Sötét

Felelőtlen kamionos? És te? 2020 

Feliratkozás
Megtekintés 222 E
98% 2 187 30

Boldog új évet mindenkinek. A mai videóban a felelőtlen sofőrök figyelmét szeretném felhívni arra, mi is található ilyenkor sok pótkocsi tetején. De mindenkinek célszerű ilyenkor fokozott figyelemmel közlekedni, mert hamar megtörténhet a baj.

Autók és más járművek

Közzététel:

 

2020.jan. 5.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
Gabor Toth
Gabor Toth 2 hónapja
Lassan megint időszerű... Egy éve nem féltél, hogy éppen ott sétál valaki? :D
Márton Mező
Márton Mező 7 hónapja
zene címét nem tudja valaki? :)
Szabi
Szabi 10 hónapja
Hát Laci irigyellek téged mert nekem sajnos a látásom miatt soha nem lehetek kamion sofőr mióta telkezted azóta nézlek
Kondor Zoltán
Kondor Zoltán 10 hónapja
Hát igen. Lehet számtalan történetet mesélni a felelőtlen kamionosokról, de ne feledkezzünk meg a felelőtlen személyautósokról sem. Aki nem takarítja le a havat és a jeget a kocsijáról - mindegy, hogy kamionos vagy személyautóas az illető - az szerintem súlyosan veszélyezteti a közlekedés biztonságát. Mások életével játszik. A legszörnyűbb az, hogy ez a többséget nem érdekli. Volt olyan esetem, hogy csak annyi havat takarított le a kocsijáról az ember, hogy egy 40 cm x 40 cm-es felületen kilátott előrefelé, aztán amikor megállítottuk és kérdőre vontuk, hogy akkor ezt most hogyan is képzelte, még neki állt feljebb és rendőrrel fenyegetőzött. Mondtuk neki, hogy nosza hívjunk rendőrt, de garantáljuk, hogy nem mi, hanem ő lesz az akit a rendőr felelősségre fog vonni.
Eszter Varga
Eszter Varga 11 hónapja
Szerintem ezt kène a tendőröknek is gyakrabban ellenőrizni! Nekem esett a kocsi mellè ilyen,be is szartam rendesen!
andro123451
andro123451 11 hónapja
hurun.info/to/vide/g6qFza-e03XApas.html ... erdemes megnezni ...fo a bisztonsag;) udv
Janos Borza
Janos Borza 11 hónapja
Az a jo benne, hogy nem okoskodsz, nem eszt osztasz, hanem tapasztalatot, ami ertheto es persze van ertelme koszonjuk.(bocs nincs ekezetem)
Vincze László
Itt vannak megoldások! trans.info/hu/a-ho-letakaritasa-a-felpotkocsirol-nem-kell-hogy-teher-legyen-ezek-a-rendszerek-megkonnyitik-a-soforok-munkajat-119474
Tiger1981
Tiger1981 Évvel
Üdv Laci! Ment a Like! Minden elismerésem az ilyen gondos kamionosoké! ;-)
Peter Fount
Peter Fount Évvel
Curling on the roof! :)
Levo
Levo Évvel
es ha pont arra jar egy kollega mikozben tolod le a jegdarabokat... :D
YoutubeImi
YoutubeImi Évvel
Lacika a Vezess.hu-n is sztár 😁 www.vezess.hu/vezetunk/2020/01/16/ilyen-pusztitast-vegzett-a-kamionrol-leeso-jeg/
Kiwictor
Kiwictor Évvel
Emmán döfi! ;) Ha mindenki így csinálná... Targonca emberemelésre nem játszik, az ilyen mászóka sem hiszem, h trendi lenne mogyoróországban - de ez a jégtakarítás inkább hozzáállás és akarat kérdése, hiszen ha mindent megoldanak okosba', akkor ezt miért nem?
Joel Duncan
Joel Duncan Évvel
🙏🙏🙏🙏 1:36 💙🧡💓 👇👇👇🔥
Barnabás Kormos
B.Ú.É.K
Bálint Kara
Bálint Kara Évvel
Respekt Laci!! Csak így tovább és sok kitartást!!!
Fejű Híres
Fejű Híres Évvel
Mennyi kalóriát égetünk el jégleverés közben ?
