Sötét

A kamionos - Gyere velem #1 

Feliratkozás
Megtekintés 72 E
97% 702 17

Ma egy új videót hoztam neked, amiből, ha te is szeretnéd, heti sorozat lesz. Most nincs videótartalom, csak egy közvetlen "beszélgetésre" hívlak el, és aktuális kamionos témákat beszélhetünk ki. Ha tetszett a videó ötlet és szeretnéd, ha lenne folytatása, írd le kommentben, vagy fejtsd ki véleményed. Köszönöm!

Autók és más járművek

Közzététel:

 

2019.dec.13.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
Bogyo Bogyo
Bogyo Bogyo 5 hónapja
Legyen még szerintem ilyen rész Szerintem nagyon jó ez a fajta kameranézet mert tényleg olyan mintha ott ülnék A fényekhez: este szintem nuku fény full piros
Sándor Kiss
Sándor Kiss 11 hónapja
Ez nagyon nagyon jó kis út volt és szívesen tartogattam a laptopod, a fények szerintem közepesen világosan nagyon jók de csak ha nem zavar téged a vezetésben. Bocsi hogy nem szóltam a parkoló miatt csak arra figyeltem hogy mit mondasz de nézd a jó oldalát találtunk még egy parkoló helyet és boltot is. Szívesen mennék veled még jó pár kilométert. Üdv, jó utat.
János Karcub
János Karcub 11 hónapja
"Hát hogy akarsz így kamionos lenni? Sírás elkap"😁 tök jó , kreatív ez a videó, remélem sok "gyere velem" lesz😁
Meixner Kata
Meixner Kata Évvel
Sírok a röhgéstől! Nagyon jó videó! 😂😂😂😂😂😂
István Merényi
Nekem tetszet a felvétel! Elkezdtem Euro Truck Simulator 2-vel játszani. Nekem a játék grafikája tetszik, jobb mint az elődje volt az egyes verzió! Viszont még mindig hiányolok belöle dolgokat, példűult a rakodás, ha feszitett ponyvás felépítményt vontatok, pl tengely elrendezés, a félpót négy részre oszlik, az elejébe rakatok 11 t, a húzóra teszek 6-ot, ide azért rakok 6-ot, hogy ne kaparjon el a húzó, a golyaláb fölé 5-öt, majd három tengely fölé teszek 7- et, majd a fútó végébe teszek 5-öt, íígy ez összesen 23 tonna. Mert az autó ami vontat 8 tonna néhány száz kg, ez autója válógatja, a félpótnak is van súlya, és még aztán kell el osztani a maximum 24 tonnát, hogy a 40 tonna meg legyen. Hiányzik a spaniferezés, akkor az élvédőnek mi a célja, ilyenek! Hiányzik még az is, hogy írni a papír mukát CMR-t, írni a szállító levelet, a menet levéllel kapcsolatos dolgok. Hiányolom a tahográfot, a tollcolect készüléket, pedig virtuálisan Németben nyomom az ipart. Tényleg a kamionok nem gagyik, nagyon szép gépek vannak benne. A youtube-on már láttam ennek a hármas verzióját is. De szerintem kicsi az esélye hogy hasonlóan olyan komolyan lehessen csinálni az ETS-t, mint a valóságban, ha csak azt vesszem alapul ez vitúális játék, a kamionos élet meg nem játék. Itt nem csak az átlag kamionokat veszem alapul amik konzervált árút, vagy a zárt rakterűekre gondolok, vagy a feszítet ponvásokra, hanem akik élő állatott szállítanak, de ezeket haggyán. De az milyen komoly felelőség teljes munkát végez aki ADR-s, veszélyes árút, vagy anyagot szállít? Mert ha egy olyan kamion balesetezik, akkor az rendez! Méghozzá katasztrófális következménnyel.
smyle
smyle Évvel
Tényleg olyan volt mintha veled mentem volna, és nekem mesélsz! 😎 Még nem láttam ilyet! Nagyon nagy lett! Olyan személyes hangulatot kölcsönzött a videónak, ami az esti felvételhez nagyon passzolt. Igaz a kamera néha furán forgolódott magától, vagy az az én fejem volt? 😂 Már csak az marad hátra, hogy a videót is valós 3D-be töltöd fel. Köszönöm az élményt!
