtt.
István Szabó
István Szabó 8 hónapja
Tetszenek az ötleteid Laci, már várom hogy lássam ahogy készül. Sok örömet Nektek az új fészekhez! Kis "lacika" tervben van már?
Róbert Hegyi
Róbert Hegyi 8 hónapja
Szép lesz biztos, de ha én ilyen mérvű átalakítást akarnék a házon is és a kerten is, akkor megfontolandóbb lett volna üres telekkel kezedni, és új házat felhúzni, a bontások helyett. Ennyi mindent elbontni, átalakítani sem olcsóbb, és pláne nem gyorsabb, mint nulláról kezdeni. És lehetett volna modern parasztház is. Persze most már mindegy, csak mondom.
Bárónő Kamion
Bárónő Kamion 8 hónapja
Hajrá Lacika,követem a tanácsaid és bejönnek!Én 4 éve tolom a szekeret egy Mercit!Király vagy
Tamás S
Tamás S 8 hónapja
Laci, egyé má szilvát. Laci, ne vágd ki, Laci ne bontsd el, Laci legyen eszed, Laci te hallod e, Laci , a pálinka jó, Laci a kavics rossz...összefoglalva
Krisztián Szabó
Krisztián Szabó 8 hónapja
Ne dolgozz már ennyire Lacika hol van az új videó??? 😉👍🍀🌴🌳🌲☘️🍃💯
árpád váradi
árpád váradi 8 hónapja
László,úgy látom,hogy a nyugati kulTURHA mintáját követed.Sajnos! Ami éppen össze omlóban van! Nem látod? nem tapasztalod a saját bőrödön?. Hol többnyire csak a szemnek szól,de lelketlen,élettelen.(Tisztelet a kivételnek)Mondom ezt tapasztalatból,tíz évi nemzetközi kamionozás után.Hisz pont ennek negatív hatásaként kényszerültél,most haza. Ma holnap nem lesz munkád,s te és sokunk nélkülözni leszünk kénytelenek.S te azon agyalsz,hogy kiirtod azt amire majd,oly nagy szükséged lesz a nagy ínség,éhezés idején? Badyterem? Csak a test erősítésre jó,hol marad a lélek,s a szellem társulása.Lelketlen,eszetlen elmére vall ki egészséges szép szőlőt,szilva fát akar kiirtani.Most mikor itt állunk a Tűzözön küszöbén.Mikor nincs eső,nincs hó,kiszárad a Duna,égnek az erdők,stb. NEM AJÁNLATOS! A földanya megbüntet érte,ha kiirtod a gyermekét,idétlen,HASZONTALAN dolog miatt!!!( Szomszédom figyelmeztettem,mikor ugyan idős,de egészséges termő mandulafának nekiugrottak láncfűrésszel.Kértem,sőt könyörögtem neki,hogy ne tegye,mert,még él és ontja a gyümölcsöt! Ugyanakkor MEGBOSSZULJA a természet.Kinevetett,nem hallgatott rám. Eljött a fűtési szezon,s mikor elkezdte tüzelni a mandula fát,felrobbant a kazánja.Jött sírdogálva a tél közepén,hogy mi lesz most velük?! Mondtam akkor kellett volna gondolkodni ,mikor figyelmeztettem,hogy baj lesz,ha megszegi az ősi rendet.) Yotengrit intelmei: ne árts,ne bánts,istápolj segíts. Az ősi magyar rög felforgatása VÉTEK,mert annak lelke van.Magas ágyású kertet,csak olyan helyen érdemes készíteni,hol kavicsos,vagy terméketlen a talaj.Itt viszont tápanyag dús,hisz a sok növény ezt mutatja.ÉRTELMES EMBER VAGY! Csak kicsit elvakított a kinti lusta szemlélet. Térj HAZA,Ne csak testileg,hanem szellemileg,s lelkileg is.Elmélkedj az ősi Magyar VILÁG MINDEN s ÉG-ed-del.S VALÓsítsd meg a jövődet azzal,hogy nem,hogy kiirtod a növényeket,hanem ültetsz minél többet. Mert most igazán LÉT A TÉT! Minden jó szándékkal tettem ez az írást. ÁLDÁS legyen minden tetteden!
Vlaszij
Vlaszij 8 hónapja
A tervek jók. Én is kissé barbár dolognak tartom a fák és a szőlő kivágását. De a te kerted és te tudod. Jól ellesztek vele.
