Sötét

Betört a fejem, összetört a drón, csalódás a billencses meló. Egy nap velem. 

Feliratkozás
Megtekintés 191 E
97% 1 853 57

00:00 Bevezető
-betört a fejem
00:30 Összetört a drón
02:10 Szoba bemutatás
02:33 Mi a mai program?
03:32 Indulás Szegedről
-xar a diák élet-
05:55 Mi ez a kamera? Mi a titok?:))
-köszönöm a támogatást-
06:33 Hogy tört be a fejem?
08:33 Összekapcsozták a fejem
09:55 Csalódás a billencsezés...
12:55 Miért voltam billencsezni?
13:40 Lesz belőle videó?
14:09 Haladok a Scaniahoz...
15:14 Lesz extra V8 hang?
15:49 Gumifestés...
16:20 Közönségtalálkozó szombaton!
17:30 Ekkora a súlya a vontatónak
-ez a rendszám-
18:39 Hová viszem a drónt javítani?
18:57 Érkezés Budapestre a szervizhez
-autó csere?-
22:22 Mit mondtak a szervizben?
✉️E-mail
st22-lacika@freemail.hu
🛒Webshop
www.tobbmintkamionos.hu/
🚛Weboldal
www.st22-lacika.hu/hu
💰Támogatás Patreon/Paypal
www.patreon.com/st22
paypal.me/st22lacika
🔥Facebook
st22lacika/
📷Instagram
st22lacika

Autók és más járművek

Közzététel:

 

2019.okt.19.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
Komáromi Éva
Komáromi Éva 4 hónapja
😳😳😳
Gábor Mihály
Gábor Mihály 9 hónapja
A tanulás, egy alapműveltséget ad. Abban benne van a kémia is. Pl.: hogy ne idd meg a hipót, mert az mérgező. Stb. De bár merre jársz, figyeld meg, hogy a kémia minden munkakörnyezetben kell. A kólából nem tudsz kardot kovácsolni. A papírlapot szárazon nem tudod meginni. "Ezért, meg azért" ... stb.
st22lacika
st22lacika 9 hónapja
persze, ezek az alapok semmi gond ezzel. de őszintén, hány vegyületet vagy annak a képletét használtad? hányszor vetetted meg pitagoras tételt, vagy hányszor vonsz gyököt? én egyszer sem, persze lehet más igen:)) ezért mondom, nekem úgy gondolom hasznomra nem vált, persze növeli a logikát, megoldóképességet stb... nem tartom magam hülyének még is bukdácsoltam ezekből a tantárgyakból mert nem érdekelt
dorottya nagy
dorottya nagy 9 hónapja
Jobbulást!
__
__ Évvel
Még a szebb látvány mikor drónnal történik! De mikor egy motorossal......... Az a látvány kéremszépen!
1 Gy
1 Gy Évvel
8:50 elég bátrak, de ha elütünk egy ilyet mi vagyunk a hibásak.
Rachid Ait jilal
ممتاز 🌷🌷
Levente Weisz
Szia Laci Tudnál nekem abban segíteni hogy mi a márkája és a tipusa a drónodnak ? Le írnád a véleményed róla ? Kezelhetőségére gondolok plusz alkatrész mennyire könnyen rendelhető hozzá strapabírása stb Előre is köszi a válaszodat ! És jobbulást !
st22lacika
st22lacika Évvel
szia! dji mavic pro szerintem nagyon jó drón. ami előnye az air-el szemben hogy rádió jelet használ és nem wifit mint az air, vagy a parrot bebop. nem szénkefés a propeller motor, így kicsi az esély hogy ilyen meghibásodása legyen, mert a parrot bebop nekem anno 2 szer is ezért zuhant. rengeteg minden beállítható rajta, azaz elég jól automatizálható. én hamarosan gondolkodom a mavic pro 2-n mert hiányzik a hyperlapse vagy a timelapse funkció ami sokat dob 1-1 felvételen. kép szerintem szép az 1-es változaton is. amennyire tört már párszor, annyira helyrehozható, eddig 130 ezer ft ment rá javításban. én csak ajánlani tudom.
Gergely Gyarmati
Majdnem behánytam ettől a sok forgástól... :D Kicsit sok,kevesebb is elég belőle. Jobbulást!
mrshy007
mrshy007 Évvel
Lehet keson irok... de ha legkozelebb mesz a dron szervizbe, akkor parkolj be a MOM plazaba. Kb 10 perc setara van a dron szerviztol. Jobbulast! Vigyazz magadra! U.i.: Miota en is kamionozok azota nincs idom youtube-ozni se.
lazlo
lazlo Évvel
...nemelég,hogy kombi,még opel is...
