Sötét

Hazaküldték a sofőröket a cégtől... Az osztrák azt csinálta... 

Feliratkozás
Megtekintés 180 E
96% 1 741 57

00:00 Bevezető - Anglia
00:25 Olaszországban jártam, a vörös zónában
00:55 Hazaküldték a sofőröket
-az osztrák állam adja a alapbér 80%-át
01:42 Ennyit keres ma egy átlagos sofőr...
02:08 Aki tudja, fizesse a hitelét, mert ráfázhat...
03:08 20 % munkát kell lenyomni, így 1/3 a munka :) vagy 2/6
04:00 Sok embernek itt nincs lakása...
04:29 MINDENKI KARANTÉNBA MEGY ÖNKÉNT!!!
05:24 Kijárási korlátozás. Tanulj!
05:50 Az 1 milliós videó. Találkozás Gáborral.
06:15 Mi a helyzet a határokon?
-Como
-Osztrák/Német - Német/Francia határ
-Calais
07:55 Az angol forgalom ma (London)
08:08 Waberer's leállít egy adag kamiont...
-nehéz munkát találni...
09:23 Mi lesz velünk? Mi lesz velem? Karantén?
-megyek haza?
10:01 A Facebook poszt. Gondolkodj el rajta ...
-már több mint 500 megosztás.

Autók és más járművek

Közzététel:

 

2020.márc.27.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
st22lacika
st22lacika 10 hónapja
2 fő felvetés. 1. Nincs kamatos kamat. Ahogy a videóban is említette, én így informálódtam, igaz a kamatos kamatot én neveztem így, az valódban nincs, csak az általam vélt többlet megfizetése, nos ezt neveztem én annak. Pl ez az egyik olyan oldal, ahol én így értelmeztem, azaz az én legjobb tudásom szerint... (ezt a részt törlöm a videóból, nem célom senkit félrevezetni, de a felháborodás helyett, az ember tájékozódjon 2-szer, mint egyszer sem ;) bankmonitor.hu/cikk/kiszamoltuk-hogyan-hat-a-hitelmoratorium-a-visszafizetesedre/ 2. Miért mutat 0:00-t a tachográf? Mivel az EU parlament adott könnyítést a vezetési és pihenő időkre én ezzel éltem is. Azaz, már a negyedik 9-es pihenőt tartottam, viszont a tacho nem tudja ezeket a könnyítéseket, így azt jelzi, nincs meg a pihenőm, azaz nem is vezethetnék, hiába van vezetési időm, nos ezért jelez amit jelez. Most minden nap lehet 9es pihenőt tartani, vagy épp 10 órát vezetni.
Róbert Monori
Róbert Monori 10 hónapja
Sajnos a fizetési moratórium nem az embereket menti meg, vagyis de, bizonyos esetben ha nincs biztosításuk a hitelhez! Mivel a komoly hitelekhez van biztosítás így fizetésképtelenség esetén a biztosítónak kellene átvállalni a havi törlesztés. Ebből kifolyólag nem csak az emberek "megmentése" volt a cél! Hanem szegény biztosítók lettek megmentve! Szép napot!!!
János Varga
János Varga 10 hónapja
Növekmény.... Kikerülik a bankok a kormányzati rendeletet😡 www.magyarorszagom.hu/torlesztesi-moratorium-reszletei.html
Uwontremember True
Uwontremember True 10 hónapja
@basadake ez így igaz, de ha félreteszed azt az összeget, amit még év végéig befizettél volna és azt egy összegben előtörlesztésként beforgatod a hiteledbe, sokkal nagyobb mértékben tudod csökkenteni a tőkédet ami után a kamatot is fizeted. Az én esetemben pl 70e Ft a havi törlesztőm, ebből 29e a tőketörlesztés a többi kamat. ha most 9x70e=630e vs 9x29e=261e tehát több mint duplájával csökkenthetem a tőkémet év végén. De olvasson mindenki utána, nyilván ez nem mindenki hitelére lehet, lesz igaz. Nekem azért ilyen, mert 7 hónapja vettem fel.
Gábor H.
Gábor H. 10 hónapja
@st22lacika tessék itt van újra: Nem mondtam hogy szar, azt mondtam hogy több tévedés van benne melyet olyan magabiztossággal közölsz, hogy megtéveszted vele azokat, akik mondjuk a videóidból tájékozódnak (nem kevesen). Köszönöm hogy vélelmezed, hogy hülye vagyok mert "ők szoktak ilyet írni" , lehet hogy te kommunikálsz hülyékkel én nem, talán túlságosan frusztrálnak a negatív vélemények, kritikák de ez a videózás sajnos ilyen, amúgy én sem neveztelek tirpáknak. Nincs kamatos kamat. Nem kell nyilatkozni a bankban csak annak aki folytatná a törlesztést. A cégedet dicsőíted, hogy megadja a bér fennmaradó 20%-át, miközben elvárja hogy ledolgozz négy hétből egyet, vajon az osztrák állam 80%-a nélkül mit kapna a sofőr? Magyarországon jól tudod hogy az állam kizárólag adókönnyítéssel próbál segíteni. A Waberer's hozod fel hogy fizethetne minimálbért a 0 munkáért a sofőröknek, komolyan ha lenne egy beosztottad a cégedben, aki a teljes vírusidőszak (kb. 5 hónap) alatt azt mondja hogy inkább otthon marad nem kockáztat, te mennyi minimálbért fizetnél neki? Egyébként nem kirúgva vannak, hanem fizetés nélküli szabin. Idézed a zalai orvost aki szerint az emberiség megérdemelte a betegséget. Én úgy gondolom az ember alapvetően jó és nem gyarló, a vírus pedig nem válogat, ezáltal rengeteg jó ember szenved a betegségben illetve hal bele aminek nem kellene így lennie.
Gábor H.