G. Bojana Andrassy
G. Bojana Andrassy 8 hónapja
A tuja nem ad árnyékot... A fák viszont igen. Nekem két óriási diófám van, a koronájuk összeér. Csodálatosak. Nyáron, a nagy hőségben sokkal hűsebb a kertem, mint a szomszédnak. Ajánlom. Van egy hatalmas mogyoró bokrom is. Csodás. A tuját viszont mindig szükséges permetezni, mert van a tujának valamilyen vésze.. Ajánlom viszont a Terézia szőlőt, amit nem kell gondozni, semmit nem kell permetezni, mert mindennek ellenáll. Rezisztens. Milyen jó az, ha egy-egy fürtöt leszedsz és lakmározol? No meg az egres, a málna (van tövis nélküli is!) Ajánlom az olyan gyümölcsfákat, melyek rezisztensek. Hidd el, csodás ám a saját termést lakmározni. S, azokat még permetezni sem szükséges. tunderkertek.com/webaruhaz/gyumolcsfa-csemetek/kajszi parameter.sk/sargabarackot-ultetnek-de-melyiket-valasszam Olyan lehetőség is van már, hogy a csodálatos szílvafákba SÁRGABARACKOT oltanak. De ehhez egy hozzáértő kertész szükségeltetik. A már meglévő fát beoltják és nem kell bajlódni csemetével, már erős fán nő meg a sárgabarack termés. Ráadásul olyan rezisztens, amit még permetezni sem kell. Gondolkozz el rajta. Ha kevés a fa, hatalmas nyárban a forróság lesz. A fák nemcsak árnyékot, de oxigént és jó érzetet, hangulatot is adnak. Látnád a mi kertünket? A környéken nincs annyi fa, mint nálunk. Istenemre mondom, csodásak. * No aztán biztos vagyok abban, hogy szereted az epret nemcsak Te, de Feleséged is. Itt a megoldás: hurun.info/to/vide/o6empmtu0orCstE.html Nem nagy macera, csak szüretelni kell.
Diamond DUDE
Diamond DUDE 8 hónapja
'és ez itt a kert" :D
Erik Csiba
Erik Csiba 8 hónapja
Szia Laci, neked mi a véleményed az új Iveco S-way ről, lesz esetleg róla bemutató?
Dávid Boros-Szrapkó
Nagyon szép tervek, megèrdemelt. Ha a filagóriára nincs terved merre menjen èn szívesen jelentkeznèk èrte.
József Korom
József Korom 8 hónapja
Bizalommal nincs kerítés?
Csákvári Gergely
Csákvári Gergely 8 hónapja
milyen vicces, h mindenki a magáénak akarja érezni :D és mindenki meg akarja mondani, mit tegyen a másik. de kíváncsi lennék, ők maguk, alapvetően mit tesznek az életben ;) Legyen örömöd benne, kedves László :) Üdv, egy régi követő, csak sosem nyilvánulok meg.
Norbert Szász
Norbert Szász 8 hónapja
Imádom, pláne mert a szülővárosom (anno falum) De könyörgöm! Tuját ne! 😭 Borzasztó csúnya. Szomorú fűz az már más történet. Alá rakni egy filagóriát (itt Pesten szaletlit)... Kicsi kerti tavat mellé... Nincs szebb vágyálmom
DD16
DD16 8 hónapja
Üdv! Ha volna rá időd, véleményeznéd ezt a helyzetet egy videóban? (Fuvarozás Kelet és Nyugat Európa viszonlatában) hurun.info/to/vide/aI5nlIh6saiXurc.html Előre is köszi!
K. Krisz
K. Krisz 8 hónapja
Szia én oda hátra a helyedben csinálnák egy szép tavat is
Gábor H.
Gábor H. 8 hónapja
csak hogy legyenek nyáron szúnyogok, békák :)
Sándor Szalazsán
Sándor Szalazsán 8 hónapja
Hát nem fogtok unatkozni. 😊 Sok boldog percet hozzá! 💪👌
darkinvisiblepower
darkinvisiblepower 8 hónapja
Szia! Szerintem ha a kerítést elbontod ami a kertet és az udvart választja el akkor be tud menni egy nagy traktor ami ki tudja szedni egybe(gyökerestül) a fákat és máshová ellehet vinni elültetni!
