Sötét

Az utolsó út 

Feliratkozás
Megtekintés 238 E
97% 2 335 49

00:00 Bevezető
00:58 Indulás a Transkona telephelyről
-csábítanak haza belföldre-
01:51 Mit fogok csinálni 3 hónapig?
-edzés-
02:48 Konditeremben /július/
03:04 Segédmunkából élek?:))
03:27 Ki kell tudni szállni
04:05 Gymbeam unboxing. Mit rendeltem az edzéshez?
06:04 Lenovo gépátvétel a Digiprime-nél
07:24 Történet. Kivett a német BAG, mert előztem
tiltásban. Megbüntetett, vagy...?
16:43 Hogyan fogyasztott a Scania?
-Bécs-Hegyeshalom között-
-13,8 L a fogyasztás(vontató)
-én nem megyek 80-al-
20:30 Magyar határlépés. Tolom neki:)))
20:52 Az utolsó 6 km.
-22:00 És ott a 22:)))
-22:20 Vontatóval idehaza, katasztrófa
-24:20 Erősebb kamiont akarok. Miért?
-25:55 1 éve nem pakoltam ki
-26:26 A kocsimat a kollégám hozta ide
-27:30 Fejlődni akarok a videózásban
29:10 Érkezés a Scania biatorbágyi telepére
30:00 Bőr kiszerelése
-karcmentes a vontató-
31:37 Az üléshuzat nem jön könnyen
-ez nem jött be, kicseréltetem-
35:20 Függöny leszedése, tárolása
35:45 Nem fér be a kocsiba a cuccom
-műszerfal bőr lebontása-
39:53 Vége:(
-Köszönöm nektek-
FOLYTATJUK V8:)))
✉️E-mail
st22-lacika@freemail.hu
🛒Webshop
www.tobbmintkamionos.hu/
🚛Weboldal
www.st22-lacika.hu/hu
💰Támogatás Patreon/Paypal
www.patreon.com/st22
paypal.me/st22lacika
🔥Facebook
st22lacika/
📷Instagram
st22lacika

Autók és más járművek

Közzététel:

 

2019.aug. 4.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
dzoli85
dzoli85 Hónapja
par hete kezdtelek kovetni itt a youtube-on minden elismeresem epp most iratkoztam be iskolaba, sokat tanultam tolled a videoidbol, szeretem mert alaposan es intenziven magyarazod, az az beragod nekunk :P sok szerencset tovabbra is.
horvàth CateredCandy295
A végén valahogy sajnàltam:) remélem jó gazdàja lesz
Power Liquids
Power Liquids 9 hónapja
Ráadásul 22 percnél van a 22.-es kijáró is! :)
Attila Nagy
Attila Nagy 11 hónapja
A vége az nagyon szívbe markoló, töltödj fel ember amit itt le nyomtál na az a nem gyenge minden tiszteletem a videoban ugyan nem láttam egyszer sem a lelki társad de párszor utaltál reá nagyon erős háttered minden tisztelet nektek.
elati16
elati16 Évvel
de miért mondod hogy 115 kiló abnormális én 120 vagyok fizikai munkát végzek és köszönöm jól vagyok
Norbert Kiss
Norbert Kiss Évvel
😭😭😭😭
Tomi Tóth
Tomi Tóth Évvel
Megkérdezhetem,hogy minek vettél egy 700ezres gamer laptopot a kamionba? :D nem hiszem,hogy streamelnél 2 fuvar közt. :D
Roland Biro
Roland Biro Évvel
Laci de miért adat el a scania v8
__
__ Évvel
25:47 Ahol most hétvégén talizunk majd veled. Meg az uj tankoddal. (reméljük összejön a közönségtali!)
Levente Molnár
Mocskos jó hangja van a Scania nak
Újfalvi Lajos
Szeretettel várunk haza... Szerintem is az a helyes gondolkodás : egy darabig dolgozz kint majd gyere haza .. melyik belföldi cégre gondolsz?