Benjamin
Benjamin Évvel
Én bonyhádon születtem
b
b Évvel
Amihez kedve van? Alig lattam meg olyan gyereket akit barmi is erdekelt
Pécs Farkas István
Mit szólsz hozzá? hurun.info/to/vide/cphlymyo2J7U2Mk.html
Szűcs Zoltán
Sziasztok A végén valaki nem tudja a zenecímét? Előre is köszi a válaszokat :)
Sylwester
Sylwester Évvel
Szia Laci! A kamera (testre) rögzítését hogy oldottad meg (valami speckó testhevederrel)? Mennyire kell figyelned felvétel közben a mozgásodra (kamera kilengése, remegése)? Köszi a válaszod!
En Dé
En Dé Évvel
Nagyon igényesek a videók és lehet, hogy sokan most megköveznek, de elnézve a régi videókat, arra kellett rájönnöm, hogy a kevesebb néha több..kicsit átmentél Coppolába.
Csongor
Csongor Évvel
Nekem nagyon tetszik az új kamera "mód"!
Piros 7 Hetes
Ezt olvassátok el! 178 millió forintot lopnak ki a gépkocsivezetők zsebéből a Waberersnél minden hónapban! velemenyvezer.blogspot.com/2019/10/178-millio-forintot-lopnak-ki.html
Jackson 66
Jackson 66 Évvel
1:08 olyan a hangod, mint Molnár Kiki-nek :D Amúgy jobbullást!
Katerina.*
Katerina.* 9 hónapja
Nem is :D
Viktor Varga
Viktor Varga Évvel
Opel zafira a kocsid látom.. Benne van az amit a volt cégemnél csináltunk a váltó felett van a klima meg a rádió
Kovács János
Jok a videok tartalmai viszont mikor nagy a latoszog es osszevissza forog a kamera nekem nem jon be es sajnos rontja a video elmenyet
Zoltán Mészáros
2:49-nél azt a huzatot a nővérem varrhatta. Annál a cégnél dolgozik Forráskúton )))) Használd egészséggel,remélem tetszik )))
Csaba Csorba
Csaba Csorba Évvel
Gyereked van? lesz-e valaha?
G V
G V Évvel
Gyors gyógyulást kívánok!
Thomas Anderson
Fejed óvatosan vakargasd, láncot ne felejtsd el kivenni a hűtőből! ;-)
László Kovács
Tiszta videójáték-feeling, ahogy a kamera hátulról veszi a Zafirát. Szuper :-)
Ricsi Kicsi
Ricsi Kicsi Évvel
laci van már időpont hogy mikor kezdesz nemzetközi utakon ?
st22lacika
st22lacika Évvel
jövőhéten szerdán
Péter Horváth
És mi lett a gépezettel? gazdasági totálkár? xD :P
st22lacika
st22lacika Évvel
a drón kb 80 ezer ft-ból életre kel
Typhoon Warface
Kb 1 hónapja, szerintem még kevesebb, volt a hírekben egy gyerek aki meghalt egy eszterga gép miatt. :'(
Szilárd Ferenc Kovács
Szia! Milyen 360-as kamerát használsz? Remek képeket csinál. Sz
Andras Gyetvan
Lehet nem a legjobb a mai oktatási rendszer, de egy gyereknek szerintem érdemes sokmindent tanulni, több okból is: 1. általános műveltség (Neked, felteszem nem ártott amit földrajzból hallottál. Egy szakácsnak, vagy programozónak semmi szüksége rá. De akkor is, milyen ciki már, ha mondjuk lövésed sincs, hogy Kenya melyik kontinensen van) 2. lehet hall/lát valami olyasmit, ami neki tetszik, bejön. Pl. a kémia, amit említettél: Neked nincs rá semmi szükséged, mint kiderült. De mi van, ha éppen baromira megfogott volna benne valami és akkor most egy Nobel-díj várományos kémikus videóit nézhetnénk.
Dávid Orsós
Jobbulást László! Remélem minnél hamarabb meg gyógyulsz. Irtam neked egy e-mailt szülinapodra láttad már? Csak mert nem válaszoltál.
Istvan Istvan
csak nem ZsÍrosdeszka stukkolt meg?? :O
Daniel Bogardi
Darabokra stukkolta 😂😂
Zsobrák Peter
Szia Laci, a személyautóban mivel csináltad a felvételt, és hogy pásztázott a kamera, mire volt egyáltalán rögzítve? Elmés megoldás, és kellően látványos. Jobbulást kívánok én is természetesen. Üdv. Péter
Róbert Jakab
Mustáros Tóni is v8 as kamiont bérel a Scaniatól! Már 2.éve meg van neki!!R520 as van neki!!