Gaben21074
Gaben21074 Évvel
Pár éve szemből érkezve pont egyilyen jégdarab leválás találta el az autómat (2014-es új Suzuki Swift) . Ott vélehetően a menetszél “dobta le” a ponyva tetejéről mivel egyenesen haladtunk el egymás mellett a 3-as számú főúton településen kívül. Én kb. 90-100-el mehettem meg persze ő is gondolom jött 80-90-et. Így a darab a két sebességet összeadva óvatos becsléssel is minimum 100-150 km/h-val csapódhatott be. Az autón cserélni kellett a komplett első lökhárítót, a bal első kerékjárati dobbetétet plusz pár apró alkatrészt. Konkrétan úgy ment át a lökösön a jégdarab mintha ott sem lett volna. Kb. egy 20-30 centis lyukat ütve rajta! Azért nem a szélvédőn jött be mert észrevettem hogy repül felém és tudtam még időben fékezni valamint jobbra húzni a kormányt. Így a bal első lámpa alá csapódott be. A kamionos észre sem vette. Utána fordulva állítottam meg és töltöttünk ki betétlapot. Hála az égnek fizetett a biztosító, így nem kellett vitatkozni és a pénz után futni ami többszázezres kárérték volt! Bár szerencse volt a szerencsétlenségben, hogy kollégám mögöttem jött és végignézte az egészet. A kamionos el sem akarta hinni csak miután ketten állítottuk, hogy higyje el mi történt, és nekünk sem hiányzik ez az egész. Be volt sz@rva, hogy a főnökétől kapni fog ezért.....
istván varga
A parkoloba vagy akkor ezt hogy csinalod a levegőben megalsz mint egy kolibri és ugy torod a jeget.
st22lacika
st22lacika Évvel
a videó nem arról szólt hogy állsz a 9 órás pihenőd után amugy is nekem soha nem alakult ki 20 kg os jégtömb a 9 órás pihenőben:) ha figyelmesen hallgattad arról beszéltem hogy álltak sokan az ünnepek alatt. hol állnak a telepen. ennyi. ne másról beszélj:) mert én ezt mondtam. ott pedig a főnök kötelessége a munka feltételeit biztosítani.
Szerencsi József
Eddig 87 embernek nem tetszik a videó.. mért is?? Nem értem hol a probléma!!!?? Emberek... EMBEREK... Életmegmentéséről van szó... Bár ez már a mai világban ciki.. Segíteni bárkin is!! Aki meg valakin próbál, azt egyből fikázzák.. Csak így tovabb Lacibá.. Akihez kell eljut..
Ádám Urszó
Én csak azt nem értem, hogy az összes gyárnál/raktárnál az atyaúristen is be van szabályozva munkavédelmileg, de az ilyen életveszélyes jégtáblák letakarítására alkalmas helyet nem biztosítják.
L.Cz.
L.Cz. Évvel
A gyárak, raktárak munkavédelmi előírásait eléggé rövidlátó módon határozzák meg. Az alapelv az, hogy a telephelyen belül semmiféle baleset ne történhessen, ám amint a dolgozó vagy a jármű elhagyja a telephelyet, a cég csak feltartja a kezét: mi nem tehetünk semmiről, itt még minden rendben volt, a kapun kívül már saját felelősségre töri ki a nyakát a melós vagy teríti be jéggel a járdát a teherautó. Mivel ezek a jégdarabok nem a telephelyen szoktak leesni, a munkavédelmisek számára ez a veszély nem is létezik, nem foglalkoznak vele. Már csak azért sem, mert így nem kell költeni a videón látható állványra.
Stefan B
Stefan B Évvel
Nagyon fontos dologról beszélsz Laci, csodálkozom is, hogy csak te hívod fel erre a figyelmet! Még így sem biztos, hogy mindenkinek átjön vagy akár kisebb teherautóra, személyautóra is tudná ez alapján alkalmazni. Igaz, most "csak" jegesedés volt, de amikor komplett hóemberek vannak hagyva akár személyautók tetején is, az is veszélyes. Ha súlyra nem is, de ha telibeveri a szélvédőt, amikor leválik a tetőről, akkor a legjobb esetben is arra az időre vakon vezetsz. Köszönjük a videót!