Újfalvi Lajos
A belgák nem türelmetlenek... hülyék/ és ezt párosítják nagyképűséggel is -
István Papp
István Papp Évvel
Szia Lacika!!
László Hadari
Lacika ! Csak röviden annyit mondanék, hogy mi köszönjük ! ;) Remélem 1x sikerül már végre az a találkozó ! Nagyon várom a folytatást ! Vigyázz magadra ! :)
Kamaszság után Élő srác
Jo lenne ha a Fordot megkaphatnad;) azzal kesni nem tudsz sehonnan se.
Maté Szobonya
A végén rendesen elsírtam magam. Ez egy korszak vége. De jön az új traktor és az új korszak. Nagyon várjuk a további szép igényes videókat.
vatmin international
körpörgő
vatmin international
13.8 padlgázon? persze jó. na de a max 90es temponál , és kamionok eco-ra vannak kihegyezve nem teljesítményre. persze személyautó 200al többet eszik mert azok meg teljesítményre vannak kihegyezve
st22lacika
st22lacika Évvel
ha figyelmesen hallgattad volna;) mondtam, hogy power üzemmódban, azaz semmi eco meg gazdaságosság csak teljesítmény. 3 fokozat választható, eco, alap, power.
vatmin international
nyíregyházán elfogyott, tokajban elfogyott, olaszban elfogyott és végül pesten vetted? :D
Áron Sztrés
Abbahagyod a videózást csak hang nelkül neztem bele a szüleim nem engedik hogy gepezzek srry
Nándor Szántó
Nagyon szép tiszteletteljes utolsó videót készítettél az S450 ről. Nagyon szép állapotban volt. Tényleg nehéz szívvel történhetett az elválás hisz sokáig vigyázott rád úton és álmodban is. Még a csatorna követője ként is kissé elérzékenyített a vége. Köszönjük a rengeteg munkádat türelmedet és hogy meg osztod velünk a sok szép látványt amit mi kis emberek nem láthatnánk nélküled. Továbbra is követem szabadidőmben a csatornádat Laci. Remélem egyszer lehetséges lenne Szolnokon egy közönség találkozó mert szívesen el mennék majd egy kézfogásra is nagyon nagy élmény lenne. Jó egészséget kívánok balesetmentes utakat jó keresetet Üdv. Szántó Nándor.
amammut
amammut Évvel
Lacika , fantasztikus ember vagy , le a kalappal ! Tiszteletem ! ! !
István Bánk
😮 0:30- perc alatt megfordultál! Laci, te "király" vagy
Zoltán Susztár
Azt szeretném mondani, hogy amióta el kezdtem nézni a videóidat azóta jobban odafigyelek a kamionokra, segítek nekik a pályán felhajtani, amikor előzéskor visszamegyek eléjük, akkor jó nagy helyet hagyok. Azt hiszem, hogy (és ezt most mindenféle túlzás nélkül állíthatom) egy kicsit megváltoztam a videóid és az életfelfogásod miatt. Nagyon tisztellek azért amit csinálsz és ne felejtsük el, hogy a feleséged is tiszteletet érdemel amiért ennyire tud és akar is támogatni Téged! Fantasztikus amit csináltok és nagyon nagyon sok sikert és további sok örömöt kívánok Nektek. Ez a kamion rengeteg helyen volt Veled és ezt nagyon tudom becsülni, hogy ennyire vigyázol a dolgaidra. Én is várom a folytatást és addig jó "'kikapcsolódást"!!!!!
Istvàn Galambos
Előzés....mindenkinek áll a zászló ....aki mer az nyer....akár a határon a sorban állásos időkben...élelmesnek áll a világ! Pl.sokan mondták hogy nekem milyen jó mert beszélem a"nyelvet".....de ugyanúgy áll mindenkinek a zászló ebben az esteben is!
TheXNorbiX
TheXNorbiX Évvel
További eredményes munkát kívánok neked, nagyon jól sikerült videókat adtál nekünk. Én végig követtelek , egyetlen egy részt sem hagytam ki. Várom a folytatást, példakép vagy,nem kifejezetten a munkásságod miatt(bár az sem elhanyagolható),hanem leginkább az emberséged miatt!