Kristóf
Kristóf Évvel
Az iskola arra jó, hogy beléd nevelje, hogy olyan dolgokat is megcsinálj, amihez nincsen kedved, ezen kívül fejleszti a szellemi képességeidet, megtanít gondolkodni. Régebben persze valamiféle műveltséget is magával hozott (ne idd meg a metilalkoholt, hol van a térképen Afrika, mit ünnepelünk augusztus 20-án stb.), de ebben a mai jólétben már ezekre nincs szükség... majd az okostelefon, a reklámok és a wikipédia gondolkodik helyettünk. Laci észre sem veszi, hogy mit köszönhet az iskolának, mert elképzelni sem tudja , hova vezetett volna, ha azt a mentalitást nevelték volna bele, hogy majd a gyerek dönti el, hogy mi jó neki.
Kristóf
Kristóf Évvel
@st22lacika Rendben, elfogadom, hogy nem mindenkiben eredményez döntően pozitív emlékeket és nem mindig egyforma hatékony/a leghatékonyabb a módszer, de az iskola tevékenysége elvitathatatlanul pozitív hatással van az egyén és a társadalom sikerességére is. Nagy pofonoktól mentheti meg az embert, ha már az iskolában megtapasztalja, hogy vannak korlátok: határidők, főnökök, szabályok, amik nem mindig alkalmazkodnak a saját igényeinkhez, és ha előre akarsz jutni, akkor arra rá kell szánni az időt, meg kell érte dolgozni és megbarátkozni a szabályokkal. Jobbulást Lacika! Ha a suliról alkotott véleményünkben nem is, annyiban hasonlóak vagyunk, hogy megjártuk a baleseti sebészetet a napokban :)
st22lacika
st22lacika Évvel
még nem beszéltem soha az iskolás évekről. ha mesélnék, talán megdöbbennél nagyon. hidd el, kis túlzás nélkül mondom, hiába akarták rám erőltetni, nem csináltam, több óráról kiküldtek, megadják a 2est csak menjek ki. nem voltam egy egyszerű eset. kinézet. surranó, terepnadrág, kockás ing:)
Peter from Hungary
Azért felcseszte az agyamat, hogy kis túlzással hagyták, hogy beverd a fejedet abba a rossebbe. Egy betanító vagy akár csak tapasztaltabb kolléga első dolga lenne, hogy felhívja a figyelmet azokra a veszélyekre amire az új környezetben figyelni kell mert speciálisan arra a szerelvényre jellemző vagyis nem ismerheti aki először jár ott. Munkavédelmi oktatásnak hívják. Remélem legalább kellemetlenül érezte magát az aki ezt elmulasztotta.
st22lacika
st22lacika Évvel
ezért kellenek a videók. hiába akarsz mindent elmondani, tuti kihagysz valamit de egy videót visszanézve, rájöhetsz és pótolhatod. igy most a jövő billencsesei tanulhatnak az én hibámból, remélem fognak is;)
Dávid Maczkó
Örülök,hogy vissza került az outro. Amikor meghallom ezt a zenét a végén,már rögtön várom a másik részt :)
Szabi Kelemen
A Man nál egybe hajlik ki
László Csiki
Brutálisan jó a felvétel!
IRATOZZ LE MOST
Egyet kérdezek az auton van futo mert a hátso hogy van ? /imádom a vidiédet
Bence Müller
Laci, teljesen egyet tudok veled érteni, a kémia példánál maradva; elektronhéjakat meg egyéb anyámkínját számoltatnak a gyerekekkel, közben meg olyan hétköznapi dolgokat nem mondanak el nekik, hogy mondjuk a sósavat meg a hipót még csak véletlenül se akarjanak direktben összeönteni, mert abból szép kis gázkamra lesz. Vagy pl. mire utal, amikor valami feketén ég. Ha mandulaszagot éreznek, akkor kezdjenek azonnal gyanakodni stb. stb. stb. A legrosszabb viszont, hogy már maguk a tanárok is halálosan unják (részben jogosan), amit tanítanak, mert fölöslegesen túl van duzzasztva az anyag és a fele tényleg tök fölösleges, közben meg a gyerekek (meg a fiatal felnőttek nagyrésze) 2 összefüggő mondatot nem tudnak megfogalmazni, nemhogy helyesen leírni. Egy kukkot sem beszélnek külföldiül, aztán csodálkozunk, hogy nem tudnak normális munkát kiadni a kezük közül, mert ugye mikor szedjen magára egy kicsi gyakorlatot, ha egész nap csak az elméletet hallgatja az iskolapadban általában már olyantól, akinek szintén semmi praxis nincs a háta mögött. És közben meg mindenki olyan hót érzékeny lett, hogy már őszintén nem lehet senkit se leteremteni, ha valami ordenáré baromságot csinált.