Csaba Toth
Csaba Toth Évvel
Vigyázz Lacika foltos ut , pontosan mint Rűmániában illetve Romániába!!!!!!!!
Csaba Ambrus
Csaba Ambrus Évvel
Hát...Nem mondom hogy nem volt érdekes, de picit furcsa volt, hogy "nekem" beszéltél. :)
Cooper911
Cooper911 Évvel
Ugye mondtam, hogy jó lesz ez az utas poziciós, mint ha ott lennénk veled. Már tényleg csak a 360fokos felvétel hiányzik ahol mi tudnánk forgatni a látószöget. HUrun-on, ha rákeresel a "360 video"-ra akkor találsz jónéhányat. Jó poén volt amikor lecsesztél, hogy nem szóltam, hogy elhagytuk a parkolót :D Szép munka, csak így tovább.
Dani Nagy
Dani Nagy Évvel
Nagydani55@gmail.com m. HUrun st22lacika
Mattee Jankovics
Mindenképpen folytatást érdemel!!! Nagyon jó lett végig röhögtem az egészet :D Ez a kiskamera megoldás jó ötlet volt ilyet se láttam még jó hogy mindig új ötletekkel állsz elő! Csak így tovább :)
Bálint Kis
Bálint Kis Évvel
A V8-ról bemutató videó lesz Laci? 😊
st22lacika
st22lacika Évvel
lesz csak még nem volt alkalom...
Farkas Zoltán
Ez jó volt :)
Karcsi
Karcsi Évvel
Szia Lacika ;-) Legyen még ilyen videó Ez nekem sokkal sokkal közvetlenebb Olyan mint ha tényleg ott lennék veled és együtt megyünk
Péter Polyák
Nekem nagyon tetszett. Olyan közvetlen, mintha új kollégaként utaznék veled. Már a C rutinvizsgám és a PÁV is megvan. Lassan fél úton vagyok a C+E jogsihoz. Köszönöm hogy eddig is sokat segítettél a kezdéshez. Csak így tovább.
Andrew5003
Andrew5003 Évvel
Szia, Laci. Ez egyre jobb és jobb lesz most pont úgy éreztem magam, hogy tényleg ott voltam melletted mint egy újonc kolega és betanítasz. Köszönöm :) Remélem lesz még ilyen. További baleset mentest és sok sikert a vállalkozáshoz. Ja és bocs hogy, nem szóltam a parkolóról. :)
hali gali
hali gali Évvel
Legyen csak a piros. az nagyon feelinges
Dávid Ótott Kovács
Ez brutálisan jó lett. Várom a folytatást. A fényekkel kapcsolatban egy apró megjegyzést tennék nyugodtan lehetne csak a vörös fényekkel, nem szükséges lámpa szerintem ilyen éjszakai vezetésekhez így még hangulatosabb, bár ez az én személyes preferenciám. "Román kula" kiégtem..xd
james311000
james311000 Évvel
Nagyon jó volt legyen még ilyen videó :)
Joe Pumpa
Joe Pumpa Évvel
Jöhet mééég király vagy Lacika!😊
Gábor Bráj
Gábor Bráj Évvel
jöhet, minden mennyiségben! ;) ...és ne menj el a parkoló mellett!!! :D :D :D
Család Kemeniczky
Lacika előre is Boldog karácsonyt kívánok neked! Szépek a fények a középső főleg!
Zoltan Farkas
Ennyi seggnyalot a posztolok kozott.....
Bomberboy
Bomberboy Évvel
Nagyon jo:) szeretnek meg mindenkeppen!
Loránd Molnár
Igen
Leidal Tímea
Annyira emberi lett ❤️❤️❤️ annyira kozeli, kicsit bensosegesebb. ❤️❤️ ❤️ Köszönjük.
Gergely Kovács
Egyértelmű, hogy legyen még ilyen
István Kozma
Szia László, ST22Lacika ! Nem szoktam kommentálni hisz én ilyen csendes néződ vagyok.. De most meg töröm a csendet részemről.. Ez a fajta videó nagyon tetszett és remélem sorozat lesz belőle! Olyan érzésem volt mintha ott ülnék melletted és velem beszélgetnél, erre nincsenek szavak! Am én szólni akartam hogy parkoló de a sofőrnek kell erre figyelni nem a jobb egyben ülőnek :D :D :D Baleset mentes úttat kívánok neked !!!