Kolok Bela
Kolok Bela Évvel
Szia,Gerhartdt-nál vagyok másfél éve.....(röthlein.)kérdés?külsős voltál? vagy gerhardtos.hol laktál,és kaptad a fizetést rendesen.köszönöm a választ.
st22lacika
st22lacika Évvel
nem volt magyar akkor a dologban. egy kassel-i közvetítő vett fel, de azt csődbe vitték. utána átvettek direktbe. egy akkori gerhardtos orosz sofőr lett az újonnan érkező, főleg bulgár szlovákok közvetitője. ugye ebben nagyon jó pénz van németben. ő vette fel őket, és adta bérbe a gerhardtnak. mi ebben az üzlet? A közvetítő elkér mondjuk fejenként a gerhardtól 3000 eurót, és leszerződik vele, hogy ha törik ha szakad 10 vagy 20 stb embert mindig fog adni. ez tök jó, hisz mondjuk ad 2000 eurót, (jelen esetben ugye többet, de nem tudni mennyit kap a gerhardtól) bejelent mondjuk bulgáriába igy alig adózik, és 10 emberen keres mondjuk 8000 eurót/hó. ez szép és jó, de a szerződés, mert az akkori orosz nekem magyarázta, ugy szól, ha 10 emberre szerződtél, de csak 9 van akkor a büntetés 1000 euró/fő/nap. az a buktatója vállalkozói részről. akkoriban volt hogy nem volt ember külsősnek még 200 eurót is adtak 1 napra csak jöjjön mert annyit veszítene ha hiányozna akár egy ember is. Fontos. mert sokan nem foglalkoznak vele. ellenőrizzétek le hogy be vagytok e jelentve!!! nagyon fontos!! ha nem vagy bejelentve, és később derül ki, veled fogják esetleg megfizettetni a tb járulékokat! ha németbe vagy bejelentve menjél be a helyi illetékes hivatalba az AOK-hoz. Vigyázz, a fizetési papir nem azt jelenti hogy be vagy jelentve!!! azt bárki nyomtathat! Sajnos ahol magyar keze van a dologban, lehet megy a trükközés.
Kolok Bela
Kolok Bela Évvel
@st22lacika Külsős vagyok,most BDG,előtte TTL. Andor(magyar) és Wolfgang(német) ez a két pali a góré.el kezdtek trükközni a fizetésekkel.most 2500 a fix.kb 20-an vagyunk magyarok,sok a lengyel,román,moldáv.bulgárral még nem találkoztam.saját autóm van nekem is,csak ezért vagyok még ott.3 hete megbuktam....lejárt jogsival dolgoztam,azóta kész a jogsim,várom a büntetést.A fő kérdés,ez a két pali próbált lehúzni?kösz h időt szakítasz a válaszra.üdv.
st22lacika
st22lacika Évvel
Szia! Mindkettő voltam. 2013-ban kerültem oda, akkor közvetítőn keresztül. Mivel volt nemzetközi jogi képviselőm, DAS, így amikor lelépett a közvetítő, közel 40 ember pénzével, akkor engem kifizetett, mert ugye én tudtam lépni a német DAS felé is. Akkor átvett direktbe a gerhardt. sokat baszogattak, szar munkák, túlvezetések, kocsi cserélgetés stb. viszont úgy hozta a sors, hogy összehaverkodtam a tulajdonossal, aki igy 6 hónap munka után adott egy vadi új man-t ami azért is nagy szó, mert a 200 sofőrből pont én egy külföldi kapta az egyiket, hát néztek rám a többiek. mivel érdemeltem ki? minden kamiont amit megkaptam, ha 1 hétre is, de patikára takarítottam, az egyik esetben a teljes gerhardt iroda hétvégén ott várt rám, mert takarítottam, én meg mondtam nekik, addig nem ülök bele amig nem tiszta, vagy adjanak saját kamiont. enne híre lett. jobbnak látták ha nem szívatnak, plusz kitettek a geis-hez. ott arany életem volt. hétfőn reggel 7es kezdés péntek du 2-4 között már mentem biciklizni. 2000 netto volt a bérem. hogy rövidre fogjam, csak utánam nyúlt a gerhardt irányítás akikkel korábban többször csúnyán összevesztem, végül fel is mondtam. nem tudom ma mennyi a pénz de akkorban kezdték bulgárosítani azt a céget, ma már a 2000-2200 euro nem éri meg max ha nagyon könnyű a munka, de annyiért kár kimenni. amugy igen, időben jött mindig.