fa kalap
fa kalap Évvel
Egy rossz berögzült szokásodtól nehéz megszabadulni, de meg lehet. Váltórudat nem rázogatjuk, hogy üresben van-e, mert kikopik a kulissza, és hamar tönkre lehet vágni így a kis alkatrészeket benne. Nem rosszindulatból lett a hozzászólás írva.
st22lacika
st22lacika Évvel
így tanultam:))
Bolond Forza
Bolond Forza Évvel
Laci valld be hogy a Bogossal mentél Foktőre glenncore-hoz :D Pannon-növeny olajgyár Amúgy én is Foktői vagyok:D
H Geri
H Geri Évvel
Jobbulást neked. Nagyon nem lehetett jó gyerekkorod, ha nem szeretnél gyerek lenni. Bár lehetnék újra az. Sokkal szabadabb az ember. És még sokkal több dolgot ért a világból, mint egy felnőtt, aki azt hiszi, hogy többet ért, mint egy gyerek.
H Geri
H Geri Évvel
@st22lacika Elfogadom, ez is egy álláspont. Mondjuk erre jó az, ha a szülők szabadabban nevelik a gyereket, és annak a gyereknek nem kell mindig mindenért engedélyt kérnie. Minket így neveltek. Voltak szabályok, amiket tartottunk. De nem kellett mindig mindenért engedélyt kérni. Megbeszéltük, hogy elmegyek ide meg oda, és mentem. De ezt felnőtként is így kell. Vagy elmész, hogy szia, mentem, majd jövök? És volt zsebpénzem is, tehát tudtam magamra költeni. Kaptunk OTP Junior kártyát, azon gyűlt a pénz. És volt munkám is, igaz nem olyan rendes, minden nap bejárásra kell gondolni. Csak időseknek segítettem, vagy tanulni osztálytársaknak, és ezért kaptam nem sok pénzt, de legalább volt. Annyit azért megjegyeznék, hogy ha akarsz dolgozol, ha nem, akkor nem. Ez igaz, de csak nagyon kis részben. Hiszen, ha nem dolgozol, akkor nincs pénz, jönnek a gondok, kuncsoroghatsz.
st22lacika
st22lacika Évvel
de, jó gyerekkorom volt, de most 100 szor szabadabb vagyok, jól keresek, magam ura vagyok. miért lennék újra gyerek? csináljam amit mások mondanak, ráadásul nem szerettem azt csinálni:))) kell valami, akkor kuncsorogjak, el akarok menni akkor kérjek engedélyt. Most, ha dolgozni akarok dolgozok, ha nem akkor nem:))) régen ha nem akartam suliba menni nem mondhattam , hogy én nem megyek:)
Bence Lehotai
Szeged, Illés panzió?:D
Ádám Horváth
Köszönjük Lacika ezt a vlogot nagyon jó volt! Várunk vissza kamionnal a következő kamionos évadban. :)
Nev Nev
Nev Nev Évvel
Fejtörés ellen nagyon jó biztonsági siltes sapka legalább. Kb siltes sapka meg biciklis sisak keveréke.
Z P
Z P Évvel
Szia Lacika! Jobbulást! Az Opelodról nem tervezel készíteni egy videót,hogy mik a tapasztalatok vele? Szép napot mindenkinek!
st22lacika
st22lacika Évvel
volt egy bemutató bár elég régen:) hurun.info/to/vide/ooqEqHt_yJyUqc0.html
Ferenc Németh
Az iskolás kérdéssel azért én nem értek teljesen egyet. Igen, engem se érdekelt nagyon sok tantárgy, utáltam a fizikát, a kémiát, sok tárgyat nem szerettem DE! Én úgy gondolom, hogy egy általános műveltséghez azért szükséges ezeket is tudni, és tanulják meg a gyerekek, és ne tűnjenek segghülye zombiknak. Magamból kiindulva hányszor kerültem olyan szituba, hogy egy társaságba feljött valami téma, és azért tudtam csak hozzászólni mert anno szó volt róla pl fizika órán... Pedig nem lettem fizikus és mégis jó érzés volt, hogy érdembe hozzá tudtam szólni a beszélgetéshez, nem a sarokba gubbasztva néztem nagy szemekkel hogy mégis miről van most szó..? Általános műveltség, és ha valakit jobban érdekel egy adott tantárgy, az tovább mehet olyan egyetemre főiskolára ami azzal a tárggyal részletesebben foglalkozik
Zsolt Nagy
Zsolt Nagy Évvel
Jobbulást kívánok én is. Ebcsont beforr.:) Nálunk is folyton rohannak a négytengelyes és nyerges sofőrök is, de ez itt azért van, mert fordulóra fizetik őket. Ha több pénzt akarnak keresni, többet kell fordulni. Hogy most kinek mennyit ér meg, hogy kockáztassa a jogsiját és/vagy mások életét, azt már sofőrje válogatja. Szerencsére kevesen vannak ilyenek, a java normális tempóban fuvarozik.