Polar Bear
Polar Bear Évvel
Szia Lacika!Legyen sorozat légyszi!Rendesen fogjuk nézni a táblákat, hogy ne hagyd ki a parkolót csak legyen sori! :D
Istvan Kovacs
Nagyon jó ez a kamera állás 😊
Benedek Balázs
EZ NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!! LEGYEN MÉG ILYEN
Róbert Nemes
Kellenek az ilyen "téma nélküli" beszélgetős videók is, sokkal lazább és kötetlenebb, nekem nagyon tetszett!
László Kelemen
Persze,hogy legyen még ilyen😁
Tamás Vér
Tamás Vér Évvel
Legyenek még ilyen videók! Bocs, hogy nem szóltam időben a parkoló előtt! Minél többet megyek veled, annál figyelmesebb leszek. Ígérem.
astrago
astrago Évvel
A legjobb tudathasadás a you tube-on. XD
Nagy Krisztián
lacika ez a video szem szog jobb mint kozeprol!super video!a piros feny az jo!a sotetebb piros!kamionos kula amugy a lidlnel.xd
Székely Dániel
Jó pofa volt az egész legyen még
Helter Tamás
Ez nagyon jó király videós vagy👍😺💪
Peter D
Peter D Évvel
"Hopp, nézd már ott egy román kula!" itt tört ki belőlem a röhögőgörcs. Még több ilyen videót.
Black Diamond
Ez de nagy volt!
Márk Vörös
Szerintem piros fény, és egy hangyaf*sznyi világos
lessik28
lessik28 Évvel
Nagyon szókimondó voltál, most kicsit hála az égnek, kevesebb PC-vel adtad át a történetet... Szerintem, jobb ha többes számban beszélsz, hiszen mi egy társaság vagyunk, még ha ismeretlenek is egymásnak a társaság tagjai, de amikor beszélsz, akkor nem csak én nézem hanem sokan együtt nézzük és természetesebbnek tűnik nekem. CSAK egy vélemény!:-) Jó volt Laca!:-)
Dusee66
Dusee66 Évvel
Nagyon jó lett! Jöjjön meg :) Delutáni lerakások után,ha nem kapok munkát,akkor ott maradok a közelben. Volt, hogy elmentem arebb,utána mehettem vissza ,mert oda lett szervezve a felrakás :) Most is itt tanyázok az A50-en Eindhoven előtt Sint Odenrode-nal,mert a 3. lerakom délután 5-re esett és már a fuvarszervezők vegeztek.
Júlia Jankovits-Farkas
Kreatív volt a bólogatás a kamerától :) Tervezel mostanában fülkés főzővideókat? Megnézénk pár új fogást az új kamionból :)
st22lacika
st22lacika Évvel
Júlia Farkas mindenképp ;)
Papdi István
Ez nagyon jó volt. Köszönöm szépen. A piros fény is király. 👍👍👍
johnnyhun1
johnnyhun1 Évvel
rosszul emlékszem, vagy tényleg volt egy beígért "keleti sztorik" rovat is ami sose került kiadásra? :D
st22lacika
st22lacika Évvel
johnnyhun1 kész van két hete de mèg nincs engedély :(
Dompa Things
Dompa Things Évvel
Ezt adom :D Majdnem ráültem a laptopodra ombre.... Fényeket úgy használd ahogy neked kényelmes mint pilóta :Đ Szóltam hogy ott a parkoló (de kegyetlen az azt követő fejlehajtás háháhá) Jól szórakoztam uram, várom a legközelebbi utat! Kellemes ünnepeket.
morzsi
morzsi Évvel
László lenne egy indiszkrét kérdésem ,sokat eszembe jut de eddig nem tudtam kitől megkérdezni :azt hogy a kamionosok hova végzik a dolgukat ha be áll a dugó és a rakományt nem hagyhatja ott ?Ne haragudjon hogy ön az áldozat ,és öntől kérdezem ,még valami örülök hogy megtalálta a számítását ,régebbi videóiba bele bele néztem ,minden jót .
