Sötét

Házat vettünk 1.rész - A kamionos háza 

Feliratkozás
Megtekintés 172 E
97% 1 676 48

00:00 Bevezető
01:03 Mi ez az új hang?
01:53 Miért vettem 2. házat? Nincs 2. ház:)
02:35 40 évesen vettem első házam. Miért csak most?
03:33 Nem akartunk hitelt. Miért?
05:32 Mi volt régebben a terv? (kamionozás előtt)
06:13 Ez változott. Itt nőttem fel.(fotó)
Nem akarok panelban élni... Miért?
07:22 Ma már csak házban akarok lakni. Miért?
07:58 Mi a tervünk a házban. Mekkora a telek?
08:20 Sajnos kevés volt a pénz, felmentek a ház árak...
-hol akartunk házat venni?-nem jött össze-
10:24 Nyíregyházát elengedtük:(
10:39 Miért nem építkeztünk?
11:24 Jött egy telefonhívás...
11:46 Ilyen a ház. Az első része... (nincs kép)
13:34 A vályogház.(fotó + videó)
-itt rosszul mondtam, a külső tárolókkal 70 nm2- !!!
14:42 Szerinted mennyiért vettük?
15:30 Ezek benne voltak az árban...
16:12 Ennyi volt az ára...
17:00 Maximalista vagyok...
17:26 A klíma... picit drága volt így...
18:16 Fűtés korszerűsítés
- ma jól keresek, ez befektetés a...-
20:00 Ezért vettük meg a házat. Mi az ami ma hiányzik az embereknek?
21:05 Képzeld el. Vissza az időben...
22:46 Vlog szoba, stúdió. Miért kell ez nekem?
-új projekt- cégeknek is dolgozok - videós karrier -
24:55 Fejlődnöm kell. Napi szinten képzem magam...
25:50 Mi lesz a következő részben?
✉️E-mail
st22-lacika@freemail.hu
🛒Webshop
www.tobbmintkamionos.hu/
🚛Weboldal
www.st22-lacika.hu/hu
💰Támogatás Patreon/Paypal
www.patreon.com/st22
paypal.me/st22lacika
🔥Facebook
st22lacika/
📷Instagram
st22lacika

Autók és más járművek

Közzététel:

 

2020.febr. 1.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
gyurxi551
gyurxi551 Hónapja
15:50-nél a mi is tippeljünk résznél nem tudni (vagy elsiklottam felette?), hogy Sopronban vagy Köröszegapátiban. Mert előbbinél egy családi ház 80M, utóbbiban meg 2.5M-ért van felújított is. Még egy. Egy most A++-os cucc, mire vénember leszel, kb D-s vagy E-s lesz. :) Nem véletlen lettek A után hirtelen A++ -ok, az invertes hűtők világában ez gyorsan fejlődhet.
TheSzabi79
TheSzabi79 Hónapja
Szabad Kérni e-mail címet ?
Komáromi Éva
Komáromi Éva 4 hónapja
Amit 20.35- től mondasz az olyan mintha a mi jövőképünket amit megvalósítunk azt mondanád Hihetetlen Mindent elértek amit szeretnétek a feleségeddel Gratulálok és csak így tovább!!!👍🏽👍🏽👍🏽
Gregor Koskar
Gregor Koskar 4 hónapja
👏👏👏👏👏👌👌👌👌👍👍👍
Norbi Máté
Norbi Máté 5 hónapja
Nekem másfél holdnyi telkem van
Lukacs Attila
Lukacs Attila 7 hónapja
Tisztelet, tisztelet és megint tisztelet!
Éva Bősze
Éva Bősze 7 hónapja
nem kell foglalkozni a negatív komentekkel, az mindig is lesz... sajnos van akinek soha életében nem lesz saját lakása háza... :( mondjuk a panel is jobb mint a semmi...
Zoltan Kanyo
Zoltan Kanyo 8 hónapja
Így tovább!! Sok sikert! Öröm és megérintő amiket megosztasz, sokmindent én is így gondolok, nemcsak a házzal kapcsolatban!! Régebben átoknak éreztem, hogy vályog, most már inkább áldásnak, és egészségesebb környezetnek!! 😁🤣😁 Szóval lassan szépen jó lessz az enyém is! Nagyon tetszik a fürdőd!! Az én színvilágom is😍😍😍
Zoltan Kanyo
Zoltan Kanyo 8 hónapja
Szia. Nekem nagyon tetszenek, az "életszagú" házfelújításos videóid, "folyamat" vályogházas felújításos videókon lógok, igazábó egy ideje már ebben vályogházban élek, pár dolog felújításába már kicsit belefogtam, amit már bánok, most már egészen másként csinálnám, a megnézett videók után! Tényleg igaz hogy minden vályogház "egyedi". Szóval tökjó amiket mondtál!! 🤣🤣 Én is maximalista vagyok, tudom idő mire olyan lessz, mint amit szeretnék, de sajnos nagyúr a pénz, idő!! Bevallom nem vagyok elengedve anyagilag, sok mindent amit lehetne szeretnék magam felújítani, de így meg tudom mégtöbb idő! De nem akarok klóklekkedni, hogy több év után szívjak miatta. Sokáig szeretném élvezni.
off bro_
off bro_ 8 hónapja
Messze koltozol nyiregyhazarol???