Marius C
Marius C Évvel
Can anyone tell me why Lacika restore the truck back ? I don't speak her language and i don't understand . Thanks ;)
Tamas Stolmar
He is giving it back to the leasing company, after the one year period. Don't worry, he will get a new tractor around October. Meantime (until october) he would like to spend some time with his Wife, have some rest. He also plans to do some serious training, body building, hiking, biking etc. He also has some unfinished videos, so stay tuned :) . And the last lines of this video suggests V8, the next companion!
Roland Juhász
Jo
András Pálfy
munkahelyen néztem ezt a videót és amit gyártunk gép pont a 22. számú volt és akkor néztem rá mikor felordítottál hogy 22-es kihajtó :D:D bár nekem nincs közöm a számhoz de most jól jött ki :D
Miklós Csapó
Laci! megnéznélek egy R730-ba :) remélem az az i-re a pont
Kosztola Viktor Tamás
8:55 Nagyápámra emlékeztet ez a kis akció ő is ilyen gyors és ügyes volt amíg kamionozott
Miklós Csapó
9:15-nél olyan gyorsan fordultál meg, mint más egy Fiat 500-al egy fordulóból :D
asdasd
asdasd Évvel
Szia Laci! Látszólag nincs kardioid mikrofonod, és csak érdeklődök, hogy van e erre valami stilisztikai ok, vagy szimplan túl drágák azért amit adnának (hátterzaj majdnem teljes kiszűrése)! Körülbelül az egyetlen dolog ami eszembe jutott, hogy bizonyos helyzetekben tudná növelni a minőséget. Nagyon jók a videók!
Levinson Columbo
Azért nagyon nehéz megválni a Scania-tól, nem csak nekem ugyan főleg neked, meg persze az összes néződnek.. nagyon bátran vigyáztál a kamionra. A Scania cég büszke lehet arra, hogy eggy ilyen bátor magyar ember volt részese a kamionnak 1 éven keresztül. És mondják, hogy azért a magyarok se buták. Nagyon várom az új kezdetet, mivel el kell fogadjuk mi nézők, hogy a megszokottnál sokkal másabb lessz a kamion. Hálásak vagyunk érted. Várjuk az új kamiont! Nagyon kiváncsi vagyok az új tigrisre azaz V8..
Nagy Krisztián
szia Laci az orosz melo mikor fojtatodik tovabb az elso 2reszet latam de a fojtatast nem pedig ha jol tudom 5reszbol all.koszi szia
1980Tami
1980Tami Évvel
Köszönjük a videókat. Várjuk mi is az új gépet, valahogy úgy mintha egy kicsit a miénk is lenne.
Krisztián Horváth
Az alkalmazottnak is van családja és neki sem mind1 mikor ér haza....
Bazso Video
Bazso Video Évvel
Azta mindenit Laci! Olyan tisztán tartottad ezt a gépet, hogy étkezni lehetne a padlólemezről! Nagyon sok respect!!! :) Ilyen makacs ragacsognál sokat segít a hajszárítóval melegítés! Nekem matricázásnál bevált :)
JTrader1986_HUN
22-es kihajto epp 22:00-nal. 😁👍
L L
L L Évvel
Laci ne gyere haza, mert az itteni vérszívók 0.90-et akarnak adni+ a pálya is benne van:D Vagy te szervezed a melókat magadnak. Belföldre 200-220Ft/km(0.67-0.60) +hu-go :D Ezeket a trükköző szellemkamionok viszik...