kajakóma
kajakóma Évvel
Sziasztok! Nagyon szeretek főzni,és nagyon szeretek segíteni a főzéssel kapcsolatos apró kis fortélyokat elmondani,illetve tanulni!! Szeretnélek arra kérni titeket,hogy lessetek bele a főzős csatornámba,amit nemrég kezdtem el,és elmondanátok,hogy jó e ez az irány vagy sem!!??Szeretném ha az én ízletes ételeimet is megismerné a nagy világ! :) :) Hatalmas köszönet érte!És köszönöm ha nem törlitek az üzenetet! További szép napot nektek!! :) :)
lászló dobó
Szia Laci legyen még ilyen videó !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Béla Venczel
😀😁😀😁😀😁Ez jó volt.
Szabó Zsolt
Szabó Zsolt Évvel
Csak a piros fény is elég
Málik Csaba
Málik Csaba Évvel
Nagyon jó lett természetesen jöhet a folytatás főni :-)
István Rácz
Még ilyet, még sokat!
Zsolt Martonosi
Szia legyen még ijen természetesen és vigyáz magadra mindenkit haza várnak
Hungarian Metal Slave
05:00. Szerintem inkább megcsúsztál a kulán...
MrJambor79
MrJambor79 Évvel
Szia Lacika. Nagyon jó ötlet volt ez a videó,szeretnék még Ilyet!!!!
Li Smith
Li Smith Évvel
Hát oda szartak😀 Nezzed mar ott egy román kula 😂😂😂😂 Ember 🙄
Dávid
Dávid Évvel
szia Laci! szuper videó lett :)
Banyai Attila
Ez nagyon super volt. 😂😂 én is jártam már így nyugi 😁😁 hogy elhaladtam a kigondolt parkoló mellett. De ez a humoros style tipusu video nagyon bejön. Köszi szépen.
Imre Gyorffi
Imre Gyorffi Évvel
Naon kiss naon cukker
beni 88
beni 88 Évvel
De menő Laci
PeTyA Csáky
PeTyA Csáky Évvel
Ismét sikerült egyedit alkotnod :) Kérjük a folytatást! :)
Dániel Pordány
Jöhet ahogy csak tud
Róbert Juhász
Laci! Egyértelmű, hogy legyenek még ilyen videók. Persze tudom, hogy elfoglalt ember vagy, de ilyenkor olyan érzésem van mintha melletted ülnék és személyesen hallgatnálak. Nagyon jó volt. Egyszerűn hihetetlenül átjön a pozitív életszemléleted és sugárzik belőled az optimizmus. Köszönöm neked szebbé tetted a napomat.
salzdorfer
salzdorfer Évvel
4:43 a “holgyike” az usa-ban szandekosan tette amit tett, bosszubol mert nem szolgaltak ki.
salzdorfer
salzdorfer Évvel
@st22lacika az nem kétséges :) merre jársz most? még németben?
st22lacika
st22lacika Évvel
azért erős volt:)
Alfonz Zagyva
Én szóltam főni! Nézd meg azért is leszid amit nem is csesztem el 😢
fjuhi00
fjuhi00 Évvel
Ki se kapcsold a kamerát Laci!!! Hatalmas arc vagy! Még ilyen videót!!!
több mint horgász
Szia jó lett . legyen még ilyen milyen vágoprogramot használsz?
több mint horgász
@st22lacika szervezünk egy közös pecát?
st22lacika
st22lacika Évvel
sony vegas pro 13/16
Gábor Pálovics
Nagyon jó volt a videó. Alap hogy legyen több is.
Balázs Vetró
Legyen ien felvétel ez tecet
Attila Nemes
Attila Nemes Évvel
2:26
renoka renoka
Hello Mester!! Szerintem legyen még ilyen video, valóban olyan érzése van az embernek mintha tényleg melletted ülne!! Boldog Karácsonyt majd és Boldog New Évet!!
Bürkiii
Bürkiii Évvel
Hihetetlen, hogy megcsináltad! 😁 Így tovább! 😉
józsef kullai
Igen nagyon tetszik kicsit vicces mint ha veled mennénk 4 kézben ne üljünk ott csak kukán figyeljünk is nagyon tetszik várom a folytatás
Peter Szabó
Peter Szabó Évvel
Piros éjszakai fény maradjon, nekem volt a plafonon 5m LED szallag 300 LED égővel, és a " éjszakás vezetésre" a piros volt a nyerő. Nem húzta a szemeket több órás vezetés után.Széles utat, gumi fát Laci neked és a nézőidnek !