DEFENDER ASIO
DEFENDER ASIO 8 hónapja
Emberek 10 ezrei vergődnek sokszor, bőven 40 felett is albérletben ... itt a Balkánon el ne kezd magad szégyellni, hogy csak 40 évesen veszel házat. Akiknek nincs semmi öröksége, meg a fizu is alacsony, esélyük nincs lakást se, nemhogy házat venni. És jól mondtad ... sokaknak egy lakáshitel maga a giotin. Jelenleg a magas ingatlan árak és a csóró bérek miatt, nem egy Budapesti kerület tervbe vette az önkormányzati lakásépítést ... Túl nagy a tehetetlen tömeg, akik úgy érik el majd az öreg kort, hogy nem lesz fix lakhatás a fejük felett. Persze erről a szintről a neked nyekergők nem nagyon beszélnek, nem is tudnak róla, nem is ehhez mérnek. Pedig a nagy egészet figyelembe véve bőven sikeresnek mondhatod az életed, úgy is, hogy "csak" 40 évesen veszel rövid lejáratú hitellel ingatlant.
Extremesport0com
Extremesport0com 10 hónapja
Ha jo kornyeken van a telek, akkor kivagnek mindent belole, dozer es haz epittetes. Ennyi. Es, ha 13 az ara akkor maximum 10et er.
Noel Dobi
Noel Dobi 10 hónapja
Nyilván érthetetlen a 100+m2 de én nagyon szeretem az 5600m2-t :D
Levente Rátkai
Levente Rátkai 10 hónapja
A gerendás szobába berakni egy lócát és annyi.
Deep Creepy
Deep Creepy 10 hónapja
Én Sóstóhegyen nőttem fel, apámék még mindig ott laknak. Nagyon jó hely. Ott szeretnének téged pedig.
Bálint Zsohár
Bálint Zsohár 10 hónapja
Nem szeretnék reklámozni, csupán a segítségemet szeretném felajánlani. Ha esetleg kertépítésre vagy kerttervezésre kerülne a sor, akkor nyugodtan keress meg, ha érdekel, akkor tudok privátban írni Facebook-on is.
Kukesz 201 2
Kukesz 201 2 10 hónapja
Jöhet a 2.rész👊👊👊👊👊👊
Stefan Molnar Stefan
Jó választás,a kemencét nem bántanám,nemcsak kenyeret lehet sütni benne.😉Vályogházra fölösleges külső szigetelés,szerintem,csak elrontod.
István Papp
István Papp 10 hónapja
Lacika!!! Amíg bírod magad addig nagyonjó a kert , es, ház, De ha már nem,,, akkor a panel,,
Airport 22R
Airport 22R 11 hónapja
Amazing Job! The real Hungarian icon!! keep doing what you're doing!
Tóth Benjámin
Tóth Benjámin 11 hónapja
Most esetleg van valamilyen cèlod amit elszeretnèl èrni, vagy megvagy elègedve azzal, amid van. Illetve, Imádom a munkásságod csak ígytovább♥️
Óvári István
Óvári István 11 hónapja
Mi a baj a Könnyűszerkezetes házakkal? Nekem is az van és ÉVI 5000 ft a rezsim :) ,( én is vályogból épült házban nőttem fel).
st22lacika
st22lacika 11 hónapja
semmi baj vele, de ne 35 millióért akarja eladni azt amit 10ből épített:) ez volt vele a baj.
Végh Zoltán
Végh Zoltán 11 hónapja
A családot és a feleséged hiányoltam a házból. Erről is beszélhetnél.
Dávid Emesz
Dávid Emesz 11 hónapja
Szerbusz Laci! A pénzhez való hozzáállásom szinte másolata a tiédnek, az elképzelésem az életről és a házomról nagyjából hasonló mint a tiéd! Sajnos az ismerőseim körében az én gondolkodásmódom és életszemléletem egy Marsról jött asztronauta elméjével egyezik! Bárkinek mesélem a terveimet és az elképzeléseimet az esetek többségében még hozzászólni sem tudnak! :-) Baromi jó, hogy belevágtál, ennyiért én is gondolkodás nélkül csaptam volna az eladó kezébe, hogy megegyeztünk :-) Várjuk a további fejleményeket :-)
Moto Robee
Moto Robee 11 hónapja
Nagyon Jok a videok Lacus :) Ne foglalkozz az irigy kutyakkal . En is nemreg kezdtem el Vlogolni Californiabol :) Vigyazz magadra .
st22lacika
st22lacika 11 hónapja
köszi;) sok sikert a vloghoz;)
Moto Robee
Moto Robee 11 hónapja
Es ha te szeretnel 5db hazat es megteheted miert ne ??? Nem ertem az embereket ..