Gábor H. 10 hónapja
@st22lacika ne töröld légyszíves. Eddig kedveltelek :)
Csávics László
igaz
Ronin
Ronin 5 hónapja
Csak a videó végén beolvasott doki f@szbuk postjához tennék egy gondolatot, ami tökéletes telitalálat! "KAPTUNK EGY BETEGSÉGET..." Igen, kaptunk, ez a kulcsszó. Ha egy kicsit utánajársz, azt is meg fogod tudni, hogy kiktől. Ez a vírus ugyanis nem természetes módon jött létre, ezt a vírust készítették. Kis utánajárással azt is megtudhatod, hogy melyik amerikai laborban készült, mi volt a céljuk vele, valamint azt, hogy hogyan került Kínába, ahol aztán "természetes úton kirobbant"... Persze lehet azzal jönni, hogy ez összeesküvés elmélet, a szomorú az, hogy ez már nem elmélet, és ami a fősodratú médiákban megy az egészről, az parasztvakítás, semmi köze a valósághoz. Augusztus 3-án egy kollégám hazament Magyarországra, Svédországból! Nemhogy karantént, de ellenőrzést sem kapott egyetlen országban sem (német, cseh, szlovák, magyar). A német vámosok ki sem jöttek megnézni mi van a kompon, amikor a kocsijával leállt a kompról, pedig svéd rendszámú autó. Amikor bement tankolni (bárhol az említett országokban) senki nem viselt maszkot még az eladók közül sem. A magyar határon Rajkánál egy árva lélek sem volt, pedig arra készült, hogy na itt jön majd a feketeleves. De semmi...amit viszont mindenhol elmondtak, hogy mindenkinek tele van már ezzel az egésszel... És a poén a végére: már előrejelezték, hogy a vírus második hulláma nagyságrendileg decemberre várható, és hát keményebb lesz, mint az első volt. Szívet melengetően örvendetes, hogy már ezt is ilyen pontosan lehet tudni, hónapokkal a "természetes" vírus kitörése előtt! Vajon hogyan lehetséges mindez??? ;) Most Lacitól is plagizálnék: azért ezen is gondolkodjunk el! ;)
jutub felhasznalo
jutub felhasznalo 9 hónapja
Bocs hogy megkérdezem de tudod hogy mennyi magyart rúgtak ki az építőipar, pincér,szakács,festő, szakmából CSONT nélkül a nagy ausztriába? 9 hónap bejelentés,3 maradékra meg "hazajövök magyarba" majd az itteni erős gazdaság megbirja?Nincs munkanélküli segély,csak ha van osztrák lakcím? 6 menu van a kórházba!!!!CSAK KI KELL FIZETNI A VÉGÉN....SEHOL semmi nincs ingyen Vannak pozitívumok itt is ott is,negatív ugyanígy.....Nem kell elesni a nyugattól....
Árpád Vágányik
Árpád Vágányik 9 hónapja
Kemeny emberek a kamiosok.
Balogh Nandor
Balogh Nandor 10 hónapja
Ausztria állam átvállalja a dolgozók fizetésének 80%-át, Magyarország kirugják az embert és mehet 3 hónap munkanélkülire havi max 100 ezerért. A tévéből meg fől, hogy Európa döglödik, Magyarország száguld.
Diamond DUDE
Diamond DUDE 10 hónapja
Kaptunk egy betegséget, hogy lássuk ki az az ostoba,- aki elhiszi hogy ő aztán mindent tud a média által(nem visel maszkot, mert szerinte nem véd az annyit). Remélem ezek az emberek azért gumit viselnek, szaporodniuk kár volna.
M BIT
M BIT 10 hónapja
Bölcs gondolatok 😉
Peter from Hungary
Peter from Hungary 10 hónapja
Jó ha valaki vállalja felelősséget azért ha valamit elront. De ha nincs benne felelősségünk akkor nem kell magunkat ostorozni. Ezt az "Igen, most megkaptuk, magunknak köszönhetjük és jól meg is érdemeljük" retorikát nálad komolytalanabb emberektől hallottam párszor, rajtuk mosolyogtam. Nem csinálsz semmit rosszul és még sokan vagyunk akik szintén nem.
FerencL
FerencL 10 hónapja
Szia @st22lacika! Nyitva vannak még a határok Angliából Magyarország felé mindenütt? Tudsz erről friss infót mondani?
levii86
levii86 10 hónapja
Szia Lacika. Jól láttam h kb 6:20-tól 0 vezetési idővel mentél? Miért? Benézted vagy direkt? Bár kétlem h benéznéd. Köszi. 👍🏻🙋‍♂️
Huncute3
Huncute3 10 hónapja
Melyik receptel érdemes kezdeni a könyvedből?
st22lacika
st22lacika 10 hónapja
csak sorban :)) nehéz megmondani, mert tényleg a kedvenceim vannak benne és évek alatt finomítottam a recepteket olyanná amilyen lett. az utolsókig mindent kiízleltem hogy tuti legyen ;)
Sunyi Manó
Sunyi Manó 10 hónapja
A Wabererstől tényleg küldtek el sofőröket ???
st22lacika
st22lacika 10 hónapja
kijavítottak, hogy nem kirúgták őket, hanem fizetés nélküli szabadság lett. Akkor én olvastam rossz cikket ahol leépítés volt.
lazlo
lazlo 10 hónapja
...ezaizé,hogy szegény soforok dolgozhatnak 9-es pihenobe,meg 10-es vezetésben naponta,ezt konkretan hol lehet elolvasni-hivatalosan???...kosz... megj.-fészbukom nincs,nemvolt,nemlessz...
lazlo
lazlo 10 hónapja
@st22lacika ...erosen remélem,hogy a német ijesmit nem tanát ki...vagy???
st22lacika
st22lacika 10 hónapja
osztrák hivatalos oldalon, aztán MKFE vagy magyar közlöny. most Ausztria engedi a heti 60 óra 2 heti 100 minden nap elegendő a 9-es pihi minden nap lehet 11 óra vezetés . nekem van 4 10 esem meg 5 9-es pihenőm a hétre:) A magyar úgy emlékszem 105 óra két heti amiben eltér a többi ugyanaz. magyarán a lényeg, hogy a 9-es pihenőd meglegyen aztán adjad neki :) Arra figyelj, hogy pl a Belga vagy a Francia nem adott ilyen engedményt, de értelmetlen, mert pl osztrákban így mész amoda már nem tudsz úgy menni :) szóval én megyek így mindenütt. www.asfinag.at/media/4763/bmk_st_extern_einzelabfertigung-003.pdf De vigyázz, figyelni kell meddig lehet így menni. az osztrák 04.14 ig engedélyezte !
P Tamás
P Tamás 10 hónapja
80% csak a kurzarbeitnel jár. Remélem így küldték el őket.
Krisztina Péter
Krisztina Péter 10 hónapja
Nagyon köszönjük a videoert, tajekoztatasert es a gondolatokert - sok egeszseget kivanunk !!!
András Bodnár
András Bodnár 10 hónapja
Nem baj otthon még tudsz online fuvart vállalni
01Hmmmm
01Hmmmm 10 hónapja
Ezt a videódat most az indulat és a hit (főleg a végén elhangzottak) motiválták. Ezzel együtt érdekes és informatív volt.