WeleTech
WeleTech Évvel
A kamera mozgatását hogy oldották meg
st22lacika
st22lacika Évvel
led field insta 360 one x kamera
István Dublinszki
Az jutott eszembe erről a videóról, hogy “egy hajszál választja el a zsenit az őrülttől”. :) Nagyon kreatív vagy, le a kalappal.
Norbert Balazs
Jöhet a következő!😁
Tamás Székely
Végre egy hagyományos videó! Köszönöm! Nagyon szeretem a csatornádat! Kellemes Ünnepeket!!!
Attila Nagy
Attila Nagy Évvel
Nagyon jó volt! :) Legyenek még ilyen videók!
Nevada kid
Nevada kid Évvel
Ez a videó tök jó lett. Máskor is csinálhatsz ilyen videót. 🙂
Mihály Orosz
Nagyon jó videó! 🤣
Robert Szakacs
Rendesen buntudatom volt, hogy elmentel a parkolo mellett :D
Major László
Véleményem szerint ez a bratyizás felesleges.
Tibor Szabó
Tibor Szabó Évvel
Nagyon jó!! Lehetne még ilyen, eltudnám viselni minden nap!! Imádom az összes videót.
kolpi27
kolpi27 Évvel
Megyek veled!
Tibor Csidei
Tibor Csidei Évvel
Hogy vált be az új autó ,fogyasztás stb?
st22lacika
st22lacika Évvel
Tibor Csidei meg nem az igazi
Attila Zsolt Murányi
Szia Lacika! Fasza kis videJooo! Menetkozben néztem. Csinálj még bőven! Szerintem anno találkozhattunk Viatorban a Volvo szervizben. Volt az irodában 2 magyar csaj a J Carrion nál. Sokat jártam oda. 😀Én 22 éve lakom valenciaban és még tolom a szekeret hüTTövel! 😀 Élő videó jó lenne 😀😀
Ádám Horváth
Ez nagyon szuper! Legyen még.
Patrik Novák
Szerintem full sötétbe csak a piros fény is tök menő és látszik azert valami
Zsolt Lele
Zsolt Lele Évvel
Dobjuk össze rá a pénzt karira :D :D :D www.mall.hu/roplabda/wilson-mr-wilson-roplabda?gclid=CjwKCAiAis3vBRBdEiwAHXB29Gb1s2l-CIo6j6yjTCgE_EvXO01arfTO8ZYmifVvf81dVKsaKmwNDBoCmVwQAvD_BwE
1 Second Fun
1 Second Fun Évvel
Ez jo volt!! Legyen meg ien!! kicsit mintha ugy fel lettel volna porogve de azert k.va jo volt magyaran megmondva!
Károly Kiss
Károly Kiss Évvel
Jó, ez a videó, forma! Egy kicsit gyere velem, 10-15 perc, semmi tömény szakmai leírás csak lazán utazz velem.... Most, nem tanítalak, de mégis, tanítalak pihenőhelyet vadászni, de nem a megszokott tanár bácsis stílusban... Szerintem, nagyon jó, legyen még ilyen!
Nagy Sandor
Nagy Sandor Évvel
Mennyé' be a pakol... ejj már, micsináááász'?! :D
sound electric
Ilyet még sokat, csak így tovább🚚🤘
IRATOZZ LE MOST
Figyel nem tudok bezsélni meg nem tudom
IRATOZZ LE MOST
Beszélni
Tamás Borka
Tamás Borka Évvel
Há nézd meg túl mentünk a parkolón, szólhattál volna, hogy akarsz így kamionos lenni ? 😂😂🤷‍♂️🤷‍♂️
Hobbi Tartalmak
Nagyon tetszett, legyen még ilyen egyértelműen.
Gábor Neuwirth
Nagyon jó volt! Legyen még légyszíves 😍🤗
Következő
436. videó. Viharos átkelés
2:29:02
Scania V8 - Megérte?
23:13
Megtekintés 144 E
Mennyit fizet az ST22 TRANS ?
23:47
I Put Fireworks in a Car
0:23
Megtekintés 2,8 M