Kornel
Kornel Évvel
Ez a külső kamera és a folyton forgó belső kamera nekem nem tetszik, mint nézőnek. Én mindig a videóidban, hogy téged látlak alias veled beszélgetek alias hallgatlak, tehát a kommunikáció egyirányú, de az érzés eddig megvolt, ami nagyon-nagyon fontos. Most ki lettem rakva a kocsi hátuljába és nézhettem a pusztát. Szerintem ezt úgy lehet jól csinálni, ahogy eddig volt. Néha egy-egy felvétel, hogy merre jársz, aztán kész. Lehet, hogy ezzel csak én vagyok így és nem is várom, hogy legyen változás, mivel nekem így is jó, másnak meg lehet, hogy ez különösen tetszik. A minőség mindig jó, az szent. Ezzel azt szerettem volna közölni, hogy jó, ha fejlődsz és új eszközöket alkalmazol, de egy idő után talán sok lesz vagy már felesleges. Ha valami beválik, akkor azon nem szabad változtatni, maximum teszt jelleggel és, ha azt látja az ember, hogy nem, akkor csak annyit kell mondani, hogy viszlát (csak, hogy idézzek egy kicsit a Metallica Fade to Black című számából).
st22lacika
st22lacika Évvel
Kovi szia! Ez csak próba és teszt volt csak kiegészítő kamera lesz
József Kiss
József Kiss Évvel
Szia Laci Jobbulást! 👍 Nekem ez a kamera forgás bejött lehet még ilyen a következő videóidban, illetve ha maradt még 360° VR videód az is jöhet! 😊👍😉 Balesetmentes közlekedést,munkavégzést mindenkinek 🚲🚜🚛🚗👍
Roland Kecskeméti
Jobbulást! Ezzel az iskolás dologgal igazad van mi földrajzból most tanuljuk Amerikát és ki se birom mondani a városok nevét de kotelezo megtanulni olyanokat hogy mit hol termelnek amerikán belül
Daniel
Daniel Évvel
Nagyon is igaza van. Matematika esetében is minek bemagolni azt a sok egyenletet? Mintha matematikusnak készülnénk. Matematikából elég megtanulni az alapvető összeadást, kivonást és szorzást. Ennyi. Semmi többet mert ez épp elég a mindennapi élethez. Ami igazán kötelező tantárgy az a nyelvtan, hogy megtanuljunk írni és olvasni. A történelem nos.. az is fontos hogy megismerjük az ország történetét (Nyilvánvaló kapitány). Szerintem az lenne a legjobb ha... Kötelező tantárgyak - Alapszintű matematika - Nyelvtan - Történelem - Irodalom - Testnevelés A többi meg szabadon választható lenne. Tehát ha akarod, felveszed. Ha nem akarod akkor nem veszed fel.
daniel balind
szervusz lacika ha lesz idod csinalsz egy ojav videot amin egy kezdo autovezetonek megmutatod hogy te hogyan alitanad be a szekedet a kamional es kicsikocsinal egyarant meg a tukroket kormanyt es hogyan vezet ep profi sofor koszike
Attila Farkas
5:40 pont igy vagyok én is ezzel csak az a baj hogy még csak 12 éves vagyok és még muszáj tanuljam azokat a dolgokat amik egyáltalán nem érdekelnek
Levente Mák
Levente Mák 10 hónapja
Az a baj hogy titeket semmi sem érdekel és majd akkor kaptok észhez amikor szerencsétlen 200 forintért dolgozó utca söprő leszel
kovy79
kovy79 Évvel
Ezt a "minektanulni" dolgot szerintem ne erőltesd (igen, pontosan azt fogalmaztad meg, hogy egy gyerek csak azt tanuljon, ami érdekli)! Az alapműveltséghez nem csak az tartozik hozzá, hogy vezetsz... Kémia? Akkor egy tizenéves gyerek mit tanuljon? Kamionvezetést egész nap? Ne akarjunk már egy elbutított német társadalomra hasonlítani, ahol egy könyvelőnek gőze sincs, mik azok a római számok... Ne akarjunk már egy svájci társadalomra hasonlítani, ahol a gyerekeket már 8-9 éves korban "bekategorizálják" és kb. életük végéig ott is maradnak! Mi van, ha 16 évesen elkezdené érdekelni a kémia? Tudom-tudom, te elélsz nélküle, csak ne akarj mindenkit műveletlenségre buzdítani!