Istvan Lőke
Istvan Lőke 10 hónapja
Nem zárták be az iskolákat és nem a szülők tanítják a gyerekeket.
ELTR
ELTR 10 hónapja
Sziasztok! Bocsi a zavarásért, csak annyit szeretnék kérni, hogy csekkoljátok le az első zenémet, adjatok egy esélyt! hurun.info/to/vide/o4Jxu35mpny4mLM.html Köszönöm mindenkinek!
Laszlo Enzsol
Laszlo Enzsol 10 hónapja
Ez a gondolatsor ütős! Érdemes lenne leadni a "királyi TV"-ben. Azért hogy az átlag ember is hallja.......
Rozália Torzsás
Rozália Torzsás 10 hónapja
Szeretném venni a bátorságot, hogy minden kamionosnak megköszönjem a munkáját ebben a nehéz időszakban. Sajnálom azokat akiket a járvány miatt elbocsátottak, bár ezzel nem sokra mennek. Mindenesetre köszönöm szépen a kitartásotokat. Neked is Lacika. Mindenkinek balesetmentes kilómétereket és jó egészséget kívánok.
Csaba Kiss
Csaba Kiss 10 hónapja
szia a milánoi videoval mi történt mert nem nézzhetö meg? köszönöm
Tomas Urban
Tomas Urban 10 hónapja
Laci metsz haza?!- amugy en vagyok Levente Árpi ismerős...szeva..
Attila Laczlan
Attila Laczlan 10 hónapja
Szia én pék vagyok tegnap jelenteték hogy 3 embert elkel küldeniük hogy nyereségesek legyen
Zoltán Kőhalmi
Zoltán Kőhalmi 10 hónapja
Szia Alexekröl régen nem meséltél velük mi van?
Éva Molnár
Éva Molnár 10 hónapja
Teljesen egyetértek veled csak éljük tul ezt a szomoru időszakot. Nagyon sajnálom Olaszokat,Spanyolokat is.
Nightwolf
Nightwolf 10 hónapja
A vége elég durván gondolat ébresztő volt.....
Felcsúti Maradona
Felcsúti Maradona 10 hónapja
MO-n semmi fizu max az àllàskeresési jàradék....
István Danyi
István Danyi 10 hónapja
👍👍
behajto1
behajto1 10 hónapja
Nagyon igaz amit a végén beolvastál.Sajnos.Ami a német,osztrák munkáltatókat és kormányokat illeti,nem tudok hozzá szólni.De nálunk a gyáriparosok szövetsége azt akarja a kormányunknál elérni(ahogy ismerem a z itthoniakat,sikerrel)hogy a dolgozóiknak most kiadhassák akár két évi szabadságukat is ELŐRE!!.Aztán ha elmúlt ez az őrület két évig egyhuzamban dolgozhatnak az emberek!KÉT ÉVIG!!!!
Péter Leibinger
Péter Leibinger 10 hónapja
Jó egészséget kívánok neked és s családodnak .és jó utat 🚛👍
erik01191
erik01191 10 hónapja
A végén szép gondolatok hangzanak el. Viszont a gazdasági válság amit okot olyan mértékű, mint az 1929-1933 közötti. Sajnos azt egy Világháború követte, hiszen a hadiiparra mindig lehet(ett) számítani. A híres közmondás pedig úgy tartja, hogy a történelem ismétli önmagát... Laci, ha ez nem üzleti titok, a Transconának miért éri meg alvállalkozóval végeztetnie a munkát, amíg a saját dolgozói állnak? Általában fordítva szokott történni nem, hogy az alvállalkozókat "küldik el" amikor már nincs akkora kapacitásra szükség. Balesetmentes utat, várjuk az új videót!
st22lacika
st22lacika 10 hónapja
erik01191 mert jóval olcsóbb :)nem a fizetés miatt hanem a járulékok stb miatt amit a magyar maga után fizet
Levente Szécsényi
Levente Szécsényi 10 hónapja
Egyszer tudnál egy videóban beszélni hogy mi kell a kamionosnak meg milyen a vizsga
Barabás Csongor
Barabás Csongor 10 hónapja
Megint sikerült shalomèknak felforgatni a vilàgot👌👌👌
Tamás Tényi
Tamás Tényi 10 hónapja
Szomoru amit waberes csinalt de, sofororoknek se kell majd elfelejteni a virus utan mit tettek veluk. Melto valaszt kell majd adni.
noobkillah1975
noobkillah1975 10 hónapja
Nem mintha védeni akarnám őket, de ha itthon is kifizetné az állam az alapbér 80%-át, valszeg könnyebb lett volna nekik megtartani a dolgozókat.
oldtimer1975
oldtimer1975 10 hónapja
hurun.info/to/vide/ZKx1o25vsHrEsr8.html
Scooter Fan
Scooter Fan 10 hónapja
Itthon meg csak kib***nak és boldoguljak ahogy akarok....
Egy őrült naplója
Angliában is fizeti az állam a 80 % ot 2500 poundig
István Papp
István Papp 10 hónapja
Nem szokatlan a balra hajts,,, közlekedés??
st22lacika
st22lacika 10 hónapja
István Papp nem :)
Celtor Cceltor
Celtor Cceltor 10 hónapja
Pont a múlt héten akartam menni kezdőként a Wabihoz :D :D :D LoL de megszívtam. Gyár is bezárt :D :D
Norbert Székely
Norbert Székely 10 hónapja
Játékok kategóriában 27. Legjobb? Ez játékok kategória?
st22lacika
st22lacika 10 hónapja
Trains Hungary nem tudom mert ott van a videó autó kategória ban van
53kati
53kati 10 hónapja
Helló :) Köszönöm hogy megosztottad azt amit az az orvos mond...nagyon igaz minden szava!!! Az oldal már törölve lett így átmásoltam az egészet és megosztottam.Csak azért tettem így hogy meg maradjon,hogy tudják az emberek,miért kaptuk ezt a büntetést.Több ismerősöm hiszi egyébként,hogy van ennek a járványnak értelme,miért lett. Vigyázz magadra nagyon.Jó egészséget és baleset mentes utakat. Kati
adambartok
adambartok 10 hónapja
És a sok kínai akik nyersen eszik a denevéreket stb. Majd valaki küld nekik köszönetként pár atomot. Ebben biztos vagyok
jani5353
jani5353 10 hónapja
Te agyatlan,már talán több ezer éve eszik.