Kiss Martin
Kiss Martin Évvel
Dübörög a gazdaság... Jólvan :DDD remélem csak irónia volt
Mr Ford Shelby
Köszönjük Laci, respect!
Sarolta Hanó
"Az utolsó út" ezzel a kamionnal igen :( de remélem még sok sok videót láthatunk az új V8-sal :) nagyon várom :) mi köszönjük neked :)
Zoltán Gyáni
Bőrrel sokkal jobb!!! Hajrá V8 :)
Tamás Lós
Tamás Lós Évvel
Új kamion lessz
6571 Mark
6571 Mark Évvel
Laci megérdemled a V8 at nagyon jó kamionos vagy. Sok sikert a továbbiakban te vagy a best! 🙂
Zoltan Brigancz
Videód nézése közben, ahol kitértél egy mondat erejéig, hogy a következő vontatót csak a végén árulod el, én azonnal rávágtam: V8! Természetesen. További nagyon sok sikert és jó egészséget kívánok Neked st22Lacika!
st22lacika
st22lacika Évvel
Zoltan Brigancz köszönöm !
11th Doctor
11th Doctor Évvel
Leszarom gomb :D
st22lacika
st22lacika Évvel
11th Doctor ;)
Erdélyi Szabolcs
Minden tiszteletem!
Tamás Kis
Tamás Kis Évvel
Gyertek ide dolgozni Békés megyébe.Zsíros kenyér sem biztos hogy lesz,nemhogy fehérje,meg szénhidrát.Dübörög a szegénység,meg a munkanélküliség.Hajrá Magyarország,hajrá magyarok.
Stratos Lockon
Ha kedves neked a veséd inkább kerüld azokat a porokat....
Mónika Vései
Szia. Szép kamion, szép auto, szép ház, szép kert, szép, türelmes
Krisz91 PP
Krisz91 PP Évvel
"leszarom gomb"🤣🤣😀
Krisztián Drmola
Szénhidrátot edzés előtt ajánlott kajálni meg sok hús rizst egyél.
Boda Mátyás
--------- A Yazio alkalmazást ajánlom neked, baromi jó és sokat tud segíteni a szénhidrát, fehérje, rost és kalóriák számlálásában.-----
Nándor Godó
Csak egy kérdés: miért nem veszel saját kamiont? Előbb utóbb lenne rá pénzed, vagy tervbe van véve?
Ricsi Kicsi
Ricsi Kicsi Évvel
időben mikor adtad le a scani-at ?
Boppo
Boppo Évvel
Mikor megnövök akkor Lacika akarok lenni!
stargazerhu
stargazerhu Évvel
20:42nél te mit csinálsz a belső sávban, ráadásul pont a tiltó/tájékoztató tábla után. :)
st22lacika
st22lacika Évvel
oda volt irva. kivétel ...magamra vettem:)
Emtra Prime
Emtra Prime Évvel
😢
Bálint Székely
22:00 A 22es kijáró szép szám :D:D
Csaba Csoknyai
Aztán hova szereled a V8-ra a húzódzkodó keretet, előre a szélvédő fölé vagy a kabin hátuljára?!:) A gyúrás jó ötlet, sokat segített nekem is meg rá is lehet kapni.
Zétény Török
Meghatódtam a végén!
Köpke
Köpke Évvel
2:56 Azért Szabi normálisabban meg mutathatná,hogy kell rendesen evezni ...
st22lacika
st22lacika Évvel
én csinálom rosszul:)
Martin Musil
Martin Musil Évvel
Please Title video
Csak Zolcs
Csak Zolcs Évvel
Köszönöm a munkádat, és a sok-sok beleadott órát, hogy ilyen minőségi videók készültek. Várom a folytatást Lacika! Jó egészséget és kitartást az edzéshez!