1337 Azura
1337 Azura 11 hónapja
Ibrányt ismered?:D
Isti 001
Isti 001 11 hónapja
Mi a címe a zenének a drónos felvételes kijelentkezős résznél? Előre is köszi😊
Martin Martin
Martin Martin 11 hónapja
Megérdemled!! 👍
PLN
PLN 11 hónapja
Lacikám, miért kellene Neked bárki felé is szégyenkezned, hogy "csak" most veszel ingatlant? Ha 60 évesen vennél először sajátot, mert valamiért csak akkor tudsz/akarsz, az is a te dolgod volna. Nem kamionozok, de szoktalak nézni és egy korrekt, őszinte, szimpatikus, szorgalmas fickó vagy. Csak így tovább, a legjobbakat! Üdv, egy másik nyíregyházi Laci ;-)
Örs Nagy
Örs Nagy 11 hónapja
Laci, követem a videóidat, de itt hatalmas öngólt rúgtál és nem gondoltad át amit mondtál. A saját ház vásárlós videódban panaszkodsz, hogy a magyar állam bevezette a CSOK ot és 'boldog , boldogtalan elkezdett házat vásárolni, cserélni ' . Te hova sorolod magad ??
st22lacika
st22lacika 11 hónapja
Örs Nagy mi közöm a csokhoz? Összegyűjtöttem a pénzt és vettem egy hazát 1 Ft támogatást nem kaptam
/X MZ
/X MZ 11 hónapja
Hello Laci gratulálok a házhoz .Említetted h nyiregyháza környékén laksz .Nem tudod véletlenül hogy ukrajnából olx.ua ról van magyarországra házhozszállitás ? Használt moped érdekelne de nem tudom hogy ha olx.ua ról vásárolók és ott van a termék mellet a házhozszállítás jelzés akkor magyarországra is kiszállítják-e a terméket.
Attila Forza
Attila Forza 11 hónapja
Sose értettem ezt, h mind1, h hol van az ingatlan, csak nagy legyen és normális utcában legyen. Nekem több ingatlanom van vidéki városban, családtagok lakják. Én semennyit nem adnék ezért a házért Laci. -Kertes házban, ha építkezik, zajong a szomszéd vagy utcabeli hülye gyerek az utcában gyakorol motorozni stb. Ugyan úgy zajos lehet, mint egy lakás, ha rosszak a szomszédok. -Nem drága amúgy a hangszigetelés, normális lakáson, házon jó nyílászárók vannak az mellé pár centis hangszigetelés és nem hallod ha veszekszik a szomszéd vagy 2 napos ballagást tartanak a kertbe. - Család szempontjából, ha olyan a család, h senkinek nincs olyan hobbija, érdeklődési köre, tehetsége, amihez társas közeg kell, akkor jó a vidék. Ha a nőnek is van valami hobbija, ami nem a házra korlátozódik, a gyereknek is, akkor már meg van lőve az egész. Szabadság kérdése ez is. Mert persze az is szabadság, h az erdőbe sétálgatok, de ezt Budáról vagy Bécsből is megtehetem 15 perc kocsikázással. De az is szabadság, h bármily érdeklődése, tehetsége van a gyereknek, akkor mehet olyan tanfolyamra, foglalkozásra. Ez vidéken nincs, vidéken van ami van, aztán tessék pl. abból a 2 fajta harcművészetből válogatni vagy 3 féle tömegsportból, úgy, h amúgy van 100 féle, csak éppen ott nincs. - Meg pl. iskola, szuper vidéki városba van mondjuk 1 jó iskola, a többi... a jó iskolába a gyerek nem érzi jól magát, összeveszett a tanárokkal stb stb. , nincs csomó másik, amiből lehetne válogatni. Megint csak a környezet beszabályoz, mint a hobbinál, érdeklődési köröknél, h ez van és kész. Az ilyenek miatt van, hogy olyan helyen, ahol tényleg van minden, sok jó iskola, sok és sokféle munkalehetőség, sok közösség és sok közösségi program stb. ott egy 3 szoba+nappalis lakás 45 millió felett kezdődik, egy 100m2 kertes ház 300m2 kerttel meg 55 millió felett. Ez megint egy szubjektív nézőpont. Én is voltam abba, h ó 1200m2 kert, 180m2 alap területű ház, vidéken, aztán ha nem lennék otthon csak fél hónapokat és nem érdekelne se engem, se a családom, h milyen közösségek, milyen lehetőségek vannak a közelben, akkor király lenne. Nekem ezek miatt nem ment a vidéki élet, de még megyeszékhelyen se. Teszem hozzá szerintem így is többet vagyok természetbe, mint a kisvárosiak, meg sok falusi. Így meg megvan a szívás a sok tíz milliós ingatlanszerzéssel...
Gergo Olah
Gergo Olah 11 hónapja
Jol gondolkozol...
Gergo Olah
Gergo Olah 11 hónapja
Búzaa
subi fori
subi fori 11 hónapja
Pontosan ilyen gerendás házat vettem 2 éve, ami a gyerekkori álmom volt, 2 gyönyörű nagy diófával! A nyugalom szigete
Armand Cseke
Armand Cseke 11 hónapja
Fiatalként,mi érné meg jobban a ház vétel,vagy a ház építés? :D
Sándor Csupor
Sándor Csupor 11 hónapja
Attól függ mennyi pénzed van!