Janos Domboroczki
Janos Domboroczki 10 hónapja
akkor most ne jelentkezzek a transkonahoz? :D :D
st22lacika
st22lacika 10 hónapja
Janos Domboroczki most ne :))
Schlögl Gábor
Schlögl Gábor 10 hónapja
Gyere haza fiatal!!:-)
Szatmári Tomi
Szatmári Tomi 10 hónapja
Mi is dolgozunk me'g. Itt anglia'ban nem nagyon veszik komolyan az emberek.
Gábor H.
Gábor H. 10 hónapja
Ez az első videód akit dislike-oltam. Több tárgyi tévedés és számomra bosszantó szubjektív kijelentés hangzott el tőled.
Gábor H.
Gábor H. 10 hónapja
@st22lacika Nem mondtam hogy szar, azt mondtam hogy több tévedés van benne melyet olyan magabiztossággal közölsz, hogy megtéveszted vele azokat, akik mondjuk a videóidból tájékozódnak (nem kevesen). Köszönöm hogy vélelmezed, hogy hülye vagyok mert "ők szoktak ilyet írni" , lehet hogy te kommunikálsz hülyékkel én nem, talán túlságosan frusztrálnak a negatív vélemények, kritikák de ez a videózás sajnos ilyen, amúgy én sem neveztelek tirpáknak. Nincs kamatos kamat. Nem kell nyilatkozni a bankban csak annak aki folytatná a törlesztést. A cégedet dicsőíted, hogy megadja a bér fennmaradó 20%-át, miközben elvárja hogy ledolgozz négy hétből egyet, vajon az osztrák állam 80%-a nélkül mit kapna a sofőr? Magyarországon jól tudod hogy az állam kizárólag adókönnyítéssel próbál segíteni. A Waberer's hozod fel hogy fizethetne minimálbért a 0 munkáért a sofőröknek, komolyan ha lenne egy beosztottad a cégedben, aki a teljes vírusidőszak (kb. 5 hónap) alatt azt mondja hogy inkább otthon marad nem kockáztat, te mennyi minimálbért fizetnél neki? Egyébként nem kirúgva vannak, hanem fizetés nélküli szabin. Idézed a zalai orvost aki szerint az emberiség megérdemelte a betegséget. Én úgy gondolom az ember alapvetően jó és nem gyarló, a vírus pedig nem válogat, ezáltal rengeteg jó ember szenved a betegségben illetve hal bele aminek nem kellene így lennie.
st22lacika
st22lacika 10 hónapja
több. akkor fejtsd ki, mert és nem bántás de a hülyék szoktak ilyet írni, hogy húú ez szar. mi? minden? pl? az egész. kérlek mond el hol a tévedés.
Nem Youtuber
Nem Youtuber 10 hónapja
3 gondolat -A fogyasztói társadalom."Vedd meg!használd!Ha nem kell dobd ki!"Már pár évvel ezelőtt is mondtam sokaknak,hogy ez az emberi kapcsolatokra is igaz lett.Most csak jobban kimutatkozik."ha megintad az asszonyt?Cseréld le másikra!"Munkahelyek szintén... :( -Kaptunk egy betegséget,ami ha elmúlik,mert ez is el fog...Akkor utána ugyanúgy mindenki mindenkit le fog sz@rni :( . Most megy a nagy hálálkodás az EÜ dolgozók felé,kamionosoknak stb...Nálam korábban is ingyenes volt a "Kérek szépen...!" és a "köszönöm szépen,viszont látásra!" Később is ugyanígy marad nálam minden.De a többieknél akiknek egy vírus kellett a változáshoz,azoknál nem lesz tartós,ahogy az életükben semmi sem volt az korábban sem! -Mindenki a modern kütyüktől várta,hogy majd minden szép és jó lesz!Önvezető autók,csúcs mobil,stb...Most meg pofára esnek,mert a vírusra nincs applikáció a telefonra!Eddig mindenki egy hamis biztonságérzetű világban élt,most pedig a kilincs egy veszélyes dolog,de a saját két kezünk is!!!Attól is félni kell! Mint írtam én eddig is be engedtem magam elé a kamionosokat ha épp a parkolóból jöttek fel a pályára (mert utána úgy is kacagva le hagyom őket :),de a mögöttem lévő sor ezt nem így szokta gondolni),ezután is ki fogok mindenkit engedni!Nálunk is van meló,én is nyomom,igaz én tavaly is túlóra rekorder voltam és a főnököm aggódott az egészségemért,nem szeretné,ha betegállományba fordulnék!De amikor lehet dolgozni akkor kell,nem akkor amikor nincs munka,tél van stb...Sokan ezt sem értették meg,most meg fogják! :( Jó utat,egészséget és kitartást!
Szyszylka1989
Szyszylka1989 10 hónapja
Anglia ugyan ez 80% a self-employed
2Oldal
2Oldal 10 hónapja
Minket úgy rúgtak ki állami cégtől, hogy a lábunk nem érte a földet! Milyen jó, hogy vigyáznak ránk...
József H-
József H- 10 hónapja
Szomorú. :(
Zsolt Radics
Zsolt Radics 10 hónapja
Ne a kamatos kamaton rugozzatok már gyerekek, inkább a záromondatokon kellene elgondolkozni egy picit... Laci be tudnád linkelni azt a pár mondatot ide. Köszönöm. Zs
László Kovács
László Kovács 10 hónapja
A videot zaro monolog kulonosen elgondolkodtato... Jo utat es jo egeszseget Neked es szeretteidnek
Istvàn Galambos
Istvàn Galambos 10 hónapja
Minden magyar sofőrt hatósági karantén alá helyeznek rendesen beregisztrálva! Egy ilyen beregisztrálás a rédicsi határon kb.25-30 perc volt a tegnapi nap folyamán.....és nem számít honnan jött! Ok megértem hogy védekezzünk....de így nem fog tovább működni a"rendszer"....ez a gazdaság tönkre tételére megy ki véleményem szerint....vagy pedig nagyon félnek valamitől amit nem kötnek az orrunkra.... Volt olyan kolléga aki előtte egy nappal fejezte be a hatósági karantént és 1 nap munka után újra hatósági karanténba helyezik! Másik dolog pedig az hogy miért a leghosszabb tranzit utat jelölte ki pl Rédics-Rajka útvonalra.....tehát 224 km helyett menj 405 kmet és fizess 22500 Ft al többet......korrekt..nem az lenne a cél hogy minnél rövidebb úton menj át az országon!? A fejétől bűzlik a hal.... Egy kis helyesbítés. ..információm szerint már nincs ez a mindenkit hatósági karanténba helyezés....