Gábor Gergő Juhász
Eloszor is, nem vagyok kamionos, de nagyon profi videokat csinalsz, elvezet nezni. Masodszor pedig velemenyem szerint azert lehet jol keresni szinte barmivel ma Magyarorszagon(persze, ha jo vagy abban amit csinalsz), mert munkaerohiany van. Gondolom a kamionos szakmaban is.
st22lacika
st22lacika Évvel
igy van:)
PeTyA Csáky
PeTyA Csáky Évvel
Hát, ez kicsit szomorúra sikeredett, szerintem aki végig követte, hogy jutottál a Scania-hoz, most ugyan olyan szomorú volt, mint te. :) Sok sikert kívánok az edzéshez, és várjuk a Hunlandot, illetve majd a V8-at :)
Péter Leibinger
Mi köszönjük Várjuk az új videókat és az új gépet. Köszönjük 👍🚛👍👍👍👍
Károly Levente Derzsi
A fehérjét a szervezet zsírrá alakítja ha nem tudja felhasználni :D ha túl sokat viszel be attól is lehet hízni bár kardio mellet nem gond mert a kőnyű szénhidrát mellet a test szereti azt is égetni zsír helyet ha valaki hosszabb megerőltetésen megy keresztül. Zsirt kb csak az első 20 percben égetsz kardiós edzésnél. :)
Bence Kopasz
Bence Kopasz Évvel
Nem nagyon közölted, hogy miért nem tudtàl kimenni a Scania bajnoksàgra, következö videodban ha lesz ido elmesèlhetnèd😊 Koszi Laci
Mari Deak
Mari Deak Évvel
Apukamnak is scania ja van nagyon szeretek vele menni
off bro_
off bro_ Évvel
És azt kihagytam előzni tilosban mi is szoktunk (néha) :Dha nem jön senki és ha belátható, a terület
off bro_
off bro_ Évvel
Üdvözöllek. Lacika én már 2 és fél vagy 3 éve követlek kb. nem volt olyan nap hogy ne téged néztelek volna. De azt is figyelembe vettem, hogy te egyre okosabban döntessz, mindig. Nem tudom, de nagyon remélem hogy bemutatsz egy MAN kamiont.:) további sok sikert és jó utakat majd a V8-al :D. Helló!
Szi Szibacs
Szi Szibacs Évvel
Jó lett a videó. Annyit pontosítanék, hogy hivatalosan a büntetés 70 euro, 80 az "Elefantenrennen" azaz elefántverseny, (forrás www.bussgeldkatalog.org/lkw-ueberholen/) amikor úgy elözől, hogy te méssz 90 el és ő 89 el, bár ezt nem pontositják, hogy mennyivel gyorsabban kell menj, valahol olvastam, hogy 40mp nél ne tartson tovább az elözés.
Bicsak Benedek
Tisztellek! Hogy így megovod a kamionjaidat! Vigyázol rájuk! Jó amit csinálsz! Jó ember vagy!!
black plalyer
Minden tiszteletem a tiéd, nagyon imádom ezt a csatornát ha új videó kerül ki probálom a leghamarabb megnézni hisz ugy se fog hagyni a kiváncsiság már nagyom várom a v8-at. 💪😎👍
Zsolt Stefan
Zsolt Stefan Évvel
Szabad tudni hol laksz?😬 Mert folyton olyan helyeken jarsz amely itt van a melletem.. Nagykallo Nyiregyhaza Sosto Ibrany Nagyhalasz stb🤷🏻‍♂️
Kurblivas 42
Kurblivas 42 Évvel
Sajnálom st22lacika én is nagyon szerettem nézni,hogy vezedet ezt a szép Scania-át. Nekem a kedvenc jármű em a Scania remélem lesz még Scania-ád
Patrik HD
Patrik HD Évvel
Hogyha kállóba fogsz edzeni akkor remelem találkozunk egyszer
Dávid Orsós
Lászlo még én is el szomorodtam hogy utoljára láthatok videókat ebből a kamionból előre is boldog születés napot és előre is sok baleset mentes kilométert kívánok neked az új kaminhoz
Péter Szalai
Dübörög a gazdaság. 😂 Ezzel a kijelentéssel azért csínján bánjunk.