Gábor H.
Gábor H. 8 hónapja
Simán, hisz nincs is más akadály a fákig :)
G. K.
G. K. 8 hónapja
A kavicsszórás alá minimum geotextilt tegyél (nincs csúnyább dolog, mint egy gazzal felvert kavicsszórt terület, vagy vakondtúrás a zeolit között), de a legjobb ha konzultálsz egy kertépítővel, mert a geotextil alá is lehet jobb egy kavicsos réteg a vízelvezetés miatt (csak találgatok), szóval ez is egy külön szakma és ami jól mutat egy fotón/terven, az csak a felszín, mögötte komoly, precíz és nem feltétlenül magától értetődő tartalom is lehet, amit a szakember séróból tud, te pedig vagy ráakadsz a neten, vagy utólag kell megoldani. Sok kutyaütővel volt már dolgom, egy záhonyi palit tudok aki viszont kifejezetten kertépítőzseni. Ha szükséges, előtúrom az elérhetőségét. Lényeg a lényeg, sok sikert és örömet az új kerthez!
károly éles
károly éles 8 hónapja
Hali..Amig oda vagy 8 hétig ki tartja rendbe ezt a nagy kertet ???🤘🚜🚜
n ny
n ny 8 hónapja
...le a kalappal! ...ugy mindenert!
Bolhás Kígyó
Bolhás Kígyó 8 hónapja
Kedves László! Gyönyörű a kert, amiket mondtál azokat is el tudtam képzelni! Kitartást és sok türelmet hozzá!😎
Érlaki Jenő
Érlaki Jenő 8 hónapja
Szia! Az első videó, amiről nem fogok "Ez tetszik" véleményt alkotni. Tisztelem amit elértél, ám a helyedben én alaposabban átgondolnám a "rombolás művészetét" a kertet illetően. Amit nekem a videó a kerti részről visszaadott, annak alapján csak a legszükségesebb részét alakítanám át! Ahogy már más is javasolta: tartsd meg a lugast, hiszen az tényleg tud természetes árnyékot adni. A másik a kavicsos borzadály, annak is van egy csomó alternatívája, ha nem "kell" a sár a teraszra. Látszik, hogy nem a "vidéken" nőttél fel. :-D Mert akkor lennének emlékeid arról, hogy nem is kell a kavics, meg a beton ahhoz, hogy érezd a hőmérséklet különbséget -több fokot is akár- 1-1.5m-en belül a talajfajtától függően. ;-) Az ilyen "mindent fedjünk le" megoldásokról nem is beszélve. Pont ott, ahol később majd üldögélni szeretnél. Hidd el, nem lesz az komfortos érzés. Nagyon-nagyon sokan elkövették már azt a hibát, hogy kivágtak minden egyes fát, bokrot, stb-t, aztán nem győztek szentségelni, hogy semmi árnyék sincs. Nincs, és nem is lesz 10-15 évig. Legalább is természetes úton. Most még lehet, nem érdekel, mert rengeteg vagy, ill. leszel úton... De gondolj az utána következő évekre! Előre. Szerintem többen is megköszönjük, ha megfogadod azok tanácsát, akik jobban "vidékiek"! És átgondolod, akár egy őslakos (idős) tanácsát kikérve. Szándéklotan NEM városi "k(á)ertépítőt" mondtam... :-) :-D
Rallye2.hu
Rallye2.hu 8 hónapja
Lacika! A fákat szerintem ne vágd ki, tartsd meg. A pálinkát nem kell szeretni, csak kifőzetni. Van, aki szeresse helyetted. Bőven van főzde a környéken és a pálinkát simán el lehet passzolni. Vagyis cserélni tyúkra, tojásra, stb. 😉
Jackobson Mikey
Jackobson Mikey 8 hónapja
Fú az a filagória de jól jönne. :)
Imre Németh
Imre Németh 8 hónapja
Aki a bort szereti rossz ember nem lehet! :) Sok sikert a terveitekhez!!!!