Jozsef Fekete
Jozsef Fekete 10 hónapja
Meg szűnt!!!
Sandor Kristof
Sandor Kristof 10 hónapja
Liverpool fele josz Valamit aláìrhatnál nekem! Tiszta a levegô miòta mindenki otthon van.
KawaZXR250
KawaZXR250 10 hónapja
Magyarországon a kijárási korlátozás szinte ugyan azt jelenti, mint máshol a kijárási tilalom. Ugyan azok az rendelkezések (pl. boltba, gyógyszertárba, dolgozni mehetsz..) Külföldön is ugyan ez van, csak ott tilalom a neve. De Orbán a korlátozás szót használta, hogy elnyerje még több ember bizalmát, mert a magyar emberek a tilalom szóra idegesek lesznek... :D
Zoltán Mészáros
Zoltán Mészáros 10 hónapja
Romániában is a korlátozás szót használják......Mondjuk itt is Orban van. Ludovic Orban......
kiss éva
kiss éva 10 hónapja
Szia Laci A face oldalad milyen néven talalom meg?
kiss éva
kiss éva 10 hónapja
@st22lacika koszonom szepen
st22lacika
st22lacika 10 hónapja
Szia! Több, mint kamionos
Richárd Nagy
Richárd Nagy 10 hónapja
Kitartás mindenkinek! Magyarok vagyunk együtt vagyunk legerősebbek! Laci a gondolatok amit felolvastál 100% ban igazak "elfelejtettük" valójában mekkora értéket is képvisel az életünk!
Balogh Nandor
Balogh Nandor 10 hónapja
Igen "Magyarok vagyunk együtt vagyunk legerősebbek! " Magyarok, akiknek 3 hónapnyi munkanélküli jár, és olyan magyarok, akit az első hetkben kirúgtak, vagy fizetésnélküli szabadságra küldtek, igen érdemes büszkének lenni erre.
Tímea Kassai
Tímea Kassai 10 hónapja
Annyira rossz hogy ezeket a gondolatokat nem sujkolják a médiában, hirekben mint a rossz növekvő esetszámokat. Pedig ezzel nagyobb energiákat lehetne megmozditani....kivánom hogy amint ez véget ér mindenki becsülje meg azt amije van és akiket szeret. :)
Béla Tóth
Béla Tóth 10 hónapja
Kint fizettek minden járulékot de hazajöttök ti is ha gáz van a lerobbant Magyar egészségügyet terhelni, ami nem túl korrekt. Kint fizettek járulékot de a mamának papának itt fizetik a nyugdíjat a lerobbant Magyar tb-ből, ez sem túl korrekt és még sorolhatnám.
Béla Tóth
Béla Tóth 10 hónapja
st22lacika te mondtad hogy hazamentek, stb., tisztelet a kivételnek és bocs ha rád nem igaz 1-2 videót láttam, nem tudtam, hogy te hogy csinálod, de azt nem tagadhatod, hogy alapvetően a külföldi munka a két rendszerből a dolgozó részére az előnyök kijátszása, és ez örökké így nem mehet. A kint dolgozó kint fizet járulékot, a nyugdíjasnak itt fizetik a nyugdíját, itt nevelték fel őt és oktatták stb. de ennek nem téríti járulékkal az árát. Ha a kinti életszínvonalat kellene a kinti fizetésből állni már árnyaltabb a kép, persze jobb ezt nem tagadom, de az osztrákoknál nem is volt 50 év kommunizmus, ez azért sokat számít.
Csaba Csoknyai
Csaba Csoknyai 10 hónapja
Micsoda egy beteg komment ez...
st22lacika
st22lacika 10 hónapja
mi az hogy Ti? én itt 1 ember vagyok akinek magyar cége van, magyar adózása magyar otthona. a kollégák ne aggódj nem mennek magyar egészségügybe :)) itt rendezik amit kell, amit otthon akarnak azt magánúton rendezik, azaz kifizetik. hol itt a probléma?
Gabor Azubi
Gabor Azubi 10 hónapja
Van olyan ország ahol 150 % át fizetik :-) nem mindegy? Lényeg, hogy szüleink nagyszüleink , család tagjaink és minnél többen átvészeljék nagyobb gond nélkül , az utolsó ekkora méretü járvány hihetetlen károkat okozott .... most másodlagos , hogy ki mit kap , a lényeg, hogy legyen mindenkinek élelmiszer, stb... remélem én tévedek ....
Törvényen Kívüli
Te meg fizesd ki a Nagy tartozàsaidat, amiket itt hagytàl, Magad utàn, Németben, Te szemét!!!!
Catalin Catalin
Catalin Catalin 10 hónapja
Mint Waberer's alkalmazott, sajnos, e-mailen ertesitettek arol hogy nem lesz szukseguk rank(soforokre) es FIZETETLEN "szabadsagra" kuldenek hatarozatlan ideig.Nem hittem volna hogy epp ekkora hata szuras erdemlunk.
Felcsúti Maradona
Felcsúti Maradona 10 hónapja
Ez magyarisztan... Sajnàlom
Norbert Nole Nole
Norbert Nole Nole 10 hónapja
Talán a felolvasott kommentben van valami igazság. Csak akarom hangsújozni hogy mi ezt nem kértük,nem amiatt van ez az egész ami felolvastál hanem tönkre tenni az Ekonómiát,kis cégeket,kis vállalkozókat mert valaki nagyon írígy és még többet akarna és többet és nem érdekli őtet,őket kivel mi lesz. Lényeg hogy aki vagy akik elindították azoknak javukra megy. Mi hangyák meg találjuk fel magunkat.
Laci Kéri
Laci Kéri 10 hónapja
~10ezerHUF a teszt magánlaborban, szóval át akartak titeket baszni. Ha nincs tünet akkor sokat nem ér a teszt. Volt olyan hogy 3 egymás után követő tesz negatív lett egy gyógyultnál és a negyedik újra pozitív lett mindezt kórházi karanténban. Ha legkisebb légúti tünet van, akkor meg az állam ingyen csinálja a tesztet Magyarországon, azon kívül hogy enyhe lefolyás esetén 2 hét otthoni karantént ír elő. Nem fog befektetni a kórházba ha nem indokolt. Ha teheted különülj el az önkéntes karantén alatt a családtól, fertőtleníts, viselj maszkot, ne taperold a lakást, akkor nem fogod átadni nekik. Ha időssel vagy tartós beteggel élsz együtt, akkor mondani kell, asszem ilyenkor biztosítanak helyet neked. Háziorvost kell hívni, elmondja mit kell csinálni. Lászlóba ne menj be, mert nincs idejük. Most már többnyire orvos kimegy motorral, vagy mentővel és megcsinálja. Szerintem az elcseszték, hogy a kamionosokat, és egyéb áruszállítókat kiemelten kéne kezelni EU szinten. Azaz adni védőfelszerelést nekik, kiképezni a megfelelő higiéniás szabályokra, és adni egy igazolványt, hogy mászkálhatsz, hiszen a szállítás kiemelt fontosságú ágazat, és ez most mutatkozott meg igazán.