kovy79
kovy79 Évvel
@Thanku next igen, gyökér... Szerintem maradj meg a VV feltöltéseknél, az a te agyi színvonalad, ott kommunikálnak ilyen értelmesen... Az egy dolog, hogy te semmit nem használsz, de ne kívánj másnak is értelmetlen, elbutított életet! :)
kovy79
kovy79 Évvel
@st22lacika erre a gyufára hegyezed ki a kommentem fő mondanivalóját? Tehát ha valamit nem használ az ember, akkor ne is tanulja? Akkor egy kamionos kb semmit ne tanuljon. a kajáláson, meg főzésen kívül.. :D Egyébként meglepődnél, hogy egy normális élet mindennapjaiban mennyire fontos a kémia. Nem, nem értettem félre a mondanivalódat: Konkrétan azt mondtad, hogy minek tanulja az ember, mert te nem fogod semmire használni! Ha hiszed, ha nem, a link, pénzherdáló és kamionos életen túl is van élet. Valamint - ahogy céloztam rá - egy gyerektől tizenpár éves korban hogy várod el, hogy már tudja, mit fog csinálni felnőttként? Mit oktatnál nekik? Kémia felesleges, magyarnak ugye a te logikáddal sincs értelme, történelem detto, fizika, mint a kémia, leírtad, hogy a matek is felesleges az összeadás/szorzás kivételével... Biztos okos/értelmes gyereked van/lesz... :D Pont, mint az elbutított német gyerekek...
Thanku next
Thanku next Évvel
Kovy te egy gyökér vagy. Amit tanultam az idegen nyelven kívül mást nem használok. Akkor mi értelme volt ? Őrültem volna ha a heti 3 óra német helyett lett volna 12 , ez sokkal hasznosabb mint a pitagorász tétel.
st22lacika
st22lacika Évvel
műveletlenségre buzdítani? hm. ezt jól átgondoltad? mondom kémia:) te mondjuk mire használod? meggyújtod a gyufát? de jó, tudom miből áll, miért ég. ok. általános iskolában de mondjuk szakközépben mi a fenének tanuljam? nem értetted mit mondtam. nem azt hogy ne tanulj, de ne azt ami pont nem érdekel. kamionozást tanulni? senki nem mondta:) ha ezért tanulsz hogy ne értsd a másikat akkor gondold át újra:)) hány matek egyenletet hasznosít az átlag ember? főleg mennyire emlékszik. és speciel egy komolyabb számításra sem, legyen az én hibám, de nézd, nem is használom. lehet te igen, látod, akkor te tanuld, de én pont nem akarom:)
István H
István H Évvel
Azért a tilosban parkolásért fel ne jelentsen valaki :D
Világ Laci Gamer
Inkább a fejedet félsd mint azt a nyanvadt drónt . Valaki hidd el a szaros dród sajnálja . Én mindeketött és nem egyaránt , a drónt nem sajnálom , veszel majd idővel másikat . Mi hamarabbi gyogyulast és tovabbi jó videozást.
Ferenc Nagy
Ferenc Nagy Évvel
Hogy mihez van kedve az embernek meg mihez nincs. Régen 12 év alatt jutottam el az angol középfokra, mert kötelező volt tanulni. Németül viszont fizettem hogy megtanulhassak, 10 hónap után mehettem középfokúzni.
Szabolcs Hollósy
:-D Na, ha tanultál volna elég kémiát, nem hagytad volna fent a drone-t, miután jelezte, hogy az akku már nem alkalmas rá :-)
TheGyuxi73
TheGyuxi73 Évvel
Üdvözlöm Lorenz-ékat. 😁
xyzzs zyxzs
xyzzs zyxzs 9 hónapja
Igen, azt kár volt...:(
Bálint Horváth
5:30 Nagy igazság van benne. Idén fejeztem be a középsulit, persze tételeket valahogy megtanultam, mentek is de elég nehéz rávenni magát az embernek arra hogy azt tegye amit nem akar. Végre elértem azt hogy egyetemen (azért itt is vannak elég erősen megkérdőjelezhető tárgyak) azt tanulom, amit már pár éve kiszemeltem. Egyáltalán nem könnyebb az anyag, viszont jobb kedvel ülök le tanulni, mert tudom pontosan hogy miért tanulok, és ennek mi haszna lesz. Szerintem ahogy kinéz az egyetem a középút a gyerekkor meg a felnőtt kor között (sok újat nem mondok gondolom). Választási lehetőséged már van, kb azt tanulod ami érdekel, de valamilyen szinten mégis befolyásolva vagy. Kezdem megérteni, hogy miért ezt mondják a legszebb éveknek. Akik még középiskolások, azoknak azt tudom mondani, hogy igaz hogy rossz a középsuli, de megéri vesződni vele és nem le**arni, hiszen ha a neked megfelelő egyetemre mész, akkor kifizetődik az addigi szívás (viszont ne abba a hitbe éljetek, hogy az egyetem csak buli és kacagás lesz, mert akkor nem sokáig fogsz bent maradni.)