Alföldi Drón
Alföldi Drón 11 hónapja
kvázi, amíg egészséges vagy és megtehetnéd, nem teszed mert halogatod. MIÉRT? Azért mert, "később, hogyha csoffadt vénember leszek" akkor lesz időm gondolkodni a szaros házamban, hogy mennyi mindent kihagytam az életben. Ez egy másik meglátás részemről. ÜDV!
st22lacika
st22lacika 11 hónapja
Alföldi Drón a választási lehetőség adott én megtettem az életben mindent amit akartam nincs különösebb vágyam csak nyugodtan élni elég volt a nyüzsgő életből
Bá Ali
Bá Ali 11 hónapja
Szia Laci! Sok V8as Scaniat látsz az utakon a tieden kívül? :) Erre a fajtára gondolok ami neked van az újra :)
st22lacika
st22lacika 11 hónapja
bá ali igen
Miklós Nagy
Miklós Nagy 11 hónapja
Gratulálunk a sikerekhez és csak így tovább töretlenül.
Máté Kovács
Máté Kovács 11 hónapja
Gyere Velencere! :)
Martin Fülöp
Martin Fülöp 11 hónapja
Szerintem erdővel jobb volt a háttér. Vagy esetleg zöld háttér,és bearakni a háttérbe a kamionról egy elhomályosított képet. Így azt a hatást kelti,hogy az adott felvétel nem utólag lett felvéve,és kicsit olyan,mintha rendes videófelvétel lenne,csak te vagy fókuszban
Ariska Bicska
Ariska Bicska 11 hónapja
Vettünk egy lemezgarázst.Lengyyelből jött.2 autó belefér.és összesen:kb.400 000ft
hggird
hggird 11 hónapja
Valaki nagyon átvert Lacika, ha azt mondta elektromos árammal hatékonyabban (olcsón) tudsz fűteni, mint gázzal, vagy padlófűtéssel.
Sándor Csupor
Sándor Csupor 11 hónapja
Ezek a mai Inverteres klímák nagyon gazdaságosak.
st22lacika
st22lacika 11 hónapja
hggird biztos jobban tudod :)) olvass utána a H tarifa nak fűtés szezonban fele annyiért futesz mint gázzal
Ákos Keppel
Ákos Keppel 11 hónapja
Teljesen reális és életszerű hozzáállás a lakás, vagy ház vásárlásról! Nagyon örülök, hogy egy youtuber is így gondolkodik. A legfontosabb mondanivaló ezzel kapcsolatban arra a kapzsi magatartásra vonatkozik, ami Budapestre is jellemző, megörökli, kapja, valahogy hozzájut és gerinctelenül drágán akar nyerészkedni vele. De ahogy mondtad is, tuti, hogy lesz válság, vagy ennek foganattja és akkor nézheti a magas árakat. Minél többen nézik és így gondolkodnak, egyre jobb irányba fogunk haladni.
Bigdawe16
Bigdawe16 11 hónapja
bár énse vagyok oda a lakáshitelért, de sajnos másképpen nem tudnék lépni előre. szüleim a sajátjukat 15 évig fizették minden emelés és gond nélkül. úgy vagyok vele lehet ugyanúgy fizetem havonta, de előbb lesz az enyém mint az albérlet. ettől függetlenül minden tiszteletem a tiéd🙂
Biborhold
Biborhold 11 hónapja
A vlog szobával kapcsolatosan nem kell tökéletesnek lenni mert az már mű , a sóhajtások emberi dolog attól emberi és eredeti . Széles útat .
Havasy János
Havasy János 11 hónapja
@st22lacika A döngölt sárfalú házrészre mindenképp kérd ki egy szakember véleményét! Saját tapasztalat, hogy ha nincs a fal alulról vízszigetelve és le van zárva a fal modern vakolatokkal, szigeteléssel, akkor vizes lesz a fal, ami penészesedést fog okozni. És általában nincsenek alulról vízszigetelve ezek a szerkezetek. A tapasztalat és a szakzsargon az, hogy a talajpára több mint 1méter magasságig fel tud jönni. A másik gyakori probléma, hogy ha vizet viszünk be egy ilyen helységbe, pl.:ruhaszárítás, bármilyen vizes helység, vagy ha lezárjuk a falat szekrényekkel akkor nem fog tudni kiszellőzni az amúgy is vizes fal, ami még intenzívebb penészesedést fog kiváltani. Ilyen esetekben vagy meg kell oldani a fal alsó vízszigetelését (elvágják a falat, és szigetelőcsíkot húznak be alá) vagy a fal szellőztetését (szellőztető rendszer, páraelszívók, falba fúrt szellőztetők..). Szóval, még a felújítás alatt érdemes lenne megvizsgáltatni hogy a későbbiek folyamán ne legyenek problémák a házzal.