John Deere
John Deere 10 hónapja
Az emberiség nem tanul semmiből, a vírusból sem. Nincsenek illúzióim. Hosszan írhatnám milyen kegyetlen dolgokból nem tanul az ember, csak nézzük meg a háborúkat ami mái napig kíséri az emberiséget. De ne menjünk messzire mi magunk is vírusok vagyunk, a föld vírusai. Pusztításban no1.
Kiss Zoltán
Kiss Zoltán 10 hónapja
Mindenki gyalázza Magyarországot a kormányt, meg mindent ami magyar és mégis menekülnek haza mint a hugyos disznó. Ne gyertek haza! Ott kaptátok el a vírust, ott fizetitek a T.B.ét gyógyuljatok ott. Egészségesen nem vagytok hasznára az országnak, betegen meg nincs rátok szükség és a pénzetekre se. Ne gyertek haza, ne hozzátok ide külföldről a vírust! Olaszország, Spanyolország, Franciaország, Svájc , Ausztria tízszer annyi a megbetegedés mint idehaza, mi a francra van még mindig ez a nagy nyugati seggnyalás?
Tamás Szabó
Tamás Szabó 10 hónapja
Ennyire drasztikusan nem fogalmaztam volna, de sajna sok igazság van az írásodban. Kissé elegem van már nekem is az uszításból, legyen az burkolt, vagy burkolatlan.
AkS TuT
AkS TuT 10 hónapja
Csak az a pénz érdekul miert nem vagy otthon??
st22lacika
st22lacika 10 hónapja
AkS TuT mert vinni kell Z árut :) kamionos vagyok a dolgom hogy úton legyek ha nem lesz munka hazamegyek nem is bánnám :)
Robert B
Robert B 10 hónapja
Igen,bezzeg Ausztria..En is kint dolgozom,de megis haza jovok,megdobban a szivem,ha a hazamba erkezek...Jo melot,kitartas..
János Lakatos
János Lakatos 9 hónapja
@Haha Haha ja szerintem feketén mellózot nem jár semi neki.amugy ha elkap a virus anji nincs korház a villágon akik segíteni tudnak ebe a szar világba baráttom.ez csak a kezdet ami jöni fog az fájni fog mindenkinek.üdv jános grázbol.
Haha Haha
Haha Haha 10 hónapja
Robert B minek jössz haza? Ausztriában fizeted az tb-d akkor miert a magyar kórházakat használod?
Tibor Hurtig
Tibor Hurtig 10 hónapja
Miért kaptuk a betegséget???? Neked elment az eszed :(
st22lacika
st22lacika 10 hónapja
Tibor Hurtig látom nem érted :))) sebaj. Igazad van
21Gerglets
21Gerglets 10 hónapja
@st22lacika. én ugyan angliában lakom, minden tiszteletem és köszönöm a sok munkád és minden más kamionsoförnek. úgy érzem nem tudja elég ember hogy most tényleg a soföröknek köszönhetnek mindent. 👍🏽👍🏽
Containership18
Containership18 10 hónapja
Jó nagy baromság ez a akárkitől származó firkálmány. Szerencsétlen próbálja magát írással. NAGY KÁR!
Laci Kéri
Laci Kéri 10 hónapja
@st22lacika Magára ismert és ezért nem tetszik neki ;))
st22lacika
st22lacika 10 hónapja
Containership18 nem igaz a mai világra ? Hu akkor te máshol élsz :))
Róbert Ősze
Róbert Ősze 10 hónapja
Szia! Irass a Transkona-val egy "schlüsselarbeitskraft bestätigung"-ot (a wko honlapján letölthető a formanyomtatvány) mielőtt haza jössz. Hétfő óta csak azzal mehetsz ki dolgozni, illetve mától kérik Magyarországra belépéskor is. Nem kell ráírni hogy alvállalkozó vagy, csak annyit hogy ott dolgozol. Ha jössz haza személyautóval és nincs, akkor 2 hét karantén, ha pedig mész vissza Ausztriába akkor a papír nélkül nem fognak ki engedni dolgozni. Kitartás!
Róbert Ősze
Róbert Ősze 10 hónapja
@Róbert Besze ez nem kiskapu. Ez biztosítja az ingázóknak a kijárást amiben a két ország külügyminisztériuma megállapodott egymással és ez teljesen hivatalos és legális. Nem gondolom hogy szégyellni kéne magam és ugyanúgy másoknak sem akiken ebben a pillanatban ugyanúgy végeznie kell a munkáját. Nyilván nem fog a kenyér egyedül átsétálni a pékségből a boltba, a csomag magától házhoz menni és még sorolhatnám estig. További szép hétvégét és jó egészséget kívánok✌️
György Farkas
György Farkas 10 hónapja
Laci! Imádom a videókat , pedig én nem vezetek kamiont..... Igazából az önkéntes karantén és a betartás , valahogy nem igaz! Tehát, ha 2 hét meló , 2 hét karantén idehaza , na persze..... De mindegy is , az ingázók ugyan úgy szarnak rá....Mindenkinek sok szerencsét!!
Gaben
Gaben 10 hónapja
Na pontosan ez miatt nem fogok többet Magyar cégnek dolgozni en sem..
Ványa Marcell
Ványa Marcell 10 hónapja
Üdv itt nálunk Angliában
István
István 10 hónapja
Sajnálatos hogy aki albérletben lakik és esetleg elveszti az állását vagy éppen állást keresett amikor ez a helyzet bejött azok mehetnek az utcára... Szomorú hogy Magyarország mennyire leszarja a 0% bér támogatással az embereket... Hát most szar Magyarnak lenni.😥 Hajrá mindenki 💪 kíváncsi vagyok hány ember lett emiatt a helyzet miatt hajléktalan. 😔
Ildikó Németh
Ildikó Németh 10 hónapja
Amikor nem tudod mi lesz , akkor kezdesz el élni .
Zsolt Mikola
Zsolt Mikola 10 hónapja
Kiktõl kaptuk ezt a betegséget ez itt a kérdés?
