Sötét

Így húzhatnak le autósiskolák ma 2019 

Feliratkozás
Megtekintés 64 E
98% 633 9

A törvény amire a kártyán hivatkoznak
eur-lex.europa.eu/legal-content/HU/LSU/?uri=CELEX:32014R0165
Ava Group média csatornája. Köszönöm Petinek a segítséget!
hurun.info/one/CSOrPiQyPYFZWgLuHVM1vA
Weboldalam
www.st22-lacika.hu/
Webshop
www.tobbmintkamionos.hu/
Facebook
st22lacika/
Email
st22-lacika@freemail.hu

Autók és más járművek

Közzététel:

 

2019.szept.28.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 86   
Levente Vincze
Levente Vincze 3 hónapja
Nagybátyám mesélte, hogy mikor elhatározta magát a fuvarozás mellett, tanfolyamon megtanították őket profin túlvezetni. Tippek trükkök stb, mindig jót nevetek a story-ain.
Dáriusz
Dáriusz 9 hónapja
Nincs videótartalom a leírásban.
Csaba Csoknyai
Hali. Svájcban sem kell a CZV (GKI) kártyán, a Fahrerkarte-n (digitális tachográfkártya) és a jogsin kívül más. Én még otthon csináltam a GKI tanfolyamot és zéró tudással jöttem ki az oktatásról. Sajnos már nem tudom az iskola nevét visszakeresni, pedig megérne egy feljelentést. A Margit-híd pesti hídfőjénél volt az irodájuk, csak ennyi maradt meg. A motoros jogsimat Pesten a "csigás" sulinál csináltam. Az elméleti oktatás egész jó volt, viszont a gyakorlati oktató a bukásunkra játszott. A három rutin feladatból csak egyet mutatott meg. A szomszéd pályán ment egy másik oktatás és onnan lestem el, hogy mit kell csinálni. Három kategóriát csináltam otthon, de egyiknél sem vezethettem le az összes kifizetett órát. Szerencsére menetközben megtanultam mindent és már az összes igazolványom svájci. Az otthoni oktatásnak az árán kívül semmi pozitív oldala nincs, messze le van maradva például a svájcihoz képest.
Panta Csaba
Panta Csaba Évvel
Csatlakozom a hozzászólókhoz, volt nekem is egy negatív élményem, idén már nem, de jövőre jól felkészülve nekifutok. Szerencsére találtam a közelben egy jó iskolát, a nagy neveket felejtem, jó referencia után jelentkezek és azáltal, hogy a barátom évek óta végzett ott és én utasként gyakran tapasztalom, hogy jól megtanították, tehát jobbat nem találhatok. Nem húzták le, hamar meglett és nincs mellette para :D
jános kövesfalvi
Köszönet a videóért!
valanszki1
valanszki1 Évvel
Ilyenről nem hallotam. Iskolábban korektek vóltak itt Békés megyében, iskolával és az oktatoval is meg vóltam elégedve. Minden segitséggel és infoval elláttak, de ismétlem ilyen kártyárol nem halottam, cégnél sem ahol dolgozom.
Ármin Tari
Ármin Tari Évvel
Nagyon király vagy, hogy utána néztél ennek nekünk, köszönjük szépen!
Bicycle Repair Man
Én azt nem értem, hogy minek verik át ilyen piti dolgokkal az embereket (most legyen szó bármilyen iskoláról). Inkább tennék bele az oktatás díjába, ha nem éri meg nekik ennyiért tanítani, sokkal korektebb lenne, mint ez a sunyi lehúzás.
WolfFrame
WolfFrame Évvel
Nekem azt se tanítottak meg, hogy a tükröt kell használni.
Dominik Ács
Dominik Ács Évvel
Rohadass van a winternel!!! Ne menjetek oda !!
Ignac Nagy
Ignac Nagy Évvel
Mindennel egyet értek de amikor azt mondtad,hogy meg kell küzdeni ezzel meg azzal és a végén azt mondtad,hogy a járókeretet toló vén asszonnyal is, hát az nekem nagyon nem tetszett! Lehetsz még te is járókeretet tologató vén ember!
Csetneki Károly
Egyébként jó videó velem is csináltattak tacho kezelőit... Rajtam mar nem segít de remélem így sokkal kevesebb embert huznak majd le ezzel (is) az iskolák...
Csetneki Károly
Az ösztönző az a kp Lacika... A magnes használatára nem a mágnes ösztönzi a sofőrt a manipulációra.. No offense 😎
Angel 1993
Angel 1993 Évvel
Elkezdtem a C kategóriát de egy időre most félre is tettem , egyszerűen nem értem miért erőlteti ezt az otthon tanulásos dolgot, mert vannak olyan szövegeket benne amit földi halandó nem is hal a minden napokba . Szerintem jobb lenne tantermi oktatás megfelelő szakoktatóval és az jobban át adja mintha saját kútfőből kelljen tanulni. A másik ami számomra nagyon furcsa volt hogy a tananyag 60%-ban mezőgazdasági gépekről és a hozzá való témakörök vannak , a C kategória az meg alig alig tűnik fel . Érdekes ez a magyar oktatás és a hozzá állásuk .
# Dan
# Dan Évvel
Már vártam hogy valaki készítsen erről egy videót! És nagyon örülök hogy pont te csináltál erről egy videót és köszönöm szerintem sok embernek segítesz ezzel!!
Zolee Zolee
Zolee Zolee Évvel
Hallo én Ausztriában élek most csináltam itt egy buszos jogsit meg a D95-t (GKI) nekünk is volt egy szösszenet a menetíróról és ennyi! Semmi ilyesmi faszság mint otthon! Bár nem tudom hogy otthon ezt csak C, CE hez kérik-e. Sajna nincsen C, CE-m. Csak buszos jogsim!
Felcsúti Maradona
Az egesz orszag a lehuzasrol szol.
Dodó Kukucs
Dodó Kukucs Évvel
Ja, a VB is kért egy ilyen digit. tahókártyát, 9900 Ft-ért. Ki is fizették, de szükség nem volt rá, mert ha a jármű a telephelytől 50 km-es távolságon belül mozog, akkor nincs rá szükség. Nem is volt, a kezelését persze nem magyarázták el. a végén amikor kiléptem, pofátlanul levonták a fizetésből.
Majdnem Kamionos,csak C-m van
Szia Laci én is kérdeztem tőled pár hónapja a Tachográfkezelői kártyát én is a Gki-n kaptam 9000 Ft-ért ezen felül ami bosszantó hogy Gki-n nem tesznek elénk gépet hogyan kell kezelni sajnos csak a szabályokat oktatják a menü rendszert nem mutatják se egy darab gombot mit hogyan kell nyomkodni, pedig azt hittem és azért is kértem ezt a kártyát.
Németh Ferenc
Ha azt vesszük, a PAV is hungarikum. Kötelező, de sehol máshol nem kérik. Ami ennél sokkal szomorúbb: Ismerősöm fiatal srác most vizsgázik. Rohamtempóban, megvan a C. És póttal két alkalommal fog csak vezetni aztán vizsga. Marha sokat lehet tanulni ennyi idő alatt...
Gábor Mátyási
Én is pár alkalommal vezettem forgalomban, aztán vizsga. Rutint meg úgyis az "életben", munkád soron fogsz szerezni. Engem nem is ez zavar, hanem az, h ki kell fizetni a teljes összeget, közben senki nem vezeti le a kötelező óraszámot, amit mellesleg az NKH is tud, akkor miért nem csökkentik le X órára a vezetési minimumot, s annyival olcsóbb lenne a jogsi megszerzése? Szóval a hatóság is pont annyira sáros, mint egyes trükköző oktatók - tisztelet a kiv.
lessik28
lessik28 Évvel
Csak azt nem értem miért kell egy dög unalmas reklámot mindjárt az elejére betenni? A kis karrierista Ördög Nórikával? Legalább 2 percet hagyhatnál, hogy legalább csak az nézze, akit a téma érint. Az MHSZ óta a sofőrképzés átment színtiszta lehúzós üzletbe.Persze a költségek is nőttek és az állami szféra kivonult ebből is.Úgy akarnak sok munkavállalót és adót, hogy ne kerüljön semmibe.És hát szabad a gazda a különböző autósiskoláknak, sőt még törvényileg is a "kezükre" játszik a nagy jótékony állam, kötelező periódikus tanfolyamokkal.(A sebészdoktor is minden 5. évben vizsgázik sebészetből, igen, persze...) Az egész sofőrképzés kár szépíteni az emberek teljes lehúzása előtte, közben és utána... Ehhez kellenek a CSOKos programok, hogy lehessen majd 20-30 év múlva is fejni. Valljuk meg ehhez az állam még óvodát, ált. iskolát, egészségügyet, szállítási infrastruktúrát és általában semmit sem biztosít, de minimum nem megfelelő mértékűt.
lessik28
lessik28 Évvel
@st22lacika Bocsánat!
st22lacika
st22lacika Évvel
lessik28 én nem tettem bele automatán teszi a 10 perc alatti videoba azt meg hogy milyen reklám azt se szabályozható
Hunzolee
Hunzolee Évvel
Minden szart kitalalnak csak hogy kihuzak az ember zsebebol a penzt.
Róbert Sőregi
Nagyon igaz. Normális cég évente szervez ingyenesen oktatást. A miénknél is volt ilyen. Szombaton és még fizetett munkanapnak is vették.
Zoltan Kovacs
Szevasztok nekem a darus vizsga mellé még teherkötözöi vizsga is kellett. De volt olyan soför vizsgázni aki autódarura jött de nem tudtak biztositani neki jármüvet és emelőhátfallal !!! vizsgázott. Csak a lehuzzás.
Keszthelyi Tamás
Nincs állami képzés, ennyi.......
László Podhragyay
Szia Laci! Szuper hogy felhoztad ezt a témát, ezzel kapcsolatban mindenki mindent összehord... Nálunk ahogy említetted te is, minden évben kijön egy oktató, és elmondja a változásokat, aktualitásokat, van nála többféle Tacho készülék, lehet gyakorolni stb, stb... Miután halottam hogy egy ismerősömet ezzel szekálták, én kértem egy másolatot az oktatásról készült jegyzőkönyből,ez mindig nálam van. Csak így tovább, jöjjenek a további videók!!! :)
Róbert valaki
Köszönöm hogy vetted a fáradtságot és utánajártál ennek. Jó a műsór. Mar minden reszt lattam. Mindig várom az ujabbakat.Szép napot.
Mari Deak
Mari Deak Évvel
Várom v8 at
zsolt marosi
zsolt marosi Évvel
megegyszer koszonjuk szepen a hasznos informaciokat/tajekoztatot.... igazan profi videofelvetel :)
TheJanek45
TheJanek45 Évvel
Magyarország erről szól lopás csalás hazudás és sok embert átvernek,,,,,Húgomat is majdnem megvezette egy villanyszerelő panel lakás régi dugalj azt mondja 30-ezer a legyártása egy cégnél,,,plusz a felrakás 30-ezer,,,,én egy év után találtam nagy nehezen egy kisboltot ahol 4-ezerért tudtam egyet venni mondja a Nő lehet rendelni mert neki csak mutatóban van rendeltem is jó párat....tudom nem ide való nem téma de mégis az átverésről szól a dolog ha nem figyelsz oda máris átvernek......
raconiggi
raconiggi Évvel
En Belgiumban elek es dolgozom kb 10 eve.A ceg ahol dolgozom,minden kepzest es koltseget fizet annak erdekeben,hogy mi soforok a leheto legkulturaltabban vegezhessuk a munkankat,de ilyenrol nem is hallottam. Ahogy Laci is mondta,ne a parkolobol okosodjatok,mert 90 % a kamu.
Rezső Juhász
Üdv mindenkinek! Csak B jogsim van, nem értek igazán hozzá, de a GKI kártya az nem lehúzás? A JOGOSÍTVÁNY az alapján nem JOGOSÍT fel arra, hogy GÉPJÁRMŰVET KEZELJEK? Csak, ha még kifizetek 5 évente X ezret egy másik sz... valamiért?
Smith Smith
Smith Smith Évvel
hmmm vénasszony ? Sajnos elég sok a hülye kamionos s az embereknek meg velük kell megküzdeni, Őket se had ki.
Kuka Ladik
Kuka Ladik Évvel
Amúgy szerintem az is lehúzás, hogy az elméleti résznél meg kell tanulni hogyan működik a motor, fékek, stb., ezeket hogy kell megszerelni...
lessik28
lessik28 Évvel
Szerelésről nem is hallottam.Hóláncolás és kerékcsere, folyadékok feltöltése és ellenőrzése igen, de másra nem emléxem.
Róbert Magyar
Értékes információ volt!
Sagittarius A
Én a B kategóriánál 3x buktam forgalomból (a saját hibámból). A végére semmi önbizalmam nem maradt, és már érezni lehetett, hogy csak a lehúzásra mennek az órák, ugyanis az oktatás minősége egyenlő volt a nullával. Iskolát váltottam, és az új oktatóm ki volt akadva, hogy olyan alapvető dolgokra sem tanítottak meg mint pl a tükrök helyes beállítása stb. Az új oktatom viszont 30 éves tapasztalattal levizsgáztatott, elsőre, 2 hibavonallal. A végén össze számoltam és majdnem fél millába állt meg a B kategóriásom. Nem lettem volna csont hülye ha rendes oktatást kapok...Színtiszta lehúzás volt az egész.
Toni Vandersi
😂😂
Anna Szilágyi
Hiányzott már az outro ❤️
Péter Beszteri
Itt Angliában a GKI-t is nagyon sok cég csináltatja a sofőrökkel házon belül, teljesen ingyen (CPC a neve). Mindenre kitérnek tachográftól a rakodásig. Természetesen amikor valaki felvételizik, megkövetelik, hogy legyen, de a következőt már a cég szokta csinálni, ha lejár.
István Papp
István Papp Évvel
Te nem vezethetsz a más kártyájával!!!??? Gyüjti az időt a le vezetett, időt, 4,5 órát nem??
Imre Hargitai
Helo. Azt esetleg tudod hogy a GKI kärtya nélkűl is vezethetek teherautót C kat. Jogsival csak nem dolgozgatok vele? Tehät mint sajät teherautó hasznälhatom? Köszönöm.
Gábor Mátyási
www.horvathtanoda.hu/aktualitasok/3-mikor-nem-kell-a-jarmuvezetonek-gki-igazolvany-.html
Zsolt Orosz
Zsolt Orosz Évvel
mikor érkezik az új kamion?
Balázs P
Balázs P Évvel
Hasznos volt köszi Laci! (Szívesen várunk még ehhez hasonló videot ha gondolod)
Lotus dögevő virág
Rég írtam Laci. Látom erő, egészség megvan. Sok sikert kívánok a további utadon! A videó tartalma meg a szokásos, értéket közvetít! Sok balesetmentest! Szia!
László Hadari
Csak egy rajongó ! 23:00 volt mikor néztem a videódat ! Végén a zene ? Felcsavartam a hangerőt ahogy kell ! Mire a párom 23:00 óra van ! Én : Köszönöm de van órám !!! :) :) :) Felpezsdített !
Czifra Ádám
Új telefonod van?
Marcsi Szabone
Nagyon köszönöm Lacika, hogy ezt megosztottad velünk! Nem tudom, hogy látta-e a szintén kamionozó fiam, de feltétlenül elküldöm neki. A Retro rádió adását sikerült "elcsípnem", nagyon korrekt volt Várkonyi Attila! Mindig kedveltem a rádiós műsorait /didzsibe már nem járok :D /, de amilyen kedvesen beszélt veled, még inkább szerethető lett számomra! A következő videóidat meg türelmesen várjuk! További szép estét, balesetmentes km-eket!
Ricsi Kicsi
Ricsi Kicsi Évvel
hú baz de várom hogy megint úton legyünk veled a lankákon
László Berkes
Németországban élek 7 éve ,és kamionosként dolgozom,már németesitett jogosítványal,de ilyenről itt nem nagyon halottak.....😂Egy BAG s ismerősömtől is kérdeztem,kinevetett!Nálunk a Tachográf kezélését ugy mond. a GKI vizsgán tanítanak ,ami itt a 95 ös modulnak hívják,5 modult adnak le,egyik modul erről szól!És a jogosítvány hátuljába ütik be....Köszönöm!Ez egy lehúzás😂😂😂Köszönöm
Felcsúti Maradona
Magyarisztanban mas vilag van :)
Mr. Wolf
Mr. Wolf Évvel
Szia! Mi a zene, ami megy a video vegen? Nagyon tetszik! Tovabbi jo vezetest! Bocsi, nincs ekezetem...
Mr. Wolf
Mr. Wolf Évvel
@Pisti Bárácz Hú, köszi szépen! Nagyon jó ez a zene, ügyi vagy! :o)
Pisti Bárácz
hurun.info/to/vide/loyFqaBno6jUyZY.html
Bigiee Boy
Bigiee Boy Évvel
Helló Laci futkosós videó folytatása ? (tudod se edzettebb, se lefogyottabb nem leszek attól, ha a te edzésedet nézem, de az elhatározásom erősödik , hogy mozduljak :) )
st22lacika
st22lacika Évvel
szia. szerintem hétfőn kiadom:) pont most néztem meg, már csak a nadrágpróba hiányzik és kész;)
st22lacika
st22lacika Évvel
szia. szerintem hétfőn kiadom:) pont most néztem meg, már csak a nadrágpróba hiányzik és kész;)
Nagy Sandor
Nagy Sandor Évvel
Nekem az oktatáson elmondták, hogy miként lehet _legálisan_ 112 órát melózni 2 hétben, hiába 90 törvényi maximum... Ennyit a törvényekről. Köszi a videót Laci :)
arabella czinege
Megosztottam mert van egy kamionos rokonom
Géza Géza Géza
Vigyázz az búcsúzással László,ezt a szöveget már oltalom védi!
Video Cargonia
minden elismerésem, hogy nekimész az autós iskoláknak, köszönjük neked Lacika, hogy segítesz a kollégáknak, te vagy a mi vezérünk, isszuk szavaid :D
st22lacika
st22lacika Évvel
nem akarok én nekimenni senkinek, de a lehúzást nehezen nézem. Ezért van a közösségi média, elmondhatja mindenki a véleményét:)
MrJambor79
MrJambor79 Évvel
Szia Lacika. Köszönöm a videót!!
Gábor Rácz
Gábor Rácz Évvel
Szia/Szervusz! Nem kötözködés: inkább a "törvényben megfogalmazottak" vagy a "törvényben leírtak alapján" fogalmazás jobban tetszett volna (személyes vélemény). A mai digitális világban ahogy tanítod(!) legyen róla papír (A külföldön dolgozók is betudják szerezni: Magyar Közlöny)(Félreértés ne essék, nem szeretnék okoskodni.) A meglátásom szerint abszurd, pénz lehúzás. Valamely szinten az autós iskoláknak ezen a szinten kell(ene) "tanítaniuk", hogy mire figyelj és "Figyelj a későbbi CÉGES betanítódra!" Személyes meglátás/véleményem/reakcióm erre.
Fps Fun
Fps Fun Évvel
Nem témába vágó, de mennyi idős az a kis akácos mögötted?
st22lacika
st22lacika Évvel
az nagyon régi:) ide szoktam kijönni, ha itthon vagyok:) csend van
Lac89R1
Lac89R1 Évvel
3:50 kimaradt a portás, raktáros, targoncás ebből a sorból... :(
Joe Don
Joe Don Évvel
meg a saját főnököd, kollegáid, na meg azok akik életükben nem nyomtak le egy fuvart se de úgy akarják eldönteni hogy milyen egymásnak ellent mondó szabályokat tarts be.
Péter Leibinger
Hello Lacika Ez szomorú. Köszönjük az infót.mindem jót.👍🚛
Gyuri Dóra
Gyuri Dóra Évvel
Sajna ez ez Magyarország... Köszi Laci, hogy felhívtad a figyelmünket! Osztottam.
Nagy Gábor
Nagy Gábor Évvel
Nos akkor egy kis kiegészítés, adalék az amúgy hasznos infó mellé. Amiről Laci beszél az nem a " sofőrkártya " - ez tiszta sor. Tehát azon felül, hogy a " mezei " sofőrnek nem szükséges, nem kötelező, - ha csak nem sajátja/övé a cég - mint Lacinak akkor nem kell. Továbbá : Tehát a szóban forgó kártya ugyanazt a feladatot látja el mint a sofőrkártya. Ugyanúgy leszívja az adatot a toll collect - ről, sőt, egy kicsit többet is - ami a sofőrkártyán nem látszik pl. a kártya nélküli vezetés stb... ( arról ne is beszéljünk, hogy ezen adatokból, vezetési szokásokból később, stb., milyen előnyökhöz, következtetési információkhoz jutnak egyes szervek ) Tehát a munkaadónak, a kocsi tulajdonosának, üzemeltetőjének, kötelessége is ( ha nincs a cégnek ISO minősítése akkor is ) a toll Collect adatait leszippantani és azt a cégnél tárolt változatban X évig megőrizni ! Sokan tudják, sofőrök, hogy ők is egy a sofőrkártya leolvasó/kiértékelő progikkal ( szoftver ) ugyanúgy tudják tárolni pl. laptopon mint a cégnél , és vagy kiértékelni mint a rendőr. Jah majd elfelejtettem...a szervíznek is van egy kártyája amit bele tesz ha szervízben van a kocsi... Szóval van a tulajnak, a sofőrnek, a rendőrnek, és a szervíznek is egy kártyája - még jó, hogy a feleségemnek nem osztottak kártyát ! Ui : ha útközben elromlik a toll collect akkor applikáción kersztül meg tudod venni a szakszt - nem kell kóvályogni, keresni toll collect oszlopot. Okos teló, net, pl. tankolókártya oszt jó van.
Briaan
Briaan Évvel
Köszi, hogy visszaraktad a régi outrot! :)
Mindenki Hasznàl
Szia Lacika! Franciaorszàgban tettem le minden jogosítvànyomat , darut, targoncàt, Adr-t 2004- ôta gurulok de ilyenröl még nem hallottam. Ugy hogy Ez is csak egy ujjabb lehuzàs. Szeretlek Magyarorszàg!
James Ryan
James Ryan Évvel
Hol van a videó tartalom?
Bá Ali
Bá Ali Évvel
Jaj de szuper ! A végén visszajött ez a jó zene! Nagyon hiányoltam! :) ez mindig legyen benne! :D
Gábor Fenyár
hurun.info/to/vide/loyFqaBno6jUyZY.html :)
Grandpaa Rock
Atbaszas az az egesz orszag.........sajnos
Laszlo Papp
Laszlo Papp Évvel
Nagyon várom a következőt,tanulságos volt.
Én egymagam
Én egymagam Évvel
A tachográfoknak elég egyszerű menüjük van, minden tök egyértelmű. Aki kezelt már tachográfot, az egy másikfajta menetíró menüjét is percek alatt átlátja és kiismeri. De egy tízéves gyerek is pár perc alatt tökéletesen tud kezeni egy menetírót, ha valaki egyetlen egyszer megmutatja neki. Már megint fejősbikának nézik a sofőrtársadalmat. Mondjuk ezen sem kell nagyon meglepődni..
Mária Kurucz
Mindig hasznos dolgokat mond.
László Nagy
Emberek, Kollegák, Kollegínák... Mindenki tudja A suli nevét ott az egyik Diego udvarban. Örüljünk, hogy dinamikusan kezelik az oktatást, és az órákon való részvételt. HOFba eliszod, eleszed azta kártyapénzt! Balesetmentest
Balázs István
Ott a pont!
Tamás Horváth
1:55 Nem, a mágnes az egy eszköz a csaláshoz. Az ösztönző lehet pl célprémium, bónusz.
JANCSI281
JANCSI281 Évvel
Szia laci sajnos nem csak ez a baj én csupán anyi tahográf oktatást kaptam hogy alap amit nagyon tudni kell vizsgára de hogy miaz hogy napi munka ido, heti piheno,hogyan kell vissza tolteni,mi a 24 es 45 os semmi vettem egy kulon tahográf konyvet abbol probálom potolni a tudásiom de sajnos van olyan benne amit el olvasok de nem értem jo lett volna velle foglalkozni mert enélkul az uton lenni orosz rulett
st22lacika
st22lacika Évvel
Az új kamionokkal szinte lehetetlen hibázni, mindent pontosan mutat. Akkor van gond ha pl korongost is vezetsz kártyással felváltva, de alap helyzetben nem kell félni már ha új a kamion:)
Csaba Gyorkos
Szia Laci itt nálunk Romániába nagyon szigorúan veszik ha nincs 1000 euró a büntetés és minden 5 évbe újra kell vizsgázni és az es egyszerű a vizsga, számítógépen zajlik és nem is könnyű de ez nem is baj...
Csaba Gyorkos
elnézést kérek összekevertem. nagyon jók a videók így tovább
st22lacika
st22lacika Évvel
szia! de az a GKI vizsga, persze az 5 évente kötelező
Uborkaa91
Uborkaa91 Évvel
Remélem ezzel a rövid kis videóval tudtam segíteni, heló heló sziasztok! :D
OcD Android
OcD Android Évvel
Óriási segítség vagy minden téged néző leendő (és jelenlegi) sofőrnek, mint ahogy egykor nekem is! Köszönjük!
Dani Ágh
Dani Ágh Évvel
Hallgattalak minap a retró rádióban 👍
lessik28
lessik28 Évvel
@st22lacika Hát nem tudom, de ez a Bedő Imre egy akkora kollaboráns, olyan baromságokat mond sok videoban, hogy számomra vállalhatatlan.Játssza a nagy okos és alázatos férfit.Ez a barom a férfiak klubjának az üdvöskéje tényleg szart sem ér.
Céges Dávidka
Ajj! Én meg azt hittem lesz legalább fél óra az ST22 idő de negyedkor már más beszélt a rádióban.
st22lacika
st22lacika Évvel
én még nem hallottam:))) na majd ... de jó volt élőben még ha rövid is
Bertalan Radics
szia remélem hogyha én megyek vezetői vizsgára nem kell kártya ha ha ha
Csongor Duró
Imádom ezt az outrot!
Magyar Srac
Magyar Srac Évvel
En Hollandba kamionozok,sosem hallottam meg ilyen kartyarol!!!
Lajos Lendvay
Köszi a videót
Deep Creepy
Deep Creepy Évvel
1 dislike = 1 autós iskola
Blasko Szabolcs
Jo lett
Kovács László
Szomorú, de már semmin sem csodálkozom...
lessik28
lessik28 Évvel
@Bloodless A magyar vállalkozó napról napra tengődik, 80%-ban, fejlődésképtelen mert elszívják tőle a haszon legnagyobb részét.Rengeteg formája van az adó és egyéb járulék, engedélyszerzések, állóeszközök beszerzése körüli lehúzásoknak.
lessik28
lessik28 Évvel
@star 70 B kategória elmélet: 37.000 Ft. gyakorlat: 138.000 Ft* (4.600 Ft/óra) helyett most akciósan 129.000 Ft (4.300 Ft/óra)** vizsgadíjak: 17.100 Ft (KRESZ: 4.600 Ft, Forgalmi: 12.500 Ft) orvosi vizsgálat díja: 7.200 Ft elsősegély tanfolyam: 9.000 Ft, vizsgadíj: 8.200 Ft Alap tanfolyam összesen: 216.500 Ft helyett most akciósan 207.500 Ft** További oktatási órák: 4.800 Ft/óra*** Hétvégi, ünnepnapi és 18.00 óra utáni vezetés: +700 Ft/óra Az alap tanfolyamban gyakorlati oktatásra az oktatók maximum heti 2-4 órában állnak rendelkezésre. Magasabb óradíj ellenében van lehetőség intenzív, akár heti 8-10 óra (óradíj: első 30 óra 5.000 Ft, minden további óra 5.300 Ft) levezetésére, valamint szuperintenzív, akár heti 10-12 óra (óradíj: első 30 óra 6.000 Ft, minden további óra 6.300 Ft) levezetésére is.
star 70
star 70 Évvel
@lessik28 aha es 3000€egy B jogositvany
Bloodless
Bloodless Évvel
J J Valamilyen szinten igen, de korantsem ennyire. Vegyuk csak peldanak a munkavallalast. Nem a multi cég fog trükközni azzal, hogy nem jelent be, vagy csak egy bizonyos összegig jelent be a többit meg zsebbe kapod. Nem a multi fog 1 héttel később utalni.. Hanem a magyar vállalkozó. Tisztelet a kivételnek persze. És most nem a kamionos szakmárol beszélek, mert az mindenhol egy speciális eset.
fa kalap
fa kalap Évvel
Erre szavaz a Nép, ezt kívánja ez a balkáni magyar.
Majka Papa
Majka Papa Évvel
Szép tartalmas video Lacika
Lackooo
Lackooo Évvel
Lehúznak azok mindenhogy...
1985DIESELBOY
10órát fizetsz. 4et vezetsz...
MH R3ktspirit2
22mp ideje van kirakva 14 like 4 megtekintés 0 megjegyzés :D
Blake Baxter
Blake Baxter Évvel
A like/dislike azonnal megjelenik valós időben, a nézettség csak később frissül, ilyen egyszerű az egész.
MH R3ktspirit2
@st22lacika Nagyon köszi hogy válaszoltál a kommentemre ;) Eddig ez az első közvetlen visszajelzésed felém! Nagyon jó videós és élet stílus szakértő vagy csak így tovább!
MH R3ktspirit2
@István IX Gonosz vagy
Tamás Denem
Tamás Denem Évvel
Nem valós időben szokta mutatni, mindig van valamennyi csúszás.
st22lacika
st22lacika Évvel
az első 10-15 percben nem jól mutatja, később teszi ki a helyed adatokat.
Következő
Ford F-MAX az év kamionja 2019
27:35
700 Frank svájci bírság
12:40
Megtekintés 125 E