Ferre Rorosé
Ferre Rorosé 11 hónapja
Néhány dologba nem értek egyet, de nem vagyunk egyformák! Korrektül elmondod a véleményed, és biztos vagyok benne, hogy Te egy olyan ember vagy, ha valaki értelmesen leülne veled beszélgetni, és elmondaná bizonyos dolgokban az ellenérveit (korrektül érvelve persze), akkor Te meghallgatnád és megértenéd, nem pedig elküldenéd a pics*ba. Én ezt komálom benned! :)
st22lacika
st22lacika 11 hónapja
Ferre Rorosé egyértelmű ;)
koczant
koczant 11 hónapja
Köszönöm a videót! A témakörök amiket felvetettél az elején hogy később beszélsz róluk nagyon érdekelnek!👍
Zoltan Barkoczi
Zoltan Barkoczi 11 hónapja
Azt a gerendás födémet nagyon irigylem (nem szép dolog az irigység, tudom!).... Ha újra építkeznék, vhogy megcsináltatnám az egész házban, kivéve a fürdőszobákban
József Emődi
József Emődi 11 hónapja
Tökéletesen egyet értek veled mindenben,az emberek többsége mindent meg tesz annak érdekében hogy folyamatosan kiszolgáltatottak legyenek,csak mert nem tudnak gátat szabni a költekezési vágyaiknak!!Egyszerűen nincs pénzügyi kultúra!!!!A ház vásárlásod szerintem a legjobb döntés volt nagyon jó választás volt!!!!!Tetszik!!
Attila Szegedi
Attila Szegedi 11 hónapja
paraszt az van most is rengeteg... :D csak most sok a büdös bunkó paraszt...:)
Sandor Gulyas
Sandor Gulyas 11 hónapja
Szia Lacika Gratulalok az új hazatokhoz,legyen benne sok oromotok benne
zoley88
zoley88 11 hónapja
A CSOK miatt tényleg nagyon megugrottak az árak. De mostanában már megáll, és sokan ebbe is bebuknak majd (válás, nem jön a gyerek, stb). Én panelban lakom, ez 2013-ban volt 7,2M. Most ugyanezeket 22-28 közt hirdetik itt a telepen. És nem ám bent a Duna mellett, hanem X. ker...
l k
l k 11 hónapja
Szia! Fogyókúrás videók jó abba maradtak ,lesz e folytatás?
szilagyi gabor
szilagyi gabor 11 hónapja
Építkezés (felújítás) az egyik legjobb fogyókúra.
Kristóf Németh
Kristóf Németh 11 hónapja
Röviden: köszi mindent. Sok nehéz időben jutnak eszembe a szavaid és segítenek. Csak így tovább, van értelme annak amit csinálsz! :)
JeGX
JeGX 11 hónapja
Szerintem teljesen rendben van az, ha valaki hitelmentes életet akar. Kevesebb stressz. A hitel annak jobb opció, legalábbis szerintem aki egyébként sem tud pl örökölt házban lakni vagy éppen még szülőkkel egy házban. Ha már muszáj lakbért fizetni, akkor inkább hitelt fizetnék saját házra. Jobb befektetés mint más zsebét tömni + spórolni sajátra. Mindenki a saját lehetőségeinek megfelelően hoz döntést. Gratulálok a házhoz Laci!
Alex Barkóci
Alex Barkóci 11 hónapja
Szia, mi klímákkal foglalkozunk és ezt a kérdést sokkal olcsóbban meg tudtad volna oldani, tudnánk segíteni neked ha kell még klíma
Mákos Hurka
Mákos Hurka 11 hónapja
Elado Pecsen a hazam.Nem elek otthon es marciusban utazunk haza intezni az eladast.15 eves haz boros pincevel garazzsal es nagy telekkel.
Margo Routsis
Margo Routsis 11 hónapja
NEM TUL JO KEPEKET MUTATTAL DE AMIT LATNI AZ ALLATI SZEP !
Margo Routsis
Margo Routsis 11 hónapja
GRATULALOK NEKED LACIKA! ESZMELETLEN EROS ES UGYES VAGY! NAGYON RITKA AZ ILYEN EMBER MINT TE! TE MEGCSINALTAD MIND AZT AMI SZINTE MINDEN EMBERNEK A LEGES LEGNEHEZEBB!!!!!!!!!!! TISZTELETRE MELTO A VALTOZASOD A NEHEZ IDOK OTA ES UTAN. BECSULNI VALO . MEGERDEMELSZ MINDEN FILLERT ES MINDEN JOT EBBEN AZ ELETBEN TE IGAZAN MEGDOLGOZOL ES NELKULOZOL MINDENERT! LEGY BOLDOG ES EGESZSEGES EGESZ ELETEDBE! GRATULALOK MEGEGYSZER!
Dpeti 0222
Dpeti 0222 11 hónapja
15:58 itt tippelgetem 35 millióra Aztán 13,5 millió nagyon jól jártál vele 👍👍👍
Suspect person
Suspect person 11 hónapja
Vályog gondolom.
István Serfőző
István Serfőző 11 hónapja
én is 25-30 millióra tippeltem
atavistic nepotism
atavistic nepotism 11 hónapja
Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve. Egy pici kommentem van: nem "videotartalmat" találunk, hanem tartalomjegyzéket. Az egész egy video tartalom, ami látunk. Annak a tartalom jegyzékét írod a videók alá. A könyvekben sem könyvtartalmat találunk, hanem tartalom jegyzéket. Bocs az oktondiskodásért.
Sarolta Hanó
Sarolta Hanó 11 hónapja
Valóba az idő az amiből nagyon kevés van, néha 48 óra is kevés lenne ahhoz, hogy utol érjünk magunkat. Viszont annak örülök, hogy ilyen szuper házat sikerült találni, majd az igényeidnek megfelelően kialakítani. :) Remélem sok örömöd leled majd a kertbe, madárcsicsergést hallgatva, a finom kávédat kortyolgatva! :) Várom a többi videókat! :)
DevPerZero
DevPerZero 11 hónapja
Tetszik a gerendás vályogház! És jó a szabályzat: nincs laptop, nincs mobil, nincs óra. Csak egy kancsó bor :)
Dr.Green Thumb
Dr.Green Thumb 11 hónapja
Noobok:-)
Balázs Ádám Tóth
Egyből meg kellett venni hát ez üzlet!!
Daredevil19790921
Daredevil19790921 11 hónapja
Érdekes lesz látni a házat abban az állapotában ahogy megvettétek és a mostani állapot összevetve osztott képen.
Zsolt Csaplar
Zsolt Csaplar 11 hónapja
Vályog! óriási sok lehetőség van benne! 88 negatív lájkot nem értem🤔
Zsolt Csaplar
Zsolt Csaplar 11 hónapja
@London Trucker Irigyek Rá? 😱Bárki elmehet kamionosnak🤣
London Trucker
London Trucker 11 hónapja
Tul sok az irigy ember.
Xxx Xxx
Xxx Xxx 11 hónapja
Jó lett ez a videó is , látszik tényleg maximalista vagy , de nem minden a videó minősége! Szerintem régebbi videóid érdekesebbek voltak ! Több volt az akció! Reménykedtem marad az a vonal ! Szívesen néznék hasonlókat ! De még a tanító videóid is jók voltak , ismerek kezdőket akik sokat tanultak belőlük!
st22lacika
st22lacika 11 hónapja
változik a cég, ritka az izgalmas munka, mert nem járok már építkezésre, most csókos munkáim vannak:) abból meg nehéz videót készíteni, de van más téma. tudni kell továbbmenni, megújulni , hisz sok minden van ami érdekes lehet;)
bmw520ds
bmw520ds 11 hónapja
Nagyon szeretem hallgatni amiről és ahogy beszélsz, véleményt mondasz! Nekem is van véleményem házvásárlás ügyben. Aki nem vállalkozó, jól menő vállalkozó, vagy annak fia, lánya. testvére, stb. nem örökölt jelentős összeget, vagy csak átlagember, sajnos nem tud egy ház árát összespórolni! Szerintem maga a hitel lehetősége, ha az ember eltekint a kialakult devizahitel körüli volt undorító banki és kormányzati viselkedéstől, ha tisztában vagyunk vele, hogy a bank nem értünk van, egy "normális" hitelfinanszírozás, járható út. Mi egy dolgot előre megbeszéltünk a volt párommal, a kölcsön összegét az utolsó Fillérig a ház és környezete javára fordítjuk, semmi másra, mert apránként elkopik és hiányozni fog a végén! Ez bejött! Érdemes kedvezmények után kajtatni! Ha csak egy ingyen hazaszállítást ajánlanak fel, a mai világban annak is örülni kell! Nagy barkácsáruház amiről azt mondta a falu szája, felejcsd el szabd meg, mer' drága! Na, ők minden százezer Ft vásárlása után ingyen szállítottak haza amit az akkori akciójuk miatt, amúgy is jó áron vásároltunk meg! Arról nem is beszélve, hogy mindig kikértük a szakemberei, mint eladók őszinte véleményét! Volt, hogy a radiátoron egy körömnyi helyen le volt pattanva a zománc! Utolsó darab. Hívták az áruház vezetőjét, hogy nézzen rá! Kaptunk még 10% kedvezményt, de amúgy is elvittük volna! Netes felületen, amire álmomban nem gondoltam, minden áruházukban meg lehet nézni a készletet és árat, amelyek sokszor jelentősen eltértek a hozzánk közel eső áruházétól negatív irányban! Olyankor utánfutó és az autópályadíj, tankolás, kaja felett is maradt hasznunk, arról nem is beszélve hogy addig is mentünk, láttunk, beszélgettünk. Szóval hitel. Mi előre kalkuláltunk, de jóval szebbet, többet tudtunk elkészíteni, mert amire azt hittem képtelen vagyok, simán megoldottam és csak arra hívtunk szakembert, amire muszáj volt! Igen, itt is van egy olyan munka amire ha ránézek, sírni tudnák, de az általad emlegetett idő és szakértelem hiánya miatt sajnos belementünk, konklúzió: A szar munkáért pont ugyan annyit kell fizetni mint a tökéletesért, csak ezen sokáig morgolódhatsz, míg a tökéletes feledésbe merül. :-) Mások a hitel havi törlesztőjét legurítják a torkukon, kifújják füstként, belövik maguknak, vagy gépbe dobálják. Én így gondoltam mikor elhatároztam magam. A Hetes pedig azért van, mert erre vágytam mikor kihozta a gyár és autókiállításon beleülhettem még 2001 végén. Akkor elhatároztam, lesz egyszer egy ilyenem! Lett. Csak nem egészen arra gondoltam hogy majd 14 éves korában jutok hozzá becsületes munkával, de annak kell örülnünk, ami van! Van Net, ami luxus, lehetne nélküle élni. Autó nélkül is. Sátorban is. De, mindennek megvan az ára, amit meg kell fizetnünk, kinek így, kinek úgy! Kívánom, mindenkinek teljesüljön a szíve álma, vágya!
medve33
medve33 11 hónapja
Várom a "legnagyobb kamionost" hogy fb-n tudja írogatni a fa.ságait😂😂
Laszlo Komlosi
Laszlo Komlosi 11 hónapja
Szia, a felújításhoz tudnál nekem referenciát adni, hogy ki csinálta a felújítást? :)
FUXTEC.hu
FUXTEC.hu 11 hónapja
Nagyon drágán dolgoztak neked szerintem :) - de a terv hibátlan, szerintem.
FUXTEC.hu
FUXTEC.hu 11 hónapja
@st22lacika PErsze , jogos.
st22lacika
st22lacika 11 hónapja
annyit fizet az ember amennyit kérnek. Itt felénk nagyon nincs szaki, olcsó az szar a drága az meg jön amikor jön, de annak ára van. a lényeg nekem az volt, jó legyen, hisz lássuk be, olcsón én se megyek senkinek dolgozni akkor miért várjam el?!
Bartók Lajos Lui-G
Bartók Lajos Lui-G 11 hónapja
Gratulálok. Szuperek érdekesek a videók....:)
Richárd Kranyik
Richárd Kranyik 11 hónapja
Nem csak egy jo kamionsofor vagy Laci, hanem mar a videokat is kurvajol .. es kurva jo tartalmasan , rengeteg penzt fogsz keresni a yutubbal is!✌csak igy tovabb es gratula!
Portos Jager
Portos Jager 11 hónapja
Szia Laci :) Gratulálok a ház megvásárláshoz. A vályog az baromi jó, nekem is volt, és a nyaralóm tuti az lesz. (jelenleg ytong falu házam van) a facebookodra privátban megosztom veled a tapasztalataimat ha szeretnéd).
st22lacika
st22lacika 11 hónapja
ok, köszi előre is;)
Gergő Dmtr
Gergő Dmtr 11 hónapja
22 évesen tudtam venni sgy fél kész házat. 5 mft kamatot fizetek rá összesen. Téged hallgattva óriási áldásban van részem. 😊 gyakorlatilag ugyan ez a történetem.
websterhp
websterhp 11 hónapja
Nagyon jó ár. Mi Kecskeméten vettünk egy garázst a belvárosban, ahova épp befér a kombi Ford. 4,2 Milla. Eszméletlen.
Bence Kollár
Bence Kollár 11 hónapja
A szülinapomon vetted fel.
Bence Kollár
Bence Kollár 11 hónapja
Köszönöm
st22lacika
st22lacika 11 hónapja
Boldog szülinapot;)
Vaka Pál
Vaka Pál 11 hónapja
Szerintem így elsőre jó lesz a házikó. Vályoggal valóban van odafigyelni való. Gondolom szakembert kértetek megy. Itt a youtube -on is van aki foglalkozik ismesmivel, ne legyen se túl nedves se túl száraz, nem lehet akármi a külső belső vakolat festék padlóburkolat, mindennek levegőznie kell mert hosszú távon bajos lehet ha elveszti a statikai képességét a ház. Egy ismerősöm így járt. Szakembörök megcsinálták, csak hát még sem sikerült az egész, egyszer csak elkezdett omladozni egy 10 év után az egyik fala a háznak. Mint kiderült az összes bajos, elég szép summa volt megmenteni a házat. Egyébként meg nem kell rá szigetelés mert nyáron hideg télen meleg. A légkondis fűtés kiépítése is drága de, nincs kémény, nincs gáz bekötésre engedélyeztetés meg tervdokumentáció meg frinc franc. Légkondis fűtés bitang jó, pláne a neki létrehozott tarifával... Egyetlen zavaró dolog lehet hogy surrog mikor fűt és ezt a szobában csinálja. Viszont van egy érdekesség a vájoggal amire a modern korban készülni kell. A rádiófrekvenciás jeleket igen hatékonyan blokkolja. Tehát mobiltelefon, de az a tetőn át be tud jönni, de a wifi na azt szépen megeszi. Számítógépes hálózatot húzzátok ki oda is ahova nem akarjátok most még, mert utólag meg wifi -vel nem lesz olyan felhőtlen a sebesség :D
Czifra Ádám
Czifra Ádám 11 hónapja
Hol található a házikó???
Norbert
Norbert 11 hónapja
jó a gondolatmenet és átlátod, hogy most pont nem szabadna ezeket csináltatni egy telefújt ingatlanpiaci lufinál... aztán mégis most :S
Tibor Csizik
Tibor Csizik 11 hónapja
Laci sok szerencsét a házhoz, köszi az őszinte szavakat. Várom a további videóidat. Üdv.
SuperDaemon23
SuperDaemon23 11 hónapja
Sok boldogságot kívánok az új otthonotokhoz, megdolgoztál érte! :)
Máté Szabolcs
Máté Szabolcs 11 hónapja
Gratulálok a házhoz viszont azt mondani egy modern könnyűszerkezetes épületre hogy "gyorsszerkezet" és legyszintesz, majd venni egy vályogházat az azért meredek. Jelenleg a könnyűszerkeztes házak képviselik a legmodernebb technológiát, semmilyen téglával vagy ytongal nem tudsz olyan energiahatékonyságot elérni. 100 évig tart egy fa szerkezetű ház. Egy napelemmel akár passzív, azaz 0 energiaigényű is lehet. Az azt jelenti hogy 0 a rezsi. :) Érthetetlen :D
szilagyi gabor
szilagyi gabor 11 hónapja
@st22lacika Szerintem csak 10-ért akarta adni, +25 a telek.
st22lacika
st22lacika 11 hónapja
én óckodom tőle, hogy egy csákánnyal odacsapok és benn vagyok a házban:)) én nem mondom hogy rossz de ne 35 millióért akarja már eladni az ember.
István Papp
István Papp 11 hónapja
Csalódtam. Lacika egy komoly srácnak látlak és játékfüggő voltál???? Na, ne!!!
Sándor Csupor
Sándor Csupor 11 hónapja
Még mindig jobb mintha drogfüggő lett volna!
st22lacika
st22lacika 11 hónapja
ezen aligha lehet változtatni
István Papp
István Papp 11 hónapja
Lacika inkább13 fok,, mint hólánc,,
st22lacika
st22lacika 11 hónapja
István Papp per pillanat jó de később mondjuk nyáron ha lesz 45?
Dávid Bárány
Dávid Bárány 11 hónapja
Nagyon szép kis ház. Én is vegyes falazatú házat vettem szintén vertfalas. Bár én Pazonyba,amit gondolom ismersz..és nem olcsó ott se, sőt a csok miatt fel is tolták az árát,egy közel 50 éves háznak..Nekünk is volt felújítás. De 13,5milláért szntm neked az nagyon jó. Bár nem tudom melyk környéken vetted. További sok sikert 👍
Erik Bardi
Erik Bardi 11 hónapja
Gratulálok :)
László Utasi
László Utasi 11 hónapja
Gratulálok a házvásárláshoz. Én is pont most tudtam a feleségemmel egy vályogházat venni. Félig-meddig én is a CSOK lufinak köszönhetően. (Bár hála a bank késlekedésének kicsit drágábban, mint ahogy terveztem...) A panel/ház kérdésnél, mint ha csak a saját véleményemet hallottam volna vissza. Én is a kert és a kilátás miatt döntöttem a mostani házunk mellett. Sok sikert és kitartást neked a felújításhoz/átépítéshez! Még én is az elején járok, de látom, hogy nem lesz kis feladat.
Tibor Fricska
Tibor Fricska 11 hónapja
Üdv!Szerintem 13 milka ajándék egy ilyen házért!Gratulálok jó választás volt!
Istvan Balazs
Istvan Balazs 11 hónapja
Csupa motiválás , csupa tisztánlátás. Sokat lehet tanulni tőled , példaértékű. "Mindnyájunknak szükségünk van üzemanyagra. Mások segítsége, tanácsa és inspirációja nélkül leállnának az elménk fogaskerekei, és mi cél nélkül megrekednénk." Arnold Schwarzenegger Köszönöm St22Lacika
József Illés
József Illés 11 hónapja
Tisztelt László.Gratulálok a szorgalmához és kitartásához.Én is azt vallom,vagy ön erőből vagy se hogy,de hitelt nem kérek.Sokszor kezdtem újra egy ideig az alkohol volt a barátom.Most 47 évesen sincs házam,de tervem van.Hajrá elöre.
Lajos Budai
Lajos Budai 11 hónapja
Szuper a hang! Szuper a kontent! Várjuk a folytatást. Csak így tovább!
Fruzsina Felföldi
Fruzsina Felföldi 11 hónapja
Nem leszel elérhető spotifyn? Podcast formájában? Szívesen hallgatnálak munka közben is. Sajnos a gyárba a youtube-hoz kevés a térerő.
st22lacika
st22lacika 11 hónapja
Fruzsina Felföldi egyenlőre nem akarok bővíteni ez is nagyon sok :/
József Kozák
József Kozák 11 hónapja
szetintem a legjobb befektetés ha bővited a birodalmad gratulálok így kell csinálni
Felcsúti Maradona
Felcsúti Maradona 11 hónapja
Grat! Jo nektek
Impossible Dr.
Impossible Dr. 11 hónapja
Milyen fajta szerencsejátékot űztél? le a kalappal amúgy előtted.
Következő
YOUTUBEREK VS. KOMFORTKAJÁK
13:18
1 Millió ft levonás.
58:28
Megtekintés 858 E
Prevost A kamionos 1 napja
1:32:05
Megtekintés 203 E
A kamionos egy hete Élet az úton
1:53:53
YOUTUBEREK VS. KOMFORTKAJÁK
13:18
Pikes Peak: Racing with NO RULES
9:51
TESLÁVAL a HALÁLÚTON! 😥
20:21