Csaba Szucs
Csaba Szucs 8 hónapja
Szia Már negyedjére nézem a videót és nem bírom ki hogy ne osszam az észt, holott nyilván semmi közöm hozzá. Én most 54 évesen másképp érzem magam körül az időjárást (hideget, meleget, napsütést) 10-15-20 évvel ez előtt a horgászparton egy egész napot képes voltam a bot mellett ücsörögni sapka napernyő nélkül. most már más a helyzet 10-15 perc és már kínozza a szememet a nap. Kertes házba laktam (lakom) és nekem természetes volt, hogy haza érve egy hűvös kert fogad. Elkezdtem kiirtani a fákat, bokrokat és megbántam. Magas ágy jó gondolat. Ezzel kapcsolatba: kőszerű anyagból kéne csinálni, a fa szép de csak pár évig, kezdeti lendület megvan gondolom, de ezeket gondozni kell, mert ha elhanyagolod csúnya lesz, vissza mész dolgozni az asszonyra marad a meló. Szerintem mint egy asztalt kéne megcsinálni, 20 cenyo föld és mobilis legyen, nem tetszik ahol van, arrébb tudd rakni.........ahogy megismertelek a videókból képes vagy venni trágyás földet egy rahedlivel és tele pakolód, az már neked ott marad, mert jó nagy nekifutás kell, hogy arrébb rakd. Kerítés helyett sövény nagyon jó, 194 magas vagy, "ha jól emlékszek" 2 méterbe kéne gondolkodni (tuja vagy fa szerű dolgok hát.. láttam szépet is csúnyát is) Konditerem, ha 20 éves lennél azt mondanám ok, de vegyél inkább jegyet, belépőt vagy tagságot a környékeden. Kemence......útba van bontsd le. Szilva fák permet igényesek, ha szépet akarsz...........engem is hidegen hagy. Bordói piros vagy valami hasonló szőlőm van 20 éve nem látott permetszert gyönyörűen terem, ízletes a termése...stb. ez az oszlopok magasságából föl van futtatva sréhen a homlok falra, árnyékot ad és esőtől is úgy-ahogy véd ezt javallom nekem nagyon bejött. Ennyit dió héjban.....és bocsi...... Üdv: Csaba
Attila Piros
Attila Piros 8 hónapja
Kedves Lacika. Nagyon tetszik az elgondolás. Ebben szeretnék egy pici segítséget nyújtani. Nyírpazonyban van a Nyíregyházi úton egy kertészet ahol nagyon sok örökzöld és különlegesség található. Ha gondolod nézz be talán én is ott leszek és találkozhatom veled személyesen is.
Tamás Tóth
Tamás Tóth 8 hónapja
Lacika Sajnos most egy kicsit meghasonlottam benned! Ahogy kezd jól menni a sorod kezd fogyni benned az alázat. És aki soha nem fog meghajolni előtted az az anyatermészet! Amit teszel vele az a megalázása! Vissza fogja adni! Tudod...karma,sors....
Daniel Dobak
Daniel Dobak 8 hónapja
Hi, I'm 3d visual artist, do you need a good 3d visualisation? If you need,then contact me. If you give your email I will send references. I can help you. Nice garden. Bye. Jo utat. Drive safe. Vezess ovtosan.
Attila Angyalosi
Attila Angyalosi 8 hónapja
Szia, ha magas agyast akarsz epiteni van itt egy jo kis video inspiracionak (en is talaltam gondoltam megosztom hatha segit) hurun.info/to/vide/lpiCzGp8kZPZ3Kc.html
Attila Kiss
Attila Kiss 8 hónapja
Mivel a fuvesites ellen még senki sem írt ezért én leszek az első aki beleköt :) A gyümölcsfákat már elmondták a többiek. Sokan azt hiszik hogy milyen jó és milyen kevés munka van a fűvel de én igazi vidéki emberként elmondom hogy sokkal több macera mint bármi más és még megenni sem tudod. Nyáron kiég ha nem locsolod ha meg locsolod akkor meg vághatod mint a güzü.
gadam130
gadam130 8 hónapja
Mostmàr csak a palàntàt èrdemes ültetni, főleg ebben a szàrazsàgban. A fàkat, tujàkat, bokrokat mèg földlabdàval sem javaslom màr. Majd októberbe, az őszi ūltetès amúgy is jobb. Jók az ötletek, meg szèp lesz de súlyos milliók az àra. A szilvàból lehet lekvàrt ès befőttet is főzni. Mondjuk tèny a fàkat permetezni, metszeni kell de nem olyan nagy az a kert.