Sándor Szalazsán
💪👏👌
Drivingislife
csak így tovább! hihetetlen sok motivációt adsz szerintem elég sok embernek, nem csak nekem! hajrá :)
Ákos Andor
Ákos Andor Évvel
Sok sikert a továbbiakban Lacika nagyon jól csinálod amit csinálsz csak így tovább ✌🤜🙋‍♂️
Lajos Tóth
Lajos Tóth Évvel
Szia Laci! :) Csak egy megjegyzés.. nekem is ilyen maszkom van a por ellen. Nem tudom hogy tudod-e de vigyázz vele ha szűrőt cserélsz mert az egyiket óramutató járásával ellentétesen a másikat pedig megegyező irányba kell visszapattintani vagy visszatekerni mert én a multkor úgy jártam hogy mind 2 ugyan abba az irányba akartam tekerni és a másik része a maszknak ahva a szűrőt kell tenni az a része megsérült vagyis majdnem letört az a rész ami befogja a szűrőt. Remélem tudtam segíteni és érted amit írtam. :D Jó pihenés és jó munkát! ;) Ja meg nem tudom tudtad-e de azzal a betonverő kalapáccsal óvatosan mert hallottam olyat hogy napi 1 óránál többet nem dolgozhatnál vele mert felhabosodik az ember vére, ez nem tudom mennyire igaz csak szólok hogy én ilyet hallottam róla.
st22lacika
st22lacika Évvel
szia! ok, köszönöm;)
Istvan Tibor Toth
Nem kamionozom véletlenül találtam rád, egy fantasztikus,, magyar'' ember vagy remélem egyszer osszefutunk az életben egy szóval amit csináltál az PRAGMATIZMUS
Containership18
Nemszerettem eladni kamiont! Kis kocsiparkom volt, mindég egyszerre cseréltem a vontatókat, három és félévesen a traktort, öt évesen a pótokat. Komoly lelki megrázkódtatás volt a családnak. Ahogy a leállás volt a cégeknél. Hiba nélkül szolgáltak, mégis másokra lettek bízva. Sikeres V8 as évet.
Zsombor Tordai
kállóba edzettél? há ugorj mán le nálam :DD
Gábor Nagy
Gábor Nagy Évvel
Na meg 22. a trending listan
st22lacika
st22lacika Évvel
:)
Dávid Szabó
Nagyon régóta követem a munkásságod, minden tiszteletem a tiéd... 🙄 Te vagy az egyetlen olyan yt ber akinek az összes videóját megnezem és lehet többször is... Nagyon tanulságosak, szépek és érdekesek... Pacsi szerbiabol 🤙😁
st22lacika
st22lacika Évvel
köszi;)
Fradizsolt1899
Király Vagy Laci!
Attila P
Attila P Évvel
Jó ötlet hogy narrátorként felvezeted a videórészleteket. Akkor ősszel újra dübörög a már új Scania! Addig is jó pihenést ill. gyúrást! :)
Dominik Sipos
Nem akarok beleszólni,nagyon régóta nézlek meg szeretem a videóid de a Dnero az zsírégető tabletta🙂
st22lacika
st22lacika Évvel
tudom;)
Martin Nagy
Martin Nagy Évvel
Hatalmas tiszteletem neked Laci, és további nagyon sok sikert kívánok neked!
Csabesz
Csabesz Évvel
V8-as scania
Tamás Várady
Minden videód igényes, tartalmas és nagyon érdekes. Még el se kezdem nézni és pikk-pakk úgy elszállt az idő, hogy már vége is. Csak így tovább Laci!
Maep
Maep Évvel
jó gyorsan meg fordultál! :O személyautoval se tudok ilyen gyorsan! :)
Gábor Magyar
lacika ez ne tévesszen meg...van itthon meló...csak fizu nincs hozzá!!!
Következő
Scania S520 V8 ST22
30:55
Megtekintés 289 E
Flying RC Car
9:17
Megtekintés 7 M
Első út - V8 - Óbarok autohof
19:47
Kamionos a Forma 1-ben
35:40
Megtekintés 138 E
120.A kamionos élete.11.rész.
1:00:32
Flying RC Car
9:17
Megtekintés 7 M
I Put Fireworks in a Car
0:23
Megtekintés 2,7 M