Peti Jozsa
Peti Jozsa 10 hónapja
Lacika! NAGYON VIGYAZZ MAGADRA!!
Andy
Andy 10 hónapja
A britek is fizetik a 80%-ot 2500 fontig. Csak a magyar állam nem fizet semmit a munkavállalóknak, helyette pénzt küld a Horvát államnak... legközelebb okosabban kell szavazni. A hiteleltolás után meg az emberek meg lesznek sarcolva agyig. Újra a régi nóta, csak a bankok ne bukjanak!
kiszeg
kiszeg 10 hónapja
@Laci Kéri A csatorna szuper anyagokkal van tele, szakmailag és egyebekben is kifogástalan szinte mind. Egészen addig, amíg meg nem jelenik a politika valamely formában. Lacika is hibázik párszor, eleve nem szabadna egy cikkre hivatkozva ilyen horderejű dolgokról beszélni, hiszen a komentszekciót olvasva kiderül, hogy a nézők igen nagy százaléka nem is hallott a hivatalos csatornákról, és nem is vevő rájuk. Ezt még valahogy meg is értem...viszont azt a gyűlöletet ahogyan az országunkról megnyilvánulnak , na azt nem bírom elviselni. A nyugat...miért nem a kelettel példálózik a nép? Ausztria aki évszázadokig szabadon rabolta az országunkat, ahol nem volt orosz megszállás, sem Trianon, az jól csinálja...Csak azt ne felejtse senki, hogy a qrva jó nyugat azért jó, mert nekünk nem az!
Laci Kéri
Laci Kéri 10 hónapja
Sok szarból nehéz választani. Melyikre gondoltál? Meg erről tudnál adni egy linket hogy pontosan mennyit is adtunk a Horvátoknak, és főleg mire? (földrengés volt náluk és ilyenkor kötelességünk segíteni a szomszédainknak legalább!!!) Ha azt az összeget elosztjuk 10millióval szerinted kijönne belőle egy zsíros kenyér fejenként? Nem szeretek politikai kommentekre reagálni, mert az azt írók elvakultak, és képtelenek átgondolni, de főleg mindenkinek privát dolga melyik oldalt preferálja, de azért az ilyen fokú butaságokat akármelyik oldalról is, de gondoljuk át mielőtt leírjuk. Erejéhez mérten a Magyar állam is elég sok támogató intézkedést hozott, persze ha csak a baloldali Indexet vagy 444-et, HVG-t olvassuk, akkor az a kép alakulhat ki az emberben, hogy itthon csak dögvész, haldoklók sívása, és ördögszekér van, de nem ez a helyzet. A hiteltörlesztés felfüggesztése egyrészt a bankokra terheli a válság jelentős terhét. Lehet nem a legjobb, de így azok hátán húzzuk ki a válságot akik elbírják. Csak azokat a javakat lehet szétosztani amit megtermeltek. Mivel leállt a termelés nincs mit szétosztani, mindenkinek meg kell húzni a derékszíjat, ezek az intézkedések csak azt érik el hogy elosszák a terheket. Lehetne ingyen pénzt osztani, a bankok gazdagodnának tovább, a pénz értéktelenedne, a végén pedig neked lenne csak sokkal szarabb, nem a bankoknak, így meg mindenkinek szar, de elviselhetőbb mértékben. Igen. Biztosan lesz rá példa aki így is csődbe jut, meg elveszít sokat, de képtelenség mindenkit megmenteni, ez nem az egyén túléléséről szól, hanem a társadaloméról.
Johnny On The Spot
Johnny On The Spot 10 hónapja
bizonyam a bajban derulk ki minden , amugy engem a szuleim ugy neveltek addig nyujtozkodj amig a takarod er , ezert igaz hosszu evekig sporoltam de nulla adossagom van es vannak megtakaritasaim , es pont leszarom hogy a vilag megallt porogni , teljesen jol erzem magam , a szeretteimet maximalisan ellattam , jokat setalok olvasok baszok , nulla stressz
Király Zsombi
Király Zsombi 10 hónapja
a vlog addig jó míg azzal foglalkozik amiért létrejött. de ez a politizálás gazdasági okoskodás főleg nyilvánvaló hozzá nem értéssel csak a színvonalt rontják. nem a te szakmád ne erőltesd.
st22lacika
st22lacika 10 hónapja
Tesó Game én nem politizálok csak a magyar ember hajlamos ha olyat hall rögtön a libsi vagy fityes vagy kutya sajnos ez a sok megkeseredes következménye
wassup voglio?
wassup voglio? 10 hónapja
Elöször nem tudtam eltalalni miert belsö savban hasitasz.... :Dd
Laszlo Visnyei
Laszlo Visnyei 10 hónapja
Amire ügyeljetek, az a hitelkártya, mert ott átutalással kell törleszteni mostantól, különben jön a 30%-os büntetőkamat: lh3.googleusercontent.com/-DkrY_pA8pyg/Xn5g8MLdfkI/AAAAAAABHDw/WdSN2oRAAmAE2wRnGlxHbNmLlKbvDdDGQCK8BGAsYHg/s0/2020-03-27.jpg
Margo Routsis
Margo Routsis 10 hónapja
ERRE EN I UGYANIGY GONDOLOK MINT A VEGEN A SZOVEG ... EN IS IGY GONDOLTAM AHOGY BEJOTT A VIRUS
imprezawrxsti subaru
Ez az Orvos nagyon jól megfogalmazta röviden tömören! Jó volt a videód sok sikert!
József H-
József H- 10 hónapja
@fa kalap Ez senkire sem fért rá. Sajnos, most sem azok isszák meg a levét, akik miatt esetlegesen rászabadult a világra ez a fertő, hanem mint mindig, a szegényréteg. Akik jobb körülmények között éltek eddig, jó eséllyel könnyebben ússzák meg ezt is. Akik pazarolnak (mondjuk utazgatnak a világban a semmire, vagy mindig a legújabbat veszik) azok most jó eséllyel a villájukban pihennek, miközben sokan dolgoznak, vagy épp elvesztették munkájukat, életüket és kerültek kilátástalan helyzetbe.
fa kalap
fa kalap 10 hónapja
Igen, és én is üdvözlöm ezt a vírust, szerintem rá fért már az emberekre, és a világra, úrrá lett az embereken a pazarlás. Lehet sok ember most kapja meg a büntetését a sorstól?!
rudolfo291
rudolfo291 10 hónapja
Akkor úgy néz ki, hogy akik most akartak a kamionos szakmába kezdeni kár belefogni nekik ?Hosszútávon
st22lacika
st22lacika 10 hónapja
szerintem most nem fognak melót találni míg ez a helyzet van
RTC Zsoltye
RTC Zsoltye 10 hónapja
Szia Lacika. Ebben a helyzetben, ha vonattal kell menned nem maradhatsz a fülkében???
st22lacika
st22lacika 10 hónapja
nem
emanacio - Mr.Fusion
...Kaptunk egy betegséget, hogy meglásd kik az igaz barátaid!.