Majka Papa
Majka Papa 8 hónapja
Jó lesz az Lacika! Addig jó míg célok,tervek vannak...
olajos 102
olajos 102 8 hónapja
tuját tudumk ingyen adni csak kb 2 hét és jönnek a magjai
Zoltán Gönye
Zoltán Gönye 8 hónapja
Nagyon szép a kert! Sok sikert hozzá!!!
Bence Horváth
Bence Horváth 8 hónapja
Szia Lacika a kemencét fel kel újitani mert meg fogod bánni ha el bontod mert nagyon jó dogokat lehet benne sütni kenyeret kemencés lángost nekünk van én is segítettem apának épiteni és nagyon jó dolog a kemnce !!!! olyan jó csülköt és tarját lehet benne sütni meg töltöt káppsztát is lehet benne csinálni !!! :) sok sikert hozzá Üdv Horváth bence Székesfehérvárról egyok nagy néződ!! :)
Zoltán Gönye
Zoltán Gönye 8 hónapja
Kedves Lacika ha erről mondanál véleményt, esetleg videóban, megköszönném! hurun.info/to/vide/aI5nlIh6saiXurc.html Köszönöm Gönye Zoltán
Márk Vörös
Márk Vörös 8 hónapja
Szia Laci! Sövénynek ajánlom a Turkesztáni (csoda)szil nevű kis növényt. (jófogás) A metszésen kívül teljesen gondozásmentes, és azért csodaszil a neve, mert extrém gyorsan nől! Én tavaly raktam le, ilyen kis gally formában lehet venni, és idén már 140 magas, 25-30 cm magas és áthatolhatatlan sűrű. A szára is körülbelül ilyen 5-8 cm vastag. Egyetlen hátránya, hogy nem örökzöld növény, viszont korán, már áprilisban kihajt. Se hernyó, se zöld kis sövénytetű nem fogja meg a többi sövénnyel ellentétben. Ha esetleg érdekel, jelezd és küldök képeket is :) Márk
Celtor Cceltor
Celtor Cceltor 8 hónapja
Oh én tudom hol van ez a ház! Vicceltem, nem, soha nem jártam a nyírségbe, zselici vagyok De miért nem csináltatsz koronavírus tesztet ? Pesten lehet , igaz fizetős, de nem érné meg ?
Ádám Takács
Ádám Takács 8 hónapja
Imét egy jó videó! Köszi mindenki nevében! Apropó, ha szép füvet akarsz, tegyél le vakondhálót is, mert ha rendszeresen öntözöd meg fognak jelenni. A gaz ellen a fűben csak a permetezés segít, növényeknél meg mulcs és geotextília egy mesés eredményt fog hozni. Sok sikert. :)
Sok Huho
Sok Huho 8 hónapja
De szuper lesz:) Sok erőt és kitartást hozzá Laci!:)
Turbucz Máté
Turbucz Máté 8 hónapja
Szia! Ne szedd szét azt a kemencét, inkább alakítsd át, hogy lehessen benne grillezni is, egy ilyen komplexebb sütögető rész lenne, hiszen nagyon szép. Szőlőt tartsd meg és legyen belőle lugas a teraszra, a természetes árnyék lenne a legjobb!!
Xrazados
Xrazados 8 hónapja
Miért nem használjátok pizza sütésre, ha már ott van
Xrazados
Xrazados 8 hónapja
De finom benne a pizza 🍕 vagy húsleves 👌 érdekes ízt ad neki
st22lacika
st22lacika 8 hónapja
költséges befűteni
Tibor Junger
Tibor Junger 8 hónapja
Szia. Grat a videókhoz. A magas ágyásokról beszél egy Japánban élő Magyar srácc aki földműveléssel foglalkozik. Vannak benne okos gondolatok. Érdemes megnézni. : hurun.info/to/vide/lp1kloKGql_Kxrs.html
László Tritka
László Tritka 8 hónapja
Pont a szőlőt nem szedném ki. Nagyon finom ami felénk van. Lehet nektek értéktelen de jó.
st22lacika
st22lacika 8 hónapja
László Tritka lehet marad ;)
Zoltan Hoppar
Zoltan Hoppar 8 hónapja
Szerintem egy sziklakert simán beférne, és még jól is mutatna egy kiülős, grilles résszel.