Levente Kovàcs
Jobbulást
Róbert Puskás
Ahogy felénk szokták mondani az ilyen eseményre, ( hogy végre használtad a fejed! ) Bocsi, ez csak poén volt!!! Egyébként a Bogos Trans egy jó cég, 90 %-ban gabonáznak, ( ahogy tudom.) Pár éve, csak kihalásos alapon lehetett hozzájuk bekerülni, ahogy annó nekem is tervem volt. Most pedig, tudomásom szerint, ők is keresik a sofőröket. Gondolom náluk is, aki úgy érezte, hogy többet tud keresni, az inkább elszegődött külföldre, vagy inkább megy belföldön szárazban!
lessik28
lessik28 Évvel
Budapesten parkolni agyrém lett, ha nem lenne garázsom végem lenne, mert nincs az utcán hely 7 napból 4-5-ször. Kiss János Altábornagy utca is ilyen. Conti gumi télleg okés. Gyógyulást is kívánok...
Ákos Kapus
Ákos Kapus Évvel
Nagyon sajnállak!!! Jó bullástl
Polar Bear
Polar Bear Évvel
Szia Lacika!Ez nem a te heted volt.De nem fog örökké tartani.Gyógyulást kívánok! 05:40-től nagyon tetszik a "lebegő" kamera.
Péter Csermák
én itt lakom dikk
János Elek
János Elek Évvel
Tudtam volna hogy Bonyhadon jársz egy-ket kávéra vendégem lettél volna :(
DOGMA
DOGMA Évvel
Új az iPhoneod Lacika? :D
st22lacika
st22lacika Évvel
igen egy iphone 7es mert összetört az SE bár nekem az is jó volt de pont olyan helyen tört hogy használhatatlan lett
Dominik Fehér
Igazad is van a tanulással kapcsolatban
Zoltán Lukács
Nagyon állat a 360°-os felvètel :D A benti felvételeken hová szúrtad le a botot? A külsőn a szélvédőn (is) lehetett látni a tükröződését, szóval az tiszta.
st22lacika
st22lacika Évvel
az üléshez volt rögzítve:)
szabolcs bödör
st22lacika érdekelne BOGAS TARNZ videót bilincses élményed.
st22lacika
st22lacika Évvel
lesz róla majd szó ha melózok;)
Judit Garamszegi
Nagyon vigyázz magadra mert,még évekig szeretnénk nézni a videóidat!!!A záró zenét le ne cseréld mert szuper!Üdv. Zuglóból!
Lőrinc Szalma
Wow, és még azt gondoltam nekem volt stresszes hetem. Már majdnem indultam a közönség találkozóra szombaton, szerencsére olvastam a facebookon, hogy elmarad. Lacika, tudsz esetleg olyan matricát küldeni ami az autód hátulján van? Kiraknám én is a járműre.
st22lacika
st22lacika Évvel
igen, tervezzük gyártatni, azt korábban adtuk ajándékba a rendelések mellé csak elfogyott. jövőhéten csináltatok;)
Peter Duliban
Erről a hátsó kameranézetről a GTA jutott eszembe:)
YoutubeImi
YoutubeImi Évvel
Ez jó: Sürgősségin megkérdik, "Lacikám fogyás hogy megy?" XDDDDDDDDD
Imre Jóna
Imre Jóna Évvel
"Na és a kamion megérkezett?" :DDD szakadtam :D
Laszlo Papp
Laszlo Papp Évvel
Ment a Like!
53kati
53kati Évvel
Helló :) Nagyon csúnya az seb... még nézni is fájt :) És az a kapcsozás???...hát mint egy asztalos munka. Szép napot és gyógyulást :) Kati
SX320i
SX320i Évvel
Karma figyelmeztetés nem lehet, ez a több esemény?
st22lacika
st22lacika Évvel
figyelmetlenség. ennyi:)
Attila Barta
Attila Barta Évvel
Szia Laci! Ha majd egyszer lesz kedved tiroli konténeres filmet készíteni akkor írj légyszi rám. Viszünk mindent szemetet, sittet, gipszkartont, stb. Járok a felhők felett fent a hegyekben, és járok a föld alatt a Brennertunnelben. :) Jók a videóid! Üdv.