Ulrik Drubina
Ulrik Drubina 10 hónapja
1 hét múlva kijárási tilalom is lesz.
mig
mig 10 hónapja
Lesz itt még cifrább is.
Elpedro
Elpedro 10 hónapja
Kedves Laci. Nem ismerem ilyenkor mi történik. Arra lennék kíváncsi hogy ez esetben maszkban vagy megrakodnak nem kiszállva? Mármint a vörös zónában? Válaszod köszönöm tisztelettel. Vigyázz magadra és a családodra.
st22lacika
st22lacika 10 hónapja
kiszálltam maszkban de nem kellett semmit csinálnom, daruzták a vasat ;)
Árpi B.
Árpi B. 10 hónapja
Jól mondod !!! Sajnos magyar egyre nagyobb szégyen!!🤣🤣🤣😖
Ervin Keresztes
Ervin Keresztes 10 hónapja
Az utolsó pár percben,nagyon szépen felsoroltad a dolgokat és az a szomorú ,hogy ez 90%-va így van.
Pogany Rita
Pogany Rita 10 hónapja
Nagyon kijózanító gondolatok,talán visszatereli a lelket az emberi mivoltunkhoz,aminek születtünk. De ! Ezt a virust nem a sorstól kaptuk.Ezt pénzéhes aljas emberek PUSZTÍTÁSÁRA tálalták ki, és az emberiség zömét akatja kiirtani...Csak kevesen maradnak életbe, akik értékelni fogják e szavakat.....A sors talán ott van,hogy azok is pusztulnak akik védve érzik magunkat a kórtól amit elszabadítottak. Valóban lehet gondolkodni azon,hogy a kevés túlélők megtudnak-e bocsájtani ,a szintén kévés túlélő gonosznak ? Vagy.........?
st22lacika
st22lacika 10 hónapja
persze, nem tudjuk kitől, vagy mitől jött, de a gondolat attól még adott, fel lehet így is fogni ;)
Юрий Полищученко
Waberer's (székhelye: 1239 Budapest, Nagykőrösi út 351, cégjegyzékszáma: 01-10-041375, nyilvántartja a Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság) mint munkáltató nevében, a munkáltatói hogy Társaságunk az Ön részére 2020 kor, Byakorló vezetőként tájékoztatom. napjától terjedő határozatlan időszakra a koronavírus járvány kitörése és a megfékezése érdekében hozott rendkívüli, Társaságunk működését alapvetően érintő szabályok és korlátozások és azok elháríthatatlan következményei miatt állásidőt rendel el. Tájékoztatom, hogy az Mt. 146 § (1) szakasza alapján erre az időszakra díjazás nem illeti meg, mivel Társaságunk foglalkoztatási kötelezettségének elháríthatatlan külső okokból nem tesz eleget. Amennyiben a helyzet kedvező alakulása miatt Társaságunk működését alapvetően érintő szabályok és korlátozások a fenti időszakon belül pozitív irányban változnak, újbóli munkába állásának dátumáról haladéktalanul értesítem. Kérem jelen tájékoztatásom szíves tudomásulvételét. Budapest, 2020. 03/20 munkáltató A fentieket tudomásul vettem: munkavállaló
Seishin HUN
Seishin HUN 10 hónapja
ottkell hagyni a gecibe őket húzzák fel a faszukra a pénzüket és legyenek vele boldogok...
Uwontremember True
Uwontremember True 10 hónapja
Waberer's az új Rynart Transport? Vagy az ő útjukra lépett?
Юрий Полищученко
@Dàvid Erdős 100%
Dàvid Erdős
Dàvid Erdős 10 hónapja
Ki az aki egy ilyen után hosszú hónapokat vár a hívó szavukra? Majd amikor újra indulna a cég akkor lesz nekik rotty, mert nem találnak senkit!
oldtimer1975
oldtimer1975 10 hónapja
amúgy is rohadjanak meg...amikor én mentem pár éve jelentkezni,7-en mentünk, 17-en meg felmondani jöttek...akkor volt beadva 100 feljelentés a cég ellen...
Stefi Kopcsándi
Stefi Kopcsándi 10 hónapja
Szeretem a videóid! Nagyon jól fogalmazol mindent! A videó végén ez a kis szösszenet, nagyon húsba vágó, valós, és egyben szép gondolatok is! Jó egészséget és vigyázz magadra! :)
Attila Jánosi
Attila Jánosi 10 hónapja
Ma jártam a budaörsi reptér felé. Aki elmegy arra az láthat kb. 150-200 darab Waberers-es pótkocsit leállítva. Mintha egy kék fal húzódna végig a reptér oldalánál. Sokan megállnak fotózni is. Itt tartunk :( Hajrá Lacika!
Ricsi Kicsi
Ricsi Kicsi 10 hónapja
ez az laci igy kell! mi így nyomjuk addig húzzuk a vonót ameddig a el nem merülünk....
st22lacika
st22lacika 10 hónapja
mindegy meddig ér a szar, addig nincs baj míg nem lötyögtetik :)))))))))))
Lajos Lázár
Lajos Lázár 10 hónapja
Es ki kuldte a betegseget?
st22lacika
st22lacika 10 hónapja
az mindegy, de fel lehet így is fogni, teszem hozzá jogosan ahogy az az orvos írta. az hogy ki, miért vagy csak a véletlen műve a vírus az más téma
Levente Bálint
Levente Bálint 10 hónapja
Szia Laci! Köszönjük a videót, ismét jó lett! Tudom, hogy azt mondtad ne írjunk semmit a kommentre a videó végén, durva de nagy igazság van benne! Sajna ez kellett Nekünk! További sok sikert, és jó egészséget!!!Párom imádja a házfelújítós videód!!! :)
Cscscs Csatorna
Cscscs Csatorna 10 hónapja
Kitartást és nagy tisztelet neked Laci!
Következő
Tanítok 3 k**va jó trükköt!
10:20
Hamburg belvárosában kamionnal
25:24
Tanítok 3 k**va jó trükköt!
10:20
MACHINE WAGON - Angelica Larsson
13:27