Susi Gobschiba
Susi Gobschiba 8 hónapja
👌....Gyönyörű lessz ez biztos....( azèrt a Filagoriàèrt ès Kemencèėrt megszakad a szivem 😭)
Kremer Forester
Kremer Forester 8 hónapja
A szőlőt ne vedd ki, ha van rá mód! Elvan közte is a magaságyás, vagy rakjátok át a fal mellé a tőkéket. Vagy add őket valakinek mert nagyon szépek. Szilvát is. :) És ezt mondtad is a végén, tiszteletem, növényeket nem szabad kidobni, kertépítő, kertész vagyok és mindig fáj a szívem amikor konténerben látom a növényeket. Tiszteletem főnökúr.
st22lacika
st22lacika 8 hónapja
Kremer Forester a szóló marad úgy néz ki is köze jön a magaságyás;)
Füredy János
Füredy János 8 hónapja
3:05 Poldi bácsi mondotta volt: "Csak az a szép, zöld gyep. Az fog nekem nagyon hiányozni..."🤞
József Nagy
József Nagy 8 hónapja
Az ágyásokat keményfábol érdemes nem fenyőböl
Bödön Mèzes
Bödön Mèzes 8 hónapja
Akkor majd eszed a genmanipulàlt èlemiszereket, gyūmölcsöket, zöldsegeket. Buta gondolkodàsra vall aki azzal èrvel hogy vàrosi gyereket nőtt fel ès ..............
Krisztián Nagy
Krisztián Nagy 8 hónapja
Szép az a kert. Persze megértem, hogy nincs paraszti vénád, meg ha kint vagy Németbe, nem tudsz metszeni, permetezni, nincs rá időd, de kár szétvágni. A te portád, te vagy a gazda de tudd, hogy nagy öröm, amikor a sajátod van az asztalon. Azt a homokos talajt nagyon irigylem tőled, itt, nálunk, visszapattan a kapa a szikről. Amikor a bp-i panelban megszületett a gondolat, hogy a nagymami "szülőfalujába" kéne költözni, erről az apróságról megfeledkeztem. Itt gyakorlatilag gép nélkül képtelenség a talajművelés, még a kisebb robik is csak pattognak egyhelyben, főleg ilyen aszályban. A díszkerthez: jó tanácsként mondom, bár lehet, hogy tervezed, csak a videóban nem említed: a gyep alá 10 centire kötelező a vakondháló! Sok bosszúságtól kíméled meg magad. A díszkő és mulcs alá pedig vakiháló + geotextil. Ha egyszer mégis fel szeretnéd szedni, így könnyebb, és nem lesz púpos a kövezés, mulcsozás. Jó munkát, kellemes időtöltést!
Attila Szegedi
Attila Szegedi 8 hónapja
Kitartást a felujitáshoz Laci szép lesz ha elkészül :)
owerdose 70
owerdose 70 8 hónapja
Ügyes vagy jó pihenest. Udv a családnak
Gyula Kirchner
Gyula Kirchner 8 hónapja
Gratulálok ! Rengeteg munka lesz még benne, de megéri ! Sok sikert !
Olivér Noske
Olivér Noske 8 hónapja
A fákat ne vágd ki. Megbánod. Vagy csak nagyon óvatosan, 1-2db ot. Kivágni bármikor lehet, 1óra alatt eltüntethető. De mire megnő, az több év.
I3arni #
I3arni # 8 hónapja
Nekem tetszik ez a kis terasz. Max kicsit lefesteni stb. A kertbe azért jobb ha te termeled meg a növényeket(krumpli, paradicsom, paprika, kukorica stb... NEM KELL PÉNZÉRT MEG VENNI ÉS NINCS SEMMIVEL TELENYOMVA MINT A BOLTI HANEM TUDOD MI VAN BENNE MIVEL TE ULTTETED STB. DE IGEN MEG KELL DOLGOZNI VELE💁‍♀️🔥
I3arni #
I3arni # 8 hónapja
Mikor dolgozol, milyen időközönként beszélsz a feleségeddel?
Zellmer Sebastian
Zellmer Sebastian 8 hónapja
nincs munka? az komoly...
Mihály Gurmai
Mihály Gurmai 8 hónapja
Ha vasból csinálod jelentkezek hegeszteni.
Peltar Lendori
Peltar Lendori 8 hónapja
Elsőre jó pihenést, feltöltődést kívánok, így legalább együtt tudtok lenni a feleségeddel is. Jó tervek, a két nagy szilvafát azt én is sajnálnám, de a te kerted. Remélem az a vaskapu is kikerül a méhbe. Nem mindenki földműves vidéki fajta, nem kell erőltetni, a lényeg hogy te megleld benne az örömödet, ha majd már nyugdíjaztad magad, még mindig meggondolhatod, a föld adott.