st22lacika
st22lacika Évvel
szia. élnék a lehetőséggel mert imádom azt a tájat csak idén már nem jó. talán jövőre amikor tavaszodik;) csak hol tudom felvenni veled a kapcsolatot? facebook több mint kamionos oldalon ha irsz akkor elmentelek és ha úgy alakul összebeszélünk;)
Dominik Fehér
Jobbulást⚠️
Daczi Norbert
Jobbulást,kitartást :)
Levente Gvardian
Mennyire igaz amit mondtál a tanuló létről, hogy nincs választási lehetőséged, ergo tanuldd meg azt is ami nem is érdekel. A legrosszabb, hogy gimi után ez az egyetemen sincs másképp.. :D Pedig az ember 18 évesen mikor elválik a középiskolától, azt hinné, hogy na majd egyetemen azt tanulom ami engem érdekel.. Aha.. Hát nem :D Vagy helyesebben inkább: nem mindig. De ez van ezt kell szeretni. Az idő telik, nincs megállás :D
Levente Gvardian
@szilagyi gabor Mérnökinformatikusként a vállalatgazdaságtannak nem látom sok értelmét, de ki tudja, lehet később majd vállalkozásom lesz vagy ilyesmi. Akkor meg majd jól fog jönni.. Ja nem.. Mert ha már levizsgáztam a negyedére nem emlékszem majd, hiszen van rajta kívül 7 másik tantárgyam, ami viszont igen is kapcsolatban van a mérnökinformatikával és valamilyen szinten érdekel, vagy akár jobban érdekel mint a vállalatgazdaságtan :D Elég "vicces" dehát ez van.. :D
szilagyi gabor
Aha, kötelezően választandó tantárgyak, meg ilyesmik...
st22lacika
st22lacika Évvel
igen, pont így értettem. általánosban tanuljon mindent a gyerek, lássa mi érdekel, középsuliban már elvennék ebből később egyetemen meg már csak célirányosan.
Dávid Péter
Ma sem volt hasznomra a kovalens kötés.
r T.
r T. Évvel
Egy igaz ember a magyar oktatásról: hurun.info/to/vide/kKd21HyM03bKlNU.html
Bendegúz Ortó
Jobulást
Ficula
Ficula Évvel
Na ezt fejkamerával amit rég elhagytál :( még jobban tudnám élvezni! :)
Levente Dali
Levente Dali Évvel
Jobbulast kovanok Laci
Péter Molnár
- Min töröd a fejed? - Scanián
Dániel Szabó
XD
Levente Vincze
xdxdxd
Prouteau Nicolas
😂😂
leazter
leazter Évvel
Hol máshol mint Foktőn lehettél. Ritka az amikor a parkedzso üres és nincs ott a fél Bogos flotta. 😉😉
kismikola
kismikola Évvel
Jó ez az új GTA.
Laszlo Hudak
Laszlo Hudak Évvel
A végén a zene nagyon jó:) jobbulást és sok balesetmentes km-t az új V8-al:)
Sándor Kajtár
Jobbulást és legközelebb óvatosabban
100 Dovenor
100 Dovenor Évvel
Hasonlitasz rá )
100 Dovenor
100 Dovenor Évvel
hurun.info/to/vide/YYp0rYKdzXexmb8.html
Sándor Farkas
4:43 Én diákként nap mint nap idegesítem magam ezzel , hogy olyanakat tanítanak az iskolába amit soha az életbe nem fogsz használni. És ezt már nem egy tanártól hallottam , hogy nincs semmi értelme és soha nemfogod az életben használni , de benne van az alaptantervben . Én megkérdeztem a tanáromat , hogy mégis mi az értelme a memoriternek , hát nem tagadta , hogy nincs értelme hanem elkezdte mondani , hogy másnak is értelme . Ez a magyar oktatási rendszer 👏
Boda Tamás
Boda Tamás Évvel
Először is jobbulást neked és persze a dronnak is ez a kamera forgás nagyon állat. A diák élettel kapcsolatban igazad van sok felesleges információit kell megtanulni amire lehet hogy nem is lesz szükség azért azt is meg kéne tanulni hogy egy haladó világban élünk ahol az okos eszközök használata már minden napos és ezt a tanulásban is figyelembe kellene venni szerintem.
Baranyai Sándor Máté
Nekem az alkaromat varták őssze egy kilincs miat 0,5 cmeren mult az ütőér
Baranyai Sándor Máté
De jobbulást
Nevada kid
Nevada kid Évvel
jobbulást :) a kamera automatán forog vagy te állitod be?
st22lacika
st22lacika Évvel
Nevada kid én állítom utólag mert 360 fokban rögzít
Következő
A billencses meló - Bogos Trans
22:12
Dani visszatért!
4:50
Megtekintés 61 E
Prevost A kamionos 1 napja
1:32:05
Megtekintés 203 E
Az utolsó út
40:34
Megtekintés 238 E
1 Millió ft levonás.
58:28
Megtekintés 858 E
Negatív kommentek reakció
45:21
Megtekintés 149 E
Dani visszatért!
4:50
Megtekintés 61 E
Flying RC Car
9:17
Megtekintés 7 M
Motorcycle Roasts Franklin
0:22
Megtekintés 2,2 M