st22lacika
st22lacika Évvel
sajnos kell csinálnom erre az egyszerű 3 perces videóra egy reakció magyarázó videót. sajnos páran ennyit nem értenek meg:( de nem baj, az emberekkel beszélgetni kell, mert ez a mai világ egyik legnagyobb baja, hogy elmegyünk egymás mellett
Tom Fall
Tom Fall Évvel
m.facebook.com/story.php?story_fbid=1485994481576723&id=501958669980314
Ferenc Magyar
Repkednek ám a bejegyzés alatt az IQ huszár kommentek... Kedvenc indoklásom: "PUSZTULJ A 40 TONNA KOZELEBOL!!!!! ENNYI AMIT TORODNOD KELL A KAMIONOKKAL!!!!". Sajnálom hogy ilyenek jogosítványt szerezhetnek.
Kornél Kiss
Kornél Kiss Évvel
Én fel megyek 5000ft -ért :D
károly éles
1000 -ből egy normális ember te vagy Laci aki meg csinálja..
T Horv
T Horv Évvel
facebook.com/100001272526016/posts/2927032267349162/?sfnsn=mo
Gordon Gréczi
Figyelemre méltó!!! Január 6. Án indultam Magyarországról nemetorszagba es párszor engem is majdnem elkapott egy egy ilyen jégdarab Rémisztő mikor 140nel feled zuhan egy ilyen Mint mindig most is követendő példa ez a videó !!!! Csak igy tovább Lacika👍👍👍👍👍👍👍
Bence Zsombor Szabó
Pont ma estefele óbudán volt 4-5 hatalmas jégtömb egy iskola övezetben zebránál de még onnan 20méterre is voltak darabkák.
Varga András
Gratulálok 👍 🙏
Cs Limbek
Cs Limbek Évvel
... és takarítás után hány gyalogost találtál lejegelve a kamion bal oldala mellett? : )
fa kalap
fa kalap Évvel
Győr melletti ipar területnél egy citrom sárga Mercedes Transkona póttal december 23-tól január 6-ig ugyanott állt. Ő hogyan takarította le a pót tetejét? Költői a kérdés.
David Sheperd
Itt, ahol lakom Veszprémben, az összes nagy forgalmú körforgó szélén tonna számmal állnak az ilyen 10-20 kilós jég darabok. Szörnyű, hogy mennyi felelőtlen kamionos van az utakon. Örülök, hogy csináltál egy ilyen videót, hátha a kolegáid ráeszmélnek mekkora kárt is tudnak okozni ezek.
GaminG
GaminG Évvel
Boldog új évet gratulálok az új kamionodhoz. Van egy kis meglepetés :) Képek: kepkuldes.com/image/hq3FWA kepkuldes.com/image/hq374Y kepkuldes.com/image/hq3Mkf
Sz. L. Kolumbán
Egy orosz fedélzeti kamera rögzített egy olyan esetet, ahol egy pótkocsitól leeső jég hogyan vágta haza az mögötte haladó autó szélvédőjét. Nem a legszerencsésebb. De sajnos még a személyautóktól sem mindenki pucolja le a tetőről a havat, sem a jeget.
Varga Gábor
Varga Gábor Évvel
Én is sofőr vagyok. Minden fuvarozó cégen és minden parkolóban kötelezővé tenném egyállvány kiépítését amelyről balesetmentes le lejt takarítani a havat illetve a jeget.
Gabriel Tóth
szia Laci nemrégiben találtam a csatornádra és foleg a kutyus videók tetszettek. Akartam is javasolni a számítógépes problémára, hogy keress fel egy igényes villanyszerelot es mond el neki a problemadat. Nézze meg a gép belépo feszultseget es az áramát ugye tudjuk, ezen adatok alapján kiszámítható lett volna a kello keresztmetszete a kábelnek, amin a kraftot kapja a gép az 1000w-os inverteredrol, ami ugye már megvolt. Így sokkal olcsóbban megúsztad volna ezt a gépes problémát (nekem álltalában mindig fontos az ár ilyen megoldasoknal mivel egyetemista vagyok(. De hát ugye az a fránya léc, nembaj így ezzel a megoldással nagyon frankó lett a kamionod, mostmár akár egy hegesztogepet vagy betonkeverot is rakothetsz ha arra támad kedved. Eszméletlen hogy egy kamion fulkébol csináltál kb. egy fullos konyhát, egy alapabb stúdiót, az ugye az irodád is és a hállód, lényegében egy kis lakást csináltál a kamionból ahol akár huzamosabb ideig is el lehet élni. Egyszeruen eszmeletlen, nincs azzal semmi baj ha valaki a maximumot próbálja kihozni egy dologból.
László Csuka
Annak a 74 embernek aki dislikeolta a videót! Szívből remélem, hogy egyszer majd elé potyan le egy szép kövér jég tábla az úton! NE rá essen! Még csak ne is az autójára, csak elé!!
zsolt hadnagy
Kedves László kíváncsian várom ( és szerintem még pár kolléga is örülne neki )azt a videót amikor egy hétvégi pihenő után valahol Európában le talaritod a kamion tetejéről a jegyet.
harczymarczy
harczymarczy Évvel
Két dolgot hiányolok még (jó, persze, tudom, a dolog nem így működik): a tartálykocsis melót, meg valami különleges (útvonal-engedélyes - "túlsúlyos", túlméretes stb.) fuvart. Van ilyesmi kilátásban?
Istvan Foldvarszki
Hali Lacika. Azzal kezdeném, hogy sértően fogalmazol, és kifordítva adod elő ezt a dolgot. Én már sofőr voltam mikor elkezdted a videózást a Gerhardt-os Mannal. Felfigyeltem rád tisztelettel voltam feléd és szerintem sok sofőr is. De mostanság kicsit megváltoztál és nem az a Lacika vagy aki anno. Átment a videózásod a valós életből egy tizenéves gyerekéknek és olyan kamiont csak messziről látott emberekhez szóló mesevilágba ami nem a kamionozás. Amit elmondasz ebben a videóban Német Ausztria viszonylatban az esetek 30 %-ára igaz. Az akinek németorszagban van a telephelye. A többi 70% román lengyel cseh magyar aki lehet 2 hete úton van, és 24es pihit vesz ki egy Wcs parkolóban. Légyszíves München és passau között mondj nekem olyan parkolót ahol van állvány ahol 24est töltöd. Vagy ipari parkokban van állvány? Tehát csóró román hogy másszon fel a MAX 2m -es létráján hajnal 3 kor a csúszós deres jeges tetőre ha kb 90kg??? Nem 100-120 ...90!!! Tudod a szlogent, sokan kértétek így csináltam egy ilyen videót is. Nem kötekedek, de sajnos nem az a többség amit Te elmondasz, és nem is neked vagy Nekem fog leesni a jég a tetőről hanem annak akinek nincs telephelye külföldön , és szárnak rád a cégnél hogy emeljen fel téged a targoncával egy idegen cégnél... vicces dolgokról beszélsz. Engem 4 éve ismernek pl Echingbe de nem emel fel azért h be olajsprézzem a rakonca görgőt. Mert TILOS. Ne Haragudj de ez most öngól volt. Tudhatod h nem irigységből beszélek vagy lenézésből. Csupán nem egy elferdült mese délutánt vártunk tőled hanem kamionos oktatós videót. Üdv Pityesz
IT Thomas
IT Thomas Évvel
Egyetértek. A kezdeti videói sokkal jobbak voltak. Mintha mostanság átment volna az egész egy nagy önfényezésbe. Nincs más, csak a másik sofőr lenézése, senki más nem lehet jobb, csak Lacika, ugye. Sajnos nagyon rossz irányt vettek a videói. Öntömjénezés, lenézés minden mondatában szinte. A régi videókban még volt segítő szándék, de ahogy "sztár" lett, megváltozott sajnos.
Istvan Foldvarszki
Ja , egy jó tanács, inkább sorold fel azokat a praktikákat, mivel tudod elkerülni hogy megálljon a víz a ponyva tetején, van 1-2. Így elfogod veszteni a sofőr nézőid, maradnak a 10 éves gyerekek, hogy is mondjam olyan mint a RTL-en volt a kölyök klub.✌
YouTube Boss
YouTube Boss Évvel
Köszi Lacika!
Bence
Bence Évvel
Láttam már én is a körforgalomba 10cm vastag jegeket lezudulni :) Sok a felelőtlen sofőr. De, egy olyan helyen ahol senki nem megy a kamion közelébe, meg belülről a rakterbol is el lehet végezni...
Gergely
Gergely Évvel
Egyik nap két kamion haladt előttem, potyogott le a jég.... Na ilyenkor a kisautós azèrt pofátlankodik a kamion elé mert nem kér jeget az arcàba... 😂
decoster85
decoster85 Évvel
Az az észosztás :D 20 kiló mi :D :D
György Litvai
2:33 Zene miatt azt hittem, most egy Kingdom Come: Deliverance outro következik
Márton Mező
Márton Mező 7 hónapja
nem tudod véletlen a zene címet?
VGP Channel
VGP Channel Évvel
a hírekben benne van a videód és az van benne hogy egy targonca villájáról egyensújozva takaritód le a kocsit ....
David
David Évvel
Összes körforgalom tele van jéggel! R Rengeteg a felelőtlen sofőr. 3 Napja az előttem haladó kamionról esett a szembesávba egy bazinagy jégdarab, a szembejövő autó elé.. nagy szerencséje volt..videóm is van rola.
Pál Horvath
Pál Horvath Évvel
Ez úgy látom ... Ausztria ba működik..ide is ér...úgy 40év múlva.......ez a szokás
Szabi Szabi
Szabi Szabi Évvel
2éve januárban több mint 300ezer forint kárt okozott egy jégdarab...biztosító mindent fizetett, de nem esett jól!!
Attila Lázár
Itthon a 6elemis paraszt az autóját se takarítja le😠Csak úgy száll a havas jeges szörfdeszka😠
József Nagy
József Nagy Évvel
2020 ban a leghasznosabb videó....
renoka renoka
Hello Mester!! Lassan a C kategóriával végzem / pár nap/még hátra van az E kategória. Egyszóval szeretném azt leírni amiket a videóidból merítek méghozzá azt, hogy KÖSZÖNÖM!! Nem a nyalizás miatt de állami cégnél dolgozom de köszönöm elég volt, válltoztatok mert válltozni jó. A videóidból miket merítettem?? Azt hogy egy életem van!! és azt boldogan békében szeretném leélni plussz anyagi biztonságban. Vannak napok mikor megingok nem tagadás, mert saját pénzből teszem le a jogsit, ami ugyebár nem kevés pénz, de ilyenkor videóidat megnézem és azonnal erőt kapok, illetve tudom hogy mit szeretnék elérni!! Az elmúlt időszakban megértem arra hogy igen változtatni kell és azt dolgozni amit akarsz és szeretsz. Másoknak szoktam ajánlani a videóid, hogy nyugodtan üljön le és nézzen meg, mert hát mit is mond az aki nem lát bele??-- hogy a kamionozás mekkor c..ny élet mire én az eddigi munkád nem az ??csak ezt szarért hugyért csinálod, ellenben itt a kamionozásban a befektetett pénz vissza is jön. Szóval nagyon köszi az eddigi videóid cégek bemutatását, mert van valami fogalom mit és hogyan merre. Azt a tanácsod is megfogattam amikor azt ajánlottad az egyik videódban hogy írjam fel azt a céget amelyik szimpi jelenleg vagy 10-12 cégnél tartok 🤣. A jeges gyilkos videódra csak annyit éppen a forgalomban vezettem amikor valami péló b...t..a a jeget letakarítani, aztán az M5 felhajtóján a ponyva tetejéről a jég gleccser formában esett le-- A vezetőnek üzenném a...t!!. Egyszóval köszi az eddigieket!! sok-sok vidót kívánok még. Tisztelettel egy ember aki az életét elkezdte válltoztani, videóid láttán.
Tamás Varga
Tamás Varga Évvel
Télen mindig félve, óvatosan közelítek meg bármilyen kamiont, illetve igyekszem minél előbb megelőzni őket. Nagyon sok a lusta ember, a saját személygépkocsiját sem takarítja le. Pont ma olvastam, hogy emiatt okozott egy nő balesetet, mert a szélvédőjét nem tisztította le...
01Hmmmm
01Hmmmm Évvel
Menetközben belülről fagyott neki le. Fotón látni, a visszapillantóját is kapirgálta. Jártam így én is, szerencsémre lassan terjedt belülről a lefagyás, volt időm félreállni. kep.cdn.indexvas.hu/1/0/3107/31075/310758/31075819_85f816174a2f156736d0abaa75d79a14_wm.jpg
Songbird645
Songbird645 Évvel
Ezt a videót mindenkinek kell látnia.
Gábor Kocsis
Köszi a feltöltést Laci! Apropó! Lesz reakció videód erre a gyöngyszemre? facebook.com/346987382371527/posts/737642433306018/?sfnsn=scwspmo&extid=pQhINDH7MDgbBcwm&d=n&vh=e
András Pungor
hurun.info/to/vide/d392soesz6fVqc0.html Hát itt sajnos nem szedték le a jeget, elég veszélyesnek tűnik. :(
Li Smith
Li Smith Évvel
Lacika nagyon jo h felhivtad erre a figyelmet, Igen mindenkinek igy kellene! De sajnos nagyon sokan szarnak ra es hullanak a nagy jegdarabok! :( Ahogy mondtad mit szolna a lusta sofor ha az ö kicsijara ne adj isten a gyerekere esne ra egy 20-30kg jegtömb !?!?!?
Bazso Video
Bazso Video Évvel
Laci! Hihetetlen hogy mekkora jégdarabok eshetnek le a kamion pótjáról. Nagyon köszönjük ezt a videót neked! Emberségből csillagos 5-ös! :)
PeTyA Csáky
PeTyA Csáky Évvel
Durva méretű jegek voltak odafent! Az emberek nagy többsége el sem tudja képzelni szerintem. Vigyázzon mindenki magára :)
Mark Osvath
Mark Osvath Évvel
Én már kaptam ilyen jégdarabot az M0-áson a motorháztetőmre.
Capone Al
Capone Al Évvel
Hideg napokon minden körforgalomban áll a jég...
zsocaesfeherke
Tört már be az autóm szélvédője emiatt... Mit tudtam tenni? Örültem, hogy nem lett bajom. Kamionos ment tovább, nyilván fel sem tűnt neki. Ha kinyírt volna, az sem.
Matesz
Matesz Évvel
Már a vezess.hu is felfigyelt rád, Lacika. 😁 www.vezess.hu/haszongepjarmu/2020/01/05/ez-a-jegdarab-20-kilos-ezzel-embert-olsz-nagyon-fontos-dologra-hivja-fel-a-figyelmet-egy-magyar-kamionos/
Zoltán Kiss
Zoltán Kiss Évvel
2 nap alatt ( jan.6-7 ) kb 500 km autóztam. Nem volt olyan körforgalom vagy kereszteződés, ahol ne hevertek volna a földön több kilogrammos jégdarabok. Gratulálok a felelőtlen sofőröknek.
Sándor Sanyi
Ez jó videó lett! A Waberers kifordulónál tegnap is jéghegyek voltak az úton!
Levente Vigh
Levente Vigh Évvel
Sajnos ahogy mentem ma suliba kocsival hasonlo méretű jegdarabok voltak a kanyarokba/ korforgalmakba☹️
Laszlo Dobozi
Szia Lacika! Most vezettem vissza Magyarországról Németországba. Rengeteg a felelőtlen autós is akik tetőcsomagtartón hordozzák a jeget magukkal. Volt még sok ponyvás kisteher is. Párszor egész nagy táblában zuhannak elénk ezek a jégtáblák. Kérdés: Mit tegyek ha külföldön vagy akár Magyarországon telibe vágja a szélvédőmet vagy motorháztetőt egy ilyen jégdarab!? Eseleg kisebb rutinnal rendelkező autós megrémül és balesetet okoz. Ha esetleg sajnos valaki járt már így az megoszthatná a fejleményeket. Üdv!
Ampervadasz750kv
Kicsit megkésve, de Boldog új évet kívánok ST22lacika. Köszönöm a minőségi videókat. Nekem nem szakmám, viszont ugyan úgy mint mást szakmát nagyon tisztelni tudom, főleg ilyen esetben mint ahogy te a kamionos életmódot bemutatod és azt a nézők elé tárod. Szakmám ugyan ilyen felelősséggel végzem, jelenleg vezető szerelőként dolgozok Transzformátor állomásokon. A világ szemléletmódod nekem sokat segít, ezt a magánétemben is próbálom érvényesíteni egyre nagyobb sikerrel. Az út még hosszú. Azért írok ez alá a video alá továbbá mert két órája volt egy szakmabélivel egy afférom aki ezt homlok egyenesen máshogy képzeli el, konkrétan problémázik, hogy milyen veszélyes a kamionra felmászni, meg tömött parkolóban nem lehet jégteleníteni meg mindezt hajnali háromkor milyen rossz. Természetesen le se szrja, hogy kinek az autóját töri össze a jég, vagy valakinek az életét oltja ki annak a körforgalmi képnek a láttán ahol a videón bemutatott jégdaraboktól ötször nagyobb jégdarabok csapódtak be egy nagyon nagy gyalogos forgalmú körforgalomban. Azt már le sem merem írni, hogy rád mit mondott, mert rajtam kívül más is beidézte a videódat. Kiosztottam kultulárraltan, érvelni nem tudott jól, csak a habogás. Az életkedvem nem vette el, de akkor ott felbosszantott. Elnézést kérek így a kirohanásomért. Úgy gondoltam fontos ezt leírnom ide. Mégegyszer köszönöm a tanulságos tartalmakat, általad sokkal jobban tisztelek minden kamionost!
Sándor Tóth
Az az 56 ember aki a diszlájk gombra kattintott, annak mi a f@szom nem teccett?
MAKEOUTHILL666
Az, hogy megmondta az igazat. :)
dr proctor
dr proctor Évvel
Már csak az lenne a kérdésem,ha egy parkolóban állva fagy rá a viz vagy a hó a pótkocsid tetejére,ahol nincs lehetőséged felmászni a tetőre akkor hogyan szabadulsz meg a jégtől??Felelőtlenül elindulsz?
st22lacika
st22lacika Évvel
django ubcso 9 óra alatt nem fagy ra így, max fátyol jég alakul ki. Év végén viszont szinte mindenki áll 1-2 hetet ezért a videó
Endre Fenyvesi
Boldog Új Évet!Ismét egy korrekt vidi.Néhány tajparaszt majdnem" Kollegádnak" is jó lenne ezt megnézni!Pécs felé 2méteren múlt hogy nem törték össze a kocsimat.Gondolom ott hagyott volna,mert nagyon sietős volt neki.Várom az újabb vidit
Kovács Levente
Most nézem a híreket és a te videóddal találom magamat szemben. Credited nem volt, csak a videód részletét láttam. Remélem rájönnek az emberek hogy nem ez nem játék!
Zoltán Kovács
Szia, most adtak le egy részletet a videóból, a tényekben.
Sándor Csupor
tenyek.hu/belfold/316553_eletveszelyes-lezuhano-jegdarabo.html
Róbert Lelkes
www.vezess.hu/haszongepjarmu/2020/01/05/ez-a-jegdarab-20-kilos-ezzel-embert-olsz-nagyon-fontos-dologra-hivja-fel-a-figyelmet-egy-magyar-kamionos/
Péter Leibinger
Neked is boldog Új évet kívánok.jo utat kívánok egész évre 👍🚛
Lehmann Jefte
🙏🤙👏👏👏
orosz jános
orosz jános Évvel
déi tényekben volt a 2: 35 ös részlet ott volt a videoból
Fehér Zsolt
Fehér Zsolt Évvel
Benne voltál a tényekben 😄
Virág László
Hàla a cégünknek van àllvànya,igy ki indulàs elött lelehet takaritani a ponyva tetejét.Hasznos video mint a többi.👋Balesetmenteset
Zoli Mayer
Zoli Mayer Évvel
És mi a helyzet akkor,ha 45 ben állsz a semmi közepén,este -20 fok ráfagy minden.Ott hol,vagy hogy mászól fel a tetőre,hogy leszedd a jeget?Menni kell tovább,benzinkúton nincs targonca,vagy oldalaflas lépcső.Pót meg fullra rakva,hogy belülről tudj jégteleníteni.
larix vasfa
larix vasfa Évvel
Azert az is erdekes , hogy a 21. szazadban ez meg problemat jelent. Tok egyszeru lenne a megoldas, pl. mondjuk egy egyhe ivelt teto, ketoldalra 5-5 cm lejtessel. Ismerve a mai vilagnezeteket, sulyos logisztikai problemakat vetne fel,,, :) Kevesebb rakter,,,
rajmund detre
Eltávozott Gesztesi Károly .
Zsombor
Zsombor Évvel
Benne volt a hírekbe a videód🤣🤣
DragonTime
DragonTime Évvel
Milyen néven volt bent? :D
Erdős Baranabás
Pont ma egy kamion fordult be a kanyarba mi a barátainmal ott vartunk a zebranál és csak azt latjuk hogy repül le valami ,jég volt.
nm775
nm775 Évvel
Kösz hogy szóltál
Csaba Varga
Csaba Varga Évvel
Én alulról ponyván keresztül szoktam lelökdösni egy léccel, abban az a jó, hogy fogalmam nincs ki+mi van mellettem, és lököm rá a jeget. Vagyis csináltam tíz éve, most csinálja a fiatal, vagy akinek két anyja van :D :D :D
SuzukisWoody
SuzukisWoody Évvel
Üdv neked. Lassan minden videódat láttam, hát le a sipkával előtted. Kívánok sok sok balesetmentes kilómétert és már várom az újabb videókat is.
Illés Bence
Illés Bence Évvel
Bent volt ma a tényekbe ez a videó Balesetmentes és boldog új évet neked Laci🙂🙂🚛
Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore
Lesz bemutató az új Scaniaról? 😁
st22lacika
st22lacika Évvel
kulonleges 12 igen
RockBanditable
Ma, hatodikán néztem meg ezt a videót, tegnap csak a fészbúkon a megosztott videó alatti kommenteket olvastam :D Hát, szidtak a kollégáid rendesen Lacika. Mert hogy hajnalban a parkolóban erre nincs lehetőségük, ők fel nem mennek a pót tetejére, mert mi van ha leesnek. sokan irkálták, hogy meg lehet mutatni ezt az út szélén hogyan is kell. De a felelősséget egyik kommentelő kamionos sem akarta vállalni az esetleges kárért. A videóban világosan elmondtad a lehetőségeket, de sajnos sokan leszarják mi is lesz. Csak a rinya megy, de megoldani nem akarják a dolgot. Boldog új évet Lacika !
Boglárka Merena
Láttam a tényekben a videót :)
Richárd Gyuris
Valamelyik nap egy kamion picivel előttem haladt a külső sávban és egy nagyobb kanyarnál olyan jégcunamit zúdított az útra, hogyha egy pillanatra nem figyelek betöri a szélvédőm!
péter kovács
Lacika ez mind szép és jó. De vagyok egy csoportban fb-n ahol ez a téma mindig felmerül, és már beszélünk róla kb. 2hónapja. A válaszok: 1. "én 110kg-mal nem fogok felmászni" 2. mutassátok meg,hogy benzinkúton hogyan takarítsam le" 3. "biztos nem fogok létrára felmászni, ha megfog a rendőr inkább fizetek" 4. "lesz...om" 5. "velem is már volt ilyen autóval,biztósító kifizette" Szóval ebből azt vettem ki,hogy 10ből csak 2 sofőr tisztíthatja. A többit abszolút nem érdekli sajnos. Ja,és direkt megnéztem az fb profilokat is. És ezek sofőrök...
st22lacika
st22lacika Évvel
péter kovács sokan azt hiszik ezt napi szinten kell takarítani vagy ezzel érvelnek pedig nem a 9 óra alatt megfagyott fátyol jég a gond hanem ez a 2 hetes jégtömb de a hülyéknek magyarazhatod hogy nem parkolóban hanem a telephelyen vannak a kamionok
ツDertypDerdeineMutterfickt
Szia en Ma nesztem a hiradot es bene voltal a kis reszed ahogy vered le a jeget
Árpád Merle
Témához kapcsolódóan szerepelt videórészleted a Tényekben :) tenyek.hu/belfold/316553_eletveszelyes-lezuhano-jegdarabok.html
ZSOLT ENDRÉDI
Pont ma mentem meló két helyen is rengeteg jég volt uton jó hogy nem kapta be egy autós sem
bencusful
bencusful Évvel
Benne volt ma a híradóban is a videó egy részlete! :D
Flash Boy
Flash Boy Évvel
A Tényekben láttam a felvételed, példamutató.
Dávid Horváth
Benne volt a videód a mai híradóban a TV2-n.
Márk Fehér
Márk Fehér Évvel
Ez a vidi amugy benne volt a tènyekbe
Következő
A kamionos egy hete 2019 EXTRA
1:13:01
The life of a truck driver EU
39:47
68.Összetörtem a kamiont.
10:55
Megtekintés 458 E
VezetősVlog | 2021, JÖVÜNK!
22:04