Ltd ruifujiecn
Ltd ruifujiecn 8 hónapja
Nézem a kamionos videóidat - többnyire tv helyett este -, és tetszik a profizmus, amit sugároznak időről időre. Igényes munka, gratulálok hozzá. Látszik a belefektetett idő, energia és pénz. Ezzel a mostani témával már annyira nem tudok azonosulni, de hát ez is a Te életed, valójában közöm nincs hozzá. Nekem azt tanácsolták többen amikor telket kerestem , hogy úgy válasszak - a megfizethetőség szempont mellett -, hogy minden ráépített ingatlan értékét az fogja legfőképp meghatározni. A tégla, a cement,a cserép, a csempe akkor is annyiba fog kerülni, ha Bázakerettye végébe vagy a Rózsadombra húzom a házat. Többek között ezért is érdemes a realitások közé szorítani a költségeket főleg azoknak, akik a megtakarításaikat egy lakóingatlanba fektetik. Sajnos az élet kiszámíthatatlan, jöhet millió váratlan dolog mindenki életében - egészség, gazdaság, családi probléma, stb -, ami változtatásra kényszeríti addigi életét. Törekedj arra, hogy forgalomképes ingatlant alakíts ki a realitások talaján. Ismerem jól Nyíregyházát, tudom sok rigó füttyös, csendes terület, tanya van a környékén, de egyik sem a "Rózsadomb". Kizárólag a jó szándék vezérelt, mert a videóidból sugárzik a tökéletességre törekvés, és ha ebben a projektben is úrrá válik ez a lendület, itt a csillagos ég a határ a költségek szempontjából. További jó egészséget és balesetmentes vezetést kívánok Neked!
Ember Magyar
Ember Magyar 8 hónapja
Kedves Laci ! Az általad feltett videókból ismertem meg a sofőr szakma sok oldalát. Úgy az árny, mind a naposabbik végét..:) További sok sikert az Életben. Ennek a vírus dolognak is vége lesz egyszer...:)
terdrecsirkek
terdrecsirkek 8 hónapja
Én a kemencén elgondolkodnák, hogy tudnám 'beinvesztálni' az ötletek közé. Mindenekelőtt egy szakival megnézetném milyen állapotú és ténylegesen bontás érett-e. Ha maradna jöhetnének a kamionos ételek kemencében készülve 😁.
Sándor Varga
Sándor Varga 8 hónapja
Szia Lacika a cég ahol dogozom teraszokat és balkonokat gyárt egyedi méretre, színre. Alumínium szerkezet polycarbonát üvegezéssel de ha kell biztonsági üveggel is lehet kérni.Ha érdekel írj.
Zoltán György
Zoltán György 8 hónapja
Nem lesz olcsó de szép lesz!Sok sikert!És pihenj sokat!Üdv.
Arnold Veress
Arnold Veress 8 hónapja
"Ez itt a kert!" 😊 Alakul a fészek László, Jó Egészséget Kívánok! 👍
Gábor H.
Gábor H. 8 hónapja
Kedves hozzászólók, jó hogy nem ti mondjátok meg hogy mit tehet Lacika a kertjével és mit nem. Ő jószándékúan bemutatta a birtokát, felvázolta a terveit, ti meg elkezditek mondani hogy ezt miért ne, azt miért ne csinálja. Egyesek fordítva ülnek a lovon. Nem hiszem, hogy kertépítési tanácsokat kért a kedves követőktől, ha neki nem tetszik egy fafajta, egy kemence vagy egy szőlő, hadd szüntesse már meg és telepítsen a helyére amit kigondolt! Csak ennyit szerettem volna reagálni. Köszönjük a videót!
Richárd Vörös
Richárd Vörös 8 hónapja
Említetted a grillezőt. Engedd meg hogy mondjak valamit, mint jó tanács. Én személy szerint vennék/építenék mellé egy kemencét, szépen is néz/nézne ki és nagyon hangulatos és hasznos tud lenni. Persze a te kerted, te ízlésed. Nagyon jó videó lett és sok sikert a felújításhoz. :)
petranyi123
petranyi123 8 hónapja
Nalunk mind a kerteszeti mind a barkacsboltok nyitva vannak be sem zartak egy percre sem. En is felujjitasban vagyok megyek minden heten vasarolni.
Éva Ornyik
Éva Ornyik 8 hónapja
akkor vehetsz olyan kis cuki fűnyíró traktort !
Bigiee Boy
Bigiee Boy 8 hónapja
Hajrá Lacika! lesz itt még vakondhálós gyepesítés meg robot fűnyíró bemutató/teszt :)
Vasas Ádám
Vasas Ádám 8 hónapja
Helyesen nem gyeppel fuvesitunk. Fűmaggal fuvesutunk :) De a videó nagyon jo
Zsolt Kozma
Zsolt Kozma 8 hónapja
ha disznövényekre van szükséged irjál rám, diszfaiskolám van adok akciós áron :D (eco green Faiskola debrecen)
Nagy István
Nagy István 8 hónapja
Tisztelt Lacika! Szegény szilvafákat ne bántsd még idén. Készíts belőle házi pálinkát. Nem elsősorban magadnak, főleg, hogy nem is szereted. Nagyon jól jön, ha pl vendég jön vagy vendégségbe mész. Hidd el nagyon sokan örülnek egy kis házinak, mint valami bolti cuccnak, horror áron. A legjobb, ha veszel üveg palackokat, felcímkézed és kész. Az se baj, ha nem fogy el hamar, sőt, még jót is tesz neki néhány év "pihentetés".
György Göndör
György Göndör 8 hónapja
Szia Laci! Azt szeretném hogy a kemencét szerintem semmi értelme elbontani, mert sokszor jobb hogyha van. Lehet finokat ott is sütögetni.😉 (ez az én gondolatom. Amúgy gratulálok a házhoz!)
Attila Nyiri
Attila Nyiri 8 hónapja
Hogy lehet a pálinkát nem szeretni? :D
fa kalap
fa kalap 8 hónapja
Nőket jobban szereti.
Jakab Buga
Jakab Buga 8 hónapja
Hát ember az ilyen?
Milán Hajdú
Milán Hajdú 8 hónapja
Szia Laci! Azt szeretném kérdezni hogy a Scania-t hazahoztad-e?
Csaba Ambrus
Csaba Ambrus 8 hónapja
Te tudod mit csinálsz, de hogy azokat a gyönyörű fákat nem szedném ki a magas ágyások miatt, az 1000%. A magas ágyások elférnek a fák mellett simán. Nem szereted a szilvát? A cseresznye meg majd jutalomból kukacos lesz mint az állat. Én is azt mondom, ahogy a lejjebb szóló: Csináld meg amit szeretnél, de a fák kivágása legyen az utolsó momentum.
Felcsúti Maradona
Felcsúti Maradona 8 hónapja
Sajnálom a fákat. Amúgy jó lesz
Gergő Varga
Gergő Varga 8 hónapja
Azért borzasztó hogy mennyi okos ember van. Csináld úgy ahogy nektek tetszeni fog. Szerintem jó az elképzelés nekem tetszik sok sikert a megvalósításhoz.
Csaba Roland
Csaba Roland 8 hónapja
Sok sikert a megvalósításhoz! Mindenki úgy alakítja a saját portáját, ahogy szeretné. Én vidéki vagyok, de én is utálnék egész nap gazolni. Szerintem sok értelme nincs a magaságyásnak, ugyanúgy terem a sima föld is(ha gondozva van). Én mindig úgy ültetek palántákat, hogy fűnyíróval el tudjak menni köztük. Hihetetlenül sok energiát megspórolsz így. És igen, ahhoz hoz szép füved legyen, ki kell vágni pl a fenyőt. Sok meló gondozni a fenyőt, és nekem táj idegen ott, inkább a hegyeken tudnám elképzelni.
Arfah Trajedy
Arfah Trajedy 8 hónapja
Nice
Következő
Péntek van (feat. G.W.M.)
3:32
A kamionos 1 napja - Szopóroller 3
1:03:17
Prevost A kamionos 1 napja
1:32:05
Megtekintés 203 E
A kamionos egy hete Élet az úton
1:53:53
1 Millió ft levonás.
58:28
Megtekintés 858 E
A kamionos egy napja - Svéd meló
56:27
Péntek van (feat. G.W.